Sziasztok, segítséget kérnék egy számomra nem megoldható problémára!
A config:
Asus P5KC 1203 BIOS Alaplap
Pentium E2180 2Ghz-en Processzor
DDR2 Kingmax 2GB 5-5-5-18 800Mhz RAM
Shappire 4850 512MB videokártya
Corsair vx550 tápegység
WD740ADFD merevlemez
A tünetei a következők: -indításkor, boot után, egy darabig tölt a merevlemezről, majd ujraindul.... Ezek után elvittem az alaplapot szervizbe, 2 hónap mulvavisszakaptam, mondván megcsinálták, de az előbbi jelenség ismétlődött minden inditáskor. Windows XP SP2 van a gépen, de probáltam ujratelepiteni, de azt irja hogy :" A telepitő nem tud hozzáférni a lemezhez" 
A következő két órában gondolkoztam, hátha a ram rossz, igen, cdről futtatam egy MEMTEST 4.02-őt... Ekkor megjelent hogy van jópár hibás memóriaszektor! [link]Ezután elmentem a boltba és vettem egy ugyanolyan ramot. beletettem a gépbe, de a hiba továbbra is fentállt! Ezért leellenőriztem Memtes-el, az előző RAM teszt 56perc alatt lefutott, de az uj ramnál megakadt, de hibát nem jelzett ki, kb 4 óra multán sem..
Megpróbáltam ezenkivűl:-BIOS resetet jumperral, Másik merevlemezt Sata2, és Pata(ide) merevlemezekkel is, windows 95, windows 7, Xp SP2 -őt telepiteni, win7-et usb-ről (hogy kihuzhasam az optikai meghajtót) sőt, még NTFS pendrivera is xp-t telepiteni... 
[ Szerkesztve ]