Már akkor is ráizgultam,mikor Lara elvitte előlem.Egy valagnyi bejgli bezabálása után meg pláne felfokozot állapotban vagyok. 
http://9gag.com/ A függőség garantált.

Már akkor is ráizgultam,mikor Lara elvitte előlem.Egy valagnyi bejgli bezabálása után meg pláne felfokozot állapotban vagyok. 
egyelőre az én alaplapomban izgul továbbra is 4608MHz-en
de hát eléggé ismertek nem szokott egy hardver sem sokat a gépemben lenni 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Üdv emberek!!!
E8200 procit gyári hűtéssel meddig lehet húzni?, és mi az eljárás lényege? ( fesz. szorzó stb.)

Sose nyugszol.. 
Bagira: Egy jó proci sose hátrány,s 4,6GHz elég bíztató.(én is prájmolok 4,6-on,de a fesz..az nem emberi)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

De hova az a 4,6Ghz? 4,2Ghz is bőven elég sőt nekem még sok is. E2140 a nyerő nem a 45nm-es trojkák 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
miért hajtsam 4.2-n ha benne van a 4.6 is
nincsen akadálya neki
mint a ferraris példám az egyik topikba...hiába van ha nem hajtom... nekem van és hajtom is 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Nah figyelj pappa, olvasgattam az érdekedben:
alapfesz-en 3.2Ghz a plafon, aztán finoman adagolni kell neki áramot is!
Az általad próbált 3.5-höz kell kb. 1.4V, de a plafon se lehet több 1.5V-nál...
Ez elég lehet kb. 4.2-4.6GHz-ig, környezettől függően...
/A te forró katlanodban - amit szobának nevezel - ahol gyakran jönnek szélgörcsök és cifrafosások az emberre
, ott inkább a kisebb érték javasolt... És persze nem gyári hűtővel, ahhoz már zsebbe kell nyúlni/
P.S.: már jól vok
, akkor holnap hívj, ha kell help v társaság a toxic babráláshoz.
Pííísssssssssz.
"A válaszok készen vannak. Jókat kell kérdeznie!"
Legyen 1,4V a plafon.... csak hogy tudja még sokáig használni azt az E8200-t

Az is vízzel.
Léggel 1,35 
cars1dA
most néztem meg én is,hogy semmi nyitott ablak,meg hasonló okoságok nélkül 50-51 fokos a proci játék közben..teljesen jó érték,persze a VGA meg az északi híd is fűti a rendszert eléggé,de így sem rossz... Lehet meg kellene próbálni az 1.41V-ot
4700on nyomatni nem piskóta ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziaszotok!
Kovetkezo problemam lenne. Ugye szabadidoben az embernek sok ideje van ( legalabb is nekem ) es gondoltam huzom a procit. Na itt kezdodtek a gondok.
Alap 3GHz-rol felhuztam 3,6-ra a CPU-mat, probalgattam, stabilnak tunt, egesz nap hajtottam (crysisoztam, mert azelott is csak a crysis dobott ki crysis.exe-vel, ha instabil volt a proci). na ez volt 1. nap, minden frankon ment.
Viszont.
Masnap...kapcsolom be a gepet, elindul, elkezdek netezni, kb 5 perc telt el, a gep ujraindul. Ujra bekapcs, ismet 5 eprc ujraindul. Nem maradt mas, gondoltam instabil a proci, tehat zuztam bios-ba vissza alap orajelre a cpu-t, aztan gep bekapcs.
Na mar most, ujra eltelt 5 perc es a gep ujra indult. Naiv letemre ujra probaltam huzni a procit 3,6Ghz-re, gondoltam ugysem az a baj. Csak az volt, hogy miutan felhuztam a gep meg be sem kapcsolt, hanem win load menu-ben mar kek halal volt...
config:
-asus p5k
-c2d e8400 - stock
-saph. 4870 - stock
-geil 2x2gb ultra 1066mhz - stock
-tap: saesonic ss12 550W (hasznaltan vettem kb 1 eve, de eddig kifogastalanul mukodott).
Esetleg valaki tud segiteni? Elore is koszi!
(en tapra gyanakszom, igaz eddig nem volt vele bajom...)
www.oaziscomputer.hu

Nekem ilyen akkor volt,mikor széthúztam mindent,és bedöglött az xp.Újratettem.
Lehet "csak" ennyi a baj,ha nem,majd jön vmi szakibb csávó,aztán megírja a tuti!
23013:ilyenre,hogy rosszul van összerakva,nem is mertem gondolni
[ Szerkesztve ]

Szerintem nem táp, mert én még ilyen táphibáról nem hallottam, hogy 5 percig jó, aztán meg nem.
Inkább azt mondom, hogy nézelődj a procihűtőd tájékán, mert nekem ez az 5 perc azt sejteti, hogy elszállt a hűtés, és addig bírja nélküle...
Ha az jó, akkor proci-memória hangolást s***tad el, és most g***z lett a bios-odban. Akkor jöhet a bios újrarakás...
"A válaszok készen vannak. Jókat kell kérdeznie!"

Szerintem is windows problema lehet...Néha megadja magát ha sokat van resiztetve...szvsz A hardverednek ennyi idö alatt még 1.5v al sem lenne problémája...Probáld meg cmos ozni aztan ha ugysem jo...Nézz egy höfokot ..hogy rendesen van e rajta a hütöd és ha nem ez a gond akkor win telepites...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Én azért stock hűtővel nem nagyon rángatnám 3,6GHz-re azt a 8400-est,bár fesz értéket nem írtál.A kékhalál lehet a ramok miatt is,ha kevés nekik a fesz.

A huto nem stock! Zalman cnps 9700 van rajta. Meg a haz maga is jol szellozik, nem hiszem, hogy a hutes a problema.
A wint most telepitettem ujra, nem szeretnem megegyszer.
A hangolason nem tudom mit lehet el**eszni, hogy ha auto-n van minden ilyen ertek, egyedul a memoriat raktam 1066 mhz-re.
De ha adtok fesz ertekeket, hogy mi a normalis, ramnal es cpu-nal egyarant, akkor ugy megprobalom, megprobalnam.
www.oaziscomputer.hu

Most neztem, hogy a bios-om is eleg regi a lapon, azt is frissitem.
Viszont azt had kerdezzem meg, hogy azt hol tudom megnezni, hogy E0, vagy C0 a procim, vagy esetleg barmi mas?
www.oaziscomputer.hu

cars1dA

Nezem, de en nem latok ott semmit, szurke az a mezo. Ilyenkor mi a teendo? 
www.oaziscomputer.hu

Kosz.
C0-as a procim, az jo?
Na most a masik jo hirem, hogy a bios frissites sem megy, mert az EEPROM torlesenel valami geba** van :/ Valakinek otlete?
Elinditom ujra, de igy mar bios-t sem lat...Na most kezdek parazni :/
[ Szerkesztve ]
www.oaziscomputer.hu

Am a C0-as wolfi az jo? Vagy melyik jobb, az E0-s vagy a C0-s?
www.oaziscomputer.hu

Gondolom az FSB-t húztad és ezzel lehet,hogy a ramok is meglettek cibálva.
Nekem mikor bios-ba felteszem az fsb-t 400-ra akkor automatikusan 1333mhz-re teszi a ramokat...
Szerintem ezt még egy tuning 1066mhz-es ram se bírja de néztem és 14xx mhz-ig is feltudja húzni. No de nekem olyankor alapból túlhajtaná a ramokat ezért azt manuálisan állítsd be olyan 1100mhz körülire azt még elbírják az 1066mhz-es ramok.
ha valami jobb ramod van adhatsz neki +feszültséget és olyan 1200-ig bírnia kell.
Én ram-ra tippelek.
Üdv.: Norbi

A ramokat figyeltem, 9x400-ra allitottam a cpu-t, a ramok akkor is maradtak 1066-on, nem huzta feljebb, ha meg feljebb huzta visszaallitottam.
www.oaziscomputer.hu

Nagy átlagban az E0-sok a jobbak.
De ez fpo függő is.
4ghz-t a legtöbb 8400 is viszi 1,3v körül. 
cars1dA

Nekem egyszeru 3.6, vagy folotte kicsivel eredmeny kene. De nem akar mukodni. Most meg a bios-t sem tudom frissiteni. Meg a gepet sem merem ujrainditani...
www.oaziscomputer.hu
erőteljes érdeklődés van a processzorom iránt...lehet engedek az erőszaknak
ne vegyétek készpénznek,de lehet visszaváltok 4magra
Valami QX, vagy egy Q9550 lesz belőle...még alszok rá párat...ígérem idejövök először, aztán az apróba

Én tudtam előre h nem fogsz bírni magaddal 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Te kis örökmozgó.
cars1dA
egyelőre nagyon jól érzi magát a DQ6ban
nem is kívánkozik kifelé,csak én lapot óhajtok váltani.... bár az sem biztos teljesen,winyot kifizetem,meg a telom is behalt szóval nagyon nem ugrálhatok....
Fel kellene tennem érdeklődésképpen..mennyiért is menne el. Persze csillagászati árat akarok érte
Akkor a videokarim marad,igencsak úgyfest,akkor lapot sem kell cserélnem a PCI-E 2.0 miatt

"Sose nyugszol.. "
De, most "öregesre" vettem a tempót.
160 perc prime, "alapon": 1,184V@4003MHz

http://szjanos.atw.hu
Rohamozhattok az apróban...feltettem a Processzort

Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani procimat egy E8400-ra, és a kérdésem az lenne, hogy lenne-e érezhető különbség a mostanihoz képest?Tuningolni is szeretném körülbelül 4-4,2 GHz lenne a cél.Leginkább játékra használnám.Továbbá, ha később még vennék mellé egy GTX 280 szintű kártyát(vagy erősebbet), ahhoz elég erős lenne-e?1-1,5 évig nem tervezek új gépet venni.Előre is köszi a segítséget!
az enyémet használhatnád 4.6GHz-en
(go apró) azzal már elég sok különbség lenne

Hát nem tudom, mert én Angliából hoznám be 30000 Ft-nak megfelelő összegért.Azért kösz.

Mennyit kellene ráfizetnem az E8200-amra,hogy legyen egy négymagosom?(pl.:Q6600,Q9300)
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Egy Q6600 48kilóba fáj egy rendes boltba. Az E8200-at kb. 32e-ért tudod eladni szerintem.
De ha négymagosat akarsz ott egy "bika" Phenom X4
Üdv.: Norbi

Nem akarok megbántani senkit,de AMD akkor sem kellene,ha hozzámvágák.
Laraxior,mennyibe fáj a 2x1GB 1000MHz CL4 CellShock RAM?
[ Szerkesztve ]
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Vaze nézd már meg hogy mit javasolsz neki, és azt hogy hol.
drága
mondjuk már csak egy kit van.20 pénz. 

E0-s E8400-as procikból melyik fpo-ju után érdemes vadászni, mert megy lassan gariba a C0-s E8400-asom, szenzor hibás nagyon és melegedős is ,de megy is kis feszen4ghzen csak akkor is bőven 60° fölött van.
[ Szerkesztve ]

E8400 es E8500 kozott mi a kulonbseg?Csak az orajel?(meg az ár nyilván)