A táp bőven elbírja a nevezett gépet.
A Willamette magos P4-ek 76°C-ra vannak specifikálva, a Northwood-ok 69-re. Eddig a hőmérsékletig biztonságosan használhatóak.
Si vis pacem, para bellum.

A táp bőven elbírja a nevezett gépet.
A Willamette magos P4-ek 76°C-ra vannak specifikálva, a Northwood-ok 69-re. Eddig a hőmérsékletig biztonságosan használhatóak.
nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]

Már sokszor be írtam a problémámat, de választ még nem írt senki, így be írom még egyszer a problémám.Nem tudjátok, hogy mitől mehet el a net a gta san andreas multiplayernél? (MTA 1.0.3) olyan, hogy elmegy a net megszakad minden és ki írja, hogy network trouble. De magától visszajön utána a net és megint müködik, de újra elmegy. Csak ennél a játéknál van baj pont annál amivel játszom. Nem tudjátok, hogy mit csináljak, hogy ne menjen el? Fontos lenne.

sziasztok
tud valaki segíteni erre
itt akad el az alaplap indulásnál:
csak pörög minden de nem jön be még a bios sem
returning the real mode. executing any oem patches and settings the stack next.
köszi
amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról
hali
van egy kis hálozati problémám.van egy lakás ahol van egy vezetékes router(itt van a modem is).onnan vezetékkel van áthozva egy másik lakásba a net.itt egy vezeték nélküli routerre szeretném kötni,hogy legyen a lakásba wifi háló.ha a routerböl jövö kábelt bedugom a gépbe,akkor van net.ha össze kötöm a routerrel,akkor már nincs.mit lehetne csinálni?
az nem pálya,hogy a másik lakás wifi jelét fogom itt,mert nem ér el idáig,a router meg tuti hogy jó...köszönöm a segitéget! 
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

heló
Hol kapható olyan kábel, (webshop) aminek USB az eleje és a vége is? Canon fotónyomtatóhoz kéne, arra már nem voltak képesek hogy egy kábelt mellékeljenek, így hát amíg nem veszek, nem tudom használni a nyomtatót... 
BLOG: www.kovacsrichard.hu/blog
BIOS resetet próbáltad már? Valami d4-es hibát dobott ki a kereső erre, de sosem hallottam róla. 
(#2006) kricsi81:[link]
az oldal legalján.
[ Szerkesztve ]
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Üdv
olyan gondom lenne,hogy nem indulnak a ramjaim!
Kingmax 2*2gb 1066mhz-s ram
egyforma mindkettő,titan ramhűtő volt rajtuk!
kivettem őket talén 2 percre és azóta windows boot után kékhalál!
(egy "pasztacsík" volt a dobozban,azt ráragasztottam)
mitől nem indulnak szeretett ramjaim?
Roccat Taito-t keresek!

aha nyomtam,(ugyanaz) de nem volt benne elem, mindjárt rakok bele és csinálok ugy is biosresetet
amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról

köszi 
BLOG: www.kovacsrichard.hu/blog

Nyomtatóhoz tipikusan nem adnak kábelt.
Egyébként A-B kábel kell hozzá, szóval olyat vegyél. Nem tudom miért fontos, hogy webshop legyen, bármelyik bevásárlóközpontban vagy műszakicikk áruházban tudsz venni 500HUF környéki áron.
Mach5: Beírhatod akár fél óránként is. Ha nem tudja a választ senki, akkor nem is fog tudni segíteni senki.
Egyébként miért nem a hivatalos fórumán nézelődsz?
[ Szerkesztve ]

Azaz switchként használnád a routert?
Ne az internet bemenetre dugd a bejovő kábelt, hanem csak simán egymás mellé.
Üdv! Mi az a pasztacsík? Az valami hővezető anyagféle? Azt nem borda meg a hűtendő felület közé kell tenni? Bordát is tettél rá? Megvárom mi lehet az a pasztacsík, addig próbálj cserélni egyet a RAM-jaidon. Ja és, hogy kék halál a windows még nem 100%, hogy mem gond. Memtest nevű progival ki tudod próbálni őket.
de két gép sem indul vele!
másik memóriával ki próáltam azzal meg megy!
egy hosszú szalag volt a ramhűtő dobozában amit a ramra kellett tenni(legalábbis ezt írta)
lerántottam mindkét feléről a szalagot azt rá a ramra...most mg nem bírom lekaparni róla
Roccat Taito-t keresek!
ha úgy csinálom nincs net és ki is irja a gép,hogy nincs kapcsolat vagy korlétozott.
nem lehet hogy a 40m kábel a baj? 

Melyik a hivatalos fóruma?
Most látom volt rajta hűtő az gyárilag volt? A borda meg az IC-k közé kell vékonyan hővezető paszta. Anélkül levegős marad és a levegő rosszul vezeti a hőt, tehát melegszik.
Fizikai sérülést nem okoztál? Gondolok itt arra, apró smd ellenállás, kondi lerántása? 
Mach5:: Szerintem nincs hivatalos oldala, mert a játékban, ha jól tudom a multi rész nem hivatalos. De ha rosszul tudom akkor a rockstargames-nél kell kopogtatni.
[ Szerkesztve ]
sziasztok!
ha worben (2007) a címek,alcímek, fejezetek, stb. nem különböző stílusokkal vannak megkülönböztetve, hanem számozássla (1., 1.1, stb) jelölöm meg a szinteket, akkor abból hogyan tudok tartalomjegyzéket kreálni?
köszi a választ 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Nem valószínű. Cat5 UTP-nél a szabványos szegmenshossz max. 100m.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Üdv
semmit nem csináltam vele
csak kivettem letettem a asztalra és kész
annyi volt,hogy állítottam a cpu ventin a biosban,és utána nekiálllt nyekeregni valami
elfprdítom akkor is
kb 2-3 szor nyekerget minden indításkor,megmozgattam egy kábelt utána abbamaradt!
Roccat Taito-t keresek!
de most is ha simán kábel van csak bedugva,akkor is szakadozik a net.
Az imént az volt ragasztottál rá valamit? Most akkor, hogy is van ez? 
Mást nem állítottál el a biosban?
Ment a PÜ
Roccat Taito-t keresek!

Az mitől lehet hogy win7 alatt néha eltűnik a DVD meghajtóm?
1) februárban(2009) vettem 2db 2gb-os Kingmax ramot
nemrég vettem heaven-től 2 db ramhűtőt rá.és ahhoz volt valami csík amit rá kellett ragasztani,ráragasztottam mostanáig hibátlanul ment!
most kivettem a gépből,azóta kékhalál gép induláskor!
2 gépben ki lett próbálva mindkettő azt csinálja
2) mikor visszatettem akkor neki állt valami nyekeregni(mintha valami zárlatot kapott volna)
ráindítottam 2 szer abból mindkétszer nyekergett. 
most egy 512 es ram van benne azzal megy az egész
a teljes config:
Gigabyte MA 770UD4 lap
6000+os Amd Athlonx2 proci
2*2gb ram (volt) 
gigabyte superb 460w-os táp
HD4670 vga
Roccat Taito-t keresek!
Nem raktál fel, valamilyen virtuális DVD meghajtót?
Deamon, Alcohol, stb..
közben találtam:[link] hátha.
[ Szerkesztve ]

Nem tettem fel semmit,de most éppen van de délután pl nem látszódott.Ha mondjuk beteszek egy lemezt,akkor látszódik egyből.
Ugye ilyen esetben nem vész el a garancia? Elvégre azt írja, hogy ha eltávolítjuk a matricát, akkor vész el.
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy egy 925+-ös Pentium D processzor melyik AMD-nek felel meg? Már ha van párja, persze.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]

Nem tudom, de nálam is van amikor olyan dvd lemezt észlel amit már rég kiszedtem. Meg használhatatlan Win7 x64 en a Pana MiniDV-m
Új driver nincs, a régire semmit nem csinál csak ismeretlen eszköz, frissítésre semmit sem talál, ha valamit menteni akarok kereshetek XP gépet, vagy veszek másikat.

Kezdek belezavarodni. Most akkor wlan routerrel nincs net, anélkül pedig van?
Nem lehet, hogy a routerből a gépbe menő kábel crosslink, amit a hálókártyád nem tud kezelni? (A hosszú, 40m-es kábel pedig patch, ezen keresztül tehát van net.)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Nem működik a link.
X2 3800+ körül van teljesítményben talán picit lassabb.
Értem. Köszi.
Akkor sérült meg, amikor beraktam a házba. TT házambanl van egy pöcök, ami rögzíti a tápot, ez sértette fel.
[ Szerkesztve ]

ha a ram a többi gépben is ezt csinálja akkor valószínűleg megsértettél valamit, miközben vetted le a csíkot..
vagy ragasztó került az érintkezőjére a fura hang miatt és talán akkor adta meg magát mikor áramot kapott = bekapcsoltad. az 512-es ram az összes slotba működik? (ha zárlat akkor nézd meg nem vitte-e magával azokat is)
agemate rossz a linked, legalábbis nekem nem jön be, so a képet nem látom, de úgy tudom h sérült matricával is elvész a garancia, nem muszáj leszedni hozzá
A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.

Hány MHz-en és milyen feszen hajtottad, biosban ram beállítás alapon? Ha nem jól fekszik fel a hővezető anyagra a borda okozhat zárlatot, ha csak ragacsvolt a bordán és sérült kontakt is lehetet a nyákkal, esetleg ha nagy feszt kapott simán szétéghetett használat alatt.
Ahogy az előttem hozzászóló is írta a sérült garanciajegy nem érvényes.
Bár én voltam hasonló helyzetben és rendesek voltak elfogadták. Szerintem üzlet/személyfüggő a dolog.

sziasztok
szeretnék venni hangkártyát kinéztem a Asus Xonar D1-et illetve DX-et kettő kb egy árban van a különbség hogy egyik PCI másik PCI-E csatizik alaplaphoz szerintetek attól hogy pci expresszes a dx attól jobb vagy mindegy melyiket veszem?
iPhone 4 8GB white
totál mindegy, azt vedd, amelyikből több szabad foglalatod van
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Nincs semmi baja a tápnak, csak azért gondoltam, megkérdezem, jó ha tudom, mire számíthatok, ha esetleg garanciáztatásra kerülne a sor.
iPon-ban vásároltam a tápegységet.
[ Szerkesztve ]

TP-wr340gd routeren hogy kell firmwaret frissíteni? Kerstem sok helyen, de nem találtam semmi használahatót.
Előre is köszönöm!
Üdv.

Üdv.!
A legegyszerűbb, ha a WiFi routered egyik LAN portjába csatlakoztatod a szomszéd internetjét. A routereden DHCP OFF.
Lehet a WAN-hoz is csatlakoztatni, de az komplikáltabb.
Van itt a szomszédban direkt ilyen kérdésekkel foglalkozó fórum.
mezis

Sziasztok, üdv mindenkinek!
Rég jártam erre, remélem nem változott azóta annyit itt az élet, hogy valamit nagyon elszúrjak a hozzászólásommal.
(Ha tudtok jobb helyet a gondomnak, állok eklébe.)
Szóval a lényeg...Takarítás céljából kivettem a proci hűtőbordát a gépből, ami sajnos a procival együtt jött ki. A lábszorító/rögzítő kis pöcköt nem sikerült kipattintanom, mivel a batár hűtő és annak tokozása okán nem is láttam azt, ergo kipattintottam a hűtőborda rögzítő bilincseket és egy az egyben lehúztam a hűtőt az alaplapról tokkkal vonóval. A proci visszatétele nem volt zökkenőmentes megrepedt a lábrögzítő tokozása az alaplapon valamint elhajlott két láb, amit visszaegynesítettem azóta többször skerült berakni a helyére a procit, viszont a gép NEM ÉSZLELI! Elindítom és semmi a proci működésére utaló jel nincs (nincs sípoló hang, mennek a ventik, égnek a ledek, de sötét a monitor). A leírtakból tudom úgy tűnik brutál módon próbáltam visszakalapálni a procit a helyére, de semmi ilyen nem volt (a tokozás nem eközben repedt el).
Szóval érdeklődnék, hogy mi lehet a hiba?! Esetleg az alaplap is sérülhetett? Látszólag egyébként semmi külsérelmi nyom nem látszik egyiken se (még a két elgörbült majd kiegyenesített láb sem szembetűnő)
Proci: Intel Celeron 2,4 GHz
Alaplap: Msi
Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Hux

2001-ben már 4 rétegű alaplapot gyártott az msi. Lehet, hogy valahol a rétegek között van szakadás, javítani házilag szvsz nem lehet.
"Have you tried turning it off and on again?"
hello, tudja valaki ennek a számcím-részeletnek az előadóját és a szám címét? [link]
előre is köszi
üdv
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17
Írtam az iPon Kft-nek egy levelet, bízom benne, hogy pozitív választ kapok, képet csatoltam.
Elvégre elég jó hírű bolt.
Egyébként a ház a ludas, a Chieftec tápom matricáját is a tápfixáló pöcök rongálta meg. A Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni a Thermaltake-kal szemben, ha az iPon nem vállalja a garanciát a tápegységre.
[ Szerkesztve ]
Szerintem is az alaplap adta meg magát!
Én már hajlogattam el processzor lábakat, épp ugyanilyen szituációban, de visszahajtás után ment is rendesen tovább.
http://kefetemap.deviantart.com/

Üdv
Adott egy 8cm-es Revoltec piros ledes venti. Azt szeretném kérdezni, lehetséges ennek a ventinek szabálozni a fordulatszámát potméterrel? Ha igen, egy képet tudna valaki mutatni, hogy hogy kell ráforrasztani a potmétert?
ilyen a poti(a fekete lesz az) [link]
köszi előre is a segítséget.
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

miért kéne forrasztani, nincs csatlakozója, amire rá tudod kötni?
Pleased to meet you - Hope you guess my name
pl, de az azért érdemes csekkolni elöbb, hogy mekkora a venti, és a poti teljesítménye...
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...