Sziasztok!
Kérlek titeket,hogy mondjatok valami progit amivel tuningolhatom egy kicsit az E8400-as procit.
Lapom
35DS4
Köszönöm szépen előre is. 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Kérlek titeket,hogy mondjatok valami progit amivel tuningolhatom egy kicsit az E8400-as procit.
Lapom
35DS4
Köszönöm szépen előre is. 
[ Szerkesztve ]

Biosból jobb tuningolni szerintem,mint progikkal szüttyögni
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

lehet,de nem igazán tudok angolul.

Nem is kell igazából.
Elég 3-4fogalommal tisztában lenned,és már tuningolhatsz is.
Itt a fórumon is sok infót összegyűjthetsz.
Fsb és Vcore ami kell neked egy normál húzáshoz.... 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Például az alaplapodhoz kapott Easy Tune Pro5-el.
De ezt a lapod topikjában kellene kitárgyalni.

[ Szerkesztve ]
http://szjanos.atw.hu

ki próbálom lehet,hogy sikerül.
valamit elbaltáztam mert 2666.7-en megy most és nem tudom visszaállítani 3e-re sem.
ha tudtok segítsetek kicsit. 

load optimised defaults (bocs, ha rosszul irtam)
mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

köszönöm,de nem találom 
Magyr nyelvű tuningprogit sem láttam még.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy meddig lehet biztonsággal egy e8400 procit húzni?
(mert én kb 3,6-3,8Ghz-ig szeretném)Ja és ez kihajtana egy 4870x2-öt?
ez a fránya gazdaságiválság...

Hello! Mit értesz az alatt, hogy biztonsággal? Valamennyit biztos veszít az élettartamából, de ha okosan csinálod akkor max pár % -ot... mondjuk alapfesz esetleg + 0.05 V és visszaosztod a memóriát akkor nem fog károsodni a géped elvileg! De ezzel vigyázni kell... Inkább nézz utánna kérdezd meg a dolgokat 3-szor, minthogy leégesd a lapot vagy a procit ! 
Szerk. 3.6-3.8 simán belefér... Kihajtani viszont nemtudom hogy kihajtja-e... mekkora felbontáson kellene?
[ Szerkesztve ]
Nincs mit.
Bár nem hittem benne hogy működni fog, de ezek szerint jó az a proci amit kifogtál.
Nem is emlékszem hogy volt e ilyen jó proci itt a PH-n ami 1,38V vinné a 4,5ghz-et. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Sztem 2 magosból nem ártana a 4ghz. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Attól függ milyen felbontáson, de amint visszaír kiderül
1024-ben biztos nem hajtja ki 3.8 Gigán, de full HD-ben már lehet, hogy VGA limites lesz 
*lehet
[ Szerkesztve ]
Ja. ez igaz. Nem írta a felbontást. De én meg ezért írtam a 4ghz-et. Az minden felbontáshoz jó. 

GSX-R 1000 esedvan? K6-K7-K8? Jó kis gép...Nekem Husaberg FS 650C Supermotom van...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
Az se rossz.
K2 1000 egyébként...az ettől frissebbek "pudingok".
Nem véletlen hogy K1-K2 1000 haltak meg ezeddig a legtöbben...
Technikailag persze elavultabb, de ahogy leadja a teljesítményt...így egyik se tudja leadni a frissebbek közül. 

[ Szerkesztve ]

Tudom ismerem mert azokba már sok környezetvödö cucc van és elektronika...
Ahham Yoshimura dob az igen... NICE bike.. 
[ Szerkesztve ]
Köszi.
Egyébként van benne egyéb "nyalánkság" is..
Nah..sztem itt az off-ot fejezzük be mert picsán leszünk rúgva.

Biosban F5,enter,F10,enter 
• De hova temetik a túlélőket? •

"...Nem is emlékszem hogy volt e ilyen jó proci itt a PH-n ami 1,38V vinné a 4,5ghz-et."
Pedig van (pl.), sőt ha jól tudom több is.
[ Szerkesztve ]
http://szjanos.atw.hu

Szia! Nézd meg Gorneck mesternek ezt az oldalát. közép tájon találsz egy M.I.T. menüt, amihez nem kell angol tudás. Ez a biosban crtl + F1-re jön elő. feljetsd el a a mindenféle programból való tuningot. A deszkád elég nagy király ahhoz, hogy a biosból felhúzd a csillagos egekbe.

Hát igen van belöle pár darab ....4572Mhz 1.36v

hálás köszönet Rica

Hali köszi a választ!
1680x1050 tolnám a játékokat.
ez a fránya gazdaságiválság...
12p Prime?
Ezt ha nem gond nem nevezném 24/7-nek.... 
Ott sem.
Nálam a Maximus 2-ben ha nem kapcsolom be van -0,08V drop.
(és nem stabil)
Beowulf_78: Viszont közel van ahhoz. Amúgy sok ilyen proci van. 5-6db biztosan.
[ Szerkesztve ]

58-42 hogy jött ki neked 12-re ? 
• De hova temetik a túlélőket? •

16p Prime igazad van nem 24/7 de TX2 es hütövel nem is akarom kinozni 1 hét és ittvan a vizem és akkor majd csinalok vele par jo eredményt...Jah és még a GTL ekhez nem nyultam hozzá.

Szia! Akkor ahoz bőven elég lesz 3.6-3.8 körül a procid
Ha kell valami kérdezz!

Nálam van egy ilyen. Átlagosnak tűnik, de csak felületesen teszteltem.
A dobozát most nem találom, hogy dátumot nézzek rajta. Már az új, kisebb dobozban volt.

Úgy néz ki megy a 9x500 csak nem tudom stabilizálni, 1,32v load fesszel abit ip35-be. Van vmi fesállítás amivel lehet még mahinálni vtt meg ich van még asszem
Másik meg h nem tudok szorzót állítani 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Esetleg Bios frissítés?
Bár ez naív kérdés Nálad 
[ Szerkesztve ]

Oldalon ez a legújabb ami fent van, de ahogy tom van egy beta bios. Nem is hittem h ez a procc egyáltalán elindul 9x500-on 1,4v alatt 

Szerintetek p35c-ds3r-ről lenne értelme más p35/p45 lapra váltani? Tuning szempontjából kérdem persze.
Semper Fi

Alapfeszen mit megy?

Azt még nem néztem, de 1,25v-os a vid-je. ip35-e az load 1,2v 

Asus is kicsit alá lő alapon. De autora állítva tolja neki rendesen, tuning esetén
Azt hiszem, az enyém VID-je is 1,25V. De most meg nem nézem, mert egy Q6600-at kellett a tesztkonfigba tenni 

Nekem most az a gondol, h abit oldala befuccsolt vagy mittomén, és kéne új bios 
[ Szerkesztve ]

Sajnos az abit mint alaplap gyártó cég, megszűnt. De eddig élt a support. Reméljük, csak átmeneti szerver leállás a gond. Nézd meg a holland, usa oldalakat is.

Sikerüt rá biost rakni, de ez az abit vhogy nem szereti az e8400-at

Az gáz. Egy v18-as biost találtam. A tied újabb?

"az IP35 nem szereti az E8400-et ??" 
ejjj , ha ezt lipi barátom hallaná.... adna neked.... 

Lehetséges amúgy hogy azért mert E0-s e8400.
Nálam is p5k-ban bios-t kellet frissítenem hozzá.
És hát abit support.. c1-es-el kéne kipróbálnod szerintem.
#22043 Zájec: lipi-é C1-es az jóval régebbi bios-al is működik.
[ Szerkesztve ]
cars1dA

én most végülis aztnemtudom hogy elindul e neki vagy nem ,, vagy ccsak valami tuning nem akar menni amit ö gondol....
mod:: bocs , most nézem hogy a 4500mhz nem akar menni neki... 
akkor elindult , nincs baj...
(#22046) lipi :: na majd jól szavadon foglak
[ Szerkesztve ]

Látom élsz,majd kereslek!!!
Bagira: Szereti az!!!!18-as bios és Carlosa
(fenyő féle)
ADAM1337: engusz linkelt rá biost az Abitos topikban már elég régen 
-Ma Miskolc-Szombathely megint megvolt vonattal,fáradt vok,mén aludni.Jó éjt mindenkinek!
barátom: OK!!!Foghatsz!! 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

egyébként te amúgy ismered az Abit-ot ? volt ip35-öd?
úgyértem tapasztalat , ami alapján ezeket mondod ....
lipi : jó8 haver 

Asus p5k-val volt tapasztalatom.
Ott az az eset volt hogy az én e8400 c0-s helyett beraktunk egy E0-s e8400-et, elindult a gép közben nem figyeltem bios postot.
Aztán resi bios belép és látta a procit névre stb csak a jumpfree settings egyszerűen eltűnt.
Ez volt a 1006bios aztán 1103-mal már beindult a dolog.
De ez asus-os tapasztalat innen indultam ki, hogy lehet ua szériás proci és bios frissítés kell neki a stepping miatt.
De sajnos nem volt akkora tuning darab ua-t tudta mint a mostanim (csak jó hőszenzorral)
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Fent van az e0-s bios, de nem tudom stabillá tenni 4,5Ghz-en, az egyik mag mindíg kinyiffan. Elkezdem fogyóztatni aztán majd meglátjuk mit lehet tenni. 3dmark06 mindenesetre 1,34v load fesszel fut 4,6Ghz-en
(nem kell ide 1,5v)