Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) j0k3r! válasza vlcsko82 (#300) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

kb egy 20 mp-es forraskodturas eredmenye: ftp://ftp.us.dell.com/bios/O745-263.exe
itt egy masik is : http://ftp.us.dell.com/bios/O745-263.exe

leszedtem magamnak, ha neked nem sikerul irj pm-et es megoldjuk : )

[ Szerkesztve ]

some men just wanna watch the world burn...

(#302) vlcsko82 válasza j0k3r! (#301) üzenetére

vlcsko82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:R :R j0k3r! :R :R Köszönöm már fent is van az új biosz :C :C Nem tudom mit rontottam el,de nekem nem akart lejönni :( Na mindegy köszönöm szépen :R :R :C

[ Szerkesztve ]

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#303) j0k3r! válasza vlcsko82 (#302) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

igazan nincs mit! hasznald egeszseggel : ))

(#304) Tompo92

Tompo92
(senior tag)

Hali...

Hol lehet kapni Low Profile-os ventiket :F

 تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

(#305) j0k3r! válasza Tompo92 (#304) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

hello!

szerintem itt vagy itt tudnak neked segiteni.

(#306) szimcsi válasza V.Stryker (#273) üzenetére

szimcsi
(senior tag)

Jujj, kösz.

XP

(#307) whited

whited
(őstag)

sziasztok
ez mennyire jó vétel ebben az árkategóriában?
nem játékra kell a cucc hanem egyébre
[link]

(#308) sgergi válasza whited (#307) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Nem, tudom nézted-e, de van róla PH! teszt. Itt teljes képet kaphatsz róla.

(#309) Zolás válasza Zolás (#268) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

UPP hátha most megszánnak :O

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#310) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
Egy hauppauge wintv dvb-t tuneremmel van egy kis gondom:
Beállítom a csatornákat, elvileg jó is minden, csak a wintv lejátszójában nincsen kép.
Illetve valami szellemképek mozognak, de a kép gyakorlatilag fekete.
A videokártya nvidia 6100.
Mivel lehet a gond?

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#311) bme

bme
(tag)

Sziasztok!

Olyan programot keresek, amivel a jobb klikk megnyomására előjövő "ablak" elemei módosíthatóak.

köszi

bme

(#312) whited válasza sgergi (#308) üzenetére

whited
(őstag)

olvastam és végülis nem irnak róla rosszat

(#313) whited

whited
(őstag)

xp hol találom a bluetooth-t?
mm a gépen belül?mert tudom hogy van benne de nemtom hol tudom megtalálni:S
Vezérlőpultba?

(#314) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

adobe readerben lehet valahogy állítani az automatikus görgetés sebességét? foxit readerben egy fokkal jobb, de lehetne egy kicsit lassabb.

http://pc-style.hu

(#315) moha21 válasza whited (#313) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs valami szoftver hozzá?

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#316) whited válasza moha21 (#315) üzenetére

whited
(őstag)

most megprob megkeresni a bt drivert
asus f3m és prob felrakni de lassan teszi csak fel nagyon :U :F

(#317) whited

whited
(őstag)

Hy
paint shop pro-val hogy kell összevágni 5 képet? :R

(#318) leviske válasza leviske (#184) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És a válasz igen, csak át kell másolni a Gmail-es mappák tartalmát csak át kell másolni a Hotmail-es mappákba. :))

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#319) jpisti

jpisti
(senior tag)

Szia mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy amikor router nélkül csatlakozom a netre (ADSL) és a win-ben hozom létre a hálózati kapcsolatot akkor, hogyan kell beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon a gép bekapcsolás után?
Valami egészen egyszerű módja van, csak már nem emléxem a módjára mert ezer éve routert használok. Most viszont egy ismerősnek raktam össze egy gépet és neki nincs routere. Tegnap majdnem az őrületbe kergetett a dolog ,de nem tudtam visszaemlékezni.

...

(#320) j0k3r! válasza jpisti (#319) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

ugyemlekszem, hogy beallitod a halozatot, aztan a netkapcsolatot (username/password), aztan az internet kapcsolat beallitasanal van 3 lehetoseg : mindig kapcsolodik, valami, nincs automatikus csatlakozas, ha lenne xp-m megmondanam pontosan, sajnos most csak ennyit tudtam segiteni.
adsl setup

(#321) whited

whited
(őstag)

sziasztok
5 db képet valaki összetudna 1 lapra fűzni nekem? :F nagyon fontos lenne, aki tudna segíteni annak elküldöm :R

(#322) ne_nezze válasza whited (#321) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

paint két példányban megnyitva, aztán ctrl+c majd ctrl+v? :F

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#323) daa-raa válasza whited (#321) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

IrfanView -> Image -> Create Panorama image...

Si vis pacem, para bellum.

(#324) bubuka71

bubuka71
(fanatikus tag)

hali . ismeri valaki az arcor p-660hw-t7c routert ? hogyan lehet beállítani ?

(#325) tomcsi

tomcsi
(senior tag)

Van egy Dell E178Fp monitorunk aminek a képe mára elkezdett vibrálni, semmi nem lett átállítva és gondolta ma elkezdi..
Mi lehet az oka?

(#326) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

volt egy topic amiben a hdd-k zajtalanításáról volt szó, nem tudja valaki h melyik az?

esetleg nem tudja valaki h a samsung f3-as vinyóknál miért nem lehet használni az acustic managert?

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#327) jpisti válasza j0k3r! (#320) üzenetére

jpisti
(senior tag)

Köszi a linket, de nem az internet kapcsolat létrehozása okoz problémát.
Azt szeretném beállítani, hogy automatikusan kapcsolódjon az internetre, ha valaki tudja megoldást, akkor ne tartsa vissza magát. Rettentően bosszant a dolog, mert régen többször is konfiguráltam így ADSL kapcsolatot, de egyszerűen képtelen vagyok emlékezni rá hogyan kell.

...

(#328) j0k3r! válasza jpisti (#327) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

nincsmit. jovoheten megyek haza, otthon van xp, szoval kedden szerintem mar tudok pontosan valaszolni.

(#326) Speeedfire esetleg ez az amit keresel.

[ Szerkesztve ]

(#329) Speeedfire válasza j0k3r! (#328) üzenetére

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem ez a fórum az :(

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#330) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Sziasztok! Kellene egy kis segítség videókazetta bedigitalázálással kapcsolatban. Aki csinált már ilyen az keressen már meg. Előre is köszi
lakisoft

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#331) jpisti válasza j0k3r! (#328) üzenetére

jpisti
(senior tag)

Köszi de közben eszembe jutott...
parancsikont az indítópultba és a tulajdonságokban a név és jelszó bekérésénél ki a pipát.

...

(#332) gordonfreemN

gordonfreemN
(őstag)

Üdv nektek!
Egy kérdésem lenne, de nem igazán találtam hozzá illő topicot: Az alaplapom MSI785GM 65, 2db Sata vinyo RAID0 és egy Sata csatolófelületű LG DVD író. A gond az, hogy ha használom a RAID vezérlőt, akkor a win bootolásáig egyfolytában keres a DVD drive. Azonban RAID nélkül meg nem. Mi okozhatja ezt? :F

(#333) lakisoft válasza gordonfreemN (#332) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ez még poénnak sem rossz :)

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#334) gordonfreemN válasza lakisoft (#333) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

Lehet láma kérdés, de k idegesítő, hogy itt csattog zörög a fejem mellett az íro, hogy a fej pozícionálgat ide-oda... :R
Ja és javítanám a hibaleírást, nem csak a bootolásig csinálj, hanem egészen a bejelentkezésig.

[ Szerkesztve ]

(#335) lakisoft válasza gordonfreemN (#334) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Hát franc se tudja tippjeim vannak de gondolom neked is. A RAID szoftveres? vagy hardveres? Gondolom "hardveres" mivel az alaplap csinázza. Érdesem lenne felkeresni a gyártó honlapját írnak e valamit ha nem akkor rá kell kérdezni Ez lenne talán a legértelmesebb ötletem. Náluk jobban biztosan nem sokan értenek hozzá... :)

(#336) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Szeritem az alaplap kavar be vagyis egy szarul megcsinált BIOS vagy hasonló :DDD Bios frissítés volt már?

(#337) daa-raa válasza gordonfreemN (#334) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az ilyen problémák elkerülésére szolgál az AMD chipsetes GB lapok BIOS-ában az utolsó két SATA csatlakozóra megadható eltérő mód. Azokat külön lehet állítani natív IDE-be.

Ahogy nézem az MSI kispórolta ezt a lehetőséget (amit egyébként a SB tesz lehetővé).

[ Szerkesztve ]

(#338) lakisoft válasza daa-raa (#337) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Na végre valami hozzáértő is megszólat! Köszi!

(#339) Cicero

Cicero
(őstag)

Sziasztok! Mozilla Thunderbirdben ha megnyomom a "Letöltés" gombot nem hívja le a leveleimet a kiszolgálóról, csak akkor ha rámegyek a gomb melletti fütyire és a legördített menüből kiválasztom a postafiókom. Csak egy fiók van beállítva, úgyhogy nem értem, - meg amúgy sem mert a gomb az összesből kéne lehívja, szóval eggyel is kéne működjön. Kissé zavaró mert az esetek nagy részében mindig az Írás gomba bökök rá...

Ötleteiteket értékelném! :)

(#340) daa-raa válasza Cicero (#339) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Talán nincs beállítva alapértelmezett fióknak.

(#341) DieHard

DieHard
(senior tag)

pls help. hol tárolja a thunderbird a jelszavakat? meg lehet valahol nézni mit állitottam be?

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#342) joe2005 válasza DieHard (#341) üzenetére

joe2005
(senior tag)

Beállítások, biztonság fül, jelszavak.

"Have you tried turning it off and on again?"

(#343) DieHard válasza joe2005 (#342) üzenetére

DieHard
(senior tag)

köszi :R

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#344) tomy_cz

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kérdésem inkább Logout-os téma, ezért is teszem inkább off-ba.

Írtam egy cikket (első cikkem), amit tegnap este publikáltam és "engedélyre váró számtech cikkek" között van. Meddig tarthat az ellenőrzés illetve engedélyezés? Nem vagyok türelmetlen, csak nem találtam tájékoztatót erről. :) Ha nem felelne meg esetleg a követelményeknek, akkor kapok értesítőt róla?

Előre is Köszönöm a választ.

o_O

(#345) RootRulez válasza tomy_cz (#344) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szia! "Irány az oldalam" menüpont és majd ott kiírja a címlapos írásaid közt, a megjelenés időpontját.

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#346) tomy_cz válasza RootRulez (#345) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Így néz ki: kép
A cím szürke, és "engedélyezésre vár".

A megjelenés időpontja tegnap este 18.43, de nem lehet hozzászólni sem, nem látja senki. Pedig a szerkesztésen belül bepipáltam a "Publikálás"-t is.
:F

o_O

(#347) ollie válasza tomy_cz (#346) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akár 5 napba is beletelhet - engedélyezés után - mire megjelenik, már ha megfelelő a minősége és/vagy tartalma. Ha nem, akkor kapsz egy értesítést, hogy min kéne változtatnod. Maga az engedélyezési folyamat hossza attól függ, hogy mennyi ideje van Racecam-nek, de biztos nem több pár napnál.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#348) Lenry válasza Cicero (#339) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

postafiók beállításai - kiszolgáló beállításai - haladó - kiszolgáló lekérdezése új levelek letöltésekor

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#349) tomy_cz válasza ollie (#347) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Értem, köszönöm. Pontosan erre voltam kíváncsi. :)

o_O

(#350) uszkart

uszkart
(kvázi-tag)

Hi!

Vettem egy új házat, amibe alulra kell szerelni a tápot. Ha a táp ventije lefelé néz és a ház alól szívja a levegőt, akkor jól raktam be? Mert fordítva is be tudnám rakni, de gondoltam inkább ne a házból szívja a levegőt! Jól gondolom?

"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától." Dr. Johnson

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.