Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#27001) hunfatal válasza SE6AL (#26994) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

El kellett volna távolítanod a régi alaplaphoz való cuccokat az eszközkezelőből + chipset driver meg ilyesmi) mielőtt kicserélted az alaplapot. Ez így winreinstall.

(#27002) hunfatal válasza saw4 (#27000) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Memtest volt?

(#27003) saw4 válasza Raynbow74 (#26999) üzenetére

saw4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Videó kártya driver friss ? directX friss ? ha igen akkor szerintem nézd meg a vinyót, procit. Volt már hasonló gondom nekem is.

Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

(#27004) saw4 válasza hunfatal (#27002) üzenetére

saw4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Volt és nem mutat semmit, illetve 3 memória karival is néztem de mindig ugyan az. :(

Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

(#27005) jozsi0104

jozsi0104
(újonc)

Sziasztok!
A freemail-on MAILER DAEMON kaptam üzenetet véletlenül megnyitottam és mindenféle zagyvaságot irt!
Remélem nem valani virust kaptam el?
Irjatok!!!

(#27006) falaci2002 válasza hunfatal (#26964) üzenetére

falaci2002
(lelkes újonc)

Köszi!

Sajnos én sem értem miért van letiltva. :F

(#27007) hunfatal válasza falaci2002 (#27006) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Ezt sajnos nem tudom. :F

(#27008) hunfatal válasza jozsi0104 (#27005) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Nem, Mailer Daemon akkor jön ha nem ment ki egy üzeneted vagy ilyesmi. Meg ha spammelsz a fiókod, de rossz címre, vagy egyéb hibáknál. Mondjuk ha levelezőklienst használsz és vírusod van akkor lehet hogy spammelsz, de azért már biztosan ugatott volna az internetszolgáltatód úgyhogy ez nem valószínű.

(#27009) jozsi0104 válasza hunfatal (#27008) üzenetére

jozsi0104
(újonc)

Köszi :R

(#27010) nyunyu válasza kiralytom (#26915) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Mivel Pesten még van AB Info írtam nekik 2 levelet, hogy mi a problémám a vásárlás minden adatával, de nem válaszoltak 2 mail után se egy hét alatt!

Hoooool?

APEH altal kifogott Kekhal helyere koltozott BirdPC-bol+Alien Computers-bol lett AB Informatika tavaly nevet valtott, most eppen NC Computer Kft neven fut, ami szokas szerint nem jogutodja egyik elod cegnek sem...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27011) ludsimon válasza ludsimon (#26969) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

UP!

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#27012) hunfatal válasza ludsimon (#27011) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

A Milyen billentyűzetet vegyek? topicban próbáltad?:)

(#27013) weedoor

weedoor
(újonc)

Sziasztok!

Egy olyan problémám volna, hogy a tegnapi nap óta a PC rövid és gyakori időközönként kék halált szenved, általában bccode 50 és bccode 24 es hibaüzenettel ( van amikor mást ír ki).
MEmóriákat kivettem megcseréltem, windowst újraraktam, de semmi változás...internetes fórumokon utána olvastam, de semmi specifikusat nem találtam..általában driver problémákra gyanakodnak a hozzáértők.

Gigabyte p55 Ud3 alaplapom, egy i7es intel proci, 2x2 Gb OCZ 1333 mHz-es RAM és egy nvidia GTX 460 as VGa kártya van a házban.
A rendszer 64 bites windows 7 ultimate.

Ha bármelyikőtöknek van valami ötlete, esetleg tud segíteni , azt nagyon szépen megköszönném...fontos volna.

Köszönöm szépen
Üdvözlettel: Vidor

(#27014) hunfatal válasza weedoor (#27013) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Legalább a 0x-es hibakód kellene (nem a zárójelben lévők), hogy könnyebb legyen elindulni. Esetleg bluescreenview-val utána tudsz nézni mikr voltak ezek és a googleval rákeresni. :)

(#27015) weedoor

weedoor
(újonc)

Köszönöm a gyors reakciót!

Az általam leírt kódok a

0x00000050
0x00000024

továbbá a

0x0000007f
0x0000007e

Van valami ötlet, hogy mit csináljak? Esetleg mit tegyek azokkal a file-okkal amit a bluescreenview pirossal kiemel?

(#27016) hunfatal válasza weedoor (#27015) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Link
Link 2
Link 3

Az első kettő alapján valamilyen kártevő.

(#27017) weedoor

weedoor
(újonc)

Bluescreenviewer azt mondja, hogy mindegyik halálnál az ntoskrnl.exe fájl van benne a dologban. Elmondanád, hogy jelent ez nekem valamit? Ki tudom javítani magam, esetleg forduljak szakértőhöz?

(#27018) hunfatal válasza weedoor (#27017) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Ha nincs kártevőd, akkor hibás driver vagy hardver okozza, az pedig, ha nincs kedved nyomozgatni, hogy micsoda, akkor ha nem túl drága (Esetleg ismerős ingyen), akkor fordulj szakemberhez.

(#27019) weedoor válasza hunfatal (#27018) üzenetére

weedoor
(újonc)

Végigbogarásztam a linkeket amit küldtél, de nem találtam olyan kártevőket a gépen...

(#27020) spidermen197

spidermen197
(újonc)

üdv nem tudom jol helyen kérdezek e de megteszem

van egy MSI 770-G45 lapom am3 as

kérdésem viszi e ezt a cpu-t:Típus AMD Sempron
Magok száma 1 magos
Processzor foglalat AMD Socket AM2
Processzor órajel 1800 Mhz
Gyártási technológia 90 nm
Busz sebesség 800 Mhz
Fogyasztás 62 W
Cache

L2 cache 128 Kbyte

köszönöm előre is a választ ha lehet privátba is mert azt megtalálom

üdv joci

szerelem a gépem nem tudom mikor leszek

(#27021) weedoor válasza hunfatal (#27018) üzenetére

weedoor
(újonc)

Futtattam egy memotest-et , és hat kör után több, mint 300 ezer hibát vélt felfedezni...
Ilyenkor mi a teendő? Garancia felhasználható, vagy kuka?

(#27022) Újoncka válasza spidermen197 (#27020) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

MSI 770-G45 CPU támogatás lista!

Valószínűleg nem támogatja !

[ Szerkesztve ]

(#27023) Vigilante

Vigilante
(fanatikus tag)

Adott az aláírásomban lévő rendszer (HT: OFF) 2órás prime is megy rajta!

Még a furmark - prime együtt is! Problémám következő: Crysis 2 demo, Fear 2 és Star Wars TFU 2 ez 3 game amikor lépnék be egyszerűen lekapcsolja a gépemet, a Crysis 2 demo-jával odáig eljutottam, hogy ha vissza veszem a tuningot elindul, de utánna, már a következő indításnál már teljesen alapon (2,66GHz-en) is lekapcsolja a gépemet!A Trackmania Nations meg elindul játszom vele, és mondjuk jön egy új pálya bumm lekapcsolja a gépet! és a vicc, hogy pl a star wars meg a fear 2 ugyan ezzel a rendszerrel, ugyan ezzel a táppal ment már jó pár órát (a tápot vadi újonnan vettem kb 1 hónapja) a speciális rendszerbeállításoknál kilőttem, az ujraindítást probléma esetén, de így is meg történik ezeknél a gameknél a reset! A vicc az, hogy a GRID, Bad Company 2, Singularity, Homefront, Metro 2033, Unreal Tournamnet 3 és a Counter Strike Source több óra játék után se produkál ilyet egyszer se! Egyszerűen tanácstalan vagyok, hogy mi a fene lehet! Sőt a metro 2033-ban a depot részt (ami eddig minden gyengébb tápot ami bírta a furmarkot meg a crysis-t is a GTX285 SLI-vel ott azok is képesek voltak lekapcsolni) ezzel a 800W-os FSP táppal kb 30x szor lefuttattam semmi újraindulás, a tápból meg még langyosnak se nevezhető levegő jött csak! A Furmark+Prime95-nél egyszerre volt egyedűl, hogy már azért melegebb levegőt fújt ki azért! :) Többen mondták, hogy lehet a RAM-jaim a ludasok elképzelhető ez? igaz most nincs kéznél másik ddr3-as memó 1 modullal is kipróbáltam a Crysis 2 demot persze, hogy lekapcsolt... Ha valaki tudna valami magyarázatot erre megköszönném! :R

╬ Asrock X58 Extreme ╬ Intel Core i7 920 ~ 4GHz - 1,328V ╬ Corsair 3x2GB DDR3 ~ 1528MHz (9 9 9 24) ╬ 2x Asus GTX480 SLI (800MHz/4000MHz) - 1,025V ╬ OCZ Agility 2 40GB+ Samsung 250GB ╬ Corsair TX850 ╬ Asus VH238T ╬

(#27024) djbahool

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tudtok javasolni egy olyan progit amivel a wifi routerhez kapcsolódott wlan eszközök kapcsoolódási tipusát (b/g/n) tudom megnézni?
(TPlink router felületén nem találtam ilyet)

djbahool

(#27025) PhoenixK válasza weedoor (#27021) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Ha van rá garancia, akkor élj vele!

De előtte azért egy pár dolog:
- egy másik gépben kipróbálnám, hogy jó-e, esetleg a te gépedben más RAM-okat.
- egyesével végigtesztelni a memóriáidat, a többit addig kivenni a gépből

[ Szerkesztve ]

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#27026) Lompos48 válasza djbahool (#27024) üzenetére

Lompos48
(PH! addikt)

Talán a PC wireless konfigurációjánál keresd:

(#27027) Phvhun válasza Vigilante (#27023) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Nekem ugyanez volt a helyzet q3 engine-s játékokkal. ( codok, meg q3 )
Ezeknél pár perc játék után véletlenszerűen resetelt a gép.
Mass effect, meg meg metro2033 ment akármeddig.
Volt cserélve táp, az nem oldotta meg, de már nem derült ki mi lehetett,
mert amugyis el akartam adni már a gépet.

Van rá esély hogy szoftveres gond.
Ha most 64biten vagy, tegyél próbára 32bites oprendszert, és forditva,
ha win7en vagy akkor xp, és forditva.

Driver frissités gondolom megvolt..

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat ( mégse hagytam abba (: )

(#27028) hunfatal válasza weedoor (#27021) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Garancia felhasználható, cseréltesd ki a memóriákat. Esetleg, ha időd engedi teszteld egyesével és ha csak az egyik rossz, akkor csak azt cseréltesd. :)

(#27029) hunfatal válasza Vigilante (#27023) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

RAM hiba simán lehetséges, memtest mit mond?

(#27030) Phvhun válasza hunfatal (#27029) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

De miért ?
A csészorsz sokkal jobban megpörgeti a ramot, és a metro sokkal nagyobb részét használja, mint pl mondjuk egy fear2.

Épphogy forditva kéne legyen, fear2 megy, többi nem.

Nálamis ugyanez volt a helyzet, cod2 alig használ valami ramot a metrohoz képest, és ramok tuti jók voltak, mégse ment.

(#27031) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Most nézegettem a youtube-os videókat és ezt csinálja a gépem:
Mitől lehet? A Codec-em mondta fel a szolgálatot?

[ Szerkesztve ]

(#27032) Phvhun válasza Phvhun (#27030) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Kevertem a fear1-et a 2-vel, annak már tényleg nagy a gépigénye, akkor ez a rész kilőve.

(#27033) Intel fan11

Intel fan11
(fanatikus tag)

Üdv!Ne haragudjatok hogy itt kérdezem meg de máshol nem tudom!Az a problémám ha vmit kiirok facebookon akk az msn-is megjelenik a nevem után!Ha pedig msnen írok ki vmit akkor az facebookon is kiirja!!Mitől van ez?Mit lehet ellene tenni?

(#27034) [oWn]f4te válasza Intel fan11 (#27033) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Össze van kötve a facebook profilod az MSN-nel. Tiltsd le.

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27035) Intel fan11 válasza [oWn]f4te (#27034) üzenetére

Intel fan11
(fanatikus tag)

Ezt hol tudom megtenni?

(#27036) gyakor

gyakor
(újonc)

sziasztok! szeretnék venni egy új laptopot és a hp rossignolt (http://on.fb.me/g9pmTm) ajánlották többen. tudtok esetleg bármi hasznos infot mondani róla? mennyire megbízható? előre is köszi, kata

(#27037) Újoncka válasza Sátán44 (#27031) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

CODEC nem hiszem mivel nekem youtube semmi codecel müxik!
Csak flashlejátszó kell hozzá codecet tudomásom szerint nem használ mivel FLV videókat olvas amihez csak a flash lejátszó kell! Egyébként nem tudok mit mondani ilyennel még nem találkoztam! Esetleg teszteld a videókártyád rakj fel új codec packot bár kötvehiszem hogy a codec megoldaná!

(#27038) Újoncka válasza gyakor (#27036) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Milyen lapotopot vegyek topikban sokkal okosabb embereket találsz akik erre vannak ráállva!
PL : SpyDuck kolléga ő ezzel is foglalkozik mert laptopboltban melózik! Az ő hozzáértésére tanácsára nyugodtan támaszkodhatsz SZVSZ

(#27039) hunfatal válasza Intel fan11 (#27033) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Összekötötted a két profilt. Tiltsd le.

(#27040) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Halihó!

LCD TV-t szeretnék falra rögzíteni. (82cm a képátló)
Mivel a típushoz való konzolt nem találtam, ezért univerzálisban gondolkodom.
Érdemes drágábbat venni vagy teljesen mind 1 szerintetek?
Árban elég nagy a szórás.
:R

>> ЯeSpΞkT <<

(#27041) Újoncka válasza manoarc (#27040) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt kell nézned hogy mennyire stabil a rögzítése! Semmiféleképpen ne vegyél olcsó sz@rt!
Mert nekem van itthon egy 82-es LG-m nem kaptam hozzá konzolt amivel rögzíthetném vettem egy általam jónak vélt olcsó rögzítőt! Ami egyszer csak megadta magát és a TV leesett a falról! szerencsére a kanapéra! de mi van ha a földön landol?

Lényeg hogy stabil rögzítést biztosítson!

(#27042) moha21 válasza Sátán44 (#27031) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd meg ha a flash playerben leveszed a hardveres gyorsítást akkor is csinálja -e? Ha igen akkor sajna a flash player.. nekem az volt.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#27043) manoarc válasza Újoncka (#27041) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

uh ez durva köszöntem :R

>> ЯeSpΞkT <<

(#27044) Tibii91

Tibii91
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtok mondani olyan programokat, amivel a gépet lehet "tisztogatni"?
Jelenleg CCCleaner és az AWC van fent.

"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

(#27045) manoarc válasza Tibii91 (#27044) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

ashampoo win optimizer 5

>> ЯeSpΞkT <<

(#27046) Tibii91 válasza manoarc (#27045) üzenetére

Tibii91
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, fel is rakom! :R

"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

(#27047) woland_y2k válasza Tibii91 (#27046) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Inkább ne.
Nem kell mindenféle szemetet telepíteni, plusz a következő mappák tartalmát lehet manuálisan törölni:
c:\users\felhasználóneved\Appdata\Local\Temp\
c:\Windows\Temp\
c:\Windows\SoftwareDistribution\Downloads\

Amúgy meg a ccleaner bőven elég.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#27048) Intel fan11 válasza hunfatal (#27039) üzenetére

Intel fan11
(fanatikus tag)

de hol tudom letiltani?????

(#27049) hunfatal válasza Intel fan11 (#27048) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Passz, én nem kapcsoltam be. Messenger beállításainál nézelődj, ha nem találod, akkor akár a facebookon is körülnézhetsz biztos ott is ki lehet kapcsolni.

(#27050) woland_y2k válasza Intel fan11 (#27048) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Facebookba belépsz, aztán az alkalmazások közül kitörlöd az msn-t.

Meg asszem live.com-on az msn-es e-mail címeddel belépve is meg tudod ezt tenni.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.