Ne mar, nagyon lemaradtam a kezdetekrol 
www.oaziscomputer.hu

Ne mar, nagyon lemaradtam a kezdetekrol 
www.oaziscomputer.hu

Sziasztok!
Hazaértem fél órája, benyomtam a gépet, először nem akart nagyon beindulni, aztán picit szétkaptam, össze, beindult, ment rendesen, majd egy 10 perc után a monitor zöldről sárgára váltott, fekete képernyő... Mi lehet a gép baja ?
Nem olyan régi gép, g31 lap, e6600 proci, 2gb ram, hd 2600 vga.
(#403) szakalistvan válasza GTheo (#402) üzenetére

Másik monitorról próbáld meg.
Vagy vedd ki a videókártyát és nézd meg az integrálttal.
Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

Hali.
Hogyan tudom megnézni azt,hogy a routerem mekkora adatsebességet képes kezelni? (szájbarágósan ha lehetne
)
A netes sávszélt ez alapján szeretném megrendelni/módosítani a szolgáltatónál.
köszi
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Kinyitod a kézikönyvet, biztosan szerepel benne... De akár a gyártó oldalán is meg tudod nézni.
Si vis pacem, para bellum.

Még mindig nem értem.... 
Most ha van egy fejhallgatód... az ugye 2 külön vezeték 2 külön csatorna (egyszerűbben, ződ meg pink), hang ki/be.
Most ha azt szeretnéd "elosztani" akkor is marad ez a felállás...
De minek mókolni, mikor van készen, Y jack dugó, meg hosszabító.
Szóval mire kell neked 7 eres vezeték?
...GPS Szervizelés Nálam...
(#407) Szten Márs válasza kICkje (#390) üzenetére
Milyen tápod van?
Egyébként nyílván ezt leginkább úgy lehetne eldönteni, hogy megnéznéd másik, garantáltan jó és minőségi táppal a helyzetet, de esélyesebbnek tűnik, hogy valóban az alaplappal van gond - a 7300 GTS aligha zabál olyan sokat.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Most ez nagyon bután fog hangzani, de valahol hallottam hogy az illatosított gyertyák (ezek a mécsesek meg gondolom az összes többi) hosszú távon rákot okoznak. Erről valaki valamit? Ez most főleg piszkál, mert valami olcsóbbat vettem és iszonyatosan erős az illata...
A passzív dohányzás is okozhat rákot, meg kb millió dolog. Nyilván nem egészséges ilyen felett inhalálni egész nap, de nem hinném ezt egész nap csinálod. Ha meg igen akkor felesleges a kérdés.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

üdv
Nemtudom jó helyre irom-e ezt a kérdést...Vettem pár napja itt a PH4-n egy Sapphire HD4850-et. Konkrétan ezt: LINK Srác feladta a csomagot, ma jött az értesítő, még nem vettem át mivel nem voltam itthon. De semmit nem beszéltünk meg hogy mi van hozzá stb. Enyi volt a beszélgetés: megvan még a 4850? igen. ma feladom. ok. Srác 13-án volt utoljára fent. ( újonc) még, pár napos reggel, első hirdetése. Na most az lenne a kérdésem hogy szerintetek mi a biztosíték arra hogy az van a dobozba aminek kell? Átvegyem vagy ne vegyem
Mert elég olcsón hozzájutnák igy a vga-hoz.
üdv
http://metnet.hu/

Nem a marketingre vagyok kiváncsi,a kézikönyv és a netes oldal alapján ,hanem a ténylegesre. Valami hálózatos átvitelt mondott ismerős,de azt nem tudom hogyan kell.
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

nos, nem.
2 a mikrofon, 3 a sztereó hang. a +2 a kábelen évő erősítőben adódik hozzá. A 'doboz' a basszust leválasztja, és a benne lévő két AAA elem segítségével felerősíti, és négy hangszórót hajt meg az 5 drótról..tehát mégegyszer: négy hangszóró van a fülesben.
kizárt dolog, mert nem tudom...

Egy olyan videoszerkesztőre lenne szükségem, amellyel lehetséges a .mp4 videókat szerkeszteni/összevágni.
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose
(#414) szakalistvan válasza Storms (#410) üzenetére

Ha nem veszed át sose tudod meg mi van benne.2-3 hétig tárolják,közben kapsz egy csomó értesítőt,aztán visszaküldik a feladónak.
kukelyk : UTP-ből van sodrott is,az nem annyira merev,másfajtát nem nagyon fogsz találni 7eresbe.
[ Szerkesztve ]
(#415) Storms válasza szakalistvan (#414) üzenetére

rizikós ez így...mert ha válaszolna, meg többet lenne fent, adatai ki lennének töltve, vagy telefon számát tudnám vagy valami. Postán nem lehet kibontani szépen ott előttük és megnézni? Utána visszacsomagolni ha nincs benne? Nagyon sokat vettem, cserélgettem, üzleteltem itt a PH!-n legtöbbet postán, eddig hála isten soha semmi gond nem volt. ha átveszem és mégsincs benne akkor mit tudok tenni?
(#416) szakalistvan válasza Storms (#415) üzenetére

ha átveszem és mégsincs benne akkor mit tudok tenni?
Privátban küldök pár jóféle káromkodást 
Nem fogják engedni hogy kibontsd és visszacsomagold a cuccot,nagy szigor van ott az ember nem is gondolná.

Urak!
Tud valaki logikus magyarázatot arra, hogy XP-ben az indítópultba helyezett parancsikon nem indul a rendszer indításakor? Pedig a parancsikon működik, mert ha rákattintok akkor indul.... 
...
(#418) Pulsar válasza szakalistvan (#414) üzenetére
2*5 nap-ig tárolják csak
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

...aki hülye alapon 
(#420) Storms válasza szakalistvan (#416) üzenetére

Tudom én azt ott dolgoztam, 1 évig
jó fejek
Átveszem aztán meglátom mi lesz. Legfőbb egy kicsit meglesz leckéztetve, ha átb@sz 
Lehet, hogy ezt nem ide kéne, de ez a leggyorsabban pörgő topik most.
Szóval:
Milyen processzorhűtő-fordulatszám szabályozó programot ajánlotok? Easy Tune-t ne mondjatok, az volt eddig, csak az zavarja a hangkártyát.
Olyan programra lenne szükségem, ami a hőmérséklethez igazodva csavarja a fordulatszámot, beállítás alapján.
Köszi előre is 
Én vagy az alaplapra bíznám a processzor ventilátor szabályozást, de ha ezt nem tudja, akkor vennék a helyedben egy olcsó ventiszabályozót.
http://kefetemap.deviantart.com/
(#423) GTheo válasza szakalistvan (#403) üzenetére

Kétszer szétszedtem a gépet, másodszorra rendesen beindult, azóta hiba nélkül fut...
Rendesen szabályozza az alaplap, csak gyári hűtőt használok és nagyon hangos.
Easy Tune azért volt jó, mert 40 fokon 30%-on pörgette a ventit, 68-on meg 100%-on, és ugye a két érték között mozgott a fordulatszám és még 54 fokos maghőmérsékletek mellett is relatíve halk volt a hűtő ~3000rpm, de így meg 5000-ig is felmegy és az már nagyon hangos.
Szóval nincs olyan program ami hasonló az ET6-hoz?

Helpppp!!!!
ECS P4S8AG lapon próbáltam a frekit feljebb tornászni, de sajnos nem indult el a gép.
Törlés és alapállapot visszaállítás után a gép elindul, de az XP nem akarja az igazságot.
Sem normál, sem csökkentett módban nem akar menni, csak fekete képernyőt látok.
Hogy lehet az XP-be lelket lehelni?
Nagyon fontos lenne!!!!
Előre is köszönöm a segítséget.

Probléma megoldva!
(#427) Szten Márs válasza Storms (#420) üzenetére
Egész pontosan hogy leckézteted meg, ha a nickén kívül semmit sem tudsz róla? 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#428) szakalistvan válasza Szten Márs (#427) üzenetére

Ezt én is akartam kérdezni
De egyszerű a megoldás.Ha előreutalás volt akkor a neve megvan.Ha utánvét akkor név és cím is van ,csak nem volt olyan ostoba a srác h más címet adott meg.

Sziasztok!
Elkeveredett a hajnyírómnak a kábele. Így nézett ki a nem 220-as vége:

A készülék 3.6V - 1200mA-t ír. Mi az ilyen kábelnek a neve? Ha tudsz boltot, ahol kaphatok ilyet az is jöhet.

Esetleg egy regi videod nincsen? Azokhoz adtak ilyen kabelt!
Nekem mellesleg van ilyen kabelem bontatlan, ha gondolod adok rola fotot, megnezd, hogy az-e
A tobbit meg privatban!
www.oaziscomputer.hu
(#431) Storms válasza Szten Márs (#427) üzenetére

Cimét tudom mert rajta van a dobozon 

Sziasztok, hol és hogyan tudom nézni az Eurosportot online? 
SÜRGŐSEN ELADÓ!!!! SAMSUNG YP-P2 MP3/MP4 LEJÁTSZÓ 13000ft ! http://hardverapro.hu/apro/surgosen_elado_samsung_yp-p2_mp3_mp4_lejatszo/hsz_1-50.html

A Panasonic FZ 18-asomnak az akksitöltője ilyen. De azt nem szeretném rákötni, mert gondolom megsütné. Kellene rá valamilyen átalakító, nem?! Vagy ez benne lenne az akksis hajnyíróban? Nem értek hozzá.

Én csak ezt ismerem, de ez fizetős. Én már fizettem érte, szerettem!
háj all, adott egy sidewinder x8, ami a mai napon megőrült, 3nap után kapcsoltam be a gépet, és összevissza kattintgat
, kezdek megőrülni már
. Fel-le telepítettem már, de no nothing 
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

Hi
Outlook-nál gond van a nyomtatással. Hiába nyomom meg a "nyomtatás " gombot semmi sem történik. Nem találtam a programban sehol a nyomtatással kapcsolatban beállitási lehetöséget.
Segitséget elöre is köszönöm.("tegyél fel rendes email klienst" beszolások megelözése érdekében , nem a saját gépemröl van szo)
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????

Ok!
A hátz oldala "le van könnyítve" egy elég nagy területen, majd megpróbálok egy ventit odaszerelni!
Köszi
"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától." Dr. Johnson

Másik USB porton is ezt csinálja?
Nincs esetleg valami vírus a gépeden?
Szerintem esélyes, hogy szerviz lesz ebből sajnos.

azért ne haragudj, de az üzletek nálam nem igymennek... felelőtlenül bizniszeltél véleményem szerint. ezért érdemes inkább pirospontosoktól vásárolgatni.
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu
na, ez a kérdés komoly volt? bármely háztartási, lámpabolt, tesco, barkácsáruházban találsz ilyet..
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Igen, komoly volt. Akkor nem fogalmaztam egyértelműen. Nem maga a kábel lenne a lényeg, hanem a készülékre írt 3.6V - 1200mA. Tehát, hogy ha a 220-at rákötöm megsüti-e a kütyüt? Vagy ez a szám azt mutatja, hogy a hajnyíró ilyenné alakítja át áramot vagy mit?! A kábel/csatlakozó neve azért továbbra is érdekelne!

Üdv
Melyik az a microsoft program amivel egy honlapot összelehet hasonlítani internet expolrer 6,7,8-as motorral?
Azt hiszem a fizetős verzióban firefox motor is volt.
Immy
Mail!

Emberek!
Tudna valaki nekem linkelni XP-hez japán karakterkészletet, ill. elmondaná, hogy hogyan kell telepíteni? Google nem a barátom...
Fontos lenne.
Előre is köszönöm.
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Vírust néztem egyből, semmi, másik usb-n is csinálja, hát, inkább egér legyen, mint alaplap

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

Valaki?
...

Ez egy tápkábel kettős szigetelésű eszközökhöz (videómanók, DVD lejátszók, elemről is működtethető rádiósmagnók, hajvágók, stb.)
Nagy eséllyel kapsz ilyesmit kisebb műszaki boltokban, olyat keress ahol nem csak készülékeket árulnak, hanem alkatrészeket is.
...

nyomtasd ki, bármelyik müszaki boltban sztem találsz. szvsz.
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

hello mindenki sikerült egy ilyet beszednie a haveromnak advenced defender hogy tudnam leszedni ujratelepités nélkül az oprendszer xp köszi elöreis SÜRGŐS
Van a múlt, a jelen , a jövő , meg a Rád elbaszott idő.

Régen csináltam... de a súgóban biztosan ott van a válasz.
olyasmit írj be, hogy: "Speciális karakterek használata", vagy "Japán karakterek"
Az biztos, hogy a windows cd-ről kell telepíteni.
De ilyenkor még az adobe reader például nem fogja ismerni. ahhoz innen tudsz letölteni karakter készletet vagy ha a 9-est használod akkor az automatán letölti ha megnyitsz egy olyan pdf-et amihez kell.
...