Imco:
Nincs fix IP :S Sajnos nincs lehetőségem másik routerrel kipróbálni :S
mezis:
már kitöröltem az ADSL kapcsolatot :S
Forza Ac Milan!! -- HTC Desire HD owner
(#1001) kisember07 válasza mezis (#996) üzenetére

Imco:
Nincs fix IP :S Sajnos nincs lehetőségem másik routerrel kipróbálni :S
mezis:
már kitöröltem az ADSL kapcsolatot :S
Forza Ac Milan!! -- HTC Desire HD owner

köszi, de nem jött be... 

Sziasztok!
Win7-es laptopon szeretném lehető legnagyobb biztonságban használni a WI-Fi-m. Szeretném jelszóval védeni, vagy akár teljesen elrejteni. Holt tudom ezt beállítani az oprendszerben? Vagy jobban járok egy külön programmal és ha igen, melyikkel?
Köszönöm!
Egy elégedett Samsung S8500 - Wave tulaj

Itthon nem használnám a WIFI-t, csak hotspotoknál neteznék vele.
Egy elégedett Samsung S8500 - Wave tulaj

na sikerült...
csak fel kellett dobni a legújabb intel graphics drivert.

köszönöm szépen, meglett
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

valami,valszeg beviteli eszköz,időnként betűberagadást produkál.ilyenkor ha szövegszerkesztőben vagyok akkor teleír mindent egyféle betűvel(ami nincs beragadva,sőt a billentyű lehúzása után is folyatja,de ugrál a menükben is emiatt).nem állandóan csinálja,de csökkentett módban is produkálja egy idő után,gamepad volt rádugva(2féle) amikor ilyet produkált,ezért gyanakszom erre,de mindkét darab müködik,és kicsi az esély rá hogy mindkettőn beragadt egy gom..
(elsőre m betüket utána j betűket generált valami).
Csökkentett módba lefutattam vírusellenőrzést is.negatív eredménnyel.
ha nincs baj,nincs miért aggódni,ha gond van,az aggódás úgysem segít!

usb to sata átalakító létezik! itt aprók közt is találsz de a tápot most honnan akarod neki adni ?
mert az USB-ben 5v-csordogál a dvdíró meg szereti a 12öt
Igen, de az usb-s vinyó is külső tápról megy. 5V 500 mA-ből nem leszel képes sehogy előállítani a kellő feszültségeket és áramokat az írónak. Kb 1000 Ft egy ilyen táp amin molex/sata csati van, másképp nem tudod megcsinálni.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
a hotmail nem támogatja az imap-ot?
létrehoztam 1 fiókot, de csak a pop3-at jelzi ki a mozilla
a pop3-al meg állandóan gondok vannak nálam mozilla alatt 
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

Köszi szépen. A telepítés megtörtént 
Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni ebben?
Köszi!
"Az akaraterő megteremti az utat"
esetleg azt nem tudja valaki nekem megmondani h mi okozhatja a hibát?
freemail vagy mozilla thunderbird?
olykor megint elkezdi letölteni a leveleket a kiszolgálóról és ilyenkor mindenből 2 levél lesz
nem tudom h a pop3 miatt van-e vagy a mozilla miatt
kicsit idegesítő mikor elkezd kb 5000 levelet megint lehúzni a freemailről 
gmail-nél nincs ilyen gond mert ott imap van

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van egy darab 2GB DDR3 1600MHz ramom,és kettő darab 1GB DDR3 1600MHz ramom. Ha ezeket együtt rakom össze akkor működik? Tudom hogy jobb lenne dualab két 2GB-os,de nincs másik 2GB-os, csak a két 1-s 
a múltkor írtam h nem tudok bejelentkezni imageshack-re
hát most kiderült h törölték az accomat, ennyit a szolgáltatóról
nem csináltam semmit ami a szabályzatba ütközne
még csak levelet sem küldtek h törölve lesz
nem tud valaki hasonló oldalt?
korlátlan gyors képfeltöltés, thumbnail képekkel?

Olyan weboldalakat be tudnátok linkelni amivel nagyobb fájlokat át lehet küldeni az interneten keresztül? Minimum 1 CD méretű fájlt kellene átküldeni.
Köszi.

Sziasztok!
A 4890 vagy a 5770 éri meg jobban a pénzt ár/értékben?

Sziasztok!
Gondoltam használom kicsit megint a kb fél éve nem használtam mx518am. Rádugtam usb-t a gépre.
Minden működik, kivéve a görgő... ilyet még nem láttam
Hiába scrollozok le fel, semmi. De ugyanakkor a másik egerem, ami szintén rá van dugva a gépre az meg működik rendesen.
Mit gondoltok mi a gond?

Sziasztok, egy kis helpet kérnék...
Ma vettem meg AeroCool Engine II házikóm, és az oldallapja plexi. A hátlapon lévő 12cm ventit az oldalába raktam hogy a procit hűtse. A cpu az egy Intel E6400 2800mhz ra huzva, fesz emelés nélkül.
A hütö rajta, Nexus HOC-9000. De erröl leszedtem a 12cm ventit és csak a csupasz borda hűti a procim.
De most 50 és 55 fok között található. Amíg volt rajta venti addig 45-nél megállt.
Szerintetek Maradhat ebben a konstrukcióban vagy visza rakjam rá a ventilátort.
És meddig lehet ennek a processzor típusnak engedni a hőmérsékletét.?
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
80 vagy 90 foknál (steppingtől függ) fog bekapcsolni a hővédelme a procinak. úgyhogy tartsd az alatt 
az az 50-55 fok terhelés alatt, vagy üresjáratban volt ennyi? ha terhelés alatt ennyi, akkor maradhat passzívban
ha üresjáratban, akkor meg mérj egy terheléses értéket, de szerintem a vége az lesz, hogy tedd vissza a ventit
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

a másik egeredhez raktál fel saját szoftvert,drivert? ha igen szedd le,lehet azzal nem értenek szót!

Ebben a pillanatban, Elvan indítva Ventrillo, Counter strike 1.6 közben megy a játék, Explorer, és Everest és így 55 fok.
ez nem terhelés.
indítsd el az Everest stress-testet, és úgy nézd meg. Eszközök - rendszerstabilitás-teszt
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Hali! Én 4890-est vennék... 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
De kukkants át ide. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

köszi, de egyik program sem játszik le rippelt blu rayt.
a vinyó egy friss, 1 TB-s, WD.

még járathattad volna egy darabig. 10-15 perc legalább.
ha akkor se megy 75-80 fölé, akkor maradhat a passzív hűtés

Tud vki vmit mondani a YUY2 codec-ről?
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

Értem, de szerintem ennek a függvényében holnapra vissza rakom a ventilátort rá.
Nem szeretem ha meleg a picikém...
És nagyon hálás vagyok a tanácsokért.... 

Köszi a választ.
Tévedtem.
A lényeg, h van pár sorozatom, amit nem tudok semmivel se lejátszani. Ilyen paraméterekkel rendelkeznek:
Input Type : XVID(GVC)
Input Size : 624 x 352
Output Type : YUY2
Ötlet?

Nálam spec a VLC és bármilyen DS codec-et használó program megnyitja az ilyen file-okat.
Si vis pacem, para bellum.

A másik egy a4tech. Nem raktam fel semmi driver-t
Logitechtől meg a setpoint van fenn (meg a gaming software a gamepadhoz). Semmi más.
Viszont előtte meg az egyik gomb néha magától működött
És akkor görgő jó volt (fél éve).
Most a görgő szar és mindegyik gomb rendesen megy.
Lehet kontakt hibás vagy valami?

lehet kontakt is,nekem legutóbb ilyenen egy sima újrainditás segített(windowsnak mániája ha új hardvert talál hogy indits újra),újrainditás után ment a görgő..

Nálam csak MPC-HC és AC3 kódek van fent. Akkor azt mondod, h ha VLC-t is felpakolom, akkor menni fog? Na mindjárt megnézem.

Sziasztok!
Office 2007 hol tárolja az elmentett Kész modulokat? Át kéne vinnem egyik gépről a másikra őket, de sehol nem találom.
www.medcomp.hu

Sima DS codec-es lejátszóknak sem kell sok. Egy darab DivX codec és csákány. Nálam ennyi van fent, a VLC csak ott maradt egy régebbi OS telepítésből.
Si vis pacem, para bellum.

Üdv skacok
Tegnap vettem egy Asus DRW-2014L1T Lightscribe írót használtan. Viszont semmi lemezt nem kaptam hozzá. Azt szeretném kérdezni, ha Lightscribes lemezt szeretnék gravírozni, milyen progi kell hozzá??? Légyszi írjatok, fontos lenne. Köszi

"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

Hello all.
Nincs a gigalapokhoz valami hangszín szabályzó program valami equalizer ahol én tudom állítani a Hz-ket? fontos lenne előre is köszi a választ.
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
Modulokat?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Nekem Giga P31-em van realtek int. hangkártyával alaplai cucc feltelepítve lehet állítani a Hz-et persze nem egyenként.
(#1037) Medcomp: Nézd meg itt: c:\Document&Settings\Rendszergazda\Dokumentumok
Ha más felhasználói fiók van akkor ott nézd rendszergazda helyett! Ez XP nálam.
Nem tudom erre gondoltál -e modulok alatt 
[ Szerkesztve ]
Tessék!
CD-nyi mennyiséget e-mailben ? 
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
tudom melyik az de nekem Win7 van fent és azon más ott nem tudom állítani mert, ott előre beállított van
Valami eq. programot próbáltál má keresni a net-en? Én még sosem próbáltam megmondom őszintén, mert erősítőn állítom a hangszínt.

Megtaláltam végül. 
A beszúrás menüben van egy "Kész modulok" gomb Outlookban és Wordben is, csak kicsit máshogy néznek ki. Ebbe előre gyártott sablonokat lehet berakni, és egy kattintással beilleszteni a szövegbe, és ezeket a mentett sablonokat kellett egyik gépről a másikra átvinnem.
Ha esetleg valakinek kellene, akkor XP alatt a "\Documents and Settings\Felhasználónévnév\Application Data\Microsoft\Templates" mappa tartalmazza Windows 7-nél pedig a "\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\" mappa tartalmazza .dotm kiterjesztésű fájlokban.
www.medcomp.hu
próbáltam csak nem mindegyik kompatibilis a lappal mert hiába húzgálom a csúszkát nem csinál semmit és azt mondták azért mert nem kompatibilis a lappal 
Ezt nézted már?[link]