Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) [oWn]f4te válasza jpisti (#450) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

:R:R:R

Egyébként otton sajna nincs netem, úgyhogy a 8-ashoz leszedem a karakterkészletet. :B

Majd este kipróbálom a dolgot, ha nem megy valamiért, úgyis feltűnök még.:)

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#452) jpisti válasza neooen (#441) üzenetére

jpisti
(senior tag)

Ha ez csak egy "sima" kábel volt akkor az biztosan 230V~
(a csatlakozó is erre utal, általában aminek a szokásostól eltérő vesz kell annak spec a csatija is, nehogy a hülye júzer rákösse a háztartási hálózatra mert akkor ott a kezében a birkózógép...)

Javaslom, hogy vidd magaddal a hajvágót is és úgy kérj tanácsot a boltban.

[ Szerkesztve ]

...

(#453) jpisti válasza [oWn]f4te (#451) üzenetére

jpisti
(senior tag)

Ha csak simán a pdf-hez kell akkor lehet, hogy elég csak az adobe font készletét telepíteni.

...

(#454) GTheo

GTheo
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tegnap este tapasztaltam először:
Beindult a gép rendesen (win7), de a tálcán lévő ikonok(hangerő,hálózat,vírusírtó,stb..) közül csak a hangerőt mutatja ki... a többinek ott a helye, de üres.... Tegnap egyszer újraindítottam és jó lett... Most megint így indult be... Nem nagy hiba, de zavaró.

(#455) localhost válasza neooen (#441) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"piskóta"- csatlakozónak nevezik :)

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#456) balguru válasza kételkedem (#372) üzenetére

balguru
(kvázi-tag)

Újra telepíttem a rendszert és felraktam a legfrissebb drivereket, de a fagyás nem szűnt meg, sajnos. Egyéb ötlet javaslat?

(#457) kételkedem válasza balguru (#456) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Merevlemezt HDSentinellel, memóriát bootolható memtestel ellenőrizd, hátha előrébb jutunk.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#458) redspot

redspot
(kvázi-tag)

Hello!
van egy WD 400GB sata2-es vincsi...Egyik napról a másikra majdnem 300 bad sector lett rajta... 298 kb ha jól emléxem.
Bios tökéletesen felismeri windows annyit ír ki hogy helyi lemez és semmi többet megnyitni nem tudom, semmi értelemeset nem tudok vele csinálni víruskereső is órákig próbálja bevenni stb...
próbáltam HDD regeneratort de nem tud betölteni...
Valaki tipp ? :O

(#459) kételkedem válasza redspot (#458) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy tünik, ezzel már nem sokat tehetsz. A hddregeneratort írd ki bootolhato cdre és úgy indítsd el, bár sajnos ilyen sok bad sectornál az sem tud csodát tenni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#460) redspot válasza kételkedem (#459) üzenetére

redspot
(kvázi-tag)

Hmm. Ez sajnálatos...És ezt lehet garanciálisan érvényesíteni? Vagy ez nem számít hibának?:D Csak az adatok elvesztése miatt sajnálom...dehát így ugyanott vagyok :S

(#461) pincehely válasza redspot (#460) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, ha még van rá garancia, akkor minden további nélkűl cserélik szerintem.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#462) [oWn]f4te válasza jpisti (#453) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Nem, azt szeretném, ha a Windows-ban római betűk helyett kanjik, hiraganák, meg katakanák fogadnának.:B

[ Szerkesztve ]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#463) FireShadow

FireShadow
(senior tag)

Milyen anyaggal áztassam be a billentyüket a billentyüzetröl mikor takaritom? Nem akarom hogy szétszedje a festést rajta. Folyékony szappan, tusfürdö, sampon, mosogatószer? Azt se akarom hogy büdös legyen.. marmint ilyen takaritoszer szagu.

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#464) [oWn]f4te válasza FireShadow (#463) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

A legegyszerűbb szerintem, ha szétszeded az egészet és a műanyag részeket belerakod egy mosdókagylónyi jó meleg Pur-os(vagy ami otthon éppen van)vízbe és hagyod, hogy jól kiázzon, meg egy kicsit szivaccsal áttörölgeted. Utána jól kirázod belőle a vizet, kirakod száradni (1 nap a tuti, szabad levegőn még jobb, mert így jól kiszellőzik), aztán összerakod és már megy is.

(#465) balguru válasza kételkedem (#457) üzenetére

balguru
(kvázi-tag)

HD Sentinel megvolt már korábban, a merevlemez ok.

Memtest jó ötlet.

A naplóban a reinstall óta a event ID 11: "The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\D" hiba jelent meg a korábbi helyett.

A merevlemez SATA IDE vezérlőről megy, a kábelt már lecseréltem, ez nem lehet probléma.

(#466) FireShadow válasza [oWn]f4te (#464) üzenetére

FireShadow
(senior tag)

bármilyen moso anyag jo? anyagában fekete amugy. a száirtás majd hajszáritoval fogom :D csak nem tudom hogy a tusfürdö nem oldja e fel, de mér oldaná, engem sem old fel csak a koszt

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#467) hoby36

hoby36
(senior tag)

Hellotok!Az a problémám,hogy lányom gépében rossz volt a videókártya./gf5600/
Most raktam bele egy használt ati 9200se-t.Windows betölt,aztán kikapcsolja a monitort.A win fut tovább közben.Csökkentett módban nem csinálja ezt.Mi lehet a gond?

A logikában semmi sem véletlen!

(#468) RootRulez válasza hoby36 (#467) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is volt pont ilyen esetem, akkor húzva volt a procim. levettem a tuningot és ment tökéletesen.

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#469) komancsika

komancsika
(újonc)

Szia mindenkinek.Lenne egy kérdésem.Ha csrélek valmilyen dolgot és én teljesitem a rámeső részét és akivel cseréltem szart küld el amit nem lehet használni akkor olyankor mi a teendő?Kérlek segitsetek.Köszönöm mindenkinek.Privben várom választ.

(#470) moha21 válasza komancsika (#469) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
Javaslom olvasd el ezt itt:[link]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#471) hoby36 válasza RootRulez (#468) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Nincs húzva a gépben semmi.

(#472) RootRulez válasza hoby36 (#471) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor talán egy BIOS reset...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#473) hoby36 válasza RootRulez (#472) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Nem segített.

(#474) moha21 válasza hoby36 (#473) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csökkentett vagy VGA módban tündtesd el a drivert és próbálj egy másikat.
Az is lehet felbontás vagy képfrissítés túl magasan van nem bírja a monitor, bár nem tudom TFT vagy CRT.

[ Szerkesztve ]

(#475) hoby36 válasza moha21 (#474) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Azt is próbáltam 1 órája.A vga mód amúgy mi?A monitor ugyanaz ami volt.Crt lg.Ha állítottam csökkentett módban a felbontást,mingyárt kikapcsolt a monitor.

[ Szerkesztve ]

(#476) RootRulez válasza hoby36 (#473) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még egy elméletem van: Talán a videokari azt hiszi, be van dugva a tv out és egyből áttolná a jelet arra. Talán kérdezd meg itt, hátha okosabbak :K

(#477) [oWn]f4te válasza FireShadow (#466) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Nekem nem kopott ki a fekete.
Szerintem bármilyen megteszi. A hypo talán nem.:D
Viszont tusfürdő helyett inkább valamilyen mosogatószert javaslok.

Szárítás---->szerintem hagyd, hogy szabad levegőn magától megszáradjon.

[ Szerkesztve ]

(#478) hoby36 válasza RootRulez (#476) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Rendben.Köszönöm a segítséget.

(#479) Nyiscsák

Nyiscsák
(senior tag)

Hello!

Lehet rossz helyen járok de csak annyit szeretnék kérdezni hogy van egy 750-es vinyóm és szeretnék Win 7-et és Ubuntut rárakni hogy a Win legyen az alapértelmezett! Nem tudom hogy induljak el vagyis hogyan kellene felosztani a vinyót és mit mi után telepíteni! A linuxnak kell swap részt létrehozni?

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#480) pincehely válasza Nyiscsák (#479) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt nem tudom megmondani, hogy a linuxnak kell-e swap, vagy hogy egyáltalán a linux mit eszik! :DDD
De először a linuxot tedd fel, majd a win7-et, és akkor lesz egy választható menüd indításkor, amit windowsból msconfig-al szerkeszthetsz, időzíthetsz!

(#481) moha21 válasza Nyiscsák (#479) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A linux hoz magának létre külön swap particiót.

(#482) Pulsar válasza Nyiscsák (#479) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ha fordítva csinálod akkor a linux csinál boot menüt :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#483) Nyiscsák válasza pincehely (#480) üzenetére

Nyiscsák
(senior tag)

Köszi szépen mindenkinek!

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#484) Tompo92

Tompo92
(senior tag)

Hali..

Valaki tudna mutatni valami oldalt ahol neten keresztül tudok TV-t nézni...

Sajnos a tv-t viccböl kidobtuk a 4.röl haverokkal gondoltuk vicces lessz:D..
Dehogy is csak vicceltem...

szoval valami oldal?

 تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

(#485) faadam

faadam
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy problémám.... win 7-et használok
9550 proci 4 GB ram van a gépemen (gtx260 videókari) mégis mikor "beletekernék " a filmbe elkezdi enni a RAM-ot és memória hibával leáll.../elfogyott a memória/
http://kephost.com/images/84K_pkiv_g_s.png

Valakinek megoldás?

(#486) kopygege

kopygege
(lelkes újonc)

Előre is bocs a butának ható kérdésért, de mik a tapasztalatok, hogy célszerűbb a winyót betenni, állítva vagy fektetve? Mit "szeret" jobban? :R

(#487) 14adam válasza kopygege (#486) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem tökmindegy.Én használtam egy időbe álítva és fektetve is és semmi baja,szerintem hosszútávon se lenne baja ha álítva teszed be

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#488) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szeretném 2 monitorosra bővíteni a rendszeremet csak problémákba ütköztem.
Régebben már sikerült.

Samsung tft simán a vga analóg kimenetére kötve muxik.
Ha átalakítóval dugom a vga dvi-d kimenetére nincs kép.

Ha mindkettő monitor be van dugva, everest felismeri mindkettőt, tehát valamit érzékel.

A matrox G550 vga-m driverén belül beállítottam, hogy 2 display independent mode. Ekkor kért egy ujraindítást és utána nem változott semmi.

Előre is thx
Misi

(#489) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek egy giga 460-as táp el tudna hajszolni egy ilyen konfigot?:

CoreI7 920;lga1366
6gb ram
hd4850

(#490) syberia válasza pincehely (#489) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Szia!
Elbírná mert az a Giga valójában egy 400-as FSP :K :)

A forumtársaktól kérdezném:

Ismerősöm mondja hogy a gépe furcsán zizeget és utána lekapcsolt
(P4+1dvd+1hdd) nem erős konfig én a 300w codegenre gyanakszom :(((
tegnap cseréltem ki a ramjait (2x512mb) és szépen ment velük a gép gondolom
emiatt nem zizeg :F Esetleg tegyem vissza a régi ramokat (2x256mb)?

Pár napon belül szerzek neki egy Delta tápot,
remélem addig nem purcan ki semmi hardver benne! :O

[ Szerkesztve ]

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#491) liqquid

liqquid
(tag)

Van egy Logitech MX518as egerem. 2 hónapja vettem.

Tegnap azt vettem észre, hogy mikor görgetek van hogy visszaugrik a kép 1et, elkezdtem próbálgatni és van ahogy a görgetés majdhogynem a 2 racsni között történik meg, hát mondom ez nem igaz, és nem is helybe vettem hanem másik városba...

Van valaki akinek már volt hasonló problémája?

Gondoltam szétszedem valahogy, csavart nem találtam rajta de láttam, hogy a 2 nagy teflon talpnál van hely a körömnek, hogy leszedhető legyen gondolom alattuk lehet a 2 csavar, de csak akkor akarom szétszedni ha van értelme és lehet vele valamit csinálni...

Azért ez nagyon bosszantó, jó pontos egér meg minden de, hogy ilyen szar legyen a görgő ez teljesen felháborított...

Valaki adjon valami tanácsot mit tegyek. Köszönöm! :O

(#492) greenmukk válasza neooen (#434) üzenetére

greenmukk
(tag)

Esetleg olyant nem tudsz ahol ingyen tudom nézni az Eurosportot online?

SÜRGŐSEN ELADÓ!!!! SAMSUNG YP-P2 MP3/MP4 LEJÁTSZÓ 13000ft ! http://hardverapro.hu/apro/surgosen_elado_samsung_yp-p2_mp3_mp4_lejatszo/hsz_1-50.html

(#493) Egyfejű

Egyfejű
(tag)

A régi gépemben 1 winyó van és azon egy XP op. és minden más.
Egy jobb, de lehet, hogy új gépbe akarom átrakni a vinyót, de nem szeretnék újra XP-t és minden mást telepíteni, azokat újra beállítani.
Hogy lehet azt megoldani, hogy az új gépben a régi XP repüljön?

(#494) gordonfreemN válasza Egyfejű (#493) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

Talán szinte sehogy, esélyt úgy látok benne, ha az összes létező drivert lehúzod a mostani rendszerről, kivétel és hiba nélkül! aztán az uj rendszeren újrateszed az ahhoz való drivereket (és ekkor még mindig nem biztos, hogy az alkalmazások működni fognak hibátlanul). De ahhoz hogy repüljön inkább a reinstall!

[ Szerkesztve ]

(#495) kopygege válasza 14adam (#487) üzenetére

kopygege
(lelkes újonc)

:R

(#496) gordonfreemN

gordonfreemN
(őstag)

Egy AMD phenom2 X2 550 hőmérséklete mennyire kúszhat fel max?

[ Szerkesztve ]

(#497) RootRulez válasza gordonfreemN (#496) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jobb klikk azt asztalon, nézet menü és ott a három felső menüpont az ikonok háromféle mérete...

(#498) gordonfreemN válasza RootRulez (#497) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

Közben rájöttem mekkora láma kérdés volt (és gyorsan javítottam egy számomra érdekesebbre), mindent állítottam, csak azt nem néztem! köszi a helpet! :R

[ Szerkesztve ]

(#499) aGery

aGery
(újonc)

Van ötlete valakinek, hogy miért nem működik néha a "w" és "s" billentyűm?
Logitech G15, és minden más érintésre megy rajta, csak néha a w és az s nem, hiába püfölöm...
Köszi előre is, ha van ötlet..

(#500) RootRulez válasza gordonfreemN (#498) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem volt ez annyira láma kérdés :N Haverom hetekig nem jött rá (jó pár éve még vistán), talán épp azért, mert kiszúrta a szemét :K

Van egy program a neve CoreTemp, szerencsés esetben az általam belinkelt képen a bekeretezett részben ott kellene lennie, mennyit bír max a proci (anno intel 2180-asnak kiírta) Sajnos a mostani procimmal nem írja ki, de talán neked igen :K Egy próbát mindenképp megér...

aGery Sok GTA, sok WoW, sok CoD, más ok nem jut eszembe hirtelen :N

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.