ja valami ilyesmi
de idonkent magatol is ezt teszi, mintha morzejelek volnanak, sima harom hosszu
tehat nem SOS 
procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.
(#9001) pitepeti71 válasza Phvhun (#8995) üzenetére
ja valami ilyesmi
de idonkent magatol is ezt teszi, mintha morzejelek volnanak, sima harom hosszu
tehat nem SOS 
procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.
Hali!
Lehet, hogy lecserélem a P35-ös lapomat P45-re.
A kérdésem, hogy melyik érné meg jobban:
van ez 17-ért másfél év garral, dobozos, minden tartozék - [link]
vagy
van ez 16-ért három év garral, dobozos, minden tartozék - [link]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

hali.
egy barátom nem tudta átíratni az autót amit vett. mekkora büntetésre számíthat?
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike

Sziasztok, egy olyan problemam lenne hogy a gepem egyszeruen elfelejtett mindent, ugy ertem hogy ha ramegyek egy programra egybol telepiteni akarja, pl a wordot. A billentyuyet kiosztast se lehet valtoztatni. Eltunt a hatterkep is. Ugy keydodott hogy windows felhasynalo vlasytasnal kiirta hogy nincs elg hely a felhasynaloi fajlok betoltesere. Aztan nagy neheyen sokadjara belepett, akkor toroltem egy ket fajlt (zene+film( es mikor ujrainditottam mar ilyen volt. Nem reg volt mar ilyen de akkor utanna ha toroltem visszaallt az eredeti allapotra. Most kb 700Mb syabad hely van a C-n, szoval ayyal nem lehet gond. Szerintetek vegleg elvesztek a beallitasaim meg a programo
Elore is koszi a helpet
Lehet, hogy sectorhibás a merevlemezed. Teszteld le a HDD Sentinelel!

Angol XP-t szeretnék magyarítani.
Valaki tudja , hogy kell ezt csinálni?
Itt próbáltad? 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

MUI Pack-et (Multilingual User Interface) kell letöltened, telepítened, majd a nyelvi beállításoknál átállítani magyarra. A neten 2 fajta kering, a nagyobbikban van a magyar nyelv. Explorerhez külön MUI van.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
elvileg van nyelvi "update"
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Megpróbálom az update-et!
Van egy WindowsXP-KB841625-x86MUI-HUN.exe -ém, de ha lefuttatom nem változik semmi.

Nyelvi beállításoknál átállítottad a telepítés után?

Igen, de mégis maradt az Angol.
Próbáltam átállítani a
default input language: Hungarian-Hungarian

Küldtem privit... az a MUI verzió biztosan működik, többször használtam.
A nyelvi beállításoknál mindhárom fülön (földrajzi hely, szövegbevitel, unicode) át kell állítani magyarra.

Köszi!
Mindenhol átállítottam magyarra, de minden maradt Angol.
Pontosan milyen XP van most a gépeden?
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Akkor jöhet az a MUI Pack, amit priviben linkeltem, azzal jó lesz. 
Szerk: rákerestem arra a fájlra, amit linkeltél... az egy Help Update a MUI Pack-hez, ezért nem müxik 
[ Szerkesztve ]
Ezért javasoltam a magyar nyelvű OS feltelepítését. Persze, ha van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]

Hali!
Tudja valaki hogy 
[ Szerkesztve ]
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010
(#9021) madmaxxx válasza gixxer-tomee (#9020) üzenetére
Mouse Capture:
Adott objektumhoz rendelhetjük az egéresemények kezelését
" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali
(#9022) gixxer-tomee válasza madmaxxx (#9021) üzenetére

Az oké de hogy kerül ilyen a gépemre?
Alapból nincs fenn úgytudom.
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

Na eltűnt. Mondjuk nemtudom hogyan, de megoldódott.
Választ köszi. 
Nagyon szívesen! 
[ Szerkesztve ]
" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali

ez normális?
tegnap előtt raktam össze a gépet és ma lettem rá figyelmes (most megy a gép kb 10perce)
Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

Sziasztok,
kaptam egy ilyen távirányítót : Philips RC 9904/01 Projector Remote viszont nem találok semmi infot a neten, hogy mi ez és mivel lehetne működésre bírni
Úgy nézem infrás lesz a kicsike, de vmi manual vagy ilyesmi jol jönne hozzá...
Tudtok segíteni?
Köszi!

Hali. Lenne pár kérdésem:
Mit kell beállítani hogy tudjak kicsomagolni a D meghajtómon és ne csak a C-n? Win 7-em van. D-ről C-re kitudok de ha a D-re akarok kiírja hogy nem hozható létre/nincs mit kicsomagolni.
És hol kell beállítani hogy a porgramok megnyitása után rákérdez hogy biztosan akarom-e? Ezt egyszer sikerült megtalálnom de most nem lelem. 
1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

Sziasztok!
A notebookos topicban már feltettem eme kérdésem de nem kapta rá választ így most itt is bepróbálkozok! Olyan program kellene nekem Win7 alá ami átvesz a windowstól a vezeték nélküli hálózatok kezelését! Ugyanis a drága a saját hálózatomon kívül más hálózatra nem hajlandó felcsatlakozni! Viszont egy xp-s gép viszont lazán! Ezért szeretném kipróbálni hogy hátha tudnék valami más kliensprogrammal csatlakozni! Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Sanzi

Ezt a kicsomagolóst nem nagyon értem.
De a másodiknál ha az UAC ra gondolsz, akkor az azt a vezérlőpult-felhasználói fiókok-még egyszer felhasználói fiókok és ott a felhasználói fiókok felügyeletének beállítása. Ha itt csúszkád van, vedd fel legalább a 2. szintre.
[ Szerkesztve ]

Ez egy Philips kivetítőkhöz való távirányító, mint a nevében is benne van. Ha van ilyen kivetítőd, akkor használhatod hozzá. Ha nincs, akkor levélnehezéknek alkalmas :-) , esetleg cserealapnak valami másra.
Az élet halált okozhat!

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Használtan, de jó állapotban, garival vettem egy XFX nvidia GTX260 videokártyát, de a kártya nagyon rossz teljesítményt hoz, iszonyatosan szaggat, még az előző karim (8600GT) is csúnyán lefutotta. Eddig tápra gyanakodtam, de most vettem egy nagyobbat és a probléma továbbra is fennáll. Leírom a konfigot:
Gigabyte EP35-D3L, Core 2 Quad, Q8400, 4*1GB Kingston DDR2 800, Hipro 700W táp és ugye az XFX kari...
Szerintetek mi lehet a baj? Minden ötletet szívesen veszek, és köszi a segítséget, előre is...
. . : : [FPS]Ami nem öl meg az erősít : : . .

Régi drivert leszedted? Utána a legfrissebb drivert tedd fel Nvidia.com-ról.
Az élet halált okozhat!
Szia!
Nekem a Hipro 700W táp szúrja a szemem, mivel ez egy szerver táp, nincs kiépítve akkora áramingadozásra, mint egy asztali táp.
Sokan dicsérik, én saját tapasztalatomat mondom, nekem egy HD2900XT-et nem tudott hajtani, mikor elindítottam egy játékot, folyton kikapcsolt a gép.
Vettem egy Corsair VX450-et, azzal azóta semmi gond nem volt.
Próbálj kérni kölcsön valami márkás (Chieftec, Corsair, TT stb) 450-500W tápegységet és próbáld ki azzal!
Üdv!

Szia!
Szűz rendszer (Win7 Ultimate x64), legfrissebb driver az nvidia honlapjáról (257.21 WHQL,
2010.06.15).
Kiegészítés:
Akkor még csak egy kétmagos 5000+ procim volt 3GHz-en, és 2x1GB RAM.
Már azt nem bírta táplálni a tápegység... 

OK! Köszi!

Hát... vannak még bajok a Win7-el. Az XP kiforrottabb volt.
[ Szerkesztve ]
Az élet halált okozhat!
Ne fogjuk már rá a Win7-re... 

Neked van javaslatod?
[ Szerkesztve ]
Az élet halált okozhat!

Sziasztok!
Nem biztos hogy jó helyre írok,de nem tud valaki segíteni???
Nem tudom a hirdetéseket előre helyezni már rég óta!(Frissíteni)
Köszönöm
Én mindenkinek megadom a kellő tiszteletet,ha te nem ilyen vagy ne is keress!!!
Igen, olvass vissza!
Gabesz01 - Egy nap kétszer lehet előrehozni egy hirdetést, ezeket sem engedi az oldal?
[ Szerkesztve ]

Osztsd meg a tudást "Pöckös" kollégával, neki van rá szüksége.
[ Szerkesztve ]
Az élet halált okozhat!
hirdetés szerkesztésében lehet, a felső lehetőség az
Adódott egy problémám, a 64bites Win7-ben hiába mozgatom a ventik csúszkáját az AOD-ban, nem történik semmi. 32bitessel gond nélkül lehetett változtatni a fordulatszámukat. PWM-es ventikről van szó, sorbakötve. Valami ötlet? Esetleg egyéb program? 

Köszi! 
1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

egy 87 C-os proci (T5500), és 58 C-os hdd mennyire életbiztosítás egy notebooknál

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Hello!
Célom: h egy feliratos filmnél a felirat nem magán a filmen, hanem a film alatti fekete sávban jelenjen meg. Régebben úgy oldottam meg, hogy a DirectVobSub-ban beklikkeltem, h "HIde subtitle" (ekkor eltűnt a filmről a felirat), majd az ffdshow-ban a Subtitle résznél beállítottam a felirat pozícióját, h a filmen kívül legyen. A bajom, csak annyi, hogy most az istenért se tudom rávenni, hogy mutassa, így is a feliratot. Valaki nem tudná megmondani, hogy mit kellene beállítanom?!
Köszi!
ha IDLE akkor elég sok... a proci nagyon legalábbis.. de a pucolás csodákra képes.. 

futott egy prog, az pörgette a procit. csak internettel most 70 fok körül mocorog, a vinyó maradt 58.
pucolás?! hát az valszeg ráférne a ventire, ha tudnám hogy férjek hozzá 
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
csak egy gyors korkerdes ... valaki hallott mar 2GB DDR1 modulrol? kosz