Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#25001) lipi67 válasza sz.j (#24986) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:DDD -Igen!Akkor én! :K :B

(#24990) winfier: Lehet nem az én napom(ill.tegnapom)van/volt,de ha 1200-at mennek,abból nem lesz 605..
Mennyiért vetted ha nem titok.Mennek,igaz 1066-os 2x1Giga és nem olcsó.Én is játszottam(nem azért h bosszantsalak) a patriotjaimmal.Igaz ezek olcsóbbak(11,5k)lomhábbak(2x2GB)és csak 800-as modulok.viszont mennek:[Patriot Viper2x2GB800@1233 ;) ]

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#25002) Daemon09 válasza Hunnia (#25000) üzenetére

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

Nem minden proci és ram egyforma. A tiéd jó, kevés fesszel is megy, ő egy rosszabbat fogott ki...

Legegyszerübben megnyomod a printscreen gombot, megnyitod a paintot és CTRL+V-vel beilleszted, majd elmented. Utána feltöltöd valamilyen oldalra...

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

(#25003) romero28

romero28
(senior tag)

üdv . egy e8400-as procim van e0-ás , asus arctic square hűtővel . valaki legyen kedves szájbarágósan :D leírni , hogy mit mennyire állítsak (szorzó , fsb , feszültség ) , hogy az még stabil legyen .

PiHi van xD

(#25004) plaszy válasza romero28 (#25003) üzenetére

plaszy
(őstag)

Megfelelő topic: ITT

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#25005) sz.j válasza Hunnia (#25000) üzenetére

sz.j
(PH! kedvence)

"... Ya, és hogy kell a windows képernyőt kimenteni és belinkelni?"

Ha XP-t (32bit) használsz, akkor talán a PintScreen lesz a nyerő, mindössze egy kattintással elkészíted és el is mented a képernyőfotót.
Nekem bevált.

;)

http://szjanos.atw.hu

(#25006) afro9

afro9
(tag)

Hello, sikerült itt valakinek az újabb steppingű (E0) E8400-ast tuningolni? És ha igen mennyire, milyen feszekkel?

Szándékosan nem a tuning részbe írtam, mert tuningolni tudok, csak van egy sejtásem, hogy ezt a procit kevésbé lehet. Akinek van eredménye az írja le légyszi. Kösz

(#25007) pigatt válasza afro9 (#25006) üzenetére

pigatt
(őstag)

Tapasztalatom nincsen, mert nekem C0-ás van, de a hírekből és a fórumból leszűrve, jobban mennek a E0-ások szerintem.

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#25008) BMW001 válasza afro9 (#25006) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre az a legegyszerűbb mód, hogy kipróbálod. Nekem egy friss E0 -ás 8400 -asom van, és nem panaszkodok. :) Föntebb vannak tesztek, csak az alaplap miatt nem megy jobban... :W

Remélhetőleg sikerül tető alá hozni egy ideigillenes cserét, és akkor köv. héten egy GA EP45T Extreme lapban fog dohogni a procim. ;] Ha ott nem tudom rendesen kihajtani, akkor kiugrok az erkélyen. :W

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#25009) plaszy válasza BMW001 (#25008) üzenetére

plaszy
(őstag)

Remélem, hogy max. csak az első emeleten laksz :DDD

(#25010) BMW001 válasza plaszy (#25009) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, családi ház, szóval első emelet. :DDD Alul bokrok vannak, bízok benne hogy megfognak. :DDD Bár jobb lenne, ha nem kerülne rá sor... :D

(#25011) lipi67 válasza BMW001 (#25008) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Akkor inkább a procidta dobd ki.(Miért adod el a másikat?-az jobb,nem?)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#25012) dokee78 válasza Daemon09 (#25002) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Mellesleg nem ugyanaz a proci!

E8200-dokee78
E8500-Hunnia

Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

(#25013) BMW001 válasza lipi67 (#25011) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öhm, a procit tuti nem dobom ki. mert az menne, 100%. :D Amit múlt héten tesztelgettem, nálam csak 1,128V -n ment 4GHz -t, akinek eladtam annak 1,12V -n megy annyit Prime alatt. Ráadásul ami proci most nálam van, az még annál is jobb, és nem megy rendsen a lap miatt. :W Quad -ra meg nincs pénzem,, meert olyat csak Q9650 -től érdemes venni. :(

Már melyiket miért adom el? :U Ami most van nálam, az a legjobb eddig. Meleg szobában, léggel 4,5GHz -t 1,28V -n vitte Prime stabilan P35 -ben. Hidegben nagyon kemény lehet. :K

[ Szerkesztve ]

(#25014) SzlobiG válasza BMW001 (#25013) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hogy-hogy nem megy rendesen a lap miatt?

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#25015) lipi67 válasza BMW001 (#25013) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Miért akadály a lap?Én se értem..Add el a procit,legalább nem kell lap után keresgélned:)
-megveszem- :K :DDD

(#25016) winfier válasza lipi67 (#25001) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

A ramok jóval többet mennek 1200MHz-nél :DDD Majd hétvégén lesz az igazi tesztelgetés, ha minden jó sikerül. :))
A 605FSB-t még a corsair dominatorokkal csináltam, azoknak a ramoknak ott volt a végük.
küldtem pü-t :R

[ Szerkesztve ]

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#25017) BMW001 válasza SzlobiG (#25014) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lap az nagyon ok, de visszafogja a procit. Sokkal több fesz kell a procinak az RE -ben, mint egy P35/P45 -ös lapban. :( Szóval ok, csak a proci tudna sokkal többet is. :W

lipi67: Ezt a procit az életbe nem adnám el :DD , talán a PH legjobb E8400 -asa még ebben a lapban is. :D Ha VIBO belemegy abba, hogy 1 hétig elcseréljük egymás lapját, akkor kiderül mit is megy valójában a proci.

Kérdeztem Szatesz -ékat is, és ők is azt mondták, hogy RE -ben több feszt kérnek a Wolfok, mint egy P45 -ben. :(ű

Meg ha el is adnám, Q9650 -re most nincs pénzem, meg ambícióm se, alatta meg nem érdemes quad -ot venni. :N Arról nem is beszélve, hogy hűtésem sincs quad tuninhoz.

[ Szerkesztve ]

(#25018) Laraxior válasza winfier (#25016) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

látom mindenki hétvégét várja :DDD jövök én is valami kis okossággal..mondjuk nem ebbe a topikba,hanem a 3dmark06ba ;] Kíváncsi leszek a ramjaid végére..de erőteljes érzés van bennem hogy 1400MHz+ :C Ha minden igaz akkor D9GKX ugye? ;]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#25019) gamekiller01

gamekiller01
(tag)

az új csúcsom :C

EP45T-EXTREME OLDALAM---http://ep45t-extreme.freeweb.hu/

(#25020) winfier válasza Laraxior (#25018) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD Ha jól tom akkor hétvégén eléggé rossz idő lesz. :U :D
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mennyit mennek.
Nem vágom, hogy milyen chipek vannak rajtuk neten nem találtam semmit róluk. :(

(#25021) Laraxior válasza winfier (#25020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nyitva van az ablak,de 20 fokos a víz...csukott ablakkal 23 fokos :W sokat nem fogok érni a vizemmel :DDD
A micron D9 az biztos... GMH ,vagy GKX...csak ezzel a két chippel dolgozik a Team Group.
A legjobb ramgyártó..ez tuti :K csak vigyázz a magas fesszel..könnyen döglik a Micron chip..legalábbis Nálam :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#25022) winfier válasza Laraxior (#25021) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

És én szerinted sokat érek a léggel :DDD
Azt vágom én is csak azt nem, ahogy te is írtad hogy GMH vagy GKX azt tom, hogy valamelyik a a magas MHz-et szereti a másik pedig a szűk időzítéseket.
Vigyázok is rájuk mint a szemem fényére eddig 2,27V kaptak max. és itt 1300MHz-en mentek ez még finomítani kell, mert a superPI 32MB teszt kidobott, de szerintem 2,3V lehet meg lesz. :D Eddig még nem léptem át a gyár által előírt feszt így gondolom nem sok bajuk lesz. :)

(#25023) gamekiller01 válasza Laraxior (#25021) üzenetére

gamekiller01
(tag)

GTS chippel szerelt modulokról van tapasztalatod ?

EP45T-EXTREME OLDALAM---http://ep45t-extreme.freeweb.hu/

(#25024) BMW001 válasza gamekiller01 (#25019) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hejj, neked is GA EP45T Extreme lapod van. :Y Dobok egy PÜ -t ezzel kapcsolatban. :R

(#25025) Laraxior válasza gamekiller01 (#25023) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:( 4x1Gb Diablom volt..de azok GTR chipesek voltak...legalábbis 2x1Gb..meg 2x1GB JNL asszem...van képem róluk,csak olyan éles hogy nem lehet leolvasni hogy milyen chipes :DDD k800i :W

mondjuk itt még csak 2x1GB volt... mire megjött a másik kettő már el is volt adva a lap :DDD

időközben megérkezett a Q9550 ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#25026) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, kedden meglesz a P45 -öm. ;] Remélem nem kell csalódnom. :K

(#25027) lipi67 válasza winfier (#25016) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

nem mondod:)

(#25017) BMW001 :"az életben nem adnám el"-Ok!Várok míg meghalod magad,időm van:)
(asszem én se nem adnám el-2-3hónapig tuti nem-:)

[ Szerkesztve ]

(#25028) BMW001 válasza lipi67 (#25027) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD Majd jövő héten megmutatom, miért is nem válnék meg tőle. :)

(#25029) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Kicsit láma kérdés következik: az Intel vállal gyártói garanciát a kiskergarin túl?
A problémám az, hogy van az E8400 procim, aminek az 1 éves kiskergarija most fog lejárni. Ha tudnám, hogy van még rá legalább 1 év gyártói gari, akkor megtartanám nyugodt szívvel, mert ha gond lenne később vele, akkor tudnám, hogy van megoldás rá.
Ha van gyártói gar azt itthon is lehet valahol érvényesíteni?
Megnéztem az Intel és az Intel Magyarország oldalát is, de nem találtam választ a kérdéseimre. :(

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#25030) Laraxior válasza Elmör (#25029) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha dobozos a procid akkor úgy tudom van rá gyártói garancia...hogy egy vagy 3 év azt nem tudom pontosan..de volt már róla szó biztosan. :K OEM procira nincsen gyártói gar...ez biztos. :R

(#25031) Lcapitano

Lcapitano
(kvázi-tag)

Helló!

Van egy E8500 procim de a másidik magnak nem változik a hőmérséklete csak az 1 magé vagyis változik alapból 41 fokot ír ki mindig csak főlfele megy a hőmérséklet.
Esetleg tudok vele valamit kezdeni hogy a második maghőmérséklet is változzon?
Real Temp, core temp mind a kettőnél 41 fok a második mag.

Aki tud rá megoldást vagy tudaja mi a gond az segítsen pls.

(#25032) Elmör válasza Laraxior (#25030) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

THX!
Természetesen dobozos. ;)
Akkor annyira már nem aggódom, ha van legalább 1 év garim még. Nem igazán tudom magam rászánni egy Quad vásárlására, addig jó a kis E8400 is. :D
Megnézem az Intel Supportot, hátha olvasok valami okosat még ehhez.

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#25033) Laraxior válasza Lcapitano (#25031) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

45 nm átka... az enyém sem mozog..sőt a legtöbb nem mozog egy bizonyos hőfok alatt :) ettől még jól mér..többnyire,csak éppen nem működik 100%osan :D -2fokos vízzel sem ment a procimag hőmérséklete 27/35 fok alá..nekem ...de eddig mindegyiknél így volt..csak más-más hőfokokkal :K

(#25034) BMW001 válasza Lcapitano (#25031) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismerős... :DDD Nekem mindig 42C -n van, load -ban fölötte jól mér. :K
Érdekes dolog, hogy az E8600ES hőmérője jó volt. :U

[ Szerkesztve ]

(#25035) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Sziasztok gyárékék!
Az a kérdésem van, hogy a maximálisan elérhető fsb leginkább az alaplaptól függ? Vagy valahogyan a ramoktól is ( nem a frekvenciára gondoltam , mert az ok, hogy egy 800 mhz-s ram nem viszi az 500-as fsb-t) .

Csak azért kérdezem, mert sokaknál látom ,hogy 550-es fsb környékén járatják az e8500-akat. Nekem meg nem nagyon akaródzik stabil maradni a gép (elfogadható feszültség mellett) 500 fsb fölött. Ha még a prociszorzót lejjebb veszem, akkor sem.

(#25036) plaszy válasza dangerzone (#25035) üzenetére

plaszy
(őstag)

Sajnos így vagyok ezzel én is P5Q-ban.
533-as fsb-t szeretnék belőni az 1066-os ramok miatt, hogy 1:1-ben menjenek, de Prime alatt mindíg megáll az egyik mag :O

(#25037) kimi02 válasza dangerzone (#25035) üzenetére

kimi02
(őstag)

Az én lapom simán viszi az 550-es FSB-t,milyen lapod van?Hátha tudok segiteni!

HARMAN KARDON AVR 760 - PIONEER BDP-51FD - DUNE SMART D1 - DUNE SMART BE - POLKAUDIO RTI A7 - POLKAUDIO RTI A1 - POLKAUDIO CSI A4 - YAMAHA YST-SW315 - GOTHAM 2*2.5mm - QED PERFORMANCE AUDIO 2

(#25038) Sziszifeca válasza dangerzone (#25035) üzenetére

Sziszifeca
(őstag)

Én a 800-as ramjaimat 1020-on hajtom, plusz hűtéssel, és 510Fsb-ig tudtam így stabbillá tenni a gépet. :K

>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!

(#25039) dangerzone válasza Sziszifeca (#25038) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Jaaaa...neked ismerősek a cuccaid..:) Mégis mennyi feszt adtál nekik? (ram ,proci, gmch, fsb)

kimi02:: Ott van adatlapomon. :) ep35-ds3

[ Szerkesztve ]

(#25040) dangerzone válasza Sziszifeca (#25038) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Viszont mikor e8200-am volt, elértem az 550-es fsb-t is, szóval ezért vagyok most bizonytalan, hogy mégis mi lehet az okat annak, hogy 500 fölött nem nagyon megy.

(#25041) kimi02

kimi02
(őstag)

Ez a legkisebb fesz,amivel még a 4.3 Ghz-t stabilan viszi prime95-tel.Szerintetek ez jó?? Vagy sz@r.Majd még megyek tovább is, ha lesz időm.

HARMAN KARDON AVR 760 - PIONEER BDP-51FD - DUNE SMART D1 - DUNE SMART BE - POLKAUDIO RTI A7 - POLKAUDIO RTI A1 - POLKAUDIO CSI A4 - YAMAHA YST-SW315 - GOTHAM 2*2.5mm - QED PERFORMANCE AUDIO 2

(#25042) lipi67 válasza BMW001 (#25028) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne is fájdítsd a szívem :O -fájdítsd nyugodtan,kíváncsi vok!!!

(#25043) subaruwrc válasza Laraxior (#25025) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

időközben megérkezett a Q9550
nekem valami másom van :P

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#25044) dangerzone válasza kimi02 (#25041) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Undorító, szar, fúj...dobd is ki az ablakon..:D

(#25045) Laraxior válasza subaruwrc (#25043) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hajrá...de kevés lesz az is ;] ;]

(#25046) subaruwrc válasza Laraxior (#25045) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mibe is versenyzünk? ;] :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#25047) Laraxior válasza subaruwrc (#25046) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:U nem tudom :D

(#25048) proof88 válasza Laraxior (#25047) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is kell.
Anno láttam valami poszt-apokaliptikus kis képregény részletet, 2 csávó (szükséges cuccban, maszk, test páncélzat, fegyver) sétál a romok között, mikor hirtelen lövést adnak le rájuk a távolból. A romos ház megmaradt falai mögé bújnak, onnan kuksiznak ki az ablakon, mire az egyikük visszalő. Erre a másik megkérdezi tőle:
- kire lövünk? van ellenség? ki ellen harcolunk?
- nem tudom.
- akkor miért harcolunk?
- hogy mi nyerjünk!
Bocs, de ez tök jó volt sztem. :D

[ Szerkesztve ]

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#25049) Laraxior válasza proof88 (#25048) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DDD :C :R

(#25050) BMW001 válasza subaruwrc (#25043) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak sikerült kölcsönkérni? ;] És, legalább megy? :DDD

lipi67: Az a baj, hogy mikorra megválok tőle, már nem kell majd senkinek. :( Lehet ha most meghirdetném, vinnék azonnal. :W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.