Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#43001) jozsi252 válasza Stanley-B. (#42999) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Nincs véletlenül beírva ip cím valahova a hálózati kapcsolatoknál?

iPhone 4 8GB white

(#43002) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Miért csak ~1000 kbyte/s sebességgel megy a másolás két win7-es gép között az itthoni routeres hálózaton? Nem szar a térerő, a router sem az.. Mi okozhatja ezt? :U

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#43003) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43001) üzenetére

Stanley-B.
(fanatikus tag)

Arra van állítva, hogy az IP-cím automatikus kérése.

(#43004) jozsi252 válasza Wyll (#43002) üzenetére

jozsi252
(őstag)

milyen a router?

iPhone 4 8GB white

(#43005) pityaa23

pityaa23
(fanatikus tag)

Hali!

Asszony a Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 egerének elhagyta az usb-s kis vevő részét. Ebben az esetben mi a teendő? Nem akarok ezért kidobni egy majdnem 10000Ft-os egeret!.. :(

[ Szerkesztve ]

(#43006) Realradical válasza pityaa23 (#43005) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem sokat tudsz tenni, mert egyéni frekvencián mennek. Még, ha szereznél is másikat akkor sem működne szvsz.

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#43007) kukinyo válasza pityaa23 (#43005) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Írj a gyártónak.Hátha tudják külön pótolni.

A korrupcióval szembeni tehetetlenséget elnevezték demokráciának.

(#43008) jozsi252 válasza kukinyo (#43007) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Az a baj hogy nagyon drágán fogják pótolni ha tudják is, mert általában külön kell valami akkor húzósabb árba.

iPhone 4 8GB white

(#43009) pityaa23 válasza kukinyo (#43007) üzenetére

pityaa23
(fanatikus tag)

Hmm, akkor asszem újra kitakaríttatok vele hátha meglesz valahol! :) Ha nem akkor írok nekik, ha jól tudom a logitech supportja elég jól működik!

Na bakker nem vagyok fáradt.... :( Hogy lett a Microsoftból Logitech? :D

[ Szerkesztve ]

(#43010) Wyll válasza jozsi252 (#43004) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Dlink DI524
Tudom nem egy mai darab, de azért nem is szar.
És hát az 54 megabit 8-cal osztva mégsem csak 1 megabájt...

[ Szerkesztve ]

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#43011) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi.

Mivel a mobilos topik nem nagyon pörög, így itt érdeklődnék...

Merre tudnék venni W810i-hez eredeti (komplett) házat?

Köszi előre is...

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#43012) daa-raa válasza Wyll (#43010) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hány falon keresztül?

Si vis pacem, para bellum.

(#43013) pocokxx válasza Stanley-B. (#42997) üzenetére

pocokxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Én úgy látom nem kaptál IP-t... DHCP server be van kapcsolva a routeren?

blog: http://miakeresztenyvalasz.blogspot.com/

(#43014) Stanley-B. válasza pocokxx (#43013) üzenetére

Stanley-B.
(fanatikus tag)

Igen, be van kapcsolva.

(#43015) jozsi252 válasza Stanley-B. (#43014) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Alaplapi usb-be dugtad vagy házba előlapi? bár ez lényegtelen szerintem.

169 es ip false ip cím, mintha a stick-el lenne valami.

iPhone 4 8GB white

(#43016) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43015) üzenetére

Stanley-B.
(fanatikus tag)

Előlapi, de mindjárt megnézem alaplapiban is.

mod: változatlan sajnos.

[ Szerkesztve ]

(#43017) Wyll válasza daa-raa (#43012) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Egyetlen falon keresztül. De az csak a térerőt befolyásolja, nem? Mert az rendben lévőnek látszik, általában 54-nek, ritkábban 36nak írja a windows..

(#43018) daa-raa válasza Wyll (#43017) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Befolyásolja az átviteli sebességet is. Nézz meg pl egy PH!-s router tesztet. Csak egy példa. És nem csak a falak, de maga a távolság is erősen befolyásolja az elérhető sávszélt.

Si vis pacem, para bellum.

(#43019) jozsi252 válasza Stanley-B. (#43016) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Próbáld meg hogy a wifi kapcsolatra nemraksz jelszót.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#43020) Wyll válasza daa-raa (#43018) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Igaz, jogos, hisz biztos befolyásolja a bithibaarányt, meg olyasmiket is, amit nem is sejtek.. :U Kb így néz ki a felállás. Jelmagyarázat:):
piros - router
kék - forrás laptop
lila - cél laptop
lila' - cél laptop az asztalomon (ekkor lehet hogy két fallal is számolhatunk, mert a routeren át kétszer is átmegy rajta az adat :U )
A távolságokat meg nyilván nem ilyen alapon kell megbecsülni :)

Most akkor ez így reális, vagy érdemes hibát keresgélni?
Pl a routert már átállítottam G only módra.

Meg közben már átvittem pendrive-on a cuccot,
de ez így akkor is balkán.

[ Szerkesztve ]

(#43021) Stanley-B. válasza jozsi252 (#43019) üzenetére

Stanley-B.
(fanatikus tag)

Alapból nem állítottam be.

(#43022) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok, egy ASRock H61-M/U3S3 -al szeretnék vezérelni 2 sharkoon 14-es ventit és hyper 212+-t. Arról érdeklődnék, hogy Biosban és programban is be lehet állítani, hogy level [1-9], Target temp. 45 fok-tól sokáig. Azt nem értem, hogy ha mondjuk beállítok 50 fokra level 2-t, az akkor azt jelenti, hogy amíg el nem éri a hőmérséklet az 50 fokot addig level 2-n fog pörögni, vagy 50 fok fölött lesz annyi mint amennyit most beállítok? üdv és köszi. jim

(#43023) kukinyo válasza Jim-Y (#43022) üzenetére

kukinyo
(őstag)

"az akkor azt jelenti, hogy amíg el nem éri a hőmérséklet az 50 fokot addig level 2-n fog pörögni"
Kérdésben a válasz :)

(#43024) pocokxx válasza Jim-Y (#43022) üzenetére

pocokxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a Level 2 50 fok azt jelenti, hogy 50 foktól fog elkezdeni "kettes szinten" pörögni a venti. Nem pedig 50 fokig.
Stanley
esetleg:

ipconfig /renew (szintén cmd-be.) Vagy ha a többi hálózati kapcsolatot letiltod? Vagy, ha vezetékről menne....? Az a legbiztosabb...

(#43025) Jim-Y válasza kukinyo (#43023) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ertem, es 50 utan mennyire emelkedik? Koszi amugy

(#43026) kukinyo válasza pocokxx (#43024) üzenetére

kukinyo
(őstag)

50 fok alatt pörög 9-en a venti (maxon) és amikor szükség lenne rá (50 felett) akkor visszaáll kettesre :F

(#43027) kukinyo válasza Jim-Y (#43025) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Ebben nem vagyok biztos,lehet hogy igény szerint de az is lehet hogy azonnal maxra áll amíg vissza nem hűl a proci.

(#43028) pocokxx válasza kukinyo (#43026) üzenetére

pocokxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem így értelmeztem: Level 1-9 ig megy a venti erősség, és mindegyikhez be lehet írni tempet, ti.: hgy mikor kapcsoljon nagyobb sebességre. Vhogy így képzelem el:
Level 1:40C
Level 2:50C
Level 3:60C
....

Ha nem így van, akkor én kérek elnézést...:R

Stanley Nem zavarhatja vmi a wifi jelet? Csatornaváltással próbálkoztál? Nincs más wifis eszköz a közelben? Esetleg nem írtad el a jelszót...?

[ Szerkesztve ]

(#43029) Jim-Y válasza pocokxx (#43028) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem így van sajnos, egy hőfokot, és egy levelt lehet állítani, szerintem úgy lesz ahogy írtad, 50 fokig a beállított értéken fog pörögni, utána vagy megemeli egyesével, vagy egyből a maxra ugrik..

(#43030) kukinyo válasza pocokxx (#43028) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Ha mindegyikhez szinthez külön lehet állítani hőfokot akkor igazad van. :R
Nekem még nem volt olyan BIOS-om amiben így lenne.
De a kérdésből azt vettem le hogy van egy hőfok és egy szint beállítás.
Nincs külön-külön beállítási lehetőség.
Na pont meg is előzött az illetékes. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#43031) pocokxx válasza kukinyo (#43030) üzenetére

pocokxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát így igen: Akkor csak azt állítod, hogy meddig mehet kisebb fokozaton. Tehát a Level 2-50 fok azt jelenti, amit már elmondtatok...:DDD Ti.: Hogy addig kettesben suttog a venti, és utána kezd el pörögni-búgni-zúgni-kávét darálni-űrutazni...Csak hogy nekem is tiszta legyen...:)

[ Szerkesztve ]

(#43032) kukinyo válasza pocokxx (#43031) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Így van :K
A tiedben lehet külön állítgatni? Minden level-hez külön temp-et?

(#43033) TigerCat

TigerCat
(senior tag)

Sziasztok,

Adott egy Dell Studio 1558 notebook, eredeti Windows 7 Home Premium x64 gyári telepítővel. Már cserélve lett az alaplap (épp a 7. benne) és amióta ez megtörtént, a hozzáadott gyári DVD-ről nem tudom normálisan telepíteni, viszont az SP1-es netről töltött próbaverzió simán felmegy. A rendszer instabil, nagyon lassú, fagynak az alkalmazások, frissítések sem akarnak feltelepülni, a Service Pack is csak nagy nehezen települ, szóval nagyon gázos. A próbaverziós változattal semmi gond, minden frankó. Az összes driver a Dell oldaláról van, csere előtt is ezekkel használtam, a telepítés sorrendje is maradt, szóval semmi más eltérés nincs, csak az alaplap. Az BIOS is ugyanaz a verzió mint az előző volt, ebben sincs változás. Most mit kellene tennem? Van legális Windows-om, de nem tudom használni...

Esetleg lehet, hogy az új alaplap csak az SP1-es telepítőket szereti?
Ha igen, szűz SP1 Windows alatt miért nem "hőbölög" a drájverek miatt, amelyek nem SP1-hez lettek tervezve?

Nem értem.

A kérdést azért itt teszem fel, mert a Dell notebook topicban sajnos nem kaptam választ.

Köszi!

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» http://kanapekiraly.hu

(#43034) Realradical válasza TigerCat (#43033) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Tesztelni kell. Első körben a hőmérsékleteket nézd meg Aida64-el. Utána memtest86, prime95, majd furmark (bár nem valószínű, hogy vga gond lenne). Ha a letöltött Windows alatt a saját a cd keyed használod az ugyanúgy jó, a telepítési média teljesen mindegy honnan van.

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#43035) pocokxx válasza kukinyo (#43032) üzenetére

pocokxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem.... :) Én csak gondoltam, hogy így van. Biosban nekem csak CoolNQuiet meg "QFan mode" van.

[ Szerkesztve ]

(#43036) Regirck

Regirck
(senior tag)

Sziasztok,
az mitől lehet, hogy van egy külső merevlemezem és ma bekapcsoltam a gépet nem érzékeli? Áramtalanítottam majd megpróbáltam újra, próbáltam másik USB-n is sajnos semmi.

Valami ötlet?

Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... ! bitHUmen - SkyNet

(#43037) kukinyo válasza Regirck (#43036) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Eddig működött?

(#43038) Lenry válasza Regirck (#43036) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

másik gépben?
más működik az USB-re dugva?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#43039) Regirck válasza kukinyo (#43037) üzenetére

Regirck
(senior tag)

Tegnap este ment.

Lenry: Másik gépbe sajnos most nincs lehetőségem kipróbálni. Viszont másik USB-nél is ez a jelenség. Egérrel megcseréltem, mert ha az egér ment ott akkor gondoltam neki is mennie kell. Hát sajnos nem.

1-1,5éve használom a mostani géppel hibátlanul, mi lehet? Semmi változás a hátulja világit is, csak nem pörög fel és s Windows se érzékeli.

[ Szerkesztve ]

Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... ! bitHUmen - SkyNet

(#43040) Újoncka válasza Regirck (#43039) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehet bemondta az unalmast az elektronika! Nem tudod kivenni a házból ? És lepróbálni direktbe ? Mert nekem volt hogy a ház mondta be az unalmast és a vinyónak baja se volt!

(#43041) mpierre

mpierre
(PH! addikt)

Hali!
Ismer valaki olyan pisziájekszpressz ×1 bővítőkártyát, ami produkál 2 db belső usb3 portot? Eddig nem találtam és a házon belül hátulról előrekábelezem megoldásnál egyszerűbb kellene.

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#43042) Regirck válasza Újoncka (#43040) üzenetére

Regirck
(senior tag)

Garanciás az Aqua-ban nem szedném szét, csak van rajta úgy 50GB adat ami életbe vágóan fontos.

Anyám itthon hagyta a laptopját, átmegyek kipróbálom ott.

mpierre: Létezik, múltkor láttam a MediaMarkt-ban Trust USB3 bővítőkártyát 10eFT-t. Mondjuk nem rossz, de nem tetszet.

[ Szerkesztve ]

(#43043) Jim-Y válasza mpierre (#43041) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosítás véget: belső usb3 porton a 20 pines usb3 csatlakozót érted, mert akkor az engem is érdekelne :K

(#43044) mpierre válasza Jim-Y (#43043) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

Jaaaa. Azt. :K

Regirck: Oks, Megsasolom.

Szerk: A honlapjukról nem derül ki semmi. :(

[ Szerkesztve ]

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#43045) Újoncka válasza Regirck (#43042) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát szerintem gariban adatmentést is vállalniuk kéne nem?
Ugyan nem biztos! De ha garis tényleg ne buzeráld :R

(#43046) Jim-Y válasza mpierre (#43044) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem amit Regirck írt, nem azt keresed, mert ami ilyen bővítőkártyát láttam eddig, az a normális "usb2.0 kékben" style csatlakozót adott pluszban, és nem a komolyabb alaplapokon lévő 20 pinest:( Pedig egy ilyennek még értelme is lenne, ha találsz légyszi oszd meg velem/velünk is, nagyon sokak hasznára válna ;) üdv

[ Szerkesztve ]

(#43047) Lenry válasza Újoncka (#43045) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát szerintem gariban adatmentést is vállalniuk kéne nem?

nem

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#43048) Regirck válasza Lenry (#43047) üzenetére

Regirck
(senior tag)

Megpróbáltam egy másik gépben ott is, se-kép-se-hang. Ideges vagyok, adatmentést tényleg nem vállalnak? Miért nem?

Másik meg akkoriban 22-25eFt-t vettem, ha garanciában megállapítják, hogy nem ok. Akkor adnak még egy ilyet vagy levásárolhatom.

[ Szerkesztve ]

(#43049) kételkedem válasza Újoncka (#43045) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A garancia az eszközre vonatkozik, nem az adataidra. A MM nem fogja elküldeni a Kürtnek, hogy mentsék ami menthető!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#43050) DJ WOKKY válasza Regirck (#43042) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor csak a gari marad. ők majd intézik az adatmentést, mert kötelességük.

Üdv. DJ WOKKY

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.