Hirdetés

Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Mióta 2 monitorral használom a gépem, azóta furcsa fagyások keletkeznek! Nem tudom, hogy a monitoroknak van-e köze hozzá, de gyanús hogy eleinte általában azután tapasztaltam a fagyásokat, hogy váltottam az 1 és 2 képernyős üzemmód között.
    A fagyások általában úgy zajlanak, hogy elsötétülnek a monitorok 2-3mp-re, majd 1 pillanatra visszaadják a képet, ismét elsötétülnek, 1 pillanatra megint kapok képet (bár ez már nem mindig szokott jó lenni) és egy újabb elsötétedés után nemsokkal jön a reboot, vagy a kékhalál. De olyan is történt már nemegyszer, hogy az elsődleges monitor tiszta fehér lett, a 2.-on semmi, majd crt-alt-del visszahozta a képet, kiválasztottam a mégsét, akkor pedig full világoskék lett az egész, olyan mint a win7 háttere. Furcsa dolgok, 1 monitornál nem tapasztaltam ilyeneket..

    A dolog érdekessége még, hogy most nem bírom elindítani a total commandert mert az indítása után kb 2mp-el jönnek a villogások, majd a fagyás, ennek miköze lehet hozzá? Az előbb próbáltam úgy is, hogy nem indítottam total commandert, de kb 2 percig tudtam csak használni a gépet. Most a laposomról írok, gyorsan leszedtem róla a dump fileokat, hátha segít a megoldásban. Kékhalálnál a 0x00000124-es hibaüzit kapom egyébként.

    Pls help! Ha hagyom reboot után és nem nyúlok hozzá akkor nincs semmi fagyás.

    Konfig: Gigabyte P35-DS3L, C2D E8400, 2x2gb Black Dragon, Sapphire 4850 512mb, Win7 Prof x86

    ui: eddig volt jó, elindítottam a képmetszőt, hogy kivághassam a hibát és már fagyott is, először fekete képernyő, majd szürke lett mind1, ismét fekete, és jött a reboot...

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Aktív témák