Hmm. Ezt jó tudni. Már csak az a bibi, hogy nem vagyok fennt a fészbúkon .
De tesómék fanatisták! Nekik jól jön az infó! Köszke! 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Hmm. Ezt jó tudni. Már csak az a bibi, hogy nem vagyok fennt a fészbúkon .
De tesómék fanatisták! Nekik jól jön az infó! Köszke! 
(#28002) molnarpeter válasza Gyufaaa (#28001) üzenetére
Elvileg be kell regelni a számodat, amivel használod a 0.facebook.com-ot, és akkor ingyenes... Nem értem én ezt 
mp
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

Szia!
Az XP-ben alapból benne van a Windows Movie Maker.
Magyar nyelvű ,egyszerű próbálgasd!
A problémádra szerintem megoldás.
Én videót is vágtam vele ,remek. Üdv. CSÜLKÖS.
Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.

Bármilyen mp3 tagszerkesztővel be tudod illeszteni a file-ba az AlbumArt-ot.
Si vis pacem, para bellum.

sziasztok
olyat tudok csinálni hogy 2 gépem van és 1 monitorra kötöm rá őket? monitoron van 2 csatlakozó így összetudnám hozni, bár a monitor nemtudom hogy viselkedne illetve hogy tudnék-e váltani a gépek között 
iPhone 4 8GB white

Szia!
Olcsóbb megoldás, switch használatával (amennyiben van routered, akkor azzal), hálózaton keresztül programmal tudod vezérelni a másik gépet (pl. TightVNC progival).
Meg léteznek ilyen spéci készülékek, mint KVM Switch.

Szia.
Sajna már nem az őskorban járok
Win7-el tolom de azon nincs move maker.
De azért köszi
تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

Akkor keresgélek, köszönöm
تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

Ha a monitorodon van két bemenet akkor simán mehet a dolog. Én is így használom az enyémet. Ha ssamu monitorod van akkor ráadásként csak egy gombnyomás és váltod az asztalt és nem kell a menüben kotorászni. Nyugodtan kösd rá. 

Nem kell sokáig. A nero is képes rá.
Szerk.: Bocs a dupla postért. Gyorsabb a kezem ilyenkorra már mint az agyam.

[ Szerkesztve ]

Üdv.
Köszi a felvilágosítást! 
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/
(#28012) Satyricon válasza molnarpeter (#28002) üzenetére

Üdv
Az a gond, hogy a facebook mobil regisztrációnál, az országok felsorolásánál nincs kiírva se úgy, hogy Magyarország, se úgy, hogy Hungary. Akkor mire kell menni? 
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

Sziasztok.
Vettem kb 4 hete egy 1 tb os vinyót.
Minden jól ment de kb 1 hete belassult de nagyon.
Na mondom biztos vírus ezért format c:
Siker tényleg jó lett kb 1-2 napig.
Utána megint belassult.
Na monsom akkor felrakok egy másik xp ét.
Megint jó kb 1-2 nap ig.
És végül megint lassu.
De olyan szinten le van lassulva hogy kb a bejelentkezés az xp é nek kb 10 perc.
Ha másolni akarok kb 1 gb ot akkor kiír kb 15 percet.
Ha ki szeretnék csomagolni pl 1 filmet ami 700 mg kb 10 perc.
Nem értem.
Vírus nincs a gépen.
Ellenőriztem nod 32 vel (friss xp é felrakás után is)
Ja beraktam az alaplap lemezt xpres2 őt és a vinyó ellenörizésénél errort írt(hozzá teszem ott is nagyon lassú volt)
Szoval a kérdésem hogy találkozott e már valaki ilyen problémával?
Vagy kuka e a vinyó?
A választ előre is köszönöm!!
Eressz rá sentinelt.
nem mindegy, hogy kábelezve, vagy kibelezve...
(#28015) fastleslie válasza gogle (#28013) üzenetére

Ha új a vinyó természetesen nem kuka, vissza kell vinni ahonnan vetted! ![;]](/dl/s/v1.gif)
ui.: Milyen márka a vinyó? Kell jumperolni a SATA funkciók beállításához? Ha igen, jól van beállítva? Alaplapodnak utánanéztem, SATA 3 Gb/s, tahát azzal nem szabadna gond legyen.
[ Szerkesztve ]
Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

Nagyon érdekelne, h milyen márkájú a winyó, 

Na szoval köszönöm a válaszokat.
Megnéztem ezzel a Sentinel progival.
Most másik gépbe vagyok oda raktam át ezt a vinyót is.
(Mostmár be se indul az xp é alatta)
A márkája: Hitachi
Igen az alaplapomnak bírnia kéne és bírta is kb 3 hétig.
A progi Ezt írja:
A lemez felületén található 210 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 147 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Szoval most mentem az adataim.
Legalább is próbálom.
Igen garis a vinyó.
Nem érdemes vele semmit csinálni igaz?
Vigyem vissza azt jovan! ? 

Vidd vissza és valószínűleg adnak egy másikat helyette! Legalábbis szerintem... Rosszabb esetben javítják... Ha lehet...
Am jó márka! 

Háát én még 20 év alatt ilyen nem történt hogy kezem alatt tönkre ment volna 1 vinyó.
Úgy hogy vissza is viszem hétfőn remélem rögtön csere.
De nekem nem kell javitani,sőt ilyen márájut többé nem veszek.
Inkább ráfizetek 1 jobbra vagy nem is tudom.
Elég bosszantó a dolog próbálgatom átmásolni az adataim de nem igazán megy.
Elindul utána be is lassul olyan szinten hogy az na!
Na mind 1
Köszi mindenkinek.
Sziasztok! 

Egy kis help-re lenne szükségem, van 1 bojler amiből az égéstermék az oldalfalon megy ki ugyebár, és van berakva kintre 1 könyök is, de így hogy most elég erősen fúj a szél 10 percenként elol a láng, mit kellene szerintetek kint alkotni, hogy ne jusson be a szél? elforgattuk már mindenfele a könyöknél de mindenhogy elfújja amikor szél van 
iPhone 4 8GB white
Javítani nem lehet a szektorhibát. Vidd vissza, ki kell cserélniük!
nem mindegy, hogy kábelezve, vagy kibelezve...

Szevasztok! Az lenne a kérdésem hogy ha van az alaplapom (AsRock 775i65pe) és annak van ht funkciója akkor hogyan tudnám aktiválni? Biosban ilyet nem találtam. Vagy ha be van kapcsolva akkor hogy tudnám megnézni a magok számát milyen programmal? KÖSZI!!
(#28023) molnarpeter válasza IntelCeleron (#28022) üzenetére
A HT processzortól függ. Milyened van?
mp

Sziasztok letöltöttem a hirens boot cd 13.1 ,de sok programot nem tudok használni mert hibaüzenetet ír mert ezt nem tudom megcsinálni, valaki el tudná magyarázni ezt ?
-----------------------------------------------------------------
Hiren's BootCD 13.1 Custom Keyboard Settings Patch
-----------------------------------------------------------------
Q. What does this patch do?
A. It edits HBCD\Keyboard.bat in the iso.
Option 1:
extract iso (Use HBCD\Wintools\HBCDCustomizer.exe)
Edit X:\HBCD\keyboard.bat (right click and EDIT)
To change keyboard code for Mini Linux Edit X:\HBCD\menu.lst
and find (keymap=us xkeymap=us)
Re-create iso
Option 2:
Step 1
Extract files(DATA.DAT, PATCH.CMD) to Desktop
Step 2
Copy "Hiren's.BootCD.13.1.iso" to Desktop
Step 3
Dubble click on "Patch.cmd"
Step 4
Burn The new file called "XX Patched Hiren's.BootCD.13.1.iso
Option 3:
For Linux users
copy ISO, data.dat and Patch.cmd in a directory.
In a terminal enter the next command : wine cmd
Patch.cmd, select language.
Burn The new file called "XX Patched Hiren's.BootCD.13.1.iso"
[ Szerkesztve ]
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
(#28025) IntelCeleron válasza molnarpeter (#28023) üzenetére

Celeron 331 2.66Ghz 1066mhz-n fut

heló egy nagy kérdésem lenne
nem rég vettem egy gigabyte gtx 560oc és valamiért azóta a gta 4 ben 3.7ghzen kifagy a gép a régebbi vgamnál (9800gt oc) nemvolt ilyen gond 3.7ghzen
ez táp probléma lehet, nem bírja el?? gigabyte superb 460
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12
(#28027) Winner_hun válasza apollo12 (#28026) üzenetére
Van rá esély.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#28028) IntelCeleron válasza apollo12 (#28026) üzenetére

Ha a procid húzva van mond meg mi az eredeti órajele. Ha húztak akkor az lehet a baj túl lett húzva és nem bírja. Ilyenkor nem tehetsz semmit max új procit v kitalálhatsz hűtési megoldásokat pl raksz bele vízhűtést. A léghűtés nem sokat visz tuning felől.

Valaki adjon már választ arra legyen oly szíves, hogy a facebook.com oldalon a telefon aktiválásánál ki kellene választani az országoknál Magyarországot. Csak az a gáz, hogy nincs feltüntetve, még úgy sem, hogy Hungary. Mire kell ilyenkor menni? 
szerk.: Aki nincs képbe, annak elmagyarázom: T-Mobilosoknak ingyen lehet használni telefonról a facebook-ot, nincs semmi költség! Csak be kell regizni a telefont, küldenek smsbe 1 kódot, azt beütöd és kész is vagy! Ennyi.
[ Szerkesztve ]

Kösz a tippet, kipróbálom
Vicoo: VGA driver gond is lehet, nem biztos, hogy a kártya, vagy a proci+alaplap instabil, illetve minél régebbi a rendszer annál nagyobb az esély, hogy SW/driver szintű dolog okoz kékhalált.
Kérdés: Jól gondolom, hogy a Vicoo-nak általam leírtak okozhatnak random kékhalált IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenettel egy több mint 1 éves XP-n? (Nem játék alatt, sima webezés)
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
(#28031) apollo12 válasza IntelCeleron (#28028) üzenetére

egy phenom 2 x4 b55 alap asszem 3.1ghz de már úgy vetem a procit hogy gyári feszen 1.4volton 3.8ghzet megy egy gigabyte 770ud3 ban
nálam 1.408volton 3.7ghzet megy de 47Cfok főlé nem ment prime95 blend teszt 7órás tesztnél

Látom adatlapodon hogy a procid húzva van, szerintem még ígyis 460-as tápnak bírnia kellene, az a proc meg gpu 300-350w-nál tuti nem eszik többet. Bár a tápod hány éves? mert ugyebár minél idősebb annál jobban csökken a leadott teljesítménymutatója
iPhone 4 8GB white

több mint egy éves
és a táp belseje egy 400wattos fsp táp
[ Szerkesztve ]
(#28034) Tosee válasza IntelCeleron (#28025) üzenetére

Hali!
Az a processzor nem támogatja a Intel® Hyper-Threading Technology -t!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Az pedig nem idős táp, ha jóltudom akkor a csúcsterhelése 460w most hogy ez 12 voltos ágon mennyit tud leadni maximum az jókérdés, nekem speciel a 450-es corsair-em 400w-ot letud adni, úgygondolom hogy a 460 as gigabyte se adja alább.
Kiderítsed hogy a táp hibás-e próbálj meg kölcsönkérni vagy maximum venni egy fogy mérőt, pár ezer forintos tétel és nagyon hasznos tud lenni, így a tápegységet kitudod zárni, szoftveres méréseknek meg nem érdemes hinni hogy mennyit írnak ki fogyasztásra.
iPhone 4 8GB white

az a baj hogy már más is írta ezt a problémát ezzel a táppal
vett egy új tápot és azóta jó
(#28037) molnarpeter válasza jozsi252 (#28035) üzenetére
A 460-as Giga táép tudtommal valójában csak 400-as...
mp
(#28038) apollo12 válasza molnarpeter (#28037) üzenetére

igen

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Xbox Slimet vettem és van már benne wifi a laptopomba is van wifi a kérdésem az lenne ,hogy működne a 2 együtt router nélkül a lényeg ,hogy tudjam használni a Live-ot.
(#28040) molnarpeter válasza Pc Laca (#28039) üzenetére
Magyarán a laptopodon használt internetet szeretnéd megosztani, hogy az Xbox-on tudjad használni? Megoldható, de én inkább vagy egy crosslink UTP-kábelt javasolnék, vagy azt, hogy a boxhoz is csatlakoztass vezetékkel netet. WiFi-n sokkal rosszabb multizni, mint teljesen vezetékes neten. Itt egy leírás, esetleg ez alapján próbáld meg.
mp

Szia !
Egyetlen megoldás van ilyen esetben a "szélkakas".
Fel kell szerelni a füstcső végére. Szélirányból mindig zárja a füstcsövet,mert fordul.
A huzat ezáltal remek lesz,füstgáz visszaáramlás nulla.
Probléma lehet a beszerzése ,de vasértben szerintem van.
Üdv. CSÜLKÖS.
Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
(#28042) Pc Laca válasza molnarpeter (#28040) üzenetére

Köszönöm a segítséget 
Maradok a router mellet még egyszer kösz 

Senki sem tud ebbe segíteni? 

üdv
AM2 -es lefogató kerethez milyen csavar tartozik?
Utorrentel kapcsolatos kérdésem volna...... Utorrent 2.2.1 et használok ,és alapbeállításra szeretném tenni mivel el lett állítva pár dolog (próbáltam gyorsítani de nem nagyon látom hogy használt volna......... ) .Viszont közben töltök pár dolgot és nem szeretném hogy előröl kezdje .... 

Köszönöm, kifogom próbálni, most pedig van rajta ilyen kúp alakú micsoda dehát azzal is ezt csinálja.
iPhone 4 8GB white
(#28047) molnarpeter válasza Satyricon (#28043) üzenetére
Nem lehet, hogy a legelső a listában? 
mp

Helló!
Sürgős segítségre lenne szükségem. Miközben játszottam, egy nagy taps szerű csattanást hallottam. Gyorsan kiléptem a játékból, és láttam, hogy tele van ,,szeméttel'' a kép. Kikaptam a videókártyát, és ez a látvány fogadott:![]()
Látható, hogy a paszta ráégett, - vagy nem is tudom mi történt - a hűtőre.
A kábelek bezavarnak - ne röhögjetek ki -, mert nem tudtam kihúzni őket, de nem is feszegettem. Mit kéne csinálni? Vissza lehet tenni paszta nélkül?

Sziasztok!
Egy facebook rajongói oldalon a BandPage nevű alkalmazást szeretném alapértelmezett "tab"-nek használni, tehát, hogy a rajongói oldal megnyitásakor a bandpage nyíljon meg elsőként.
A beállításoknál beállítottam, hogy alapéretelmezett legyen, mégsem az.....
Ez miért lehet?
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
(#28050) molnarpeter válasza haly (#28048) üzenetére
Ha jól látom, egy-két kondenzátor pukkant el
Milyen játékkal játszottál épp? Rémlik, hogy az egyik ette az NV karikat, túl magas FPS miatt...
mp
[ Szerkesztve ]