Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#17001) föccer válasza czpitti (#17000) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szia!

Lehet megtört az adatkábel, és nem kap rendes jelet a moncsi. Mi a monitor pontos tipusa? Meg kellen nézni, ogy mit jelent ez a hibajelzés a monitor manuéljában.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#17002) kerlac válasza Qru (#16999) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Mindkét bill. usb-s, de a logit átalakítóval használtam a szabvány bill helyen. ha haazérek, megpróbálom, amit írtál.

windows bootoláshoz nincs ötleted? hogyan tudnám kivenni ezt a marhaságot, hogy minden egyes indításkor ott kell állnom készenlétben és választanom az xp-t, mert különben a win 7-et választja, az meg befagy, mert nincs is fennt már...

(#17003) föccer válasza kerlac (#16997) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

1 problémában megoldás itt.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#17004) daa-raa válasza kerlac (#16997) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

1. Ezek szerint most csak az XP van a gépen. Akkor annak telepítőlemezét bebootolod, kiválasztod a javítókonzolt. Ott bejelentkezel, majd fixboot és fixmbr.

Si vis pacem, para bellum.

(#17005) kerlac válasza föccer (#17003) üzenetére

kerlac
(senior tag)

köszönöm! akkor ezzel indítok este ha hazértem! :C

(#17006) Sish

Sish
(tag)

Sziasztok!

A 24 hónap gyári garanciát, hogy kell [itt] értelmezni? Ha a telónak garis baja lesz akkor nem a boltba kell beküldenem, hanem egyből a nokia-hoz? Amennyiben ez így van ahogy gondolom akkor érdemes így venni a készüléket? Mármint ezt arra értem hogy nem-e lesz még macerásabb, ha pl valami elromlik a telóba és visszaküldöm? Előre is köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!

(#17007) feltamadas

feltamadas
(kvázi-tag)

Nemrég jött meg az új internetem, 15/1-es T-Home, Discus DRG A225G digitális elosztó
Eddig is P2P-n osztottam meg a dolgaimat a haverokal videókat egyéb dolgokat, és most passzív vagyok aktív helyet ,kérdésem mit tegyek hogy újra aktív legyek ,részletes leírást kérek,előre is köszönöm.

(#17008) localhost válasza Sish (#17006) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért itt kérdezed, miért nem a forgalmazót??? Ott a telefonszám az oldaluk tetején!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#17009) feltamadas válasza localhost (#17008) üzenetére

feltamadas
(kvázi-tag)

köszönöm a választ akkor majd megkérdezem a forgalmazót.

(#17010) Sish válasza localhost (#17008) üzenetére

Sish
(tag)

Nos azért kérdeztem itt mert a telefonom nem működik így nem tudom felhívni őket és gondoltam valaki esetleg vásárolt már az üzletben és megosztja velem ezt az infót.

(#17011) föccer válasza Sish (#17006) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Elvileg a garanciás időn belül a forgalmazónak visszaviheted. A gyártói garancia ez eseteben annyit fog jelenteni, hogy átveszik a telót és elküldik a gyártó képviseletére. Majd ott fogják elbírálni a garancia jogosságát, illetve végzik a javítást. A forgalmazó nem köteles sem csere készüléket, sem pénzvisszafizetést adni. Ebben a helyzetben ő csak "postás" lesz.

üdv, föccer

(#17012) hekkerman

hekkerman
(tag)

Csáó

Itt egy fejtörő csak nektek csak tőlem :D

Találtam a garázsban egy MSC típusú pedál+kormány kombinációt. A kormány típusa MS-900 a pedálé MS-P30. Googleban nem sokat találni róla(semmit). De ami a legjobb, COM portra csatlakozik. Vagyis máshova nem tudom bedugni, olyan a csatija, mint a monitoré. Van tápegysége, rezeg is, szóval kíváncsi lennék rá, hogy mi fán terem ez.
Valami német cucc lehet, Karstadt Warenhaus ag. ez álll az alján.

(#17013) Gauronx

Gauronx
(újonc)

Helló!
Az lenne a kérdésem hogy mitől van az hogy egyik Firefoxomon sem jelenik meg semmi a kiegészítők letöltése menüben.
Mind a két verziót használom a 3-at és a 4-et is.

(#17014) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

16695 :F

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#17015) föccer válasza hekkerman (#17012) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem inkább game port-ra? Régen a hangkártyákon volt ilyen csati. MIDI port-nak is nevezik, mert a midi eszközöket is erre lehetett rádugdosni.

Egyébként gondolom, hogy valamilyen autos szimulátorhoz adták. A cég viszont csak a forgalmazója lesz.

üdv, föccer

(#17016) föccer válasza PH-User (#17014) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Miylen vinyó, milyen oprendszer? Scandisc-et végig kellene rajta futtatni, elvileg az kizárja a használatból a hibás szektorokat. Ha ez nem segít, akkor partíció eltávolítás, újrapartícionálsá és formázás. Ha ez sem segít, akkor passz...

üdv, föccer

(#17017) whatnot

whatnot
(senior tag)

Házi felhasználásra keresek megbízható router-t, amely egyaránt vezetékes és vezeték nélküli.
Most D-Link DWL-614+ van, elég régi és a vezeték nélküli része eléggé megbízhatatlan lett, ezért keresünk újat.
Milyen márkában lehet megbízni? A D-Link kissé csalódás.

(#17018) kerlac válasza PH-User (#17014) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Nem értek hozzá, de iylen disk doktor jellegű programmal nem lehet azt elkülöníteni? lehet hülyeséget írok....

(#17019) fess

fess
(fanatikus tag)

sziasztok
az mitől lehet lehet,hogy a 64 bites win7 azt írja ki,hogy telepített memória 5GB, (3GB használható)?

(#17020) föccer válasza fess (#17019) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

1: integrált vga, 2: virtuális meghajtó 3: lehet hogy csak annyit jelent, hogy 5 gb az összes memória, amiből 3 gb a szabad, elérhető memórai. A maradék 2-őt egyéb célra fenn van tartva.

Ezt a 3.-at tartom aleginkább valószínűnek.

üdv, föccer

(#17021) Sish válasza föccer (#17011) üzenetére

Sish
(tag)

Köszönöm az infót :)

(#17022) agyalo

agyalo
(újonc)

A 16971 Hsz probléma még mindig fennáll!!

(#17023) rii

rii
(PH! nagyúr)

hello

hol lehet a legolcsóbban kapni, meg hogy hívják azt az USB-s adaptert, amibe Mikro-SD card megy bele?

akárkivót'tevótá

(#17024) drachos

drachos
(tag)

Hirtelen nem találtam jobb topickot ahol feltehetném a kérdésem, úgyhogy itt próbálok szerencsét:)

Szóval van egy 2006-ben írt cd, rajta a saját készítésű képeim. Sajnos a végét nem olvassa a dvd író, ez kb 100 képet jelent, olyan 150-200 mega. A cd-n egy darab karc nincs. Van rá mód, hogy valahogy leolvassam a cd-ről azokat a képeket? Vagy attól búcsút inthetek?:s

Mindenesetre az összes cd-ről lementettem a képeket... Ugye jól tudom hogy a dvd azért nem veszti el 4-5 év alatt az adatot? Mert akkor azt is kénytelen leszek lementeni, nem akarok több képet bukni. Sosem írtam amúgy 12x sebességnél gyorsabban.

(#17025) fess válasza föccer (#17020) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

se integrált vga,se virtuális meghajtó,szóval akkor a 3. mi az egyéb cél? feladatkezelőben is 3071mb fizikai memóriát ír,amiből 1.24GB-et használ jelenleg.

(#17026) daa-raa válasza fess (#17025) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Amennyiben az Resource Monitor-t (Erőforrás figyelő vagy micsoda a magyar neve. A Task Manager (Feladatkezelő) Performance (Teljesítmény) lapjáról tudod pl elindítani) elindítod, és ott a memória fület megnézed konkrétabb információkat kapsz arról, hogyan is oszlik meg a memória. De gyanítom lesz egy jókora Hardware Reserved (Hardvereknek fentartott tán magyarul) rész.

(#17027) Ribi válasza fess (#17025) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Boot képernyőn mennyi memót ír ki?
Ha nincs bekapcsolva a memory remap, akkor csak 3G-t tud használni, de a win látja, hogy a gépben több memória van. Biosban kell beállítani. Az a 3071 nagyon közel van ahoz a mennyiséghez, mint amennyit nekem használt memory remap nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#17028) fess válasza daa-raa (#17026) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

köszi,hardverek számára 2gb-ot tart fen. akkor mikor csak 3gb ramom volt,az alkalmazásokhoz csak 1gb-ot használtam? vagy akkor másképp osztotta ki a hardvereknek?
most ezt írja ki

(#17029) fess válasza Ribi (#17027) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

biosban kiírja az 5gb-ot

(#17030) daa-raa válasza fess (#17029) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azért keresd meg a BIOS-ban a Memory Remap beállítást, és állítsd át a jelenlegiről.

(#17031) fess válasza daa-raa (#17030) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

lehet az lesz a baj,mert bár biosban kiírja,bootolásnál csak 3-at ír ki.
viszont ezt a memory remap-ot nem találom,sehol,máshogy nem szokták hívni?
asus m2n alaplap 0902-es bios

(#17032) tomekt

tomekt
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Segítségre van szükségem,van egy GENIUS(300K) web kamerám XP-n működött de most win7-van és nem működik.Tud valaki drivert honnan lehet letölteni vagy egyáltalán van-e? :O

(#17033) föccer válasza drachos (#17024) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sajnos a levegőben lévő anyagok lassan de biztosan elkorrodálják a optikai lemezeket. Próbáld meg beolvastatni az adatokat egy jobb minőségű meghajtóval. Ha az sem megy, akkor marad az adatmentő cég. Nekik vannak olyan optikai olvasójuk, és szoftverük hozzá, amivel nagy valósíznűséggel vissaz tudjk hozni. 1 lemezt nem csinálnak olyan horror drágán. Szerintem 10-15 ezer forintból meg lehet úszni. És igen, érdemes az optikai lemezekről 1-1,5 évente másolatot készíteni. Ilyen szempontból biztonságosabb egy külső merevlemezen tárolni az ilyen jellegű adatokat.

Ha midenképpen optiaki tárolás, akkor silica gél társaságában, egy jól záródó fémdobozban a helyük :) Napfény nem éri, levegő nem éri.

üdv, föccer

mod:

RE: (#17034) rii:

LOL.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#17034) rii válasza rii (#17023) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

mevvan' ... nemtom mi ez, de a 100 méterre levő számtechbotban van

akárkivót'tevótá

(#17035) mezis válasza drachos (#17024) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Ennél régebbi CD-ről is hiba nélkül szoktam olvasni. Próbálj egy másik meghajtót.

(Biztos, hogy végig megírta a CD-t ? Találkoztam már ilyen hibával. Meg olyannal is, hogy csupán a direktori volt a CD-n, file egy darab sem. Abban az időben batch programmal hasonlítottam össze a megírt CD bitjeit a forrással. Úja CD író szoftverek ezt már tudják.)

[ Szerkesztve ]

mezis

(#17036) babicsbalu

babicsbalu
(őstag)

Hali!

Esetleg tud valaki nekem mondani egy nemet notebook webshopot ?

Udv

Szerintem ...

(#17037) JackOneill19

JackOneill19
(újonc)

Sziasztok!
Van egy Samsung YP-U3 mp3 lejátszóm.
Felraktam a Windows 7 Ultimate-et és nem látja.
Semmilyen win7 drivert nem találtam hozzá, de nem is látja a gép, pedig tölti USB-n keresztül.
Nagyon megköszönném a segítséget, mert holnapra kellene!

Ugyanez a problémám a Kingston DTI pendriveommal is.

Üdv!

(#17038) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

fut a chkdsk. restart után indult. asszem chkdsk /r /f
már vagy két órája fut, hol lassabban, hol gyorsabban.
restart elott hdsentinel 100 %ot írt.
egyszer már lefutott, aztán magára hagytam a Vista bejelentkezo ablaknal, és újraindított magát, és megint fut.
500gb noti hdd.
kezdjek aggódni???

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#17039) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehetséges hogy egy 100mbit es router csak 30mbit leadásra képes a gyakorlatban?
(edimax BR-6314K)

(#17040) fess válasza fess (#17031) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

próbáltam úgy,hogy új bios-t tettem,kivettem az alaplapi elemet,de így se jó. bootolásnál elszámol ötezervalameddig,de utánna behoz egy összegző képernyőt,és akkor csak 3072-t ír ki. valami ötlet,hogy normálisan működjön?

(#17041) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Megoldva.

[ Szerkesztve ]

Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(#17042) fricz19 válasza HollyBoni (#17041) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

megformázni

akkor nem szóltam :)

[ Szerkesztve ]

(#17043) kerlac válasza föccer (#17003) üzenetére

kerlac
(senior tag)

sajnos ez nem segített, nem talált bajt, hiba fennmaradt....

(#17044) Ribi válasza fess (#17040) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Letöltöd a manualt.
Megkeresed a memort hole remapping-ot. (4-22 oldal)
Enable.
Ha nem fagy utána a win akkor faja.

kerlac: esetleg azon az oldalon amit föccer írt töröld ki azt a sort ami a már nem létező win-hez tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#17045) fess válasza Ribi (#17044) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

meg is találtam,és engedélyezve is volt,szóval a helyzet változatlan.bár látni látja az 5-öt,de csak 3-at használ belőle. a manualt olvasgatva nem nagyon jöttem rá mi lehet,már próbálgattam cserélgetni a foglalatokban de úgy se megy.azt a dual-chanel-es részt nem nagyon értem,az mi is pontosan?

(#17046) kerlac válasza daa-raa (#17004) üzenetére

kerlac
(senior tag)

sajnos ez sem segített, nem hibás az xp, minden frankó, de ezt a kis bibit orvosolnám vhogy....

(#17047) kerlac válasza daa-raa (#17004) üzenetére

kerlac
(senior tag)

sajnos ez sem segített, nem hibás az xp, minden frankó, de ezt a kis bibit orvosolnám vhogy....

(#17048) kmisi99

kmisi99
(őstag)

Üdv! Mennyit érhet egy tökéletes állapotú 120gb os samsung ide HDD?

Samsung Galaxy S2@ AOKP ICS

(#17049) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

föccer & kerlac - Low level format tool segített. :K Köszi.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#17050) föccer válasza PH-User (#17049) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:Y

Még életemben nem kellett ilyen drasztikus eszközhöz nyúlnom. Eszembe nem jutott volna. Még a mai "korszerű" biosokban benne van ez a funkció?

Üdv, föccer

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.