Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) daa-raa válasza czpitti (#2000) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A táp bőven elbírja a nevezett gépet.

A Willamette magos P4-ek 76°C-ra vannak specifikálva, a Northwood-ok 69-re. Eddig a hőmérsékletig biztonságosan használhatóak.

Si vis pacem, para bellum.

(#2002) czpitti válasza daa-raa (#2001) üzenetére

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek

[ Szerkesztve ]

(#2003) Mach5

Mach5
(fanatikus tag)

Már sokszor be írtam a problémámat, de választ még nem írt senki, így be írom még egyszer a problémám.Nem tudjátok, hogy mitől mehet el a net a gta san andreas multiplayernél? (MTA 1.0.3) olyan, hogy elmegy a net megszakad minden és ki írja, hogy network trouble. De magától visszajön utána a net és megint müködik, de újra elmegy. Csak ennél a játéknál van baj pont annál amivel játszom. Nem tudjátok, hogy mit csináljak, hogy ne menjen el? Fontos lenne.

(#2004) belahege

belahege
(fanatikus tag)

sziasztok
tud valaki segíteni erre

itt akad el az alaplap indulásnál:
csak pörög minden de nem jön be még a bios sem

returning the real mode. executing any oem patches and settings the stack next.

köszi

amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról

(#2005) szente

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

hali
van egy kis hálozati problémám.van egy lakás ahol van egy vezetékes router(itt van a modem is).onnan vezetékkel van áthozva egy másik lakásba a net.itt egy vezeték nélküli routerre szeretném kötni,hogy legyen a lakásba wifi háló.ha a routerböl jövö kábelt bedugom a gépbe,akkor van net.ha össze kötöm a routerrel,akkor már nincs.mit lehetne csinálni?
az nem pálya,hogy a másik lakás wifi jelét fogom itt,mert nem ér el idáig,a router meg tuti hogy jó...köszönöm a segitéget! :R

Vegyé':http://href.hu/x/fnts

(#2006) kricsi81

kricsi81
(senior tag)

heló
Hol kapható olyan kábel, (webshop) aminek USB az eleje és a vége is? Canon fotónyomtatóhoz kéne, arra már nem voltak képesek hogy egy kábelt mellékeljenek, így hát amíg nem veszek, nem tudom használni a nyomtatót... :(((

BLOG: www.kovacsrichard.hu/blog

(#2007) moha21 válasza belahege (#2004) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

BIOS resetet próbáltad már? Valami d4-es hibát dobott ki a kereső erre, de sosem hallottam róla. :(

(#2006) kricsi81:[link]
az oldal legalján.

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#2008) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv
olyan gondom lenne,hogy nem indulnak a ramjaim!
Kingmax 2*2gb 1066mhz-s ram
egyforma mindkettő,titan ramhűtő volt rajtuk!
kivettem őket talén 2 percre és azóta windows boot után kékhalál!
(egy "pasztacsík" volt a dobozban,azt ráragasztottam)
mitől nem indulnak szeretett ramjaim?

Roccat Taito-t keresek!

(#2009) belahege válasza moha21 (#2007) üzenetére

belahege
(fanatikus tag)

aha nyomtam,(ugyanaz) de nem volt benne elem, mindjárt rakok bele és csinálok ugy is biosresetet

amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról

(#2010) kricsi81 válasza moha21 (#2007) üzenetére

kricsi81
(senior tag)

köszi :R

BLOG: www.kovacsrichard.hu/blog

(#2011) daa-raa válasza kricsi81 (#2010) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nyomtatóhoz tipikusan nem adnak kábelt.

Egyébként A-B kábel kell hozzá, szóval olyat vegyél. Nem tudom miért fontos, hogy webshop legyen, bármelyik bevásárlóközpontban vagy műszakicikk áruházban tudsz venni 500HUF környéki áron.

Mach5: Beírhatod akár fél óránként is. Ha nem tudja a választ senki, akkor nem is fog tudni segíteni senki.

Egyébként miért nem a hivatalos fórumán nézelődsz?

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#2012) dudasj válasza szente (#2005) üzenetére

dudasj
(tag)

Azaz switchként használnád a routert?
Ne az internet bemenetre dugd a bejovő kábelt, hanem csak simán egymás mellé.

(#2013) moha21 válasza Krisinto (#2008) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv! Mi az a pasztacsík? Az valami hővezető anyagféle? Azt nem borda meg a hűtendő felület közé kell tenni? Bordát is tettél rá? Megvárom mi lehet az a pasztacsík, addig próbálj cserélni egyet a RAM-jaidon. Ja és, hogy kék halál a windows még nem 100%, hogy mem gond. Memtest nevű progival ki tudod próbálni őket.

(#2014) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

de két gép sem indul vele!
másik memóriával ki próáltam azzal meg megy!
egy hosszú szalag volt a ramhűtő dobozában amit a ramra kellett tenni(legalábbis ezt írta)
lerántottam mindkét feléről a szalagot azt rá a ramra...most mg nem bírom lekaparni róla

Roccat Taito-t keresek!

(#2015) szente válasza dudasj (#2012) üzenetére

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

ha úgy csinálom nincs net és ki is irja a gép,hogy nincs kapcsolat vagy korlétozott.
nem lehet hogy a 40m kábel a baj? :B

(#2016) Mach5 válasza daa-raa (#2011) üzenetére

Mach5
(fanatikus tag)

Melyik a hivatalos fóruma?

(#2017) moha21 válasza Krisinto (#2014) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most látom volt rajta hűtő az gyárilag volt? A borda meg az IC-k közé kell vékonyan hővezető paszta. Anélkül levegős marad és a levegő rosszul vezeti a hőt, tehát melegszik.

Fizikai sérülést nem okoztál? Gondolok itt arra, apró smd ellenállás, kondi lerántása? :F

Mach5:: Szerintem nincs hivatalos oldala, mert a játékban, ha jól tudom a multi rész nem hivatalos. De ha rosszul tudom akkor a rockstargames-nél kell kopogtatni.

[ Szerkesztve ]

(#2018) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok!

ha worben (2007) a címek,alcímek, fejezetek, stb. nem különböző stílusokkal vannak megkülönböztetve, hanem számozássla (1., 1.1, stb) jelölöm meg a szinteket, akkor abból hogyan tudok tartalomjegyzéket kreálni?

köszi a választ :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#2019) ANT válasza szente (#2015) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Nem valószínű. Cat5 UTP-nél a szabványos szegmenshossz max. 100m.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#2020) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv
semmit nem csináltam vele
csak kivettem letettem a asztalra és kész
annyi volt,hogy állítottam a cpu ventin a biosban,és utána nekiálllt nyekeregni valami
elfprdítom akkor is
kb 2-3 szor nyekerget minden indításkor,megmozgattam egy kábelt utána abbamaradt!

Roccat Taito-t keresek!

(#2021) szente válasza ANT (#2019) üzenetére

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

de most is ha simán kábel van csak bedugva,akkor is szakadozik a net.

(#2022) moha21 válasza Krisinto (#2020) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az imént az volt ragasztottál rá valamit? Most akkor, hogy is van ez? :F
Mást nem állítottál el a biosban?

(#2023) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Ment a PÜ

Roccat Taito-t keresek!

(#2024) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az mitől lehet hogy win7 alatt néha eltűnik a DVD meghajtóm?

(#2025) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

1) februárban(2009) vettem 2db 2gb-os Kingmax ramot
nemrég vettem heaven-től 2 db ramhűtőt rá.és ahhoz volt valami csík amit rá kellett ragasztani,ráragasztottam mostanáig hibátlanul ment!
most kivettem a gépből,azóta kékhalál gép induláskor!
2 gépben ki lett próbálva mindkettő azt csinálja
2) mikor visszatettem akkor neki állt valami nyekeregni(mintha valami zárlatot kapott volna)
ráindítottam 2 szer abból mindkétszer nyekergett. :W

most egy 512 es ram van benne azzal megy az egész

a teljes config:
Gigabyte MA 770UD4 lap
6000+os Amd Athlonx2 proci
2*2gb ram (volt) :W
gigabyte superb 460w-os táp
HD4670 vga

Roccat Taito-t keresek!

(#2026) moha21 válasza ToBeY (#2024) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem raktál fel, valamilyen virtuális DVD meghajtót?
Deamon, Alcohol, stb..

közben találtam:[link] hátha.

[ Szerkesztve ]

(#2027) ToBeY válasza moha21 (#2026) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tettem fel semmit,de most éppen van de délután pl nem látszódott.Ha mondjuk beteszek egy lemezt,akkor látszódik egyből.

(#2028) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugye ilyen esetben nem vész el a garancia? Elvégre azt írja, hogy ha eltávolítjuk a matricát, akkor vész el.

Valamint azt szeretném kérdezni, hogy egy 925+-ös Pentium D processzor melyik AMD-nek felel meg? Már ha van párja, persze.

Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#2029) S*Tom* válasza ToBeY (#2024) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Nem tudom, de nálam is van amikor olyan dvd lemezt észlel amit már rég kiszedtem. Meg használhatatlan Win7 x64 en a Pana MiniDV-m :W Új driver nincs, a régire semmit nem csinál csak ismeretlen eszköz, frissítésre semmit sem talál, ha valamit menteni akarok kereshetek XP gépet, vagy veszek másikat.

(#2030) ANT válasza szente (#2021) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Kezdek belezavarodni. Most akkor wlan routerrel nincs net, anélkül pedig van?
Nem lehet, hogy a routerből a gépbe menő kábel crosslink, amit a hálókártyád nem tud kezelni? (A hosszú, 40m-es kábel pedig patch, ezen keresztül tehát van net.)

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#2031) moha21 válasza agemate (#2028) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem működik a link.

X2 3800+ körül van teljesítményben talán picit lassabb.

(#2032) agemate válasza moha21 (#2031) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem. Köszi.

Link korrigálva.

Akkor sérült meg, amikor beraktam a házba. TT házambanl van egy pöcök, ami rögzíti a tápot, ez sértette fel.

[ Szerkesztve ]

(#2033) saskaa válasza Krisinto (#2025) üzenetére

saskaa
(tag)

ha a ram a többi gépben is ezt csinálja akkor valószínűleg megsértettél valamit, miközben vetted le a csíkot..
vagy ragasztó került az érintkezőjére a fura hang miatt és talán akkor adta meg magát mikor áramot kapott = bekapcsoltad. az 512-es ram az összes slotba működik? (ha zárlat akkor nézd meg nem vitte-e magával azokat is)

agemate rossz a linked, legalábbis nekem nem jön be, so a képet nem látom, de úgy tudom h sérült matricával is elvész a garancia, nem muszáj leszedni hozzá

A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.

(#2034) S*Tom* válasza Krisinto (#2025) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Hány MHz-en és milyen feszen hajtottad, biosban ram beállítás alapon? Ha nem jól fekszik fel a hővezető anyagra a borda okozhat zárlatot, ha csak ragacsvolt a bordán és sérült kontakt is lehetet a nyákkal, esetleg ha nagy feszt kapott simán szétéghetett használat alatt.

(#2035) moha21 válasza agemate (#2032) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy az előttem hozzászóló is írta a sérült garanciajegy nem érvényes. :( Bár én voltam hasonló helyzetben és rendesek voltak elfogadták. Szerintem üzlet/személyfüggő a dolog.

(#2036) jozsi252

jozsi252
(őstag)

sziasztok

szeretnék venni hangkártyát kinéztem a Asus Xonar D1-et illetve DX-et kettő kb egy árban van a különbség hogy egyik PCI másik PCI-E csatizik alaplaphoz szerintetek attól hogy pci expresszes a dx attól jobb vagy mindegy melyiket veszem?

iPhone 4 8GB white

(#2037) Lenry válasza jozsi252 (#2036) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

totál mindegy, azt vedd, amelyikből több szabad foglalatod van

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#2038) agemate válasza moha21 (#2035) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs semmi baja a tápnak, csak azért gondoltam, megkérdezem, jó ha tudom, mire számíthatok, ha esetleg garanciáztatásra kerülne a sor.

iPon-ban vásároltam a tápegységet.

[ Szerkesztve ]

(#2039) LACKA0670

LACKA0670
(újonc)

TP-wr340gd routeren hogy kell firmwaret frissíteni? Kerstem sok helyen, de nem találtam semmi használahatót.

Előre is köszönöm!

Üdv.

(#2040) mezis válasza szente (#2005) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!
A legegyszerűbb, ha a WiFi routered egyik LAN portjába csatlakoztatod a szomszéd internetjét. A routereden DHCP OFF.

Lehet a WAN-hoz is csatlakoztatni, de az komplikáltabb.

Van itt a szomszédban direkt ilyen kérdésekkel foglalkozó fórum.

mezis

(#2042) Hux

Hux
(újonc)

Sziasztok, üdv mindenkinek!

Rég jártam erre, remélem nem változott azóta annyit itt az élet, hogy valamit nagyon elszúrjak a hozzászólásommal. :) (Ha tudtok jobb helyet a gondomnak, állok eklébe.)
Szóval a lényeg...Takarítás céljából kivettem a proci hűtőbordát a gépből, ami sajnos a procival együtt jött ki. A lábszorító/rögzítő kis pöcköt nem sikerült kipattintanom, mivel a batár hűtő és annak tokozása okán nem is láttam azt, ergo kipattintottam a hűtőborda rögzítő bilincseket és egy az egyben lehúztam a hűtőt az alaplapról tokkkal vonóval. A proci visszatétele nem volt zökkenőmentes megrepedt a lábrögzítő tokozása az alaplapon valamint elhajlott két láb, amit visszaegynesítettem azóta többször skerült berakni a helyére a procit, viszont a gép NEM ÉSZLELI! Elindítom és semmi a proci működésére utaló jel nincs (nincs sípoló hang, mennek a ventik, égnek a ledek, de sötét a monitor). A leírtakból tudom úgy tűnik brutál módon próbáltam visszakalapálni a procit a helyére, de semmi ilyen nem volt (a tokozás nem eközben repedt el).
Szóval érdeklődnék, hogy mi lehet a hiba?! Esetleg az alaplap is sérülhetett? Látszólag egyébként semmi külsérelmi nyom nem látszik egyiken se (még a két elgörbült majd kiegyenesített láb sem szembetűnő)

Proci: Intel Celeron 2,4 GHz
Alaplap: Msi

Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Hux

(#2043) joe2005 válasza Hux (#2042) üzenetére

joe2005
(senior tag)

2001-ben már 4 rétegű alaplapot gyártott az msi. Lehet, hogy valahol a rétegek között van szakadás, javítani házilag szvsz nem lehet.

"Have you tried turning it off and on again?"

(#2044) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

hello, tudja valaki ennek a számcím-részeletnek az előadóját és a szám címét? [link]

előre is köszi

üdv

Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

(#2045) agemate válasza moha21 (#2035) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Írtam az iPon Kft-nek egy levelet, bízom benne, hogy pozitív választ kapok, képet csatoltam.
Elvégre elég jó hírű bolt.

Egyébként a ház a ludas, a Chieftec tápom matricáját is a tápfixáló pöcök rongálta meg. A Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni a Thermaltake-kal szemben, ha az iPon nem vállalja a garanciát a tápegységre.

[ Szerkesztve ]

(#2046) pincehely válasza Hux (#2042) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is az alaplap adta meg magát!
Én már hajlogattam el processzor lábakat, épp ugyanilyen szituációban, de visszahajtás után ment is rendesen tovább.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#2047) Satyricon

Satyricon
(senior tag)

Üdv

Adott egy 8cm-es Revoltec piros ledes venti. Azt szeretném kérdezni, lehetséges ennek a ventinek szabálozni a fordulatszámát potméterrel? Ha igen, egy képet tudna valaki mutatni, hogy hogy kell ráforrasztani a potmétert?

ilyen a poti(a fekete lesz az) [link]

köszi előre is a segítséget.

"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

(#2048) fokukac válasza Satyricon (#2047) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

miért kéne forrasztani, nincs csatlakozója, amire rá tudod kötni?

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#2049) Pulsar válasza Satyricon (#2047) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pl, de az azért érdemes csekkolni elöbb, hogy mekkora a venti, és a poti teljesítménye...

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#2050) localhost válasza Hux (#2042) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.