Nincs véletlenül beírva ip cím valahova a hálózati kapcsolatoknál?
iPhone 4 8GB white
(#43001) jozsi252 válasza Stanley-B. (#42999) üzenetére

Nincs véletlenül beírva ip cím valahova a hálózati kapcsolatoknál?
iPhone 4 8GB white
Miért csak ~1000 kbyte/s sebességgel megy a másolás két win7-es gép között az itthoni routeres hálózaton? Nem szar a térerő, a router sem az.. Mi okozhatja ezt? 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
(#43003) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43001) üzenetére

Arra van állítva, hogy az IP-cím automatikus kérése.

milyen a router?
iPhone 4 8GB white

Hali!
Asszony a Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 egerének elhagyta az usb-s kis vevő részét. Ebben az esetben mi a teendő? Nem akarok ezért kidobni egy majdnem 10000Ft-os egeret!.. 
[ Szerkesztve ]
(#43006) Realradical válasza pityaa23 (#43005) üzenetére
Szerintem nem sokat tudsz tenni, mert egyéni frekvencián mennek. Még, ha szereznél is másikat akkor sem működne szvsz.
Excuse me, I believe you have my stapler...

Írj a gyártónak.Hátha tudják külön pótolni.
A korrupcióval szembeni tehetetlenséget elnevezték demokráciának.

Az a baj hogy nagyon drágán fogják pótolni ha tudják is, mert általában külön kell valami akkor húzósabb árba.
iPhone 4 8GB white

Hmm, akkor asszem újra kitakaríttatok vele hátha meglesz valahol!
Ha nem akkor írok nekik, ha jól tudom a logitech supportja elég jól működik!
Na bakker nem vagyok fáradt....
Hogy lett a Microsoftból Logitech? 
[ Szerkesztve ]
Dlink DI524
Tudom nem egy mai darab, de azért nem is szar.
És hát az 54 megabit 8-cal osztva mégsem csak 1 megabájt...
[ Szerkesztve ]
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Hi.
Mivel a mobilos topik nem nagyon pörög, így itt érdeklődnék...
Merre tudnék venni W810i-hez eredeti (komplett) házat?
Köszi előre is...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Hány falon keresztül?
Si vis pacem, para bellum.
(#43013) pocokxx válasza Stanley-B. (#42997) üzenetére
Én úgy látom nem kaptál IP-t... DHCP server be van kapcsolva a routeren?
blog: http://miakeresztenyvalasz.blogspot.com/
(#43014) Stanley-B. válasza pocokxx (#43013) üzenetére

Igen, be van kapcsolva.
(#43015) jozsi252 válasza Stanley-B. (#43014) üzenetére

Alaplapi usb-be dugtad vagy házba előlapi? bár ez lényegtelen szerintem.
169 es ip false ip cím, mintha a stick-el lenne valami.
iPhone 4 8GB white
(#43016) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43015) üzenetére

Előlapi, de mindjárt megnézem alaplapiban is.
mod: változatlan sajnos.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen falon keresztül. De az csak a térerőt befolyásolja, nem? Mert az rendben lévőnek látszik, általában 54-nek, ritkábban 36nak írja a windows..

Befolyásolja az átviteli sebességet is. Nézz meg pl egy PH!-s router tesztet. Csak egy példa. És nem csak a falak, de maga a távolság is erősen befolyásolja az elérhető sávszélt.
Si vis pacem, para bellum.
(#43019) jozsi252 válasza Stanley-B. (#43016) üzenetére

Próbáld meg hogy a wifi kapcsolatra nemraksz jelszót.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB white
Igaz, jogos, hisz biztos befolyásolja a bithibaarányt, meg olyasmiket is, amit nem is sejtek..
Kb így néz ki a felállás. Jelmagyarázat
:
piros - router
kék - forrás laptop
lila - cél laptop
lila' - cél laptop az asztalomon (ekkor lehet hogy két fallal is számolhatunk, mert a routeren át kétszer is átmegy rajta az adat
)
A távolságokat meg nyilván nem ilyen alapon kell megbecsülni 
Most akkor ez így reális, vagy érdemes hibát keresgélni?
Pl a routert már átállítottam G only módra.
Meg közben már átvittem pendrive-on a cuccot,
de ez így akkor is balkán.
[ Szerkesztve ]
(#43021) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43019) üzenetére

Alapból nem állítottam be.
Sziasztok, egy ASRock H61-M/U3S3 -al szeretnék vezérelni 2 sharkoon 14-es ventit és hyper 212+-t. Arról érdeklődnék, hogy Biosban és programban is be lehet állítani, hogy level [1-9], Target temp. 45 fok-tól sokáig. Azt nem értem, hogy ha mondjuk beállítok 50 fokra level 2-t, az akkor azt jelenti, hogy amíg el nem éri a hőmérséklet az 50 fokot addig level 2-n fog pörögni, vagy 50 fok fölött lesz annyi mint amennyit most beállítok? üdv és köszi. jim

"az akkor azt jelenti, hogy amíg el nem éri a hőmérséklet az 50 fokot addig level 2-n fog pörögni"
Kérdésben a válasz 
Szerintem a Level 2 50 fok azt jelenti, hogy 50 foktól fog elkezdeni "kettes szinten" pörögni a venti. Nem pedig 50 fokig.
Stanley
esetleg:
ipconfig /renew (szintén cmd-be.) Vagy ha a többi hálózati kapcsolatot letiltod? Vagy, ha vezetékről menne....? Az a legbiztosabb...
Ertem, es 50 utan mennyire emelkedik? Koszi amugy

50 fok alatt pörög 9-en a venti (maxon) és amikor szükség lenne rá (50 felett) akkor visszaáll kettesre 

Ebben nem vagyok biztos,lehet hogy igény szerint de az is lehet hogy azonnal maxra áll amíg vissza nem hűl a proci.
Én nem így értelmeztem: Level 1-9 ig megy a venti erősség, és mindegyikhez be lehet írni tempet, ti.: hgy mikor kapcsoljon nagyobb sebességre. Vhogy így képzelem el:
Level 1:40C
Level 2:50C
Level 3:60C
....
Ha nem így van, akkor én kérek elnézést...
Stanley Nem zavarhatja vmi a wifi jelet? Csatornaváltással próbálkoztál? Nincs más wifis eszköz a közelben? Esetleg nem írtad el a jelszót...?
[ Szerkesztve ]
Nem így van sajnos, egy hőfokot, és egy levelt lehet állítani, szerintem úgy lesz ahogy írtad, 50 fokig a beállított értéken fog pörögni, utána vagy megemeli egyesével, vagy egyből a maxra ugrik..

Ha mindegyikhez szinthez külön lehet állítani hőfokot akkor igazad van. 
Nekem még nem volt olyan BIOS-om amiben így lenne.
De a kérdésből azt vettem le hogy van egy hőfok és egy szint beállítás.
Nincs külön-külön beállítási lehetőség.
Na pont meg is előzött az illetékes. 
[ Szerkesztve ]
Hát így igen: Akkor csak azt állítod, hogy meddig mehet kisebb fokozaton. Tehát a Level 2-50 fok azt jelenti, amit már elmondtatok...
Ti.: Hogy addig kettesben suttog a venti, és utána kezd el pörögni-búgni-zúgni-kávét darálni-űrutazni...Csak hogy nekem is tiszta legyen...
[ Szerkesztve ]

Így van 
A tiedben lehet külön állítgatni? Minden level-hez külön temp-et?

Sziasztok,
Adott egy Dell Studio 1558 notebook, eredeti Windows 7 Home Premium x64 gyári telepítővel. Már cserélve lett az alaplap (épp a 7. benne) és amióta ez megtörtént, a hozzáadott gyári DVD-ről nem tudom normálisan telepíteni, viszont az SP1-es netről töltött próbaverzió simán felmegy. A rendszer instabil, nagyon lassú, fagynak az alkalmazások, frissítések sem akarnak feltelepülni, a Service Pack is csak nagy nehezen települ, szóval nagyon gázos. A próbaverziós változattal semmi gond, minden frankó. Az összes driver a Dell oldaláról van, csere előtt is ezekkel használtam, a telepítés sorrendje is maradt, szóval semmi más eltérés nincs, csak az alaplap. Az BIOS is ugyanaz a verzió mint az előző volt, ebben sincs változás. Most mit kellene tennem? Van legális Windows-om, de nem tudom használni...
Esetleg lehet, hogy az új alaplap csak az SP1-es telepítőket szereti?
Ha igen, szűz SP1 Windows alatt miért nem "hőbölög" a drájverek miatt, amelyek nem SP1-hez lettek tervezve?
Nem értem.
A kérdést azért itt teszem fel, mert a Dell notebook topicban sajnos nem kaptam választ.
Köszi!
Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» http://kanapekiraly.hu
(#43034) Realradical válasza TigerCat (#43033) üzenetére
Tesztelni kell. Első körben a hőmérsékleteket nézd meg Aida64-el. Utána memtest86, prime95, majd furmark (bár nem valószínű, hogy vga gond lenne). Ha a letöltött Windows alatt a saját a cd keyed használod az ugyanúgy jó, a telepítési média teljesen mindegy honnan van.
Excuse me, I believe you have my stapler...
Nem....
Én csak gondoltam, hogy így van. Biosban nekem csak CoolNQuiet meg "QFan mode" van.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
az mitől lehet, hogy van egy külső merevlemezem és ma bekapcsoltam a gépet nem érzékeli? Áramtalanítottam majd megpróbáltam újra, próbáltam másik USB-n is sajnos semmi.
Valami ötlet?
Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... ! bitHUmen - SkyNet

Eddig működött?
másik gépben?
más működik az USB-re dugva?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Tegnap este ment.
Lenry: Másik gépbe sajnos most nincs lehetőségem kipróbálni. Viszont másik USB-nél is ez a jelenség. Egérrel megcseréltem, mert ha az egér ment ott akkor gondoltam neki is mennie kell. Hát sajnos nem.
1-1,5éve használom a mostani géppel hibátlanul, mi lehet? Semmi változás a hátulja világit is, csak nem pörög fel és s Windows se érzékeli.
[ Szerkesztve ]
Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... ! bitHUmen - SkyNet
Lehet bemondta az unalmast az elektronika! Nem tudod kivenni a házból ? És lepróbálni direktbe ? Mert nekem volt hogy a ház mondta be az unalmast és a vinyónak baja se volt!

Hali!
Ismer valaki olyan pisziájekszpressz ×1 bővítőkártyát, ami produkál 2 db belső usb3 portot? Eddig nem találtam és a házon belül hátulról előrekábelezem megoldásnál egyszerűbb kellene.
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Garanciás az Aqua-ban nem szedném szét, csak van rajta úgy 50GB adat ami életbe vágóan fontos.
Anyám itthon hagyta a laptopját, átmegyek kipróbálom ott.
mpierre: Létezik, múltkor láttam a MediaMarkt-ban Trust USB3 bővítőkártyát 10eFT-t. Mondjuk nem rossz, de nem tetszet.
[ Szerkesztve ]
Pontosítás véget: belső usb3 porton a 20 pines usb3 csatlakozót érted, mert akkor az engem is érdekelne 

Jaaaa. Azt. 
Regirck: Oks, Megsasolom.
Szerk: A honlapjukról nem derül ki semmi. 
[ Szerkesztve ]
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
Hát szerintem gariban adatmentést is vállalniuk kéne nem?
Ugyan nem biztos! De ha garis tényleg ne buzeráld 
Szerintem amit Regirck írt, nem azt keresed, mert ami ilyen bővítőkártyát láttam eddig, az a normális "usb2.0 kékben" style csatlakozót adott pluszban, és nem a komolyabb alaplapokon lévő 20 pinest
Pedig egy ilyennek még értelme is lenne, ha találsz légyszi oszd meg velem/velünk is, nagyon sokak hasznára válna
üdv
[ Szerkesztve ]
Hát szerintem gariban adatmentést is vállalniuk kéne nem?
nem
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Megpróbáltam egy másik gépben ott is, se-kép-se-hang. Ideges vagyok, adatmentést tényleg nem vállalnak? Miért nem?
Másik meg akkoriban 22-25eFt-t vettem, ha garanciában megállapítják, hogy nem ok. Akkor adnak még egy ilyet vagy levásárolhatom.
[ Szerkesztve ]
(#43049) kételkedem válasza Újoncka (#43045) üzenetére
A garancia az eszközre vonatkozik, nem az adataidra. A MM nem fogja elküldeni a Kürtnek, hogy mentsék ami menthető!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823