Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#14001) De4d válasza pincehely (#13999) üzenetére

De4d
(kvázi-tag)

Én sose húztam a a vga-t, az előző tulaj lehet, de akkor sem nagyon értem, nálam nincs húzva, és egy 5870 VaporX a kari azon meg ráadásul nem ref hűtés van.

Minden jó, ha a vége jó!

(#14002) De4d

De4d
(kvázi-tag)

Lehet húzva volt és úgy maradtak a beállításai? Én sose húztam semmit, ezért nem is nagyon tudom hogyan kell. Hol tudnám megnézni illetve ha húzva van visszavenni?

Minden jó, ha a vége jó!

(#14003) czpitti

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok.A kérdésem: w7 32 bit 2x2 giga g-skill rammal.A rendszerem alapból 26-30%-ig kajálja ramot.Miért?És mit tudok tenni?

(#14004) De4d

De4d
(kvázi-tag)

Feltettem a legújabb drivert 10.9 és most nem látni azokat a pöttyöket.
Lehet mégis driver gond volt? Mondjuk a korábbi elég régi volt a 10.4-es.

Minden jó, ha a vége jó!

(#14005) pincehely válasza De4d (#14004) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majdnem biztos.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#14006) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nemrég jött meg az új internetem, 15/1-es T-Home, Pirelli Discus DRG A225G digitális elosztóval. Az elosztó szoftverében van egy olyan lehetőség, hogy USB.
Eddig is P2P-n osztottam meg a családnak és a haveroknak a képeimet, javítási útmutatókat, videókat. Ugye ilyenkor mennie kellett az asztali gépemnek, rajta a P2P kliensnek.
A kérdésem az lenne, gép nélkül, az elosztó USB portján keresztül egy pendrive-ról tudnám-e P2P-n továbbra is megosztani a cuccaimat? Tehát úgy, hogy a gépem nem megy, így nem fogyasztja az amúgy is drága áramot...

Az USB menüpontot lenyitva ezek az opciók vannak:

A válaszokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#14007) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

JAVA programozásban lenne nagyon alap kérdésem (most kezdtem) :
A feladat a következő: be kell kérnem egy számot 0-9ig, illetve egy karaktert, majd ezeket együtt kiíratni. Külön-külön még menne, meg is írtam a kódot, de miután a számot bekérte, továbbfut és a karaktert nem lehet beírni, csupán a felszólítás jelenik meg, és véget éra futás a beírt szám megjelenésével. :B

(#14008) gg72

gg72
(PH! addikt)

Sziasztok!
Mindent kivettem az alaplapból és hiába kapcsolom be ram, cpu és vga nélkül, nem sípol, semmi, néma... Akkor ez már egyértelműen alaplap-hiba?
Ez erre akart válasz lenni: [link]

[ Szerkesztve ]

(#14009) Vicoo válasza Vicoo (#14007) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Korai volt, csak egy sort hagytam ki :W

Most már csak a végét nem tudom: a két karakttert el kellene választani valami jellel, de nem tudom hogyan adjam meg:
System.out.println("A beütött szám és betű: " + szamertek + a ); Hogyan adjak meg valami jelet amivel elválasztom őket?

[ Szerkesztve ]

(#14010) pincehely válasza PH-User (#14006) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helló!
Nekem is ugyanolyan routerem van, mint neked.
Szerintem nem lehetséges az elgondolásod.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#14011) PH-User válasza pincehely (#14010) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Te is próbáltál már ilyet vagy csak gondolod, hogy nem lehet?
Egyébként köszi, most már én is úgy gondolom, hogy nem kivitelezhető.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#14012) ^^|CC|^^

^^|CC|^^
(tag)

csáóóó!

van egy epson fx 1050-es szalagos nyomtatóm.. mióta win7em van azóta nem tudom feltelepíteni.. legalábbis nekem eddig nem sikerült.. ezért is írok most ide.. vki nem tudna esetleg vmi megoldást erre a probémára..?

vmi win7el kompatibilis driver vagy nem tudom mi kéne.. :U :F

előre is köszönöm segítségeteket..
:R :R

üdv.:
^^|CC|^^

Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody...  //by.: Tupac Amaru Shakur//

(#14013) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Játszottam és közben másoltam egy elég nagy fájlt pindrive-ra, miközben újraindult a gép. Mikor bejelentkeztem a rendszerbe, nem akarta visszavenni a proci feszültségét és órajelét a gép. Megnéztem a BIOS-t, ott minden rendben, majd bementem a Windowsban az energiagazdálkodási menübe és láttam, hogy a processzor minimális teljesítményéhez is 100% van írva.. Eddig 5% (default) volt. Mitől állíthatta át önkényesen?
A profil nem változott. (kiegyensúlyozott)

(#14014) SSlyTR

SSlyTR
(kvázi-tag)

hali!

hogyan állíthatom át egy video típus program hozzárendelését win 7 alatt. Próbáltam jobbklikk tulajdonságoknál, de egy újraindítás után megint ugyanazzal a programmal indul mint előtte. nagyon gáz minden indításnál átállítani

üdv.:
S

(#14015) gtamate2

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az a gond a húgom gépével hogy 1 hosszú majd 9 gyors rövid sípolást ad ki.
tehát elvileg:

1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!

Újraindítom és ugyan az. A monitor kábelét cseréltem gép de közbe ment a gép, és láttam hogy szikrázik a monitor a csatlakozóján. A gép ment tovább, (rossz a földelés) de a monitor nem, ekkor kikapcsoltam megnéztem a monitort az műxik, viszont amikor a géppel próbálom akkor jelet se ad a monitor, viszont a netbookkal rendesen működik. a ramokat cserélgettem de ugyan az.

Live with Xperia ;)

(#14016) Mika1227

Mika1227
(senior tag)

Van egy C2D e6750-es procim 3,2 GHz-ig húztam mellé egy GTX 280, Meddig kéne húzni a procit, hogy kihozza a VGA teljesítményét. Elég neki a 3,2GHz? Vagy nem olyan nagy lesz a különbség ha húzom még?

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!! Minél több emberrel találkozom annál jobban szeretem a kutyámat!!!

(#14017) szakalistvan válasza gtamate2 (#14015) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

Megoldásom nincs,de ha be van kapcsolva a gép,én még a monitor kábelét se húznám ki,elég egy pár miliamperos zárlat és oda a cucc. ÍJB

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#14018) poffsoft válasza gtamate2 (#14015) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyenkor alapból minden nem esszenciális összetevőt (cpu, 1 db ram, 1 db vga) le kell húzni, és így keresni a meghibásodott alkatrészt.
Amúgy gratula, lehet lesz egy új lapod ...

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#14019) gtamate2 válasza gtamate2 (#14015) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

s3 trioval 4 hosszú sípolás az eredmény
szakalistvan: szóval szerinted nyugodjak bele? ne hülyülj...

Live with Xperia ;)

(#14020) poffsoft válasza Mika1227 (#14016) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

esetleg itt ?

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#14021) PH-User válasza szakalistvan (#14017) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Soha nem történt még nálam sem probléma ilyenből, hogy menet közben dugtam rá a monitort... (Persze a monitor ki volt kapcsolva.)

[ Szerkesztve ]

(#14022) gtamate2 válasza PH-User (#14021) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

na én is így voltam vele, a saját gépemnél ez mindennapos..

Live with Xperia ;)

(#14023) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Tesómnak van egy LCD monitorja és a mai nap megjelent benne egy függőleges kékes zöldes csík. Mindössze egy egy picel széles, de persze zavaró.
Először graf. kártya hibára gondoltam, de 3 másik gépnél is jelen van a hiba. Aztán másik kábelekkel is kipróbáltam, de azokkal is hibázott. Ergo, tuti a monitor a rossz.
Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni? Garancia nincs már és az üzletben, ahol vásárolva lett, azt mondták, hogy ha garancia nincs, akkor nem javítják.... :U
Nem is lehet, tényleg kukába a monitorral?

(#14024) gtamate2

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

a régi kábelt dugtam be azért sípolt mert a monitor nem volt rádugva, na tehát s3trioval megy, a rendes agp-s nem ad képet.
mod: újra az 1 hosszú 9 rövid sípolás jön elő

[ Szerkesztve ]

Live with Xperia ;)

(#14025) sunny84 válasza SSlyTR (#14014) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

társítás -, program választása ,- kiválasztod a kívánt pogidat ,- az ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt a programmal történjen ( rubrika kipipálása ) és ok..

szakalistvan : én most tesztből lehúztam és visszadugtam a monitorom kábelét.. semmi nem lett belőle ;] se szikra se zárlat

üdv :R

[ Szerkesztve ]

Sunny : HONDA Civic 1.6 vti powwaa.-->" Honda Racing Club Kecskemét " .... "Ez nem autó ez HONDA ".... NFSWorld: SUNNY84HUN , SUNNY84HUN003

(#14026) szakalistvan válasza gtamate2 (#14024) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

Akkor vagy a lap vagy a vidikártya.
Sokat dolgoztam elekronikai gyárakban,egy chipnek,IC-nek nem kell sok ahhoz hogy gallyra menjen.Inkább lekapcsolok mindent,a tápot is beleértve,vigyázok a cuccaimra

sunny84 : elvileg nem is lehet gond, de a kábel megtörhet,kosz kerül a csatiba,szóval húzogasd csak...

total90 : Gyártói garancia? :F

[ Szerkesztve ]

(#14027) sunny84 válasza szakalistvan (#14026) üzenetére

sunny84
(senior tag)
LOGOUT blog

jól van na.. csak macera volt :DDD nem szoktam kirángatni és a kábelt hajlítgatni :N

[ Szerkesztve ]

Sunny : HONDA Civic 1.6 vti powwaa.-->" Honda Racing Club Kecskemét " .... "Ez nem autó ez HONDA ".... NFSWorld: SUNNY84HUN , SUNNY84HUN003

(#14028) cigam válasza total90 (#14023) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy megbarátkozol a csíkkal, vagy keresel egy szervízt ahol kicserélik a panelt (ha 1általán az a baja), de nem lesz olcsó. Megkockáztatom, hogy egy új monitor a megoldás (25-30k-tól már kaphatóak 17-es wide moncsik) Az LCD csere se lenne olcsóbb.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#14029) gtamate2 válasza szakalistvan (#14026) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

na másik gépben működött a kártya, másik vga-val se jó csak s3trioval szóval az agp port szállt el szerintem

Live with Xperia ;)

(#14030) Nova96

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv külső HDDből melyik a leggyorsabb?
És melyik?

[ Szerkesztve ]

http://href.hu/x/fn5f

(#14031) gtamate2 válasza Nova96 (#14030) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

e-sata-s a leggyorsabb, viszont érdemes olyat venni amin van usb is hogy ha nincs esata a közelbe akkor is lehessen használni

Live with Xperia ;)

(#14032) Nova96

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem név kel:D meg márka:D

(#14033) L3zl13 válasza SSlyTR (#14014) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Elvileg úgy kellene, ahogy írtad.
Ha visszaáll, akkor valószínűleg az a program állítja át,ami újraindulás után alapértelmezett.
Nézd meg a program beállításainál, hogy nincs-e valami erre vonatkozó dolog.

Aki hülye, haljon meg!

(#14034) SSlyTR válasza sunny84 (#14025) üzenetére

SSlyTR
(kvázi-tag)

köszi!

ezzel sem működött, de rájötte miért. A programban volt ez így beállítva és minden indításnál ez lépett életbe.

Más:
realtek HD hangkarim van, feltettem a legújabb drivert, és van egy kis bibi: ha bedugok egy fülest (hangfalat, akármit) akkor nem szól a füles, be kell lépni a vezérlőpultba, a sound fülbe és ott kell átállítani az alapértelmezett eszközt a fülhallgatóra. Ez nagyon idegesítő, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Ez most menő hogy nem elég bedugni egy fülest még a vezérlőpultban is kell vacakolnom? (nagyon szépen fejeztem ki most magam)

sound/playback fülnél van speakers, headphones és digital audio
ha a speakers a default akkor hangszóró szól, ha headphone akkor csak a bedugott füles (szal ha nincs semmi bedugva akkor nem szól semmi)
az uccsónál pedig semmi

Hogy lehet beállítani, hogy ne kelljen ezt itt állogatnom? Hogy normál esetben a hangszóró szóljon és ha bedugok valamit a jack dugóba akkor az szóljon?

üdv.:
S

(#14035) SSlyTR válasza SSlyTR (#14034) üzenetére

SSlyTR
(kvázi-tag)

jah és nem enged régebbi drivret felrakni

(#14036) Nova96

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen külső HDD vegyek márka?[Lényeg gyors legyen:D]

(#14037) total90 válasza szakalistvan (#14026) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs semmi :(

(#14038) szakalistvan válasza total90 (#14037) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

Akkor nincs más :U

[ Szerkesztve ]

(#14039) pakfong válasza total90 (#14023) üzenetére

pakfong
(lelkes újonc)

Én úgy tudom, ha a pixel-hiba feketés-barnás-szürkés, tehát sötét, akkor javíthatatlan és csak panelcserével lehet orvosolni, mert ott a pixelek 'halottak'. Tavasszal 1 kis barna pont lett a monitorom közepén, zokszó nélkül kicserélték garanciába.
Mivel neked kékes-zöldes, próbáld meg finoman az ujjad bütykével (szakszervízben a srác egyből ezt csinálta amikor bevittem a monitorom) vagy vmi puhább műanyaggal megnyomkodni, hátha kitudod dolgozni. Vagy esetleg a monitor képét frissíteni vagy vmi hasonló funkció ha van rajta.

(#14040) Nova96

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

[Valaki?]

(#14041) cigam válasza Nova96 (#14040) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De türelmetlen vki .... :N

Talán első körben azt kellene tisztázni, hogy milyen csatolóval legyen ellátva. Hiába lesz gyors a fw-es winyó, ha csak USB-d van a gépen.

A méretről meg szintén nem írtál egy hf-nyit se (nem csak tárkapacitás, de fizikai kivitel terén se)

Szóval ha egy többszörösen bővített mondatban tetted volna fel a kérdésedet, már sokkal előrébb járnánk.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#14042) Nova96 válasza cigam (#14041) üzenetére

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

200GB elég lesz kb.
USB,-esata legyen rajta:D

(#14043) cigam válasza Nova96 (#14042) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

WD My Book Studio Edition II
Jó olvasgatást: [link]

(#14044) dawncomputer

dawncomputer
(tag)

Üdv mindenkinek.

SOS-ben segítségre lenne szükségem: van egy gép, ma próbáltam újratelepíteni. XP szépen elindul, majd mikor odajut, hogy valami file-oket másol a mappába, akkor megáll, lefagy, és nem hajlandó továbbmenni. Windows7 kb 10%-ig jut a telepítés alatt, majd lefagy.
Win2K felmegy, most is azzal használom, de nem engedi frissíteni se XP-re, se 7-re, frissítés közben lefagy.

Valaki pls. segítsen!

Az, aki másokat ural, lehet, hogy hatalmas, de az, aki saját magán uralkodik, sokkal hatalmasabb.

(#14045) ricsi99 válasza dawncomputer (#14044) üzenetére

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen tipusu alaplap van a gépben?

Csak e-mailben keressetek

(#14046) dawncomputer válasza ricsi99 (#14045) üzenetére

dawncomputer
(tag)

MSI 865GM3-LS

Az, aki másokat ural, lehet, hogy hatalmas, de az, aki saját magán uralkodik, sokkal hatalmasabb.

(#14047) pakfong válasza dawncomputer (#14044) üzenetére

pakfong
(lelkes újonc)

Hibás memória modulok szoktak ilyet produkálni. Memtest-el vagy vmi diagnosztikai programmal ellenőrizd, ha 2 darab van csak az egyikkel próbáld a telepítést. De igazából bármelyik hibás hardware okozhat ilyen problémát, a gyenge tápegység is.
Az xp lemez is rossz lehet, bár kicsi az esély, hogy ugyanúgy a win7 se működjön.
Ritka jelenség, de akár az alaplapon a memória slot is lehet rossz.
Ami még gyakrabban előfordul az a bad sectoros winchester.

(#14048) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

acer gyári recovery hozzányúl a D meghajtóhoz, vagy csak a C-t gyalulja le?
a gyári hdd-t lecseréltem, klónoztam a C meghajtót, az ugyanakkora mint volt. A D lett csak nagyobb.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#14049) dawncomputer válasza pakfong (#14047) üzenetére

dawncomputer
(tag)

Nekem is pont a RAM jutott eszembe, kár, hogy csak egy napos szenvedés után.
2x512 van benne. Ha csak az egyik rossz, a memtest ki tudja szűrni a rosszat? Most csak 256 van benne, idáig megy szépen...

Érdekes, mert tegnap már az alaplapi VGA, és hang sem működött. Most még nem néztem, de remélem, most már rendbe jön.

(#14050) Sas madár

Sas madár
(őstag)

Sziasztok.
Használ valaki esetleg ilyent?
Siemens TC35 GSM Modem
Mobil netet akarom vele kipróbálni mivel az usb stikkel problémás a jelerősség.
Viszont nem tudom ehhez ilyen esetben kell valami szofver?

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.