Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) senki11 válasza Imco (#742) üzenetére

senki11
(újonc)

Igen működnie kéne ahogy mondod. De ha nem stabil a táp vagy kevés kakaót ad a lap akkor íráskor nem kellene behalnia?

Tegnap egyébként összejött egy olyan hogy sikerült filmet indítani a pendriveról, még simán bele is tudtam tekerni, a 3ik próbálkozásra viszont már összeomlott a VLC. Csak azért írom le mert olvasás terén ez a maximum amit ki tudtam facsarni belőle az asztali gépen az utóbbi néhány napban.

Egyébként köszi hogy próbálsz segíteni. Megpróbálom megcsekkolni a tápot, meg tovább túrok még inglish fórumokon is.

[ Szerkesztve ]

(#752) Mach5 válasza Derrick_hu (#749) üzenetére

Mach5
(fanatikus tag)

Úgy csináltam, de nem jó.

(#753) Matt-OPT

Matt-OPT
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tömörítéssel kapcsolatban van problémám. Adott 10 file, összesen 150MB, betömörítem winrar-al vagy winzip-el feltöltöm valahova, letöltik mások és crc hibát jelez nekik, nem mindenkinek de sokaknak igen. Ez miért van? Mi a trükk? Próbáltam zip-et rar-t, darabolva/egyben mindig volt valaki aki sipákolt, hogy nem jó.

HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)

(#754) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Kellene egy gyorstalpaló oktatás SATA csatlakozók terén.
Mi kompatibilis mivel?
Oké, az eSATA máshogy néz ki, de a SATAII, SATA150, SATA300???
Ki kompatibilis mivel?
Egy ssd-n gondolkodom, ebbe az alaplapba.
Szeretik egymást? Amúgy 2 ssd lenne raid0-ban.
THX

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#755) Gyufaaa válasza gabipaci (#754) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Sata és Sata2 kompatibilis egymással. Külsőre dettó ugyan az csak az adatátviteli sebesség különbözik. Sata = 150MB/sec míg a Sata2 = 300MB/sec. Szerintem nem lesz azzal semmi gond. :U A Te lapod Sata2-es.

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#756) gabipaci válasza Gyufaaa (#755) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor a Sata valójában a Sata150 (150MB/sec) a Sata2 pedig a Sata300 (300MB/sec) ha jól értem.
Miért kell ugyanannak a dolognak két féle nevet adni???
Köszi!

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#757) Cicero

Cicero
(őstag)

Skypeban konferenciahívásnál hogy lehet hangot és videót is? :S

(#758) Gyufaaa válasza gabipaci (#756) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Igen. Nem ugyan az, csak a csatolófelülete. Az adatátviteli sebessége különbozik amint a végén látható szám is mutatja. Ez hasznos információ. Meg hát ez a számítástechnika. :DDD

(#759) pofa

pofa
(tag)

Sziasztok hálókártya- hálókártya közt van kulönbség, lakáson belül kellene 2 szobával arrébb a net, Megvehetem a legolcsóbbat(Tp-link) Vagy vegyek beszarós márkásat?
( A 15000k-s Logitech bill. nem komunikál az usb-s vevő egységgel, ill, csak a készenléti holdacska reagál a többi bill. nem zsír új holnap viszem vissza) :W

(#760) gabipaci válasza Gyufaaa (#758) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Nem úgy értem! Hanem hogy miért kell sata2-nek is és sata300-nak is hívni?
Köszi, sokat segítettél, megveszem a cumót.

(#761) Gyufaaa válasza gabipaci (#760) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Értem mire gondolsz. Ezt nem tudom. Valami oka biztos lehet, már mint, hogy cikkeket külömböztetik így meg a csatolófelületek megnevezéseitől. :U Vagy nemtom. :)

pofa: Az kemény. Ami a álókártyát illeti, szerintem jó az olcsó is. Ha csak nem gigabites LAN-t akarsz. :U

[ Szerkesztve ]

(#762) wiggen123 válasza Matt-OPT (#753) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1) Elavult tömörítő programot használ aki ki akarja tömöríteni.
2) Megszakadt a letöltés és nem jött le neki az egész fájl.
3) Neked szakadt meg a feltöltés, de ez nem valószínű, mivel írod, hogy nem mindenkinél van ilyen gond.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#763) pofa

pofa
(tag)

Thx. :R

(#764) Mach5

Mach5
(fanatikus tag)

Tudnátok nekem ajánlani valami jó vírusirtót? már a nod32öt le szeretném cserélni.

(#765) szakalistvan

szakalistvan
(senior tag)

Üdv!
Nem tudja valaki hogyan kell négymagosítani egy Athlon x3 procit?
Egy leírás jó lenne:)

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#766) Mach5 válasza szakalistvan (#765) üzenetére

Mach5
(fanatikus tag)

Azt is már lehet?:O

(#767) JanR válasza Mach5 (#764) üzenetére

JanR
(őstag)

Avast-ot probald ki, sokan dicserik!

Mi bajod a Nod32-vel?

www.oaziscomputer.hu

(#768) Mach5 válasza JanR (#767) üzenetére

Mach5
(fanatikus tag)

Az, hogy most már qrvára unom, hogy egy ilyen géppel egy öt éves játékkal nem tudok normálisan játszani mert beakad ez a kula, le töröltem minden szir-szart ami nem kellett nekem azt még mindig akadozik ez a kula és szerintem virusírtó is kicsit befolyásolja, plusz azért is szeretnék más vírusirtót mert már négy és fél éve csak nod32 van a gépen:D

(#769) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Egereknél a Cordless is vezeték nélkülit jelöl?

(#770) total90 válasza Mach5 (#768) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Avast5-el nem lesz bajod biztosan ;)

(#771) Thrawn válasza total90 (#769) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:K

Different songs for different moods.

(#772) Mach5 válasza total90 (#770) üzenetére

Mach5
(fanatikus tag)

PCforumon mintha olvastam volna, hogy avast a legjobb most, de biztosra akartam menni, hogy melyiket használjam.

(#773) total90 válasza Mach5 (#772) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt így nem mondanám, hogy a legjobb... de jó.

Thrawn
:R

(#774) Gyufaaa válasza Mach5 (#768) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nekem a Kaspersky az NO1. Internet Security

(#775) JanR válasza Gyufaaa (#774) üzenetére

JanR
(őstag)

Nekem meg a nod :P

www.oaziscomputer.hu

(#776) ^^|CC|^^

^^|CC|^^
(tag)

Csáóóó!

Az lenne a kérdésem: hogy miért nem látja a gépem a másik vinyómat...?

Azóta nem látja mióta lap+proci+ram, egyszóval kicseréltem mindent és utána összeraktam őket... xp nem volt újra rakva.. (lehet, hogy ez a probléma :F ...)
Ha nem muszáj nem raknám újra az xp-t...!

A segítséget előre is köszönöm... :R :R

[ Szerkesztve ]

Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody...  //by.: Tupac Amaru Shakur//

(#777) Gyufaaa válasza ^^|CC|^^ (#776) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Milyen vinyóról van szó pontosan? Típus? Bár ha ezeket komolyan cserélted akkor pedig muszáj lenne windows-t frissíteni. Nem igazán fog a géped rendesen, hibamentesen működni! :N

JanR: Hát igen. Kinek a pap kinek a papné. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#778) RootRulez válasza ^^|CC|^^ (#776) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Áramot kap? Nem kicsusszant a szerelés közben a tápcsatija? Indításnál fogd meg, hogy felpörög-e. Vagy lehet az alaplap RAID-elni akarná a vinyókat, és ezért látsz csak egyet... Ennek pedig a BIOS-ban tudsz utána járni.

Milyen lap, milyenek a vinyók, SATA, IDE?

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#779) ^^|CC|^^ válasza Gyufaaa (#777) üzenetére

^^|CC|^^
(tag)

a pontos típusa: HITACHI HDT721016SLA380 (160GB..)

okés... köszönöm... még várok kicsit háátha kapok más ötletet is.. :) :R

Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody...  //by.: Tupac Amaru Shakur//

(#780) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

a microsoft-os egér problémához egy kis bővebb info : [link]

hihetetlen ez a rugalmatlan, tesze-tosza, semmirekellő cég, ami arra nem képes, hogy olyan drivert írjon, ami képes arra, hogy 5 gombot jól vezéreljen a saját maga által gyártott harveren, a saját maga által gyártott szoftverrel... :(((

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#781) ^^|CC|^^ válasza RootRulez (#778) üzenetére

^^|CC|^^
(tag)

igen tuti kap áramot..
a BIOS-ban már többször is sikerült megtalálnom és vmilyen féle képen be is sikerült állítanom (legalábbis én akk még úgy gondoltam, hogy látszódjon... de semmi...)

a fajtája IDE és a pontos típusa benne van az ezelötti hsz-embe... :)

:R :R

(#782) Szab02 válasza szakalistvan (#765) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!
[link]

Lenne egy kérdésem, mennyi ram van abban a gépben?

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#783) asdddsa

asdddsa
(újonc)

Hali

sb5100e modemem van SB5100.Sigma.x2.142.by.FERCSA firmware-val.
A beállító oldalt(192.168.100.1:1337 /:1338) nem tudom behozni. Illetve egyszer sikerült de átírtam a mac címet és azóta nem jön be. Próbáltam reflashelni(több féle fw-vel is), a hálózat tulajdonságaiba is állítgatni az ip címeket ahogy sbhacker-en is írták de semmi.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.

Üdv.

(#784) fastleslie

fastleslie
(senior tag)

Hali!
Egy olyannal szenvedek, hogy Win7-es asztali géphez szeretném csatlakoztatni a netbookomat, és az asztali gép optikai mehajtóját megosztva telepítsek egy adott programot. Addig minden megy, hogy azonos munkacsoport stb. de bár az XP (ez van a netbookon) látja a másik gépet, azt állítja nincs jogom a hálózati erőforrást használni, lépjek kapcsolatba a rendszergazdával.
Sehogy sem boldogulok, pedig mindkét gépben van pl. WIFI adapter is, de mindkét esetben ugyanez a probléma.
:F

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#785) Zsolti000

Zsolti000
(újonc)

Sziasztok
Lenne egy problémám a géppel én azthittem hogy egy bios frissítéssel megoldom de mégse. Amikor léptem volna be egy játékba bedarált a hang és megállt a kép. Ezután reseteltem és addig amíg el nem kezdte tölteni a wint addig mindenhol felkiáltójelek vannak az alaplap tipusánál pedig pöttyös a kép ezt videóra is vettem. Amikor beléptem a biosba ott is alig tudtam kivenni mi micsoda mert egy csomó betű helyén felkiáltó jel volt. A windows pedig csak csökkentett módban indul el. Itt a videó.
[link]

(#786) fastleslie válasza fastleslie (#784) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

pedig mindent így csináltam: [link]

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#787) Gyufaaa válasza fastleslie (#784) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Egy sima helyi hálózatot akartam összehozni haverokkal LAN party-n és ugyan ez volt a gondom. Mindent engedélyeztem, letiltottam a jelszókérést is, a-tól z-ig átnéztem és belőttem mindent és nem tudtak bejutni a gépemre. Én mindenkinek bele tudtam lépni a cuccaiba de ők az enyémbe nem. Engem is érdekel mit lehetne még belőni, mert állandóan a hozzáférési nyűggel jött, vagy is tagadott. :U Ezt a Vista-ban és a win7-ben egyaránt jól szétbonyolították. :(

Zsolti000: Nah ez kemény. memóriákat próbáltad már kiszedni és másikkal vagy csak 1-el indítani?? Bár szerintem a deszka döglött meg. :U

[ Szerkesztve ]

(#788) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valaki be tud jelentkezni az imageshack.us-re?
nálam valami miatt nem fogadja el, próbáltam az elfelejtett jelszót is de azzal sem megy :W

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#789) Zsolti000 válasza Gyufaaa (#787) üzenetére

Zsolti000
(újonc)

hát ez a memóriacserélgetés nem jött be ugyan úgy szar :/ Az meg rohadtjó hogyha az alaplap ment tönkre .....

(#790) guiness

guiness
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egyszerű kérdésem van, beszerelnék egy új SATA-s írot, simán beteszem bedugom a sata kábelt alaplap meg adok neki feszkábelt, nah és ezek után a biosban vagy bárhol máshol kell még valamit beállítani. Valami pio meg nemtudom milyen módokról olvastam,de nem igazan értettem, akkor most hol milyen beállítás kell a rendszerbe, hogy tökéletesen működjön a dolog?

Még valami, van egy Pioneer 215-ös írom,ami a Verbatim printes lemeznél kattogo hangot ad ki amikor pörgeti a lemezt, olyan mintha ide-oda vergődne a lemez vagy nem tudom, nem értek hozza. Ezt mi okozhatja, egyáltalán hiba vagy nem kell törődni vele? A sima Verba lemezeimnél nem kattog.

Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.

(#791) Lenry válasza guiness (#790) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem kell semmit állítani, összedugod, megy

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#792) szakalistvan válasza Szab02 (#782) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

Köszi,há Youtube eszembe se jutott:)
2 GB DDR 1333

(#793) guiness válasza Lenry (#791) üzenetére

guiness
(lelkes újonc)

Áhá, értem, a másik kérdésemre esetleg tudod a választ?

(#794) szakalistvan válasza guiness (#793) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)

A sima Verba lemezeimnél nem kattog
Benne van a válasz a kérdésedbe,én 2fajta lemezt használok,az vált be.
Ja és DDR3-at akartam írni

(#795) guiness válasza szakalistvan (#794) üzenetére

guiness
(lelkes újonc)

Oké, de a printes is fontos, mert bizonyos dolgokat olyan lemezre irok/irnék ki, és mivel a verba az nyomtathatosok közül a verba talán a legjobb minőség szempontjabol, szoval a kérdésem az lett volna hogy hiba az hogy kattog vagy nem fontos azzal foglalkozni.

(#796) Tompo92

Tompo92
(senior tag)

Hali...

kell valamit program ahhoz hogy 2 monitoron játszak?..
így gondoltam
Csak azért kérdezem hogy kb mindenholezaz ATI eyefinity-van
nekemmeg nVidiám van..meg hogy kell-e ehhez valami progi vagy hogy ohgy müködikez az egész..

 تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

(#797) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Sziasztok!

Barátnőm telefonja egy 1éves kisgyerek áldozatául esett, belefolyt a nyála és azóta nem lehet használni a mikrofonját.
Érdeklődnék, hogy házilag lehet e valamit tenni!?
Vagy valaki mondjon neked Szegeden egy megbízható szervizet.
Sony Ericsson telefonról van szó.

(#798) Szab02 válasza 8nemesis8 (#797) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

8nemesis8: Szerintem a digitális mikrofonja megadta magát. Head-settel próbáltátok? Ha azzal meg, akkor bizony a mikrofon halott lesz.

szakalistvan: nem lehet, hogy inkább az a 2 Gb ram a szűk keresztmetszet a játékoknál :F

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#799) mezis válasza Szab02 (#798) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Megnéztem egy vezeték nélküli telefont, ami eléggé hasonlít a mobilokra. Ennél közönséges kondenzátormikrofon van. Ha kiabálásból hallatszik még valami a másik oldalon (nem az utca másik oldalán ;] ), akkor nem reménytelen leoldani a bioanyagot a mikrofont takaró szövetről.
A mai telefonárak mellett egy szerviz könnyen többe kerülhet egy új telefonnál...

mezis

(#800) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol lehet nagyon olcsón renew notebookokat venni amik tényleg jók? (Budapesten)

Üdv: Csabee.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.