Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#651) Soak válasza Lalaboy (#638) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

AMD is megcsinálná :)

photofreak.me

(#652) Overlocker válasza Nyugdíjas (#649) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De-de, sztem mind fog annyit menni simán! ;)

[ Szerkesztve ]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#653) P00By válasza Lalaboy (#650) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Úgy ertettem azon használnám,elsö dolgom lesz quadomat Hyper TX2-vel nyúzni :DDD Aztan egy picit más hűtés következik... :U

(#654) Keldor papa válasza Overlocker (#652) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem 4,5 is simán benne lesz az összesben.

(#655) slett27 válasza Overlocker (#652) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Lehet rossz helyre írok, sőt biztos :DDD, de azért itt megkérdezem, Phenom cincálás lesz a közeljövőben, vagy simán januárban egy 4 magos Penryn ? :B

(#656) Nyugdíjas válasza slett27 (#655) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Lesz itt Penryn hamarabb is. Már elég sok ES forog bizonyos kezekben.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#657) M3kk válasza Nyugdíjas (#656) üzenetére

M3kk
(őstag)

Nem eleg sok.

. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"

(#658) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Sziasztok!
rájöttem valamire. minden 1 nagy átverés.
gondolkodjatok: nekem jelenleg egy p4northwoodom van. amioota meg van azota rosszul esik hogy mennyi új proci jelent meg. azoota 4-5 havonta jelenik meg ÚJ húde jó új proci. és mindíg azt mondják hogy minimum50%al gyorsabb. most utánna néztem és egy core2es proci 3,5x gyorsabb az enyémnél. ez egyáltalán nem olyan sok. hisz eleve 2 magos. szóval hatalmas butaság rögtön arrool beszélni hogy na majd az új az mennyire jó lesz végre. ki a franc vesz észre 10% (kb ennyi a valós gyorsulás) többletet. ami játékokban elő sem jön. amint kijön ez a kencfiild, rögtön lehet majd olvasni a core4 meg 8rool vagy amit épp kitalálnak, és akkor azt fogjuk találgati hogy hú az milyen jó lesz. én azt mondom hogy 1x kell nagy pénzt kidobni gépre, amit 5 évig használsz(esetleg 1x cserélsz benne videokarit).
az én gépem ien. csak 2007 végére erőtlenedett el. pedig minden alkatrésze 2002es.
pedig hány de hány ilyen sort láttam: az új intel proci blabla.
szerintem a 65nm-es proci volt egy nagy fejlesztés, és most 2-3 év pofozgatás.
most ne fikkázzatok hanem gondolkozzatok. imádom az intelt, de ez marketing. más, mégbonyolultabb magnév, meg hű ez gyorsabb és máris mindeki cserélni akar. de felesleges
:))

Focus Ghia 1.8 <3

(#659) Thrawn válasza Kleroo (#658) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyes! Leülhetsz.

Different songs for different moods.

(#660) Skynet258 válasza Thrawn (#659) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Én már akkor megijedtem, amikor olvastam, hogy minden egy nagy átverés, és ő erre rájött ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#661) P00By válasza Thrawn (#659) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én kicsapnám :D

(#662) Gorneck23 válasza P00By (#661) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megteheted...:DDD

(#663) Keldor papa válasza P00By (#661) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DDD

(#664) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

HÁT JÓÓ :(((
akkor taglaljátok csak azt hogy aaazúúúj fejlesztés mennyivel de mennyivel jobbb lesz. 2 hét múlva majd más topikot fogtok nyitni, egy másik új bejelentésnek.
nincs ezzel semmi baj. de ti fikáztatok. én csak írtam egy direkt nem lenéző véleményt :W , hátha valakinek bepattan valami. de hát nem.megyek keresek színvonalasabb topikot.

Focus Ghia 1.8 <3

(#665) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

ja és ne gondolkodjatok. látom nem megy . csak vágjátok rám hogy essszülye.
úgy kell!na nem idegelem magam tovább

Focus Ghia 1.8 <3

(#666) 7600GT válasza Kleroo (#664) üzenetére

7600GT
(senior tag)

Alapvetően nem hülyeség amit írsz, csakhát nem úgy kellett volna kezdened, hogy húúú gyerekek megvilágosultam, mert így elég nevetséges.

Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

(#667) Sárpac válasza Kleroo (#664) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Nem ez a gond, hanem leírtál egy olyan dolgot amivel itt a fórumozók 99,9%-a tisztában van,hogy mi az intel üzletpolitikája. Az újításokkal kapcsolatban pedig kicsit jobban nézzél szét mert abban nincs igazad!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#668) leviske válasza Kleroo (#665) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt miért nem lehet egy hozzászólásba és off-ba? :U

Amugy tényleg felesleges idegelned magad ezen, ebbe a topikba senki sem hozzá értő és senki sem lát ugy mögé mint te, mindenki csak arra ugrott, hogy hűűűű PENRYN. :))

7600GT most vagy te nem érted amit én írtam.... vagy én nem értem amit te. :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#669) Overlocker válasza slett27 (#655) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4 magos Penryn sztem hamarabb, ha lesz lehetőség természetesen nézünk/nézhetünk Phenom-ot is..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#670) 7600GT válasza leviske (#668) üzenetére

7600GT
(senior tag)

"senki sem hozzá értő és senki sem lát ugy mögé mint te"
Szerintem itt azért van néhány hozzáértő tag. Bár tény, hogy a legtöbb hozzáértő a K10 topikban van. Nem véletlen... :P :)

Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

(#671) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Jól van akkor miért kell ilyen gonoszul lereagálni?
akkor csak rossz helyre írtam ezt a megvilágosodást. Én nem tartom ettől magam okosnak csak nem 1 olyan fórumon jártam már ahol csak buzgómócsingok taglalták hogy hú végre kijön az új proci és akkor elélveznek. meg számolták vissza a napokat mint a hülyék. én meg: hmm nincs jobb dolguk? :W
aztán megláttam ezt a topikot és besokkaltam(keveset, sőt alig olvastam bele) és kiszakadt belőlem. de akkor elnézést hogyha TÚL okos voltam. sőt ez igaz. de a reakciók felba... az agyam.
de akkor béke.
ZEN
;)

Focus Ghia 1.8 <3

(#672) Kleroo válasza Kleroo (#671) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

őőmmm
szerintetek mennyivel lesz jobb mint mondjuk egy mostani e6750(amit ugyanannyiért fognak adni)
:B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B :B
:D

Focus Ghia 1.8 <3

(#673) slett27 válasza Overlocker (#669) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Egy igazi "magyar" tuning ráférne mindkét oldalra már.

(#674) Ati007 válasza Kleroo (#672) üzenetére

Ati007
(őstag)

még egy pár sor smiley elfért volna :(((

Mac Mini (2011)

(#675) leviske válasza Kleroo (#672) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E6750 most 40/45k és 2.66 GHz az alap órajele.. ami ezen az áron lesz E8400 annak 3Ghz az alap órajele, ami meg 2,66 GHz-es lesz, annak meg 36k környékén lesz az ára. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#676) subaruwrc válasza Keldor papa (#654) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

remélem is :DD :D léggel persze ;]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#677) subaruwrc válasza Kleroo (#672) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

majd kiderítjük nyugi. nemtom ezt a 10%os gyorsulást honnan számoltad ki. meg miért ne számolnánk a 2 vagy 4magot :F akkor vesd össze egy celeronnal ( core alapú ;] ) és meglátod hogy csúnyán lealázza.....

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#678) Balu77 válasza leviske (#675) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Ez a 40/45k kicsit drága, van az már 36ért is! :))

izé

(#679) Nyugdíjas válasza Kleroo (#672) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Tényleg,ahogy irtad lehet az lenne a legjobb,ha mielőtt felidegesíted magad,és kiszakad belőled egy ilyen "megvilágosodás",akkor végigolvasnád (nem csak bele-bele,ahogy te is mondtad) a topicot. Mert szerintem (lehet én látom rosszul,és elvakult vagyok),ez többről szól mint amit te irtál.
Sajnos egy elég elterjedt téveszméből indulsz ki. Ez pedig az hogy ezt a fórumot unatkozó,otthonülö tizenévesek látogatják akik (mint te is irtad) azon élvezkednek,hogy mi hány gigahertz,és miylen fps,stb... Ez nem igy van. Ez is egy ugyanolyan hobbi,mint a horgászat (szerintem pl az egy teljes marhaság:D),vagy lepkéket gyűjteni,kigúvadt szemmel nézni minden focimeccset,stb....

Attól hogy nem egyezik teljes mértékben az érdeklődési köröd valakivel még nem biztos ám,hogy hülye az a másik ember :U
Szóval mi itt azért követjük nyomon az aktuális hardverekkel kapcsolatos infokat/híreket,mert ez érdekel. Nekem pl. semmiylen szexuális örömet nem okoz egy 5GHz-en járon Penryn(najó,lehet egy kicsit igen:DDD:DD)...

És mint már valaki irta is,kb. mind tisztában avgyunk,hogy ezeknek a dolgoknak nagy része marketing. De ha valakit érdekel a technika,akkor bármiylen újítást szivesen vesz,és érdeklődik iránt a szerintem,és nem csak pénztárca/felhasználás szemszögből nézi azt.

Tehát mint már ezerszer el volt mondva többek által. Ez egy hobbi,és nem feltétlen játékra veszi mindenki azokat a bizonyos hardvereket,hanem tuningra(igen csak ÚGY a tuningért magáért),benchmarkokhoz,ahol igen is számít az a 10%,főleg ah egy WR múlik rajta. És akkor már nem is akkora marhaság hanem egy izgalmas "verseny" lesz belőle.

jajj,miylen szépet írtam,bele is könnyezett a szemem:D Remélem nem lett logikailag túl kusz a végére:)

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#680) subaruwrc válasza Nyugdíjas (#679) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én is megkönnyeztem :D küldjek zsepit neked? :DD
am teljesen korrekt.kb ez amiről szól a PH!

[ Szerkesztve ]

(#681) Nyugdíjas válasza Nyugdíjas (#679) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Viszont irni még mindig nem tudok:B

(#682) szacsee válasza Nyugdíjas (#681) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A múltkor felmentem a systemrequirementslab-ra és néztem nagyot, amikor a viszonyszámnál 9,7Ghz-s P4-nek felelne meg a 2600-on hajtott Quazán. :DDD
Ha lesz kedvem megnézem mit ír ha 4Ghz-n nézem meg. :DD
Értjük mit írsz, ebben a korban már nem csoda, ha remeg a kezed! :R

(#683) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudja valaki hogyan fogják árasítani ezeket a procikat kb idehaza?

(#684) Soak válasza VinoRosso (#683) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

pont ugy mint a többi procit

photofreak.me

(#685) Nyugdíjas válasza Soak (#684) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

(#686) leviske válasza VinoRosso (#683) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Keldor papa már mutatott árakat. :) Kb. olyan áron lesznek mint a mostaniak. :)

(#687) Kleroo válasza Nyugdíjas (#679) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

:R
ponntosan.egyetértek. szépen öntötted bitek soraiba gondolataid
én is szeretek a géppel kapcsolatban beszélgetni, ezzel foglalkozni. hobbi szinten azért....(talán:D) nem, de szeretem néha beleásni magam.
aki hobbi szinten űzi azzal semmi baj(egyébként informatikusnak készülök szóval...:D)
csak bemegyek suliba és a zsíroshajú igénytelen , beszédképtelenek elvonulva egy sarokba megbeszélik hogy ki hányadikként ért el 60-as szintre a wowban, meg hogy ő 30ghzen futtatta a prociját. így pontosabb? jobban körülírtam a "célcsoportot" :D
szooval előtted van a sok ilyen típusú...ő lény. mondom..én is kifejezetten szeretem belevetni magam a bitek rejtelmeibe, de aztán kábel ki, és irány a barátnőm :K
szóval ne vegye magára akinek ez hobbija hanem aki olyan lény....:D
(most biztos megsértettem őket, de nem a pc az élet...az odakint van ;) )

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

(#688) X@b3e válasza Kleroo (#687) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Bocs, de olyat gondolom el sem tudsz képzelni, akit a számítástechnika foglalkoztat, akár 30GHz-en járatja a processzorát, és mégsem zsíroshajú igénytelen?
Mert akkor elmondom - dobpergés - van ilyen ;) Itt ezen a fórumon pl. elég sok...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#689) Soak válasza Kleroo (#687) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

a wow és a hw az kicsit más ... :)

photofreak.me

(#690) Kleroo válasza X@b3e (#688) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

X@b3e !!
légyszíves olvasd el mégegyszer amit írtam! épp arról írok amit te hiányolsz. vagy nem eggyezik a nyelvezetünk.

Focus Ghia 1.8 <3

(#691) Kleroo válasza Soak (#689) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

igen más. :K
de én egy embercsoportról írtam !!!!!!akik ilyenek. ez valós. csak 30 ghz helyett 6 hangzott el!
mindenbe bele kell kötni? :))

Focus Ghia 1.8 <3

(#692) Soak válasza Kleroo (#691) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

A komolyabb tuningokat nem zsiroshajuak csinálják, hanem általában 25+ éves emberek. ez az egyik, a másik ,hogy ezek az emlitett wowos társadalom és "hw-s" közelsem ugyanaz, mert a ha a hw-t szereted nem ott ülsz éjjel nappal, ellentétben a sok wow függővel akik 24/7 nyomják

[ Szerkesztve ]

photofreak.me

(#693) Nyugdíjas válasza Soak (#692) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Pontosan igy van. Nem is lehetne 24/7-ben nyomni az extreme tuningot. Egyszer csak elfogy a nitró:DDD
Meg aztán meg kell várni mire visszamelegszik/kiszárad a lap :DDD

(#694) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

de....hmmm
ugyanarrool beszélünk jelenleg. leírtam hogy én az ilyen fazonoktól kapok agygörcsöt, csak rossz helyen kaptam agygörcsöt, és ezért elnézést is kértem. és leírtam(ismétlek:D) hogy amugy kik azok akik bosszantanak. de most arrol beszélsz hogy ti (vagy mi-t is mondhatnék)
nem vagytok olyanok. IGEN! én is ezt mondom. nem értem .... a bizonygatást. mindegy hagyjuk az egészet. joccakát :)

Focus Ghia 1.8 <3

(#695) VinoRosso válasza leviske (#686) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez érdekes, kicsit az intel ezzel mintha maga alatt vágná a fát, bár inkább az amdnek akar odapörlöni vele. Mennének szerintem ezek a procik drágábban is kicsivel.

(#696) Nyugdíjas válasza VinoRosso (#695) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azért én nem féltem a pozitív bevétel-alakulásukat ;)

(#697) leviske válasza Keldor papa (#654) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ideiglenes tuning ként, vagy mindennapi használatra? :DD

#695: Elvileg nem az van, hogy minél kisebb gyártástechnologián vannak, annál olcsóbb a gyártás (mint pl a vga-knál)? Mert ha olcsóbb akkor még jobban megszedik magukat, ha a 65nm-es procik árán tartják meg az árat és a 65nm-t pedig nem gyártják tovább. :) Ha drágábban adná mint a mostaniakat és a 65nm-t leállítaná, akkor viszont az összes procia túl drága lenne és jobban megérné AMD-t venni. :) szvsz

[ Szerkesztve ]

(#698) Keldor papa válasza leviske (#697) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

24/7 víz.

(#699) Soak válasza Keldor papa (#698) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

sztem 4,5 az kicsit sok lesz :)

photofreak.me

(#700) P00By válasza Soak (#699) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Megoldjuk waze ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.