Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#12001) cigam válasza INMOTEP (#11998) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk a játék kiadójánál?!

Valószínű az zavarja meg, hogy nem az admin akarja futtatni. Lehet, elég csak a játék mappájára jogosultságot adni, hogy mezei user is tudjon bele írni.

W7 esetén lehet hogy csak kompatibilitást kell állítani.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#12002) INMOTEP válasza cigam (#12001) üzenetére

INMOTEP
(senior tag)
LOGOUT blog

Anyit elfelejtettem hogy XP fut rajta . neki ezeleött ment rendesen csak valami miatt már igy indult el .... ne tudom még ilyennel nem találkoztam . Minden más program játék megy rendesen de ez nem .....

(#12003) cigam válasza fatallerror (#12000) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézelődj a hangkari beállító programjában.
Viszont a tuti, ha olyan programot választasz, amiben be lehet ezt állítani, pl. foobar stb....

Semennyire. Nem hiszem el, hogy egy valag pénzt elkölte(t)sz hw-re, az oprendszert meg lopod.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#12004) fatallerror válasza cigam (#12003) üzenetére

fatallerror
(őstag)

diákként fogok igényelni licenszet de felkellett addig is rakni vmit és az xp-mhez már talán nem is kapnék kulcsot annyiszor adott az ms...

(#12005) cigam válasza fatallerror (#12004) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt az idő megismerkedni a Linuxal ;)

(#12006) gallusz92

gallusz92
(újonc)

Üdv midnenkinek! :)

(#12007) gallusz92

gallusz92
(újonc)

Lenne egy olyan kérdésem hogy win7-en openGL-ben nem tudom futtatni a Counter-Strike 1.6 nevű játékot:S tud rá valaki valami orvosságot?

(#12008) cigam válasza gallusz92 (#12007) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen VGA kártyád van, milyen driverrel?

(#12009) L3zl13 válasza gallusz92 (#12007) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Régebben hallottam ilyen gondokról, de elvileg az újabb VGA driverekkel megoldódott.

Milyen VGA-d van?

Aki hülye, haljon meg!

(#12010) cajn

cajn
(tag)

Üdv mindeki
Segítséget kére.
Van egy MSI P45 Platinum DrMos-os laplapom egy Pentium Dual Core 2.8GHz procival amit húzni szeretnék. Az lenne a kérésem hogy valaki letudná e írni hogy mit hova álítsak hogy jó legyen vagy mit mennyire és mivel együtt álítsak hogy jó legyen. Mellékeltem két képet a biosomról.És megkellene mondani mit hova álítsak.

Előre köszönöm a segítséget.

(#12011) DeFranco válasza wolfman (#11993) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs mit: 500,- :D

[ Szerkesztve ]

(#12012) cigam válasza cajn (#12010) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várd meg míg a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topicban válaszolnak. ;)

(#12013) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Ez még nem olyan nagy baj, ugye? Nem vesznek el így az adatok?! :DDD :U
(plextor (verbatim) 24x RW)

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#12014) L3zl13 válasza tomcsi23 (#12013) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szerintem használhatod tovább nyugodtan. Az adataid biztos helyen vannak. :D

Aki hülye, haljon meg!

(#12015) tomcsi23 válasza L3zl13 (#12014) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

A lemez anno ajándék volt a plextor prémium dobozoshoz. :C
A legjobb minőséget vettem, köszi a megerősítést. :DDD

(#12016) cigam válasza tomcsi23 (#12015) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Véletlen nem a sütőben égetted rá az adatokat?
Szokták volt mondani, ajándék lónak ...

(#12017) olloczky

olloczky
(kvázi-tag)

Hali

Hogy tudok, 2 cd-s divx filmből 1 cd-set csinálni? Tehát 1,4 GB-ről 700 MB-ra..

üdv: olloczky

Microsoft gives you Windows..Linux gives you the whole house :-)

(#12018) tomcsi23 válasza cigam (#12016) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Már régen égettem rá a plextorran, most akartam használni, azt látom, itt valami meglepetés készül augusztus 20-ra. :P

(#12019) Himym

Himym
(senior tag)

Azonnali bejelentések órája. :DD Intel felvásárolta a MCAfee nevezetű vírus írtó céget 6 milliárd €-róért. :Y :Y :Y :Y :Y :Y

[ Szerkesztve ]

(#12020) cigam válasza olloczky (#12017) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Avidemux-al összefűzöd, és (a beépített számológéppel kiszámolt bitrátával) újrakódolod.

(#12021) L3zl13 válasza Himym (#12019) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Van róla már egy hír az oldalon. [link]

Aki hülye, haljon meg!

(#12022) gallusz92 válasza L3zl13 (#12009) üzenetére

gallusz92
(újonc)

Gigabyte GeForce 9500 GT ddr2

(#12023) redspot

redspot
(kvázi-tag)

hello!
most másoltam át 100gb-ot egy külső vinyóra. Méretben megvan csak nem látom a mappák 2/3-át kb így ami bennük van azt sem mit csináljak? (win 7)

(#12024) Pulsar válasza redspot (#12023) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

total commanderrel nézd meg úgy, hogy a rejtett, és rendszer fájlok megjelenítése ki legyen pipálva...

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#12025) Pulsar válasza tomcsi23 (#12018) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ragaszd le a szélét celluxszal :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12026) redspot válasza Pulsar (#12024) üzenetére

redspot
(kvázi-tag)

köszi ez jó csak jó ls működik csak jó lenne magán a vinyón fizikailag látni mert általában windows intézőben szoktam ügyködni total commanderben elég ritkán...az az igazság, hogy sima mp3 zene fájlokról van szó úgyhogy nem tudom miért csinálja ezt...

(#12027) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Tudnátok ajánlani olyan képmentés progit amit lehet win kezelésközben használni és többet is mentsen egymás után ?

(#12028) Pulsar válasza redspot (#12026) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nagyon egyszerű. Nyomj a file-okon egy jobb gombot, tulajdonságok, és ott szedd ki a pipát a láthatatlan (azt hiszem magyarba ez van írva) elöl :)
Többet is tudsz egyszerre csinálni, csak jelöld ki őket, és az utolsón szintén jobb gomb, és akkor szedd ki a pipát

(#12029) Pulsar válasza kpal (#12027) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

print screen gomb és paint? :DDD

komolyra fordítva a szót,
itt van pár találat rá, valamelyik biztos megfelel az igényeidnek.

(#12030) Imco válasza kpal (#12027) üzenetére

Imco
(őstag)

Ha printscreen-paste kevés lenne:Beepa Fraps

Szerintem...

Üdv! Imco P5K PREMIUM/ Q9550@3.41/2*2GB 800MHZ/ 750GB Samsung 2*2TB Samsung/ EN9800GX2/ PX 810SA/ LG Blu-ray iró /CFT850-14c/MX3200

(#12031) L3zl13 válasza redspot (#12026) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Az összes könyvtárra:
Control panel/Appearance and Personalization/Folder options/Show hidden files and folders.

Az aktuális könyvtárra: Windows Explorerben megnyitod a könyvtárat. A felső menüben Organize/Folder and Search options/Hide protectred Operating System files (Recomended) pipa kiszed. Hidden files and folders -> Válaszd a Show hidden files, folders and drives opciót.

Aki hülye, haljon meg!

(#12032) hmisi00

hmisi00
(tag)

Külső merevlemez (500 GB) esetében a FAT32 vagy az NTFS fájlrendszer használata a jobb? Gyárilag FAT32 van, csak az a baj ezzel a fájlrendszerrel, hogy nem lehet 4 GB-nál nagyobb állományt tárolni rajta.
Megformázzam NTFS-re vagy hagyjam így?
Miért jobb az egyik a másiknál?

A vinyó Samsung S2 Portable, és azért nem bántottam rajta a fájlrendszert, mert vannak rajta gyári programok. Mondjuk telepítve nincsenek, szal megmenthetőek..

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#12033) Gulumaci

Gulumaci
(kvázi-tag)

Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szeretnék egy smc vbr 7004 eu routert frissíteni, de nem találok hozzá firmware-t.
Ahol eddig néztem, többek között a gyártó oldalán is, már nincs fent.
Ha valaki küldd nekem linket vagy e-mail-ben 1-t (adatlapomon megtalálható), esetleg msn-n, azt megköszönném. :R

Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!

(#12034) Gulumaci válasza hmisi00 (#12032) üzenetére

Gulumaci
(kvázi-tag)

Ez egyértelmű. Sajnos a fat 32 a kis pen-drive-nál még oké, egy esetleges 98 particiónál is, de az ntfs az win 2k alapú rendszereknél erősen ajánlott, nagyobb vinyóknál egyenesen kötelező sok szempontból.

Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!

(#12035) L3zl13 válasza hmisi00 (#12032) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Kérdés, hogy akarod-e esetlegesen használni más OS-sel is mint Windows.

Linuxon még mindig nem tenném az életemet az NTFS kezelésre.

Ha csak windows, vagy a használt linux rendszereken már próbáltad az NTFS kezelést, és nem volt vele gond, akkor mindenképpen javaslom a váltást.

[ Szerkesztve ]

Aki hülye, haljon meg!

(#12036) Imco válasza Gulumaci (#12033) üzenetére

Imco
(őstag)

Minek ahhoz új FW?
Ha lenne sem lenne benne semmi érdemi változás.
Azokban az időkben még csak a hibákat stoppolták FW-ben.
Használd amig megy és engedd el. /Igaz nem sok rosszat láttam belőle./
Sajnos fölötte már eljárt az idő.
1-2 e Ft-ért generációkkal frissebbet kapsz használtan.

Szerintem...

Üdv! Imco P5K PREMIUM/ Q9550@3.41/2*2GB 800MHZ/ 750GB Samsung 2*2TB Samsung/ EN9800GX2/ PX 810SA/ LG Blu-ray iró /CFT850-14c/MX3200

(#12037) pitepeti71 válasza INMOTEP (#11998) üzenetére

pitepeti71
(senior tag)
LOGOUT blog

probalj meg az exe file-bol direkt modon parancsikont az asztalra rakni, szimplan huzd ki, vagy jobb klikk, parancsikon az asztalra, vagy vmi hasonlo :)

bocs valamiert egy csomo hsz-t nem jelenitett meg csak miutan elkuldtem ezt. valamiert nem frissitette az oldalt betoltes utan es azt hittem meg aktualis :) sorry

[ Szerkesztve ]

procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

(#12038) cajn válasza cigam (#12012) üzenetére

cajn
(tag)

De ott em válaszól senki.

(#12039) Imco válasza cajn (#12038) üzenetére

Imco
(őstag)

Hova szeretnéd húzni?
3,25 a képen is a sebesség.
Ennél többre már tényleg valami szakira van szükséged.
Na meg jó konfigra. ;)

(#12040) hmisi00 válasza L3zl13 (#12035) üzenetére

hmisi00
(tag)

Köszönöm a válaszokat.
Linuxal nagyon ritkán, mondhatni majdnem hogy soha nem fogom használni, de ugye soha nem mond hogy soha, szal esetleg előfordulhat.
És ez a formázás a sajátgépben jobb klikk formázással mehet-e, vagy van valami külön technikája amivel esetleg jobb lesz?
És ilyenkor ugye nem feltétlen kell a normál, elég a gyors is?

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#12041) Gulumaci válasza Imco (#12036) üzenetére

Gulumaci
(kvázi-tag)

Nem az enyém a ruti, egy ismerősömé, akinek 2 gép között kell 4 Mb-t osztani, ahhoz elég.
A firmware azért kell, mert még 1.00 van rajta és nem hajlandó betárcsázni ppoe-n keresztül.
Ennyit megérne, a kommunikáció jó 2 gép között, lanoztunk már vele, így lecserélnünk egyenlőre értelmetlen, pont azért mivel évek óta megy.
Használt routert nem vennék másikat, nem lennék előrébb.

(#12042) kpal válasza Pulsar (#12029) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Köszi! a paint-et próbáltam nagyon körülményes használni . Amit linkeltél megnézegtem.

Imco: A Fraps-al próbáltam nem valamiért nem mentette a win képet csak játékközben müködött.

(#12043) Imco válasza kpal (#12042) üzenetére

Imco
(őstag)

Probálj másik verziót, mert hibátlan kis progi.
Igaz rég használtam, de biztos müködött benne.

Szerintem...

(#12044) L3zl13 válasza kpal (#12042) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Win7-nél (Vistánál?) be kell pipálni a monitor aero desktopot.

Egyébként pedig tényleg Overlay capturre van kihegyezve, úgyhogy régebbi windowsoknál nem tudom müxik-e a képernyőmentés normál programoknál.

Aki hülye, haljon meg!

(#12045) sklopp válasza kpal (#12042) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Esetleg ez? [link]

Az élet halált okozhat!

(#12046) rii

rii
(PH! nagyúr)

gigabyte ga-7vasmfs alaplap láthatja az egy terás HDD-t?

mpndjuk eddig még nem sikerült ... BIOSban csak (AWARD BIOS) az IDE eszközöket láttam ... ez meg SATA-s ...

ja .... XP SP3

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#12047) L3zl13 válasza rii (#12046) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Gigabyte oldalán nincs is fenn ez a lap.

GA7-VA-kon pedig nincs sata vezérlő. Szóval...:F

Aki hülye, haljon meg!

(#12048) rii válasza rii (#12046) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

BIOSban nem látok SATA-s részt :-/

persze vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Számítógép kezelés - lemezkezlés - ott se látszik

(#12047) L3zl13:

van rata két SATA port ..... az alaplapon

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#12049) rii válasza L3zl13 (#12047) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

ma reggel a HDD még ment ... HDSENTINEL által bár 98%-osnak mondott ... és ma keróval 20 km át törölközőbe bugyolálva hurcolászott .... de sztem nem a HDD döglött meg ...

és a másik SATA porton levő DVD ROM működik is ... beolvassa a CD-t ...

nem tudja megcímezni ez az alaplap a HDD-t ? )))-:

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#12050) L3zl13 válasza rii (#12048) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy van, de biztosan ez az alaplap tipusa?

Ez egy régi alaplap. Az akkori chipsetek még nem kezelték natívan a SATA-t, hanem külön sata vezérlő volt a lapokon. (Már amelyiken volt.)

BIOS-ban max egy enable SATA/RAID controller résznek kéne szerepelnie. (CTRL-F1-et próbáltad már az advanced BIOS opciók megjelenítéséhez? Gigabyte standard.)

Magának a SATA vezérlőnek a beállításait szerintem csak BIOS-on kívül érheted el valami extra billentyűkombóval boot után. (CTRL+H vagy CTRL+B vagy hasonló. Elvileg írnia kéne.)

Azt meg, hogy kezeli-e az 1TB-s vinyókat függ a SATA vezérlő tipusától, és a SATA vezérlő saját BIOS verziójától is. Ha Silicon Image 3112-van (elég gyakori volt) akkor van esélyed, bár úgy tűnik gond van bizonyos SATA BIOS verziókkal. [link]

Aki hülye, haljon meg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.