Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy ha ezt aszöveget dobja fel a gép mikor Windowst rá akarom tenni mi lehet a gond. Egyébként rendesen elindul a telepítés végigfut elfogadom az F8 al és az ENTER is amit kell majd miután dolgozan tovább feldobja ezt a szöveget:
Hogy a rendszer problémát talált és a Windows a számítógép károsodása érdekében leállt.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( ezt is kiírta alatta és még a következőket is. )
Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Ellenőrizze hogy minden hardver és szoftver megfelelően van-e telepítve. Ha újonnan telepített rendszerről van szó, akkor esetleg szükséges Windows frissítések ügyében forduljon a hardver és szoftver gyártójához. Ha továbbra is problémai vannak. kapcsoljon ki és távolítson el minden újonnan telepített hardver és szoftver elemet. Kapcsolja ki a BIOS-ban lévő memóriabeállításokat , pl a gyorstárcsázást és az árnyékolást. Ha csökkentett módra van szüksége a komponensnek eltávolításához, nyomja meg az F8 billentyűt a speciális indítás lehetőségek kiválasztáshoz majd válassza a csökkentett módot. És még ezt írta ki Technikai információ: xxx STOP:0X0000000A ( 0X020A0013;0X00000002;0X00000000;0X8081C63C )
Szerintetek mi lehet a gond mert próbáltam csak a "J " javítani a hibát de akkor is feldobta ezt a szöveget. Várom válaszaitokat !
Sziasztok !

HP 530as notiban cseréltem processzort (1.6celeron M-ről T2250re) mikor szétszedtem csak poénból kivettem az alaplapi elemet és visszatettem. Most ha bekapcsolom a gépet kiirja hogy HP és 163- Time and Day not set ... Mit lehet vele? elromlott teljesen?? Biosba F10el tudok belépni ott az új procit felismeri kiirja de nincs lehetőség Dátum és idő beállitásra.. semmit nem csinál bootolni sem tud igy. Valaki könyörgöm segitsen 

)

A gyorsindítóban vagy az óra mellett? 
legyen elérhető?
OOLER MASTER Elite 460 ( 326W 12-es agon, elbirja majd a cuccot?)
)