Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#9001) pitepeti71 válasza Phvhun (#8995) üzenetére

pitepeti71
(senior tag)
LOGOUT blog

ja valami ilyesmi :) de idonkent magatol is ezt teszi, mintha morzejelek volnanak, sima harom hosszu :) tehat nem SOS :D

procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

(#9002) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Lehet, hogy lecserélem a P35-ös lapomat P45-re.

A kérdésem, hogy melyik érné meg jobban:

van ez 17-ért másfél év garral, dobozos, minden tartozék - [link]
vagy
van ez 16-ért három év garral, dobozos, minden tartozék - [link]

:F

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#9003) :-I

:-I
(kvázi-tag)

hali.

egy barátom nem tudta átíratni az autót amit vett. mekkora büntetésre számíthat?

"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike

(#9004) Freespace

Freespace
(kvázi-tag)

Sziasztok, egy olyan problemam lenne hogy a gepem egyszeruen elfelejtett mindent, ugy ertem hogy ha ramegyek egy programra egybol telepiteni akarja, pl a wordot. A billentyuyet kiosztast se lehet valtoztatni. Eltunt a hatterkep is. Ugy keydodott hogy windows felhasynalo vlasytasnal kiirta hogy nincs elg hely a felhasynaloi fajlok betoltesere. Aztan nagy neheyen sokadjara belepett, akkor toroltem egy ket fajlt (zene+film( es mikor ujrainditottam mar ilyen volt. Nem reg volt mar ilyen de akkor utanna ha toroltem visszaallt az eredeti allapotra. Most kb 700Mb syabad hely van a C-n, szoval ayyal nem lehet gond. Szerintetek vegleg elvesztek a beallitasaim meg a programo

Elore is koszi a helpet

(#9005) agemate válasza Freespace (#9004) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy sectorhibás a merevlemezed. Teszteld le a HDD Sentinelel!

(#9006) Egyfejű

Egyfejű
(tag)

Angol XP-t szeretnék magyarítani.
Valaki tudja , hogy kell ezt csinálni?

(#9007) PH-User válasza Egyfejű (#9006) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt próbáltad? :)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#9008) Osibaa válasza Egyfejű (#9006) üzenetére

Osibaa
(senior tag)

MUI Pack-et (Multilingual User Interface) kell letöltened, telepítened, majd a nyelvi beállításoknál átállítani magyarra. A neten 2 fajta kering, a nagyobbikban van a magyar nyelv. Explorerhez külön MUI van.

"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

(#9009) Pulsar válasza Egyfejű (#9006) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elvileg van nyelvi "update"

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#9010) Egyfejű válasza Pulsar (#9009) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Megpróbálom az update-et!
Van egy WindowsXP-KB841625-x86MUI-HUN.exe -ém, de ha lefuttatom nem változik semmi.

(#9011) Osibaa válasza Egyfejű (#9010) üzenetére

Osibaa
(senior tag)

Nyelvi beállításoknál átállítottad a telepítés után?

(#9012) Egyfejű válasza Osibaa (#9011) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Igen, de mégis maradt az Angol.
Próbáltam átállítani a
default input language: Hungarian-Hungarian

(#9013) Osibaa válasza Egyfejű (#9012) üzenetére

Osibaa
(senior tag)

Küldtem privit... az a MUI verzió biztosan működik, többször használtam.

A nyelvi beállításoknál mindhárom fülön (földrajzi hely, szövegbevitel, unicode) át kell állítani magyarra.

(#9014) Egyfejű válasza Osibaa (#9013) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Köszi!
Mindenhol átállítottam magyarra, de minden maradt Angol.

(#9015) cigam válasza Egyfejű (#9014) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan milyen XP van most a gépeden?

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#9016) Osibaa válasza Egyfejű (#9014) üzenetére

Osibaa
(senior tag)

Akkor jöhet az a MUI Pack, amit priviben linkeltem, azzal jó lesz. :)

Szerk: rákerestem arra a fájlra, amit linkeltél... az egy Help Update a MUI Pack-hez, ezért nem müxik :)

[ Szerkesztve ]

(#9017) Egyfejű válasza cigam (#9015) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Angol

(#9018) Egyfejű válasza cigam (#9015) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Professional

(#9019) PH-User válasza Egyfejű (#9014) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezért javasoltam a magyar nyelvű OS feltelepítését. Persze, ha van rá lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#9020) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Hali!

Tudja valaki hogy mi ez??

[ Szerkesztve ]

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#9021) madmaxxx válasza gixxer-tomee (#9020) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Mouse Capture:
Adott objektumhoz rendelhetjük az egéresemények kezelését

" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali

(#9022) gixxer-tomee válasza madmaxxx (#9021) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Az oké de hogy kerül ilyen a gépemre? :F Alapból nincs fenn úgytudom.

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#9023) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Na eltűnt. Mondjuk nemtudom hogyan, de megoldódott. :D Választ köszi. ;)

(#9024) madmaxxx

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szívesen! :R

[ Szerkesztve ]

" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali

(#9025) csokad

csokad
(senior tag)
LOGOUT blog

ez normális? :Y :Y tegnap előtt raktam össze a gépet és ma lettem rá figyelmes (most megy a gép kb 10perce)

Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

(#9026) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Sziasztok,

kaptam egy ilyen távirányítót : Philips RC 9904/01 Projector Remote viszont nem találok semmi infot a neten, hogy mi ez és mivel lehetne működésre bírni :(( Úgy nézem infrás lesz a kicsike, de vmi manual vagy ilyesmi jol jönne hozzá...
Tudtok segíteni?

Köszi!

(#9027) Barell

Barell
(senior tag)

Hali. Lenne pár kérdésem:
Mit kell beállítani hogy tudjak kicsomagolni a D meghajtómon és ne csak a C-n? Win 7-em van. D-ről C-re kitudok de ha a D-re akarok kiírja hogy nem hozható létre/nincs mit kicsomagolni.

És hol kell beállítani hogy a porgramok megnyitása után rákérdez hogy biztosan akarom-e? Ezt egyszer sikerült megtalálnom de most nem lelem. :(

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#9028) bsanzika

bsanzika
(újonc)

Sziasztok!

A notebookos topicban már feltettem eme kérdésem de nem kapta rá választ így most itt is bepróbálkozok! Olyan program kellene nekem Win7 alá ami átvesz a windowstól a vezeték nélküli hálózatok kezelését! Ugyanis a drága a saját hálózatomon kívül más hálózatra nem hajlandó felcsatlakozni! Viszont egy xp-s gép viszont lazán! Ezért szeretném kipróbálni hogy hátha tudnék valami más kliensprogrammal csatlakozni! Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Sanzi

(#9029) szabjan válasza Barell (#9027) üzenetére

szabjan
(kvázi-tag)

Ezt a kicsomagolóst nem nagyon értem.
De a másodiknál ha az UAC ra gondolsz, akkor az azt a vezérlőpult-felhasználói fiókok-még egyszer felhasználói fiókok és ott a felhasználói fiókok felügyeletének beállítása. Ha itt csúszkád van, vedd fel legalább a 2. szintre.

[ Szerkesztve ]

(#9030) sklopp válasza cannibal (#9026) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Ez egy Philips kivetítőkhöz való távirányító, mint a nevében is benne van. Ha van ilyen kivetítőd, akkor használhatod hozzá. Ha nincs, akkor levélnehezéknek alkalmas :-) , esetleg cserealapnak valami másra.

Az élet halált okozhat!

(#9031) pöckös

pöckös
(újonc)

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Használtan, de jó állapotban, garival vettem egy XFX nvidia GTX260 videokártyát, de a kártya nagyon rossz teljesítményt hoz, iszonyatosan szaggat, még az előző karim (8600GT) is csúnyán lefutotta. Eddig tápra gyanakodtam, de most vettem egy nagyobbat és a probléma továbbra is fennáll. Leírom a konfigot:

Gigabyte EP35-D3L, Core 2 Quad, Q8400, 4*1GB Kingston DDR2 800, Hipro 700W táp és ugye az XFX kari...

Szerintetek mi lehet a baj? Minden ötletet szívesen veszek, és köszi a segítséget, előre is...

. . : : [FPS]Ami nem öl meg az erősít : : . .

(#9032) sklopp válasza pöckös (#9031) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Régi drivert leszedted? Utána a legfrissebb drivert tedd fel Nvidia.com-ról.

Az élet halált okozhat!

(#9033) PH-User válasza pöckös (#9031) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Nekem a Hipro 700W táp szúrja a szemem, mivel ez egy szerver táp, nincs kiépítve akkora áramingadozásra, mint egy asztali táp.
Sokan dicsérik, én saját tapasztalatomat mondom, nekem egy HD2900XT-et nem tudott hajtani, mikor elindítottam egy játékot, folyton kikapcsolt a gép.

Vettem egy Corsair VX450-et, azzal azóta semmi gond nem volt.

Próbálj kérni kölcsön valami márkás (Chieftec, Corsair, TT stb) 450-500W tápegységet és próbáld ki azzal!

Üdv!

(#9034) pöckös válasza sklopp (#9032) üzenetére

pöckös
(újonc)

Szia!

Szűz rendszer (Win7 Ultimate x64), legfrissebb driver az nvidia honlapjáról (257.21 WHQL,
2010.06.15).

(#9035) PH-User válasza PH-User (#9033) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiegészítés:

Akkor még csak egy kétmagos 5000+ procim volt 3GHz-en, és 2x1GB RAM.
Már azt nem bírta táplálni a tápegység... :U

(#9036) pöckös válasza PH-User (#9035) üzenetére

pöckös
(újonc)

OK! Köszi!

(#9037) sklopp válasza pöckös (#9034) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Hát... vannak még bajok a Win7-el. Az XP kiforrottabb volt.

[ Szerkesztve ]

Az élet halált okozhat!

(#9038) PH-User válasza sklopp (#9037) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne fogjuk már rá a Win7-re... :U

(#9039) sklopp válasza PH-User (#9038) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Neked van javaslatod?

[ Szerkesztve ]

Az élet halált okozhat!

(#9040) Gabesz01

Gabesz01
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Nem biztos hogy jó helyre írok,de nem tud valaki segíteni???
Nem tudom a hirdetéseket előre helyezni már rég óta!(Frissíteni)
Köszönöm

Én mindenkinek megadom a kellő tiszteletet,ha te nem ilyen vagy ne is keress!!!

(#9041) PH-User válasza sklopp (#9039) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, olvass vissza!

Gabesz01 - Egy nap kétszer lehet előrehozni egy hirdetést, ezeket sem engedi az oldal?

[ Szerkesztve ]

(#9042) sklopp válasza PH-User (#9041) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Osztsd meg a tudást "Pöckös" kollégával, neki van rá szüksége.

[ Szerkesztve ]

Az élet halált okozhat!

(#9043) Pulsar válasza Gabesz01 (#9040) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hirdetés szerkesztésében lehet, a felső lehetőség az

(#9044) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Adódott egy problémám, a 64bites Win7-ben hiába mozgatom a ventik csúszkáját az AOD-ban, nem történik semmi. 32bitessel gond nélkül lehetett változtatni a fordulatszámukat. PWM-es ventikről van szó, sorbakötve. Valami ötlet? Esetleg egyéb program? :F

(#9045) Barell válasza szabjan (#9029) üzenetére

Barell
(senior tag)

Köszi! :R

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#9046) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

egy 87 C-os proci (T5500), és 58 C-os hdd mennyire életbiztosítás egy notebooknál :F :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#9047) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hello!

Célom: h egy feliratos filmnél a felirat nem magán a filmen, hanem a film alatti fekete sávban jelenjen meg. Régebben úgy oldottam meg, hogy a DirectVobSub-ban beklikkeltem, h "HIde subtitle" (ekkor eltűnt a filmről a felirat), majd az ffdshow-ban a Subtitle résznél beállítottam a felirat pozícióját, h a filmen kívül legyen. A bajom, csak annyi, hogy most az istenért se tudom rávenni, hogy mutassa, így is a feliratot. Valaki nem tudná megmondani, hogy mit kellene beállítanom?!

Köszi!

(#9048) Pulsar válasza sbazsi (#9046) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha IDLE akkor elég sok... a proci nagyon legalábbis.. de a pucolás csodákra képes.. :)

(#9049) sbazsi válasza Pulsar (#9048) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

futott egy prog, az pörgette a procit. csak internettel most 70 fok körül mocorog, a vinyó maradt 58.
pucolás?! hát az valszeg ráférne a ventire, ha tudnám hogy férjek hozzá :K

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#9050) pitepeti71

pitepeti71
(senior tag)
LOGOUT blog

csak egy gyors korkerdes ... valaki hallott mar 2GB DDR1 modulrol? kosz

procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.