A CPU-Z szerint 1,640 voltot kapott a tesztek alatt a proci... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
AirBooms
(PH! addikt)
Igen.Es?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

AirBooms
(PH! addikt)
Csak úgy. Miért?
Nemtudom,ertetlenkedtel.Megerositettem az allitasod
Baj? 

AirBooms
(PH! addikt)
Nem értetlenkedtem. De ezt a mélyen szántó és főleg tartalmas társalgást talán nem kéne folytatnunk.

Ez az eredmény is arra jó hogy "látjátok 1,64V-nél sem döglik meg".Én azt mondom a magyarországi premier után létre kellene hozni egy virtuális E8xxx proci temetőt, fasza sírkövekkel.
Aztán ha meghalt, ráírni E8400 1,6V, élt 12 napot.
Persze lehet hogy a screenshoot-ok után már csak 2V-tal volt hajlandó elindulni 2ghz-en, ezt ugye senki se tudja... 
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

AirBooms
(PH! addikt)
Én azért néztem meg ezt a linket, mert ez volt a címe: E8500 - Q745A554 - VID 1.125v - AIR. Belül meg látom a képeken, hogy biza küldik fesszel rendesen. Asszem az elsőn 1,656 V volt...
A vid a proci alappfesze,ha jol tudom.Nem sok koze van ahhoz mennyi feszt adsz neki.
Anthony28 meg temeti elore a 8xxx szeriat,1db halott pedany utan.Ami ugye nem is +fesztol halt meg.De o tudja.Mar megint....

AirBooms
(PH! addikt)
Ezt én is tudom, de így egy kicsit félrevezetőnek érzem a linkelést. Én pl. arra számítottam, hogy ilyen kicsi feszen látok majd valami nagy tuningalakítást - ehhez képest az 1,65 V-on elért 4300 MHz nem is tűnik olyan nagy kalandnak...
Nem temetem én...jó proci lesz az aki meg tudja állni hogy 1,4V-nél ne adjon neki többet.
Persze itt a PH-n uralkodó "kinek a fasza a legnagyobb" játékban ez az 1,4V hozzáállás nem lesz nyerő.

Mendax
(tag)
szerintem is kár előre temetni a E8xxx-es szériát mivel szerintem sokaknak akik itt vanakk még nem füstölt el egy sem a gépében tehát majd ha ez megtörtén kérjük meg hogy írjon be ide "nekem skacok kijött a füst ami a procimat működtette"
és majd ha ebből sok lesz akkor
ja és persze nem kell a határokat feszegetni mert annyiból a 65nm-eseket is meg lehet sütni 
üdv: mendax!

Mendax
(tag)
szerintem ők meg vessenek magukra ha annyi pénzük van tartalékban a következ E8xxx-ra vagy apuci,anyuci megveszik nekik akkor gogogo!!! 
irány a 2volt

[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ajánlom figyelmedbe ezt a pólómintát....
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Hehehe.Nem rossz, bár engem ez a "kinek a fasza legnagyobb" láz nem ragadott magával, mint itt már sokakat.Néha én is "megmérem centivel" de utána be is fejezem.Viszont többen nyitott sliccel járnak itt a PH-n a pélót lóbálva!
Nos, nekik kellene ez a poló! 
[ Szerkesztve ]

AirBooms
(PH! addikt)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Természetesn viccnek szántam. Mindenestre ha menek eccer ph! talira,erről a pólóról fogtok megismerni
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Nem megint... még mindig.
Dehát már megszoktuk.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Az zsír!
Nem volt szmájli, nem tudtam hogy érted...
Én nem menek PH-s talira...pár embert tuti megtépnék,van akinek be is ígértem, viszont a nagy részével meg jól elbeszélgetnék, szóval vívódik bennem az erő jó és sötét oldala!
[ Szerkesztve ]

Chalez
(senior tag)
Valami okos szaki felhomályosíthatna, hogy érdemes-e E8200-at tenni a P5D Deluxe lapomba...
Legújabb bios szerint elviszi őkelmét, csak hát azért na...
Jah, és 800-as RAM elég lehet hozzá, vagy felejtsem el?
Köszi! 
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!
Valami okos szaki felhomályosíthatna, hogy érdemes-e E8200-at tenni a P5D Deluxe lapomba...
nem vagyok okos szaki, ha esetleg valamivel nem értenének egyet a többiek, akkor szó szorri.
gondolom a P5D Deluxe helyett P5B Deluxe akart lenni.
igen, egy BIOS frissítés után beleteheted a procit, és a 800as ram is elegendő lesz neki (pl 8x400FSB-nél a ram 800-on fog menni, és sztem a 3200MHz nem olyan rossz), de ha nagyobb tuningot akarsz, akkor érdemesebb 1066-os ramot beszerezni.
remélem segítettem. 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Chalez
(senior tag)
Ehhh, késő volt elírtam...
Köszi a segítséget, akkor nem reménytelen a helyzet, pláne hogy a ramjaim 900+t is tudnak azért kicsit megnoszogatva... 
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!

H.O.D.
(senior tag)
Micsoda metafora... 
Én minden CPU-mat csak addig piszkáltam, amíg alapfeszen bírta. Atlagos f*szal is szép az élet 
[ Szerkesztve ]
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Helló
Szeretném megkérdezni hogy az új intel (E8400) lesz a jobb vagy az AMD Phenom (9600)
Ja és hogy a ramot érdemes lecserélni 1066-os ra
Tuningot is szeretnék bármely proci lesz.
Előre is köszi
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
Hát nekem volt már Athlon64-em is, meg P4-em és most C2d, de Phenomot inkább nem vennék.
Ha 450-es FSB fölött akarod járatni a gépet akkor nem árt az 1066-os RAM, de vedd vissza a procid szorzóját és adj neki kis feszt aztán teszteld ki hogy mennyit visz a RAM 5-5-5-15-ben és ha megy 1000-et az már 4Ghz lesz az E8400-ra, de ha a proci netán menne 550-es FSB-t oda szerintem már nem árt az 1066-os RAM, mert a 800-as kingmax nemigen fog 1100-at menni, az 1066-os Kingmax meg mehet 1200-at is ami már 600-as FSB. 
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Mendax
(tag)
valaki pls linkeljen be valamit erröl a 3 fázisról mert fogalmam sincs hogy miez, de akkor egy p5k pro alaplapot nyugodtan vehetek mert az jó akkor tutira?
mert annak az ára még annyira nem is vészes
thx előre is!
.Így is van!
Nekem nagy van, viszont nem lóbálom.
Üdv
Alaplapot mindenkép cserélni akarok mert ez nem igazán tuningbajnok.
Elvileg 1066-os ram is lesz.
Csak azt nem tudom hogy a rendszer mi legyen AMD vagy INTEL
Valoszínübb a második (a mostani is bevált
)
Csak egy baj van : Mikor tudom vidéken (Várpalota) megvenni a E8400-as procit?
Akkor ezek szerint tuningra jobb az INTEL.
2 vs 4 mag mennyire számit (Játékok, AVI átalakítás, más otthoni átlag dolgok)?
500 FSB
550
600

Intel a nyerő jelenleg.Játékokra és otthoni dolgokra elég a 2 mag, max. FSB-re szintén 2 mag, de ez inkább a szerencsén múlik.Konvertálásra a 4 mag gyorsabb. Szvsz. 500-as fsb-nél sokkal többet ne várj 2 magos procinál, de inkább kevesebbet.4 magosnál meg inkább 480 alatt... persze nem max. fsb-re gondolok hanem prime95,orthos stabil fsb-re.Az 550-600-at meg verd ki a fejedből.Ehhez a lapot is ki kell fognod, és a procit is.Ekkora "malacod" meg nem lehet. 
De egyébként ezt miért itt kérdezted meg amikor van kismillió topik erre a célra?
Topik címét olvastad?Ráadásul olyan dolgokban vársz segítséget amiben érdemleges választ nem lehet adni mivel még MEG SEM JELENT az E8400. 
[ Szerkesztve ]
Bocs ha félreértettél én nem szeretnék (hazudok) 600 vagy 500 FSB-t tökéletesen meg lennék elégedve egy E8400 --> 450FSB-vel
A kérdésem inkább (és ez szerintem ide való) mikor lehet kapni PC boltba E8400-ast
Engem ez foglalkoztat igazán mert kb február 5. környékén én szeretnék gépet venni
Tuning csak egyszerüen érdekel nem vagyok ben se profi se hozzáértő.
Minimális feszemelés maximális stabilitás.
Erre írtam amit nem tettem off-ba, nem értettelek félre.
Honnan tudjuk mikorra fog odaérni amikor még meg sem jelent?Szó volt róla hogy a hét közepe, aztán lett belőle péntek...ki tudja mi lesz jövő héten.Szerinted a jövőbe látás itt alap tulajdonság?
Hát reménykedtem benne
Na mindeny tulajdonképpen nem számit.
Ugy még sose volt hogy sehogy se lett volna
De ami fontos:
Érdemes rá várni?
Nem tesz érdekel hanem a saját véleményed
Mindenképp érdemes várni. 

AirBooms
(PH! addikt)
Na, itt a péntek 44k-ért 8400-ra várók! 
Hol vannak a procik? Izzanak már a gépeitekben? 

Mendax
(tag)
már csak hetek kérdése
de szerintem még jövő héten se lesz sok ambernek 8400-a!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Valakiében biztos. Voltak procik az egyik nagykerben, csak elfogytak.
És milyet szív, aki megveszi és kifog egy xar példányt...
Bele őszül mire kicserélik neki gariba, amíg ennyire kis példányszámban kapható.
Igen! Enyémben már itt van, vízhűtést is vettem rá, 5gigán megy most épp, alapfesszel, söt egy kicsivel alatta, atomstabil, krízisz, biosokk 140+ fps.
nesze
SuperOnyx™ DLP™ light engine

Armando_19
(PH! addikt)
Atyaúristen!
Ez már kicsit GG
Nosza! Akkor lássunk egy SuperPi 1M eredményt...
Utána én is felteszem az 5Gb alapfeszes képemet 6850-el.
Ghz.Elírtam.
[ Szerkesztve ]

Armando_19
(PH! addikt)
Lássuk Jézust!!!Lássuk Jézust!!!Lássuk Jézust!!!Lássuk Jézust!!!

inkabb nem irom le a velemenyem rolad.Meg en jarnek roszul....

Armando_19
(PH! addikt)

és?
Nekem itt van a lábamnál még vagy 10db E8200, bármelyiket letesztelhetném
Valakinek pár nappal előbb lesz meg, cest la vie, másnak meg nagyon fog menni
(#2044) Keldor papa válasza Armando_19 (#2043) üzenetére
Milyen FPO-k vannak?
Már kezd egy kép kialakúlni bennem, hogy melyikek a jók...
Q743 van?

Achill3uS
(PH! nagyúr)
jaj de nagy a szája valakinek
akkor bontogassad őket 
E8400 nem lesz még 1-2 hétig ugyse sehol itthon állitolag 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
[link]
q744-ek vannak 
Húúúú bazz...ezt a szopatást.
Még 1-2 hét?
Aztán ki tudja után még hányszor 1-2 hét.
Szép! 
Várjuk az eredményeket.
btw Nekem is mondták, hogy ha akarom lesz E8200 hétfőre és kisért a vágy csakhát mire nem elég a 2140@3.6ghz? Azért még hajt a kisördög bár akkor már inkább majd egy York annak vmi értelme is lenne. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu