Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#35001) golyani válasza golyani (#34995) üzenetére

golyani
(őstag)

recuva file recovery megoldotta a gondot.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#35002) 5teve válasza AXisBOLD (#34796) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

most látom már megoldódott...

[ Szerkesztve ]

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#35003) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nos, adott 2x1gb A-DATA 800+ ramom, szeretnék meg ennyit venni hozzá, a kérdés csak az, hogy ha veszek bele bármilyen más memót, mennyire tudnak összeakadni a mostani kittel?

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#35004) ch003067 válasza pohár (#35003) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha ugyan azon a MHz-en mennek, elméletileg nem kéne, hogy összeakadjanak. Mondjuk ha rém hallgatsz, Samsung memóriát ne vegyél mellé véletlenül se, mert azok nem jók.

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#35005) pohár válasza ch003067 (#35004) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

á nem is azt akartam, csak valamit ideiglenesen, kingmax, kingston, geil, stbstb
frekijük ugyanaz lenne természetesen, csak ugye más gyártó, előjöhetnek rejtélyes fagyások, tralalalala, ezért inkább megkérdezem, hogy tudtok-e konkrétan ilyen párosítási problémákról :K

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#35006) fastleslie

fastleslie
(senior tag)

Hali!
GA-K8NF9 Ultra alaplapom BIOS-át szereném frissíteni, Win7 alól, de
[link]
helyen a @BIOS már nem elérhető, és bár nagyon új dátum van melette, nem tudom, megy-e Win7 alatt?
Azért próbálkozom, mert valamit nem jól állít be a BIOS a 4000+ procimhoz, a memóriákat eléggé lekezeli, csak DDR322-ként mennek az elvárt DDR400-hoz képest...

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#35007) ch003067 válasza pohár (#35005) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem már volt olyan, hogy nem indult meg a gép, vagy nem volt kép, egy Geil illetve Samsung párosítástól, azért is nem ajánlom a Samut.

Szerintem Kingmaxot, vagy Geilt válassz, ezek a jobbak.

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#35008) fastleslie válasza pohár (#35003) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

Legkorrektebb párban venni memóriákat, és lehetőleg nem túl sok darabban pl. 4*1GB-nál szerencsésebb 2*2GB (kittben). És nem véletlen, hogy így árulják őket: még azonos gyártmányú és sorozatú RAM modulok sem minden esetben mennek párban, különböző gyártó moduljainál csak nő a rizikó. Bár sok esetben elmennek, csak éppen a mi van ha nem esete...

[ Szerkesztve ]

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#35009) pohár válasza fastleslie (#35008) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, ettől félek én is, de akkor olyantól veszem aki visszaveszi ha valami gubanc lenne :U

(#35010) fastleslie válasza fastleslie (#35006) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

A probléma megoldódott, a link jó, csak éppen ázsia-ra kell klikkelni a letöltéshez, nem a @BIOS-ra :W
Futatttam is, nagyon jó az új BIOS, sok-sok beállítási lehetőséggel és már DDR400-as RAM-ként kezeli a memóriáimat!

[ Szerkesztve ]

(#35011) Irvkhf

Irvkhf
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Nem tudja valaki hogy tudnám ki szedni a Windowsból az el mentett facebook belépési jelszót. A Windows meg jegyezte azt szeretném ki szedni nem tudja valaki hol van.

(#35012) Tompo92 válasza Irvkhf (#35011) üzenetére

Tompo92
(senior tag)

Azt a böngésződben kell kiszedni ha jól tudom, én is bejelentkeztem suliba és véletlen megjegyeztettem vele a jelszót aztán valahol ott szedtem ki a böngészőben.
Üdv.

 تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

(#35013) Tompo92

Tompo92
(senior tag)

Valaki aki ír elektronikus zenét pl: Ableton,Reason,Cubase,FL studio, stb stb.
Azokhoz szól a kérdésem.
Honnan lehet leszedni jó dobokat,cineket,egyéb kis apro efekteket?
Tehát amik gyárilag is benne vannak, olyanokra értem.
Nincs kedvem kidobni 4-5 ezreket egy hang anyag csomagért.
De vannak ingyenesen is leszedhető anyagok, ugyanis szedtem már le de kellenének újak!. NEM TORRENT-re értem még mielőtt valaki belém kötne a warez témával kapcs.

[ Szerkesztve ]

 تعطيبالا يكون العالم الذي يمارس الجنس | Origin: Tompo92

(#35014) Wyll válasza Irvkhf (#35011) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Firefox böngésző esetében:
Eszközök > Beállítások > Biztonság > Mentett jelszavak
Itt beírod a keresőbe, hogy facebook, és már meg is lesz, amit keresel. Rákatt, majd Eltávolítás gomb.

Ha nem firefoxot használsz, akkor írd meg hogy mit, és akkor majd valaki megírja neked az annak megfelelőt is. Mindazonáltal szerintem ezt a Google-től is megkérdezhetted volna.
Chrome
IE8
stb

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#35015) Young92

Young92
(kvázi-tag)

Erre valaki ?[link]

„akinek van, annak adatik, kinek nincs, attól elvétetik"

(#35016) wrox válasza Young92 (#35015) üzenetére

wrox
(senior tag)
LOGOUT blog

Másik telepítővel próbáltad?
Lehet azzal van baj, hogy "eredeti"? :D

wrox

(#35017) Young92 válasza wrox (#35016) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

kb 3fajta 64bites win7-tel próbáltam :) és telepítés közbe mindig kék halál viszont 32bites win7-tel lazán megy most is arról vagyok

GÉP: i5-2500k,HD6850,DDR3 2x2GB1333MHz,MSI P67A-C43(B3),CTG-500,HD103SJ,NEC 7260s

[ Szerkesztve ]

(#35018) wrox válasza Young92 (#35017) üzenetére

wrox
(senior tag)
LOGOUT blog

Mikor elszáll, akkor miket ír ki?

wrox

(#35019) Young92 válasza wrox (#35018) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

1x ezt 1x azt :S STOP: 0x0000007E ,STOP: 0x0000000A

(#35020) wrox válasza Young92 (#35019) üzenetére

wrox
(senior tag)
LOGOUT blog

BIOS frissítés. Szerintem.
Mennyi szabad területre akarod telepíteni?

1 RAM modullal próbáltad már telepíteni?

Más:
Valaki ismeri ezt a kütyüt?
T-online S100

[ Szerkesztve ]

wrox

(#35021) Young92 válasza wrox (#35020) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

100GB van a rendszernek..
Szóval akkor BIOS frissítés ?Végül is egy próbát megér

[ Szerkesztve ]

(#35022) wrox válasza Young92 (#35021) üzenetére

wrox
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz hogy XP-hez, de azért olvasd át.: [link]

wrox

(#35023) harcikoca

harcikoca
(senior tag)

Win7-nél hogy tudom megoldani, hogy az msn futás közben ne a tálcán legyen hanem a rejtett ikonoknál ?

AMD+Ati powee'R

(#35024) atom87 válasza harcikoca (#35023) üzenetére

atom87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kompatibilitási módban kell futtatni, XP kiválasztásával. (Lehet, hogy Vista is jó, de az XP az 100% biztos.)

Kawasaki z750

(#35025) harcikoca válasza atom87 (#35024) üzenetére

harcikoca
(senior tag)

köszi, így már jó :)

AMD+Ati powee'R

(#35026) babicsbalu

babicsbalu
(őstag)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem van,hogy adott egy 1.5TBos HDD amin idáig csak egy,nagy particio van.Ebből szeretnék egy kissebb részt leválasztani és egy másik particiot létrehozni ugy hogy eközben az eredeti nagy particion sok fontos adat van igy azoknak nem kéne elveszniük.

Van esetleg vmilyen program ami a nagy particio szabad helyéből tud létrehozni egy másik particiot miközben az adatok nem sérülnek ?

Vagy hogyan kéne megoldanom ? :F

Szerintem ...

(#35027) atom87 válasza babicsbalu (#35026) üzenetére

atom87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Paragon Partition Manager-el csináltam ilyet korábban, XP alatt. Vista/7 nem tudom hogy viseli.

Kawasaki z750

(#35028) föccer válasza babicsbalu (#35026) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Partició műveletek egy élő hdd-n. Sosem garantált, hogy nem sérülnek az adatok. JAvaslom, hogy mindenképpen készíts biztonsági mentést, ha tényleg fontosak az adatok.

Egyébként meg pq magic, pl egy ilyen ptogram, ami (elvileg) adatokkal teli partíciókat tud módosítani. De erősen javasolt a biztonsági mentés.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#35029) babicsbalu válasza föccer (#35028) üzenetére

babicsbalu
(őstag)

Köszönöm a válaszokat.

Az a baj hogy 1TBról nehéz biztonsági másolatot csinálni mert csak az az 1 db ekkora HDDm van...

Szerintem ...

(#35030) Jofi81 válasza atom87 (#35024) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Vista SP2 is 100%.

(#35031) Young92 válasza wrox (#35022) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

Na megvan a hiba forrása az egyik RAM beszart..
Gari előkeres ram ki boltba be csere és láss csodát tökéletes :D

(#35032) harcikoca

harcikoca
(senior tag)

Corsar élettartam garanciás ramot hova tudok bevinni meghibásodással? és kell hozzá valamilyen papír, hogy hol vettem vagy valami?

AMD+Ati powee'R

(#35033) wrox válasza Young92 (#35031) üzenetére

wrox
(senior tag)
LOGOUT blog

Leszámolta mind a 2-őt egyébként?
1-el próbáltad, és akkor meg felment?
:D

wrox

(#35034) Young92 válasza wrox (#35033) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

Ja ja az egyiket raktam be csak és láss csodát simán ment win7et földobtam és kikapcs beraktam másik ramot is és kékhalál..:S de mind1 mert kicserélték és mostmár megy minden :D

(#35035) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem lehet azt valahogy kiiktatni, hogy ha Fraps-al veszek fel valamit, akkor ne vágja szét ~4,5gb-os darabokra? Eléggé szar így, mert nem kezdi egyből venni a hangot, és így a vágásoknál mindig van egy kis hatásszünet..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#35036) woland_y2k válasza harcikoca (#35032) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Első körben oda, ahol vetted, második körben meg a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot és neked kell kipostázni, ha már megszűnt az a bolt, ahol vásároltad.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#35037) Irvkhf válasza Wyll (#35014) üzenetére

Irvkhf
(fanatikus tag)

Köszi de én nem törölni akarom a jelszavam hanem ki szedni a jelszót amit nem tudok. Nekem maga a jelszó kell az ami el van mentve. És nem ilyen jelszó emlékeztető email lel kell hanem a Windowsból akarom ki szedni.

[ Szerkesztve ]

(#35038) jonnyjoker01 válasza ch003067 (#34970) üzenetére

jonnyjoker01
(tag)

Hopsz... Akkor kussolok. :DDD

Akkor valaki megtudja oldani a problémámat? Azzal, hogy függetlenítem a szolgáltatónál, még nem lesz rajta a saját módosítású szoftver!!!

[ Szerkesztve ]

http://www.mobilarena.hu

(#35039) woland_y2k válasza Irvkhf (#35037) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

A windows nem menti el az fb jelszavad.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#35040) Wyll válasza Irvkhf (#35037) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Akkor ugyanabban az ablakban, amit mondtam, van egy olyan gomb is, hogy "Jelszavak megjelenítése".
(De mégegyszer mondom, ezt a böngésző jegyzi meg, nem a windows...)

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#35041) jozsi252

jozsi252
(őstag)

sziasztok

kis helpet szeretnék kérni.

1; Ha a gépbe alaplapot cserélek akkor a wint fontos újratenni, hogyha ugyanaz a típusú lap megy bele pontosan?

iPhone 4 8GB white

(#35042) woland_y2k válasza jozsi252 (#35041) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Nem.

(#35043) jozsi252 válasza woland_y2k (#35042) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Okés thx :R

iPhone 4 8GB white

(#35044) Barthezz2 válasza jozsi252 (#35041) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nálam nv->amd lapcserét is túlélt :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#35045) Irvkhf válasza Wyll (#35040) üzenetére

Irvkhf
(fanatikus tag)

Köszi tényleg ott van sikerült. Még egyszer köszi nem is gondoltam volna hogy ilyen egyszerű. Köszi jó tudni hogy csak a böngésző jegyzi meg a jelszavat és a Windows nem.

(#35039) woland_y2k válasza : Ok köszi a segítséget tőled is. Jó tudni hogy csak a böngésző menti el a jelszavat és a Windows nem.

(#35046) Young92

Young92
(kvázi-tag)

Skacok segítsetek : )
Frissíteném a 64bites win7-em sp1-re de mindenféle hibakódot kiír az update.. valami tipp?

[ Szerkesztve ]

(#35047) woland_y2k válasza Young92 (#35046) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Pontosan mi a hibakód?

(#35048) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Mobilnetet osztok meg iPhone-nal, azonban sokszor, ha egy ideig nem használom a netet, vagy sleep üzemmódba teszem a laptopot, és újra akarom használni a netet, akkor ki/be kell kapcsolnom a netmegosztást a telefonon.

Erre van valami megoldás, hogy ezt ne kelljen mindig eljátsszani?

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#35049) Young92 válasza woland_y2k (#35047) üzenetére

Young92
(kvázi-tag)

Amikor az sp1-et tenné akkor ez jön ki [link]
Majd amikor a többi 8rendszerfrissítést tenné akkor ez jön ki [link]

De mint ahogyan az szokott lenni a Microsoft linkjei egyenlőek a :W

[ Szerkesztve ]

(#35050) woland_y2k válasza Young92 (#35049) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.