"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Killer01
(senior tag)
Milyen vid driver-ekkel próbáltad?
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nincs gond az x64-gyel, nálam hibátlan az ImgBurn. OS normális, vagy valami gányolt hoki?
Si vis pacem, para bellum.
gmaildrive a neve
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

_calogero
(tag)
msdn-es. szoftverekből pedig azokat használom amelyeket eddig is.
keresgélek fórumokon..
az imént olvastam valahol, hogy a sata lehet a ludas és az eredeti drivert ha lecseréljük genericre, megoldódik a probléma.. kipróbáltam, majd a dvd decryptert is.. uúgy lefagy a windows a folyamat végeztével.
a gép viszonylag új; a memóriaéhes programok nem panaszkodnak, bár ha azzal lenne baj, akkor random-rosszalkodna..
a vas egyébként egy asus g72gx, ha ez számít..
[ Szerkesztve ]

Cobra652
(tag)
10-es széria összes.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Kérdés egyáltalán BIOS-ban mire van állítva a SATA vezérlő. Az nV IDE SW driverét meg soha nem is volt érdemes telepíteni ha az ember stabil rendszert akart.

Dufy
(lelkes újonc)
És ha nincs?
Csak az érdekel, hogy ebből lehet-e valami gáz! Túlfeszültség esetén persze, ezt tudom, csak ha alapból így van és nem nyalogatom, akkor nyugton marad? vagy fogok valami huzalt és kiviszem a kertbe 

_calogero
(tag)
a BIOS-ban AHCI, de Intel nem nV driver van fent
Keress egy földelt dugaljt mindenképp, ez így nem egészséges a gépedre nézve 
A túlfeszültség más dolog, jó minőségű tápokban van ellene védelem.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem tudom miért hittem azt, hogy nV chipsetes lapod van... Most nézem, hogy ez egy notebook...

_calogero
(tag)
azaz.. egyszerűen nem lelem a megoldást.. 

parkasz
(fanatikus tag)
Üdv!
Egy pici segítséget kérnék. E6600-am van de szeretnék egy picit komolyabb vasba beruházni. Melyik a célravezetőbb jobb választás: Q6600 vagy E8400? Előre is köszi a segítséget!

Benhill
(fanatikus tag)
Ha rovid tavra veszed E8400, ha hosszabb tavra akkor Q6600.
12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

Benhill
(fanatikus tag)
Hi.
Hasznal valaki 20cm, vagy afeletti ventiket gephazaba?
Elvileg keves neki a db, tehat nem sok hangja van.
Az erdekelne, hogy milyen hangja van ezeknek a ventiknek?(szelzaj, motorzaj, stb.)
Teccetos hazat talaltam, 2-t kiveve, mindegyik oldalan 1-1 20as ventihely van.
12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

Killer01
(senior tag)
Akkor gáz, elméletileg 10.2-től javították. Azért megpróbálnám a helyedben driver only-val, lehet valamelyik nem létfontosságú modul szivat.
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

HodyDEATH
(kvázi-tag)
Sziasztok!! egy szóbeli tételben kérném a segitségeteket, hogy nincs-e valakinek kidolgozva esetleg nem-e vágja valaki annyira hogy pikk pakk mondana hozzá dolgokat! előre is köszönöm a következőröl volna szó ->
4.tétel Vállalatához több egyforma hardverkiépítésű számítógép érkezett. Feladata az, hogy ajánljon a gépekhez perifériákat és háttértárakat. Ajánlatát indokolja, ismertesse az eszközök jellemzőt! Mutassa be az Ön által ajánlott eszközök támogatói weboldalát! Törekedjen a témával kapcsolatos lényeges jellemzők kiemelésére!
Információtartalom vázlata
– Perifériák
– Be- és kiviteli perifériák üzembe helyezése
– Monitor
– Nyomtató
– Billentyűzet
– Egér
– Háttértárak
– FDD
– HDD
– CD/DVD
nagyon fontos..

szimcsi
(senior tag)
sziasztok, a firefox-szal (legfrissebb verzió) mostanában van hogy nem nyilnak meg oldalak (pl yahoo stb.) amik az operával megnyilnak. Mit kéne beállítanom? Vmi cookie beállítás? De most még azt se találom sehol.
[ Szerkesztve ]
XP
Nekem volt ilyenem, és nagyon fújnak, lassan pörögnek, és szinte semmi zajuk sincs
Szóval nagyon jók!
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Storms
(senior tag)
üdv!
Miért van az, hogy "UP"-olom rendesen a hírdetésem (apróhirdetés lista elejére hozása), 5 perce mentem rá hogy hozza előre ezt a hírdetésem LINKki is írta hogy az apróhirdetés lista elejére hozva, ennek ellenére nem ment előre ugyan ott van ahol eddig volt,LINK de a dátumot átírta 30.-ára, hogy akkor hoztam előre(ma először UP-oltam). Már 3-4 napja így csinálja minden hírdetésemmel. Mi lehet a gond? 
http://metnet.hu/
Inkább itt tedd fel a kérdést
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi
Nézz körül a beállításaidnál, konkrétan azt, hogy a legfrissebbet hozza-e legelőre. 

Girondins
(újonc)
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy msn-en amikor beakarom kapcsolni a webkamerám csak a videóhívást írja ki. A webkamerás kép küldését nem.
Ez géphiba vagy a kamerával van probléma? A webkamera amúgy beépített és XP-n még jól működött. Most Windows 7-em van, egy ideig jó volt, de 1 hete már nem... Minden más programban jól működik és még videóhívás közbe is jó.
Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!

Storms
(senior tag)
Húú, és tényleg ott volt elállitva , nagyon köszi!!!
pedig nem nyúltam semmihez
http://metnet.hu/
Sziasztok!
Egy nagyon láma kérdésem lenne.
Adott Windows 7, Ati 4890.
Az egerem kimegy a képernyö jobb illetve also oldalán a képböl.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Tegnap probálkoztam össze kötni a Tv-vel, sikerült is, ma széthuztam és nem javult meg.
Csak egy megjelnitö van már , a monitor.
Segitségeteket elöre is köszönöm!
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!
Windows bill-t tartsd nyomva és mellette nyomkodd a "P"-t és akkor válaszd ki a "csak számítógép"-et!
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Eszközök --> Hangos és videó beállítás-nál jó?

Tibi98
(tag)
Mert az íróasztalom elég messze van a tv asztaltól, ahol az erősítő is van, és a hangkártya jeleit elég drága lenne ilyen messzire vinni (60-80k), a jelentős minőségromlásról nem is beszélve.
Az idő az, ami megakadályozza, hogy a dolgok egyszerre történjenek.
Megprobáltam, még igy is kimegy... 
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Girondins
(újonc)
Jó, egyszerűen nem tudom mi lehet a baja, de már nagyon idegesítő... 
Üdv.
Adott két gép, az egyik gép HDD-je úgy határozott, hogy ő most meghal. Egy Ubuntu Live CD-vel próbálkozomm hogy legalább használható legyen valamire addig is, amíg új vinyó lesz. A gond az, hogy nem tudok vele a netre csatlakozni. Semmi gond se az Ubival, se mással, egészen egyszerűen elfelejtettem a jelszót. Felírtam valhova, persze jól el lett rakva, hogy meglegyen.
Ezen a másik gépen viszont nem kéri be csatlakozáskor.
A kérdés tehát az, hogy:
Hogy tudom WinXP-n egy hálózati kapcsolat elmentett jelszavát kideríteni?
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Rajta van a szerződésen, vagy beballagsz a szolgáltatódhoz, és kérsz egy új jelszót.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Ja, szerződésnek csak az a felét találom, ami csak a megrendelés, semmi konkrétum rajta. Asszem kénytelen leszek felhívni őket.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

FeW
(fanatikus tag)
Énis erre gyanakszom már néhány hete de ezesetben mittudok csinálni? megbontsam a kábelt és küldjek neki külső tápról 5v-ot? vagy tudtok mondani egy I5höz való lapot aminek stabilabb erősebb az USB fesze?

Dufy
(lelkes újonc)
Sziasztok! Egy gyors és kicsit buta kérdésem lenne! Rendeltem egy laptopot csütörtökön, már a DHL-nél volt másnap, de ugye jött a hétvége! Most néztem meg az állapotát és 6:38-kor érkezett meg a kiszolgáltatási részleghez. Ki fogja akkor hozni ma?
Üdv, Dávid 

mezis
(PH! addikt)
Üdv.!
Az utolsó két CHIP magazin egyikében mintha pont ilyen célra ajánlottak volna programot.
mezis

Dufy
(lelkes újonc)
Közben felhívtam őket és ma hozzák is! Juppi
- Privát
- 2010-05-31 10:38:30

jfehervari
(kvázi-tag)
Üdv!
Az a gondom Windows 7 64bit, friss telepítés you tube nézésekor nem tudom megnézni azt írja frissiteni kel a flash playert de felugro ablakban ki is jön rákatintok és semmi mindig vissza adja hogy frístsem mi lehet a gond?
(#7041) RootRulez válasza jfehervari (#7040) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 10:52:59
Frissítsd manuálisan!
megint össze lettek kuszálva a gombok a hozzászólás szerkesztésnél... 
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Dufy
(lelkes újonc)
Ha valaki tudna segíteni win7 telepítésében legyen szíves írjon és felveszem vele a kapcsolatot! Nem akarok semmit elszúrni, de beraktam a lemezt (freedosos notebook, most hozta a futár) és azt írja, hogy nem lehet telepíteni a windowst, mert a partíció ( 2 van elsőn FD_BETA másodikon EXPRESSGATE) nem NTFS formátumú! Ha rámegyek, hogy formázás rákérdez, hogy biztos?, mert olyan dolgok lehetnek rajta, amik a rendszer helyreállításához szükségesek vagy fontos szoftverek a gyártótól... nem merem igy leformázni, enélkül viszont szerintem nem engedi.
(#7043) jfehervari válasza RootRulez (#7041) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 11:08:20

jfehervari
(kvázi-tag)
ugy sem engedi.
Hát NTFS fájlrendszer kell neki. Ha nincs sok adat rajta akkor no problem, ha valamit menteni akarsz hiren boot cd/dvd és particion magic.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
- Privát
- 2010-05-31 11:29:05

VectorworksH
(tag)
Adott egy Macintosh G4, 10.4.3.Oprendszerrel.
Szeretném az összes vinyót leformázni és egy szűz Systemet felrakni rá.
Leszedtem egy Snow Leopard-ot, de sem a boot-olásnál nem látja Sysnek, se simán a DVD-ről való installáláskor semmit se akar, illetve ezt írja ki : Cannot use the Application : Install Mac Osx with this version of Mac Os.
Mitet csináljak? 
A DVD-n a system egy darab Install Mac Os X file.......
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato!
gondolom új a gép.
formázd le a p*csába, a szükséges drivereket úgyis letölti majd netről, más meg úgysincs a gépen.
(#7045) VectorworksH a Snow Leo-t, csak Intel alapú Mac-re lehet telepíteni, a G4 még PowerPC alapú.
mod: a 10.5 még PowerPC-s is, de legalább 867MHz-es proci és 512MB RAM legyen a gépben
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#7047) VectorworksH válasza Lenry (#7046) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 11:33:01

VectorworksH
(tag)
Ó Bazzzz.........ez eszembe se jutott.....édes istenem....
THX!
Melyik a legutolsó Power-es System?
(#7048) VectorworksH válasza Lenry (#7046) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 11:38:53

VectorworksH
(tag)
THX!!
1,2 GHZ-es és 2 gb RAM van benne.
(#7049) jfehervari válasza RootRulez (#7041) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 11:50:15

jfehervari
(kvázi-tag)
Az activeX-el van valami gon azt írja.
(#7050) jfehervari válasza RootRulez (#7041) üzenetére
- Privát
- 2010-05-31 11:55:41

jfehervari
(kvázi-tag)
az activeX-et hogy tudom törőlni?