Formázd nyugodtan az xp-s merevlemezt. Aztán win7-ben futtasd az msconfig parancsot és a rendszerindításban-ban töröld az xp sorát.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ViTaZi
(senior tag)
Helo
1 hónapja van új gépem és kb 1 hete néha néha újraindul a gép de hibaüzenet nélkül. windows7-et hsználok. játék alatt nem fagyott még be (szóval nem terhelés alatt hal be) a ház nagyon jól hüt (cm haf 922) semmit nem tuningoltam, nem húztam.
A gépezet:
AMd x4 955BE
Gigabyte 790fx-ud4p
g.skill 2x2 1600mhz ram
1terrás wd 64mgeás vinyó
powercolour 4890 1gb
cm realpower 620w táp
Ma raktam új win7-et de AvP3 telepítés közben újraidult...:S
Válaszokat elöre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
(#853) Realradical válasza ViTaZi (#852) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 00:17:53
Memtest-et futtass le, hátha ramhiba. Azért egy everestet néznék, hogy milyenek a hőfokok, sose lehet tudni.
Táp probléma is lehet biosban/everestben meg tudod nézni , hogy mit ad le.
Excuse me, I believe you have my stapler...

Gyufaaa
(PH! addikt)
Hát ez érdekes. De akkor sem hinném, hogy ez így is megfelelő lehet.
Próbáltad már hívni őket? Megkérdezni tőlük ez hogysmint.. 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."
(#855) nova001 válasza Realradical (#848) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 07:39:40

nova001
(senior tag)
most reggel félig ment fel a win gyosan aztán meglassult...egy másik ramnmal...most vagy melege van a gépnek vagy a memok szarok...de tegnap vettem egy ramot nem hiszem hogy azzal is szar lenne
egy 512 és 1 gigásom van
hogy rakjam bele melyik slotba mit ??
asrock p4v88
höfökba melyik menyii legyen ami jo ? most nézem biosba melegszik e
[ Szerkesztve ]
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5

nova001
(senior tag)
83 fokos a biosba 20perc után
akkor itt hütés baj lesz mih ??? más verzio nincs már
mindent cseréltem másra
kábelt
vinyo
windows
ramok
alaplap nem hiszem hogy rossz...viszont a proci meleg
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5
- Privát
- 2010-02-23 08:14:22

szakalistvan
(senior tag)
Üdv!
Ha megformáztam és újrapartícionáltam egy vinyót akkor semmi esély hogy valami adat is megmaradjon rajt ugye?
Baromi fontos mappát töröltem le.......
Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.
(#858) poffsoft válasza szakalistvan (#857) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 08:27:45
De, van rá esély, google :data recovery.
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
(#859) szakalistvan válasza poffsoft (#858) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 08:52:18

szakalistvan
(senior tag)
jójó tudom google,de ha van valakinek tapasztalata ebben,hogyan érdemes nekiállni,érdems e egyáltalán,vagy ha "szakember"-hez viszem,pár tízezerért visszaállítja e. Legalább 15GB egy 160as vinyón.
(#860) mezis válasza szakalistvan (#857) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 09:23:24

mezis
(PH! addikt)
Ha "baromi fontos" adatokat kell visszanyerni, akkor Kürt Kft. (Baromi drága lesz már az is, hogy megnézik a HDD-det.
)
Archiválni kell, azonnal, nem akkor amikor már baj van. Vagy legalább biztonsági másolatot tartani.
mezis

rob83
(tag)
Sziasztok!!!
Maradt egy 80 gb-os sata 2-es vinyóm,és szeretném külső vinyóként használni!!!
A kérdésem az lenne,hogy elég lenne-e a táp nélküli rack vagy kell a táp???
Usb-s DVD lejátszóval szeretnék róla lejátszani!!!
"Bocs,hogy megszülettem,ígérem többet nem fordul elő"

Imco
(őstag)
Külső táposat vegyél. Úgy biztos nem ér meglepetés.
A lejátszók / PC-k is/ nem mindig /gyakran nem/ tudják stabilan tápolni a vinyót.
Ez instablilitást okozhat, hosszútávon meg kinyirhatja a HDD-t.
Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco P5K PREMIUM/ Q9550@3.41/2*2GB 800MHZ/ 750GB Samsung 2*2TB Samsung/ EN9800GX2/ PX 810SA/ LG Blu-ray iró /CFT850-14c/MX3200
(#863) Imco válasza szakalistvan (#859) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 10:37:34

Imco
(őstag)
Talán itt
Itt találhatsz olyan embert is akinek az adatlapját megtekintve, talán a kürtnél kedvezöbb infókhoz juthatsz. Egyébként létezik formázást viszavonó progi is. Az alap kérdés persze az, hogy mennyit irtál a vinyóra. Illetve ovatosan a kisérletekkel, nehogy több kárt csinálj mint hasznot.
Végül a rossz hír, hogy 10-20 ezerért szakember nem nyúl hozzá.
Szerintem...
Üdv! Imco P5K PREMIUM/ Q9550@3.41/2*2GB 800MHZ/ 750GB Samsung 2*2TB Samsung/ EN9800GX2/ PX 810SA/ LG Blu-ray iró /CFT850-14c/MX3200

Atti1112
(fanatikus tag)
Sziasztok !
Asztali gép.Hogyan lehet megoldani,hogy alvó állapotból sose kelljen fel a gép magától ? Mostanában sokszor van,hogy reggel felébredek és megy a gép. Vagyis egy fullos letiltó parancs kéne,ami ha bármilyen feladatütemező vagy egyéb program fel akarja kelteni alvó állapotból a gépet,ez ne sikerüljön neki semmiképp.
Köszi : Attila
Segítsetek , ha tudtok ! Köszi !
(#865) szakalistvan válasza Imco (#863) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 11:09:31

szakalistvan
(senior tag)
Köszönöm a válaszokat,lehet drága mulatság lesz de leszedik a fejemet.Főleg képek,word-ök,meg a tesóm diplomamunkája(már megvan neki
)érdeklődöm tovább 
(#866) kételkedem válasza Atti1112 (#864) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 11:13:53
Nem lenne egyszerűbb éjszakára kikapcsolni a gépet?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Először is nem magától kel fel, hanem valami olyan jelet kap ami felkelti, nagy valószínűséggel a hálózati kártya ébreszti fel a gépet. ezt egyszerű ellenőrizni, kihúzod az utp kábelt a gépből.
Menjél bele a hálózati kártyád tulajdonságaiban az eszközkezelőben, ott van egy olyan fül hogy advenced , vannak olyan sorok hogy wake on lan/wol azokat tett disbledre (tiltott).
Sőt akár érdemes megnézni több eszköznél is , hogy a power management fülön be van e jelölve , hogy felélesztheti a gépet.
[ Szerkesztve ]
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

Atti1112
(fanatikus tag)
Köszi ! De ezeket már alapból kilőttem.(még az egeret is....) A frissítések is kivannak lőve.A windows alapból ,ha akar valamit,akkor felkelti a gépet ? Gondolok itt arra, hogy a feladatütemezőben,ha van egy olyan ,hogy pl. hajnali 4-kor frissítsen netről időt,akkor ez miatt felkeltheti ? A feladatütemezőt hogyan lehet win7 alatt kilőni ?
Segítsetek , ha tudtok ! Köszi !

vzs
(tag)
Nézd meg a Felügyeleti eszközök/feladatütemezőt is. Lehet hajnalra van ütemezve valami, ami felkelti a gépet.

szandisas
(őstag)
hy! Készítenem kell egy rajzot, amin egy számítógépes hálózatot kell ábrázolnom. Milyen programmal lehet ezt megtenni? Ami ingyenes... 
aláírás

NaNorbert
(fanatikus tag)
Sziasztok. Help kellene.
MSN-em nem működik.. Nem tudom miért.
3 napos XP sp3-ra frissítve.
Net framework 3 ig telepítve. Msn legújabb ver. leszedve. Msn plusz fent.... Tűzfal kilőve.
Vélemény hogy miért nem működik?
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
Ha ingyenes kell, akkor ezt javaslom.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

NaNorbert
(fanatikus tag)
Sajna semmit csak nem enged belépni.... de ha az msn hivatalos oldalán próbálok belépni ott beenged...

szandisas
(őstag)
Hálás vagyok! Pont ilyen kell nekem! 
NaNorbert: hibakód nincs?
aláírás
(#876) WildBoarTeam válasza NaNorbert (#874) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 12:49:31
Nekem is csinált ilyet. Egy uninstall után felraktam a portable verziót, de az is kidöglött 3 nap múlva... Nem lehet, hogy az SP3 a hibás? (nekem is az van ezen a gépen). A másikon SP2 van, azon megy minden (msn plus is). Talán egy reinstall SP2-vel segíthet (nincs jobb ötletem, de SP2-n mennie kell).
localhost: köszi
[ Szerkesztve ]
Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<

NaNorbert
(fanatikus tag)
semmi hibakód, de szerintetek segítene az ami a telepít és törlésben benen van frisítéseket letörölném sp2 ig?
de a poén az hogy ezek vannak feltelepítve pontosan írom le.
Microsoft .NET Framework 1.1
----------- .NET framework 1.1 hun lang pack
---------------------- framework 2.0 lang pack
---------------------- framework 2.0 service pack2
---------------------- framework 3.0 service pack 2

NaNorbert
(fanatikus tag)
bele tudok menni a beállításokban és ott a kapcsolat menü alatt látok egy ilyen feliratot.
Pillanatnyilag nem kapcsolódik a következőhöz: .Net Mesenger Service.
Ez mit takar?

Imco
(őstag)
Bios frissités, nem árthat és a biosba is lödd ki, -ha még nem tetted-, hogy bármi felkelthesse. Alaplap is rosszalkodhat. Értem ugy hogy nem mind kedveli az alvást.
Csak altatom a gépet, de még soha sem kapcsolt be magától.
Szerintem...
Biosban alvás módhoz mi van beállítva? S1, vagy S3?
http://kefetemap.deviantart.com/
Üdv!
Amikor elindítom az AMD OverDrive-ot, akkor ez jeleneik meg: "AMD Overdrive failed to start"
A legfrissebb van fent, régebbiekkel is csinálta.
Előző rendszeremen gond nélkül működött, az is x86-os Win7 Ultimate volt.
Van ötletetek?
Nem tuningoltad a gépet már Biosból?
http://kefetemap.deviantart.com/
Hát ha a fesz.csökkentés annak számít, akkor igen.
Visszaállítottam a feszültséget a gyári értékre és ismét az említett üzenet jelenik meg.
(#885) Realradical válasza szakalistvan (#859) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 16:16:50
A GetDataBack for ntfs-t tudom ajánlani, egy próbát megér mielőtt szakemberhez fordulsz. Nekem már sokszor segített és bolondbiztos.
Excuse me, I believe you have my stapler...
Loguotos cikkbe hogyan lehet betenni táblázatot?
És hogy is kell kezdeni az irást? Miylen kód kell hozzá? 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Olyan videó szerkesztő kéne ami képes Mp4 fájlokra Feliratot égetni,
és a videót felülre rendezni + alul a fölös részeket fekete csíkkal kitölteni, hogy 5:3-as képarány meglegyen, itt van pár kép, hogy mit szeretnék elérni:

Kép felül, alul fekete csík + égetett felirat, kitöltési arány 5:3. Mindezt Mp4 formátumban menteni.
Nekem az is jó, ha mondtok olyan programot, amivel egy Fekete csíkot lehet hozzáfűzni a filmhez, van olyan ami ezeket a fekete csíkokat lecroppolja, kell legyen olyannak ami hozzáadja -.-
Telefonra szeretnék rakni feliratos sorozatokat, de nem túl felhasználó barát, ha nem használom ki a relatíve kis képernyőn az összes helyet megfelelően :\
Virtualdub/mod nem támogatja Mp4 formátumot!
S5230-hoz kéne egyébként a program.
[ Szerkesztve ]
~ userstyles.org/users/94870 ~
.
[ Szerkesztve ]

brd
(PH! kedvence)
Ingyenes megoldást nem tudok, de én ezt az mpegable X4 live, és az ffdshow segítségével szoktam megcsinálni. Az ffdshow-t beállítom úgy, hogy megcsinálja a feliratot, átméretezést (szigorúan Lanczos), ahogyan a telefonnak jó, majd megnyitom az mpegable-ban a file-t (az ffdshow tömöríti ki ugye, rárakja a feliratot, átméretezi), és az mpegable pedig csak a tömörítést végzi. Mielőtt egy hosszabb filmet csinálsz meg vele, nézd meg, hogy mit bír a telefonod, milyen felbontásnál/bitrátánál még nem akadozik a lejátszás, mert az enyém például teljesen röccenésmentesen nem tud 320*240-et lejátszani, ezért picit kisebbre kell szabni a video-t.
One trend a day keeps the doctor away
Ha van egy jól működő program, ami ennél egyszerűbb, és gyorsabb megoldás, nem vagyok rest kifizetni érte azt a pár dollárt :\ Csak könnyítse meg az életemet 
Mert amit mondasz az elég macerás, de ki fogom próbálni azért. Köszi

vzs
(tag)
Használd a Smart movie konvertáló programját, azzal lehet feliratot égetni a videóba, megfelelő formátumba menteni, beállíthatod a videó méretét.
Elsősorban mobilra való videókat konvertál a program.
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie

Maci73
(újonc)
Szia jpisti !
M iaz a hw ? És mit tudok csinálni esetleg hogy ne kelljen szerelőt hívnom.
Várom válaszodat !
Szia !

Maci73
(újonc)
Szia djpoti !
És mit tudok csinálni hogy ne kelljen szerelőt hívni.
Várom válaszodat !
Szia !

Duck001
(lelkes újonc)
Hali Tudnátok segíteni abban hogy tudtám a procimat fentebbhuzni??
a proci : AMD phenom 9950 black edition (2.6Ghz)
az alaplap:Gigabyte MA790X-DS4
Válaszokat előrre is köszönöm!
Ui.: nem vagyok tulzott számitógép zseni csak egyszerűen!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
Ilyen "personal banner" -eket honnan lehet letölteni?

Van valami nagy gyűjtőoldaluk, ahonnan mindenki kedvére kicsemegézheti a rá jellemzőket?
Vagy mindenki magának csinálja? Utóbbit kétlem, mivel nagyon egységesen néznek ki...
Lehet hogy csak a megfelelő keresőszót nem ismerem 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

BPFeri
(senior tag)
Itt a helyed ahol a választ a kérdésedre megkapod. 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Gyufaaa
(PH! addikt)
Ezt inkább itt! Először olvasd el a legelső hsz-t és utánna írj a topikba ha van kérdésed. 
Maci73: Egy kicsit régi már a hsz amire kérdésed van vagy amire válaszoltál. Mi is lenne a probléma?
Hát ha tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Gyufaaa
(PH! addikt)
asztok!
FSP ATX-400PNF tápomban haldoklik a venti (furán zúg).
Tudnátok javasolni csereventit bele, ha lehet akkor halkabbat, vagy max ilyen hangosat mintami gyárilag van benne.
Pontos tipusokat lécci.
Kösz
djbahool
(#900) szakalistvan válasza djbahool (#899) üzenetére
- Privát
- 2010-02-23 21:36:43

szakalistvan
(senior tag)
Gyári venti :
Yate Loon D12SM-12