egy kis leítás, hogy mi is az... de röviden scannelt fájlformátum, és letölteni innen tudsz hozzá plugint
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
egy kis leítás, hogy mi is az... de röviden scannelt fájlformátum, és letölteni innen tudsz hozzá plugint

esata aktiválásához mit kell engedélyezni a biosban? ACHI-t?

Hi
Van egy TV-m amit komponens (YPbPr) kábellel használtam korábban.
Most azonban valmi gixer történhetett, mert a TV-n ugyan van kép (576i modban hasznalom) de a szinek eltorzultak, minden olyan zöldes színű lett (kék tenger helyett zöld...minden ami kék zöld, es a többi szín is furcsa lett), kabeleket is felcsereltem (Pb-Pr) de semmi, úgy is rossz volt.
Elöször a azt hittem a videokartya az, ati radeon 4850. De most egy Nvidiaval is kiprobaltam és ugyan olyan a kép.
A TV-vel lenne gond?
--
TVout topicba mar irtam csak a kutya nem jár arra.
ˇ7ˇ - out of office -

ntsc - pal beállítások változtatása a tv-n és a gépen egyaránt?!
Lehet valaki elnyomta....
Csak egy tipp...
...GPS Szervizelés Nálam...

Köszi. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

hello
dvd-t akarok rippelni jo minoségbe...melyik progit ajánljátok erre ? ezel próbáltam de nem lett az igazi
ImTOO DVD Ripper Ultimate v5.0.51.1127
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5
DVDx, én anno ezt használtam, nem volt vele probléma 
Akkor még ingyenes volt, nem tudom most az-e...
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#59) kételkedem válasza nova001 (#57) üzenetére
DVD Shrink v3.2.15 magyarul is tud, a minőségével is meg voltam elégedve.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Sziasztok!
Hoztak nekem egy gépet h újra kéne telepíteni - XP.
Asrock AliveNF7G lap, vmi Sempron proci, 512MB ram, integrált VGA.
CD berak telepítő indít, partíció töröl majd létrehoz, első fázis lemegy gép restartol, indulna a tényleges telepítő, és már a kis töltő képernyőnél is lassan mennek a csíkok, aztán csak egy kéke háttér jön be meg az egér és kész itt megáll :S
Egeret tudom mozgatni de nagyon szaggat. Teszteltem a memót az hibátlan memtest szerint, winyót akartam tesztelni maxtor powermax-szal de az el sem indult csak sípolt a gép és vmi rossz videójel vagy mitomén mit írt ki angolul. (vmi cyan in black vagy mi szöveget)
Próbáltam másik VGA-val is de azzal is ugyanilyen lassú.
Szerintetek mi lehet a gond? Vmi ötlet mit próbáljak meg?
Köszi előre is
szerk: na most ment már a képernyő 30 perc és kidobott kékhalált.
"A problémát valószínűleg a következő fájl okozza:framebuf"
ötlet?
[ Szerkesztve ]
www.optika.co.hu, www.kpconsulting.hu
(#61) V.Stryker válasza kételkedem (#59) üzenetére
Tudtommal az nem rippelésre való, mint dvd-ből avi, hanem simán dvd másolásra és felesleges cuccok eltávolítására. 
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
(#62) kételkedem válasza kosarob8 (#60) üzenetére
Egy másik gépen nézd meg a vinyót HDSentinellel.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Sziasztok!
Van egy érdekes problémám. Van egy gép (Foxconn G31MXP alaplap, Intel E5400 proci, Buffalo 2GB 800MHz ram, Asus EAH4670 512MB videókártya, Hitachi 400GB Sata merevlemez, LG sata DVD-író, Codegen 400W táp), és hozzá egy Netgear WG111v3 USB-s wifi pöcök. A gépen Windows 7 Ultimate 64bit van fenn. A wifipöcök több más gépben hibátlanul működik, XP és Win 7 alatt is, de ez a gép észre sem veszi, ha be van dugva bármelyik USB portra. Az előlapi jobb oldali USB portnál annyit ír, hogy "Az USB eszközt nem lehet felismerni", a többinél még ezt sem, mintha nem is lenne semmi bedugva. Az USB portokat több pendriveal is végigpróbáltam, mindegyik működik, BIOS-t frissítettem, USB- beállításokat is próbáltam vátoztatni, nem segített. A pöcök kb két hétig működött ezzel a géppel, azóta csinálja ezt, minden alkatrész új, karácsony előtt 1 héttel lett vásárolva, és összeszerelve.
www.medcomp.hu
(#64) kosarob8 válasza kételkedem (#62) üzenetére

Megpróbálom majd, előtte még egyszer megnézem a telepítőt, aztán ha nem jó akkor kiszerel és másik gépben meglesem, köszi az ötletet 
(#65) kételkedem válasza V.Stryker (#61) üzenetére
Lehet, én gondolom rosszul, számomra a rippelés azt jelenti, hogy a dvd teljes tartalmát leszedem, majd azt módosítom ha szükséges. Majd ezt az anyagot konvertálom egyéb formátumra, de azt már egy konvertáló programmal 
(#66) kosarob8 válasza kételkedem (#62) üzenetére

Találtam neten is hasonló hibát, BIOS reset-et írnak, amit elméletileg csináltam, de szerintem majd kiveszem az elemet, az a tuti 
(#67) kételkedem válasza kosarob8 (#66) üzenetére
Egy bios reset sosem árthat!
(#68) V.Stryker válasza kételkedem (#65) üzenetére
A rippelés mégis más, mint amiről te beszélsz. A rippelés,hogy valamiből valami mást csinálok, többnyire tömörítéssel. Lásd.
(#69) kételkedem válasza V.Stryker (#68) üzenetére
Természetesen ezen nem fogunk összeveszni! 
Értem és elfogadom amit mondasz!
Akkor viszont minek nevezed azt a folyamatot, amikor a merevlemezre rakom a dvd teljes tartalmát?
Egyébként a linkelt cikk így fogalmaz: a DVD tartalmát vagy tartalmának egy részét a további föl- és átdolgozás elõtt meg kell szabadítani a fentebb említett védelmektõl. Erre szolgálnak az ún. ripper programok, melyek segítségével a DVD-lemezen levõ "védett" anyag immár "védtelen" formában átkerül a merevlemezre.
Tényleg nem kötekedni akarok, érdekel a véleményed.

Most jobb ötletem ugyan nincs de próbáltad már a pöcök driverét újratenni?
---
Kosarob8 a windows telepítő lemezével nem lehet gond esetleg?
[ Szerkesztve ]
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

Sziasztok!
Mobil internethez keresnék jelerősítőt, ha létezik egyáltalán ilyen. Nem értek a házi barkácsoláshoz, tehát valami bolti cucc kellene nekem. Viszont, ha valaki meg tudja csinálni egy Szent Istvánt biztos megérne nekem.
(#72) kosarob8 válasza kételkedem (#67) üzenetére

Na úgy tűnik megoldódott. Csináltam egy BIOS frissítést és most felment az XP

Thx a helpet azért.
USB modemmel vagy Telefonnal netezel?
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

USB modemmel.
No akkor, veszel USB hosszabbítót, beleteszed a modemet egy PET kólás palackba és kirakod az ablakba, esetleg tetőre/padlásra. Én így oldottam meg, egyből volt 3G. 
Persze, ez asztalinak megoldás, vagy egyhelyben levő lapotopnak. Furán néznél ki, fejed felett egy kólásüvbegel üldögélve pl. a suli előtt
[/O0FF]
mod: vagy egy ilyen infúziós bisz-b*sszal tologatnád magad mellett 
bár akkor meg már nem lenne magasan...
[ Szerkesztve ]

Ennél jobb a "ponty szatyor" az fémből van és csak úgy veszi a jeleket... 
Ellenben ezek elég paraszt megoldások, de hát ez van.... vagy lehet venni Yagi beart 50 k körül... csak akkor meg azthiszik h szkád rakéta van nálad.. 
[ Szerkesztve ]

Az a baj, hogy nem az árnyékolással van a gond, hanem azzal, hogy eleve messze vagyok az átjátszó toronytól. Általában 2 egységnyi térerőm van. És pont itt lassú mint a tetű. Hármason már tök jó. Amúgy milyen hideget bír ki egy ilyen kütyü. Erre felé voltak -20-ak is mostanában.
30-40-50-et ráköltenék egy működö megoldásra!
[ Szerkesztve ]
Aztán nyomulna NATO és jól megszállnák az egész telket 
Szerintem jó megoldás a kólásflakon csak arra kell, hogy kint ne ázzon az esőben. Egyébként magába is ki lehetne tenni USB-s hosszabbítóval...

Akkor keress új vagy használt Yagi antennát.... esetleg csináltass..
jobb ötlet itt sincs
bár akkor én elgondolkodnék szolgáltató váltáson (ha van rá mód)
amúgy ~-15-+60 fokig bírják ![;]](/dl/s/v1.gif)
a huawei modemek 

Értem, köszönöm a türelmet, segítséget!
(#82) Stanley-B. válasza Yürei (#41) üzenetére

Megkerestem, alighanem ez lesz az: [link]
Innen hanyadikat kellene választanom? Sejtésem szerint a harmadikat. (32 bites XP lesz):
[ Szerkesztve ]
(#83) daa-raa válasza kételkedem (#69) üzenetére

És az a jó, hogy ez is baromság. A tartalom lemezről történő bemásolása a rippelés. A védelmek eltávolítása a decrypting. Más formátumba való átalakítása pedig a konvertálás.
Si vis pacem, para bellum.
Nem tudom,hogy ez mennyire megbízható, de.....

Ez semennyire... Teljesen rossz a kiindulási alap.
PS-ből PDF-et meg desztillálásnak hívják, nem rippelésnek.
Maradjunk inkább a szakmai oldalaknál.
Si vis pacem, para bellum.

Halihóóó!!4
Gépemmel a következő a helyzet:
Szkenner működik egy darabig a beolvasás 3-4 kép erejéig és egyszer csak bekattan és utána 1 fekete háttér lesz a következő kép.
Ez mi lehet???
(#87) kételkedem válasza daa-raa (#83) üzenetére
Akkor ezt is sikerült tisztázni! 
(#86) 04:
Csak találgatok: elromlott a szkennered. 

Üdv
A következő a problémám.Miután felállt az op rendszer(xp),a kép hol
eltűnik,hol megjelenik, van, hogy percekig semmi kép és van olyan is
hogy órákig semmi baja,de ilyenkor is villózó zöld pontok vannak a képrnyőn.
A monitor jó,mert 1 másik géppel is azt használom és ott semmi baja.A video-
kártyát 1 másik gépben tesztelve több órán át semmi hibát nem mutatott.Mi
lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
hy
safari 4.0.4-ben van magyar nyelv? mert én nem találom
esetleg van magyar változata? van ehhet helyesírás ellenörző? (olyanra gondoltam mint a Mozzilának ami van)
nem találtam a safarinak topicot.
There's an app for that

Igen, már próbáltam újratelepíteni. Rendszervisszaállítást is próbáltam közben, az sem segített. Windows telepítő is jó szerintem, más géppel nem volt ilyen gond még.
www.medcomp.hu

Megkerültem a gondot, egy PCI-os Netgear kártyát beraktam, az hibátlanul működik, az marad benne, az USB-st meg majd használom én. Köszi a segítséget! 
www.medcomp.hu
valszeg elromlott 
szerintem túlmelegszik benne valami...

Sziasztok.
Mi a túrot akar az jelenteni, hogy a notebooknak a tratója pittyeg= egy folyamatos kicsi sípolo hang? A gépet kikapcsoltam kihúztam az áramból és nem dugtam be újra pls segítsetek nem akarom hazavágni!! 
[ Szerkesztve ]

safari fórum habár nem tudom mire mehetsz vele, eléggé kihaltnak tűnik.
Hali
ebben tud valaki segíteni?
"Az akaraterő megteremti az utat"
Egyedi skin, biztos nincs nagyobb. De a winampnak van nagyítási funkciója, igaz a minősége romolhat.
Jobbklikk - Windows settings - Scaling
[ Szerkesztve ]
http://pc-style.hu
Ha megmondod, mit jelet az, hogy a tratója pittyeg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Trafó gondolsz, vagyis az adapterra?
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Az az. A hang meg olyan mintha egy riasztó lenne egyenletes hangeon másodpercenként megszólal.

Ha két oprendszer van a gépen (7 és XP), viszont induláskor kérdés nélkül indul a 7, mintha XP nem is lenne, van lehetőség indítóképernyő létrehozására, hogy választani tudjak, melyik induljon el?
Terheléstől függetlenül egyenletes "sípol"? Ha valami nagyfrekvenciás zaj akkor vagy szerelő ( kondicsere, trafó lakkozás stb..) vagy új tápegység beszerzése. Az lenne a jó, ha ki tudnád próbálni egy cseretáppal, ha azzal jó akkor biztos a tápba van a hiba.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123