A kompozit analóg, a komponens digitális.
@kiralytom
Ez egy ilyen hely, így regisztráltál, ezek a szabályok. No warez. Senki nem bánt, csak kér, hogy tartsd tiszteletben.
[ Szerkesztve ]
Excuse me, I believe you have my stapler...
(#34002) Realradical válasza shadow1901 (#33977) üzenetére
A kompozit analóg, a komponens digitális.
@kiralytom
Ez egy ilyen hely, így regisztráltál, ezek a szabályok. No warez. Senki nem bánt, csak kér, hogy tartsd tiszteletben.
[ Szerkesztve ]
legalább ez megvan.
kiralytom: nem akarom még jobban izzítani a levegőt, de aki segíteni akar, azt büntetik... ezért írta mindenki, hogy így nem tud segíteni, mert a szabály az szabály... Ezt te is beláttad az egyik hsz.-edben.
[ Szerkesztve ]
Üdv. DJ WOKKY

ezzel nincs is gond. hangsúlyozom, harmadjára, hogy az első kérdés után én ezt elfogadtam és tiszteletben is tartottam (gyanítottam hogy így lesz, adja magát).ehhez képest többen dehonesztáló stílusban/megjegyzések közepette repostolgattak.
a kérdés megszületése pillanatában érvényét vesztette.

Nos felraktam a hdd-re az os-t ssd-t kivettem a gépből leformáztam, erre akarom indítani a gépet kiírja hogy Disk boot failure, insert system disk and press enter
mi a pitscha mondom nemtudtam elindítani a rendszert, visszadugtam a full üres ssd-t és most megy a rendszer mi a fene van vele?
iPhone 4 8GB white
úgy érzem túltárgyalva 
Üdv. DJ WOKKY
(#34010) Realradical válasza jozsi252 (#34008) üzenetére
Nem maradt rajta az SSD-n a 100Mb-os rendszerpartíció? Szerintem valami ilyesmi lesz, vagy valahol megbúvik rajta a bootmgr.
@jozsi252
Igen, azodarambózott a másikra a 100Mb-os. A legegyszerűbb újragyakni.
[ Szerkesztve ]

Lemez 0 a sima hdd-m
Lemez meg az ssd-m ami formázva van és kiakarom venni a gépből.
ezek szerint a mbr az ssd-n maradt rajta mivel nemlátok a sima winyónál 100 megás partíciót? akkor ezek szerint a rendszerem teljesen újrakell tenni?
Realradical de rajtamaradt úgynézem, szerinted valahogy meglehetne oldani 
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB white

Hali! Mostanában előfordul, hogy napi első indulásnál a win7 betöltésénél a logónál megáll a gép: először win7 logó pixeles lett (főleg piros amiből a monitor felső részére is került) másodikra egyszerűen bejött a logó és megfagyott, ma bejött a szöveg és miközben a "zászló beúszott" be se jött teljesen a logó újraindult a masina. 2. inditásra eddig mindig jo lett. ez mind 1 hét alatt. Aida64 el megnéztem mi van az esemény naplóba, ezt találtam:
Hiba:
7024: C:\Windows\system32\services.exe
És egy figyelmeztetés(Ez a winiti forrásából van.): A rendszer minden alkalmazáshoz betölti az egyéni dinamikus kötésű kódtárakat. A rendszergazdának ajánlott áttekinteni a kódtárak listáját, hogy meggyőződjön arról, mind megbízható alkalmazáshoz tartozik.
Válaszokat előlre is köszi!
elég egyszerű kideríteni. lehúzod, ha elindul a Windows, akkor csak a régi Windowsé van még ott, ha nem, akkor újrarakod
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#34014) Realradical válasza jozsi252 (#34011) üzenetére
Egy megoldási lehetőség
Bár szerintem tisztább újrarakni. (diskpart alatt neked valószínű nem a disk 1 lesz ami kell, list disk-kel ki tudod listázni a partíciókat)
@jozsi252
Nézd meg linket, ott van, hogy tudod megoldani.
[ Szerkesztve ]

de az a baj hogy épp pár órája tettem újra, azmiatt hogy ssd szar és kiakarom szedni, de én hülye úgy tettem újra hogy az ssd ottmaradt és hiába töröltem ki minden partíciót a 100 megás boot partíció az ssd-n maradt 
iPhone 4 8GB white

És szerintetek win7 helyreállítás segítene valamit? telepítés menüből
iPhone 4 8GB white

Sziasztok!
Az szerintetek mitől lehet,hogy:
egy ismerősöm ha Mozilla Firefox 4 vagy 5-öt használ,és megnézi a súgóban a névjegyet,és a névjegyablakot elmozdítja ide-oda,a névjegyablak egy üstökös szerű csíkot húz maga után?
ATI videokártyája van.
Videokártya vagy driver gond,vagy más?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]

Hello
WMP-n belül hol tudok hangsávot váltani egy videofájlon? pl. magyar nyelvről-angolra
üdv: olloczky
Microsoft gives you Windows..Linux gives you the whole house :-)

Jobb klikk és ott.

De ott pontosan hol? Mer ilyet konkrétan, hogy hangsáv nem találok.. de még ehhez hasonlót sem.. ugyanezen a videofájlon vlc-vel simán működik.. csak tudni szeretném WMP-vel is

Hm, a felirattal kevertem. Lehet, hogy codec kell hozzá vagy nem tudom, de nálam némelyik avinál egyszerre megy mindkét hang. Akkor ezt így passzolom. Használj MPC-HC-t 

Igen, olyan nekem is szokott lenni.. na mindegy, azért köszi 

Szerintem a WMP-vel nem lehet hangsávot váltani vagyis nekem nem sikerült még sose pedig próbálkoztam vele sokszor régebben . Nálam is egyszerre ment mindig a 2 szinkron mint hunfatal kollégánál 
[ Szerkesztve ]
(#34024) Kezdő vagyok válasza Kezdő vagyok (#34017) üzenetére

Erre semmi?
Valami ötlet talán? 
(#34025) Lenry válasza Kezdő vagyok (#34024) üzenetére
mivel nem írtál pontos konfigot, így nem tudom, de egyébként lassú gépek esetén szoktak ilyet a programok, mondhatjuk, hogy ez normális
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#34026) Kezdő vagyok válasza Lenry (#34025) üzenetére

Hirtelen csak azt tudom,hogy Sapphire HD5750 kártyája van,és csak mostanság kezdte ezt csinálni.
(#34027) Lenry válasza Kezdő vagyok (#34026) üzenetére
legfrissebb driver fönn van?
ha csak mostanában kezdte csinálni, akkor végig kell gondolni, hogy mi változott a helyes működés óta?
[ Szerkesztve ]
az ugye sok jóval nem kecsegtet ha egy 0%-os winyo felől azt hallom hogy tak-tak-tak-szünet-tak-tak-tak és nem reagál a windows? miután lehúztam a gépről, sikeresen bebootol a rendszerwinyoról a gép, de ha rádugom, akkor azt mondja a gép hogy nem találja a rendszerpartíciót 
remélem sikerül még életet lehelnem a winyoba, mert elég sok fontos dolog van rajta 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
(#34029) Kezdő vagyok válasza Lenry (#34027) üzenetére

Igen,a legfrissebb driver,de az azelőtti is ezt csinálta.
Amit lemezen kapott vele,az meg már neki túl "buta",nem minden felbontást tud benne használni,mint a jelenlegiben.
nem, baromira nem jó jel. próbáld megmozgatni a kábeleit, hátha csak ki van kopva, nekem anno áramkábel csinálta ezt.
ha rádugod, akkor gyanítom, hogy arról próbál bootolni, állítsd át a boot sequence-t, és ha sikerül belé életet lehelni, azonnal ments le róla mindent
na az áramkábel jó ötlet, holnap megnézem használ-e, ha nem akkor kicsit megrázom a winyot, ki tudja, lehet segít rajta 
miért kattog amúgy? a fej nem tud pozícionálni?
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
akármi miatt, mindenesetre rosszat jelent. a rázogatás szerintem nem egy Nobel-díjas ötlet, mert ha eddig nem mart matyóhímzést a fej a lemezbe, akkor ezután majd fog... 
igen, de ha a tápkábel se használ már? akkor nem veszthetek semmit 
bár eddig másoltam a két winyo közt, és akkor főtt meg a winyo, mikor azon belül akartam áthelyezni egy mappát, 20gb másolása alatt semmi kínja nem volt 

A PH-s jelszóra vannak megkötések? Ha igen, mifélék?
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

Hy !!
Adott egy Logitech x540 es hangfal .Olyan gondom lenne, hogy amikor filmezek néha az egyik hangfalam berezeg a magas hangokon , de ha megfogom a kezemmel akkor meg jó..
Ezzel mit tudnék tenni ?
üdv.
(#34036) Realradical válasza pohár (#34033) üzenetére
Mint pár napja kiderült, ha minden kötél szakad (és a GDB se hoz vissza semmit) rázogatás helyett tedd be zacsiba, majd utána a mélyhűtőbe. Másnap , ha szerencséd van menni fog addig, hogy ments egy jót.
(#34037) pohár válasza Realradical (#34036) üzenetére
jesszus, ez működik?
nanemá 
(#34038) Realradical válasza pohár (#34037) üzenetére
Én is ledöbbentem, de a gugli bizonyította, hogy van benne ráció. 
(#34039) geza12345 válasza Realradical (#34038) üzenetére

Szia!
nekem is van egy haldokló winyóm, a méhütés után meg kell várni még felmelegedik?
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
(#34040) DJ WOKKY válasza Realradical (#34036) üzenetére
nekem is van egy kb. 2 éve meghalt 80gb-os winyóm. megpróbál én is ezt vele, hátha pár képet, meg 1-2 jó zenét még le tudnék menteni így. 
Üdv. DJ WOKKY

Miért van hogy tegnap este a leállításra mentem és a gép újraindult ? wtf
iPhone 4 8GB white
talán nem te írtad, hogy a villámból kaptál, ahol meghalt a hálózati kártyád ?
Ha te vagy ez az illető, akkor mint mondottam igen kapott ott az alaplap is.
Üdv. DJ WOKKY

A táp vagy bármi más nem okozhatja ezt? Én lennék az sajnos
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB white
éppen lehet. Nem volt áramkimaradás egy pillanatra ? Nekem volt olyan, hogy a gép leállt, de a TV észre sem vette
Üdv. DJ WOKKY

Nem mert többször is csinálta már, illetve olyat hogy kikapcsnál a képernyő elsötétült és mintha alvó állapotba ment volna csak nemjött vissza. hanem power gombal kellett kinyomni.
iPhone 4 8GB white
szvsz. inkább alaplap, mint táp. ki kell próbálni egy másik táppal azzal mit mutat, ha semmi, akkor táp, de mondom inkább lapra tippelek
Üdv. DJ WOKKY

Olyan program kellene, amivel a youtube-ról tudnék letölteni videókat. Sok olyat találtam, amivel egyesével le lehet szedni a videót, de nekem olyan kellene, amiben be lehet állítani többet is, és azt automatikusan egymás után szedje le. Ismer valaki ilyet?

Tedd be a telepítő lemezt nyomj rá egy javítást (indítási javítást) aztán restartol és menni fog újraírja a bootot. Nekem sokszor helyrehozta már hasonló okokból
[ Szerkesztve ]
Esküvők, rendezvények videózása: www.qualityart.hu

Szia
Köszi már megoldottam, gondoltam rá énis, de inkább újratettem az egész wint, most azzal szenvedek hogy hogyan töröljem le az ssd-ről a rajtamaradt 100 megás partíciót mert ha bevan kötve a gépbe és úgy indítom a gépet akkor arról akar bootlni és kiírja hogy a bootmgr hiányzik. Ha lehúzom akkor okés minden.
A win elindul boot menünél rámegyek hogy a sima hdd-ről induljon, formáztam is a lemezkezelőbe az ssd-t de még mindig ottvan az a 100 megás és maradt rajta valami mivel arról akar bootolni a win. Amúgy ígynéz ki az a winyó [link]
Szóval most az kéne hogy tudnám teljesen formázni, mert lemezkezelőbe nemtudom sehogyse egyesíteni a 2 partíciót
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB white

Telepítésnél mikor kiválasztod a vinyókat ott letörölhetted volna az előzőt. Aztán majd csinál magának újat. Amúgy meg még mindig azt mondom tedd be a lemezt indítás helyreállítása és újraírja a bootmgr-t.
Esküvők, rendezvények videózása: www.qualityart.hu