Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#11001) castiel válasza erikke17 (#10965) üzenetére

castiel
(senior tag)

Hát szétszedni semmi kép nem ajánlom ha garis.
Próbáld ki sima, nem tükröződő felületen is, vagy tisztítsd meg a szenzorát.
Ha így sem jó akkor vidd vissza gariba.. ha valami még garis és biztos hogy az a hibás, akkor érdemesebb egyből visszavinni, mint szenvedni vele..

mondjuk a görgővel nem vagyok biztos benne hogy van valami baj.. állítsd be windowsban a vezérlőpoltban hogy ne 3 hanem 2 sort tekerjen, egy görgetésre, lehet hogy csak túl érzékeny

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#11002) Benhill

Benhill
(fanatikus tag)

Van ket utp kabelem, amiknek az egyik vegukon nincs link dugo. Ha a szalakat osszekotom fogja tovabbitani a jelet?

12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

(#11003) RootRulez válasza Benhill (#11002) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szia!
Szerintem nem lesz olyan :N Nem lesz leárnyékolva se... De ezt csak mint laikus mondom...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#11004) Trabby válasza madmaxxx (#11000) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

nincs sajnos :S Megpróbáltam indítani csökkentett módban.. Akkor fogta magát és kikapcsolt a gép. Régebben már volt ilyen. 2-3x csinálta. Aztán kb egy hónapig egyáltalán nem. Most sima módban elkezdtem lefuttatni a vírus keresőt. Remélem talál valamit, és azt ami ezt csinálja.. :S

Eladó Motorola Defy MB525 TOKOK és AUTÓS TARTÓK!

(#11005) madmaxxx válasza Benhill (#11002) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Osztom a véleményt, szerintem sem fog úgy működni a dolog. De 1 próbát megér. ;)

" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali

(#11006) madmaxxx válasza Trabby (#11004) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Én személy szerint a NOD32, Avast, ... vírusirtókkal egy életre befejeztem. Jelenleg a Vipre van a gépemen. Ezzel teljes mértékben meg vagyok elégedve, mivel a gépet sem fogja vissza és naponta többször frissíti magát. Ha meg tudnád valahonnan szerzni, ez biztosan "kigyomlálna" minden kártevőt. :K

" A reballozás olyan mint az UFO. Mindenki tud róla, de senki sem látta még. " }}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali

(#11007) bendzso

bendzso
(senior tag)

Sziasztok!
Hogyan tudom az EFS titkolt fájljaimat visszanyerni, ha újratettem a rendszert, és nincs biztonsági másolatom a tanusítványomról? Már próbáltam az Elcom Advanced EFS Data Recovery-t, de azt meg kell vásárolni, hogy visszaállítsa. Van valami ötletetek ingyenes megoldásra?
Előre is köszönöm! :R

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#11008) Benhill válasza madmaxxx (#11005) üzenetére

Benhill
(fanatikus tag)

Akkor nem biztos. Gondolom ilyet nem csinalnak naponta az emberek, de megis csak olcsobb megoldas lenne, mint 2 muanyag fej+lan toldo. :) Holnap proba.

12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

(#11009) madmaxxx válasza Benhill (#11008) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy gondolod, bár elég kevés szerintem rá az esély, hogy tökéletesen működjön majd.
Hajrá! :C

(#11010) Trabby válasza madmaxxx (#11006) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

köszi szépen, megpróbálok majd utána érdeklődni. Hátha valakinek meg van! :)

(#11011) madmaxxx válasza Trabby (#11010) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Sok sikert a keresgéléshez, hidd el megéri utánajárni. :K

(#11012) Pitik

Pitik
(újonc)

Hello!
Van egy gep, amelyre ujratelepitettem az XP-t, viszont nem talalok drivereket az alaplaphoz, pl. a hangra sem.
A gep: Dell Dimension 5150 az Aida szerint pedig az alaplap tipusa: Dell Inc. DM051
Segit nekem valaki abban, hogy honnan tolthetnek le drivereket?
Koszonom szepen elore is! :)

(#11013) madmaxxx válasza Pitik (#11012) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Elvileg itt mindent megtalálsz amire szükséged van. ;)

(#11014) Pitik válasza madmaxxx (#11013) üzenetére

Pitik
(újonc)

Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt! Megprobaltam letolteni az adott linkrol, de csak egy 9 kilos Alkalmazast szedett le, amit nem tudom mi nyit meg. :(

(#11015) madmaxxx válasza Pitik (#11014) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Marad a keresgélés, vagy ha be tudsz szerezni 1 sok ezer drivert tartalmazó lemezt, akkor az talán az egyszerűbb megoldás. :K

(#11016) Termi16

Termi16
(őstag)

üdv ismét

Elnéést a hibás gépelés miatt, a billentyűetem darabokban van...

Olyan problémám lenne, hogy van 1-2 weblap, ami nálam egyserűen nem tltődik be, ilyen pl a freemal.hu vagy a pepsifoci.hu is. Ma délután óta van e így, nem tudom, hogy mi trténhetett.

Egyik ismerősnél voltam este, nála tkéletesen mentek eek a oldalak.

Próbáltam a legújabb firefox-sal és IE-rel is.

A freemail nagyon fontos lenne, várok egy-két levelet.

Mit tudok eel kedeni?
Ja igen, upc fiber power netem van, 120/10mbit.

Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

(#11017) Termi16 válasza Termi16 (#11016) üzenetére

Termi16
(őstag)

Hihetetlen

Eddig x órán kerestül nem volt jó, ahogy beírtam, helyrejtt.

Így tárgytalan :R

(#11018) madmaxxx válasza Termi16 (#11017) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

A freemail este nálam is többször nem működött. 1 levelet a harmadik próbálkozásra tudtam csak elküldeni.

(#11019) erikke17 válasza Termi16 (#11017) üzenetére

erikke17
(senior tag)

A freemail egy rakás had ne mondjam mi :) .

Én Citromailt használok jó, nem lassú, spam minimális, és áttekinthető és van 2Gb helyed+ még ha akarsz küldhetsz 1Gb-os csatolmányt is a levélhez. 3 éve használom szavam nem lehet rá kopp kopp :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#11020) Termi16 válasza erikke17 (#11019) üzenetére

Termi16
(őstag)

Srácok, félreértettetek...

Semmi bajom alapból a freemail-lel, nálam mindig stabil, úgy funkcionál, ahogy kell.

Ami a mostani dolgokat illeti, vmit nagyon elrontott a upc, és még nem csinálták meg...
Nem egy-egy oldallal van baj, hanem sokkal, most már bitos vagyok benne, hogy globáls upc probléma.

Holnap hívom is őket, oldják meg.

(#11021) brd válasza bendzso (#11007) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Nem fogsz örülni. Sehogy (feltéve, hogy írtál már arra a meghajtóra, ahol a kulcsod volt, de az újratelepítés ezt szokta jelenteni :) ), ez a lényege az ilyen fajta titkosításnak. Az EAEFSDR is csak a kulcs birtokában tudja ezt megtenni (ill. a kulcsot tudja még keresni az akár már törölt partíción, ha jól emlékszem).

One trend a day keeps the doctor away

(#11022) castiel válasza Pitik (#11014) üzenetére

castiel
(senior tag)

Nem kell semmit keresgélni, jó az amit madmaxxx linkelt!!
Csak 2x kattints rá.. nekem is megnyitotta..
Rámész hogy install, követed az instrukciókat(gondolom már telepítettél :P), felteszi és onnan tudsz minden drivert leszedni a gépedhez!

KÉP

[ Szerkesztve ]

(#11023) Trabby

Trabby
(fanatikus tag)

Hali!
Tegnap este óta megy a virus irtó.. 99%-ná jár. Kiírja, hogy kevesebb mint 5perc.. 4,3,2,1..
Aztán újra kevesebb mint 5 perc.. Ez normális? Halad közben, de nagyon lassan S:

(#11024) DeFranco válasza Benhill (#11008) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fog az menni szerintem. Nekünk volt, hogy rosszul kötötte be a fejet a boltos srác, de nem akartuk már visszavinni, így egy darabon felbontottuk a vezetéket, és a megfelelő szálakat elvágtuk, és felcserélve összekötöttük.

Ha szépen dolgozol vele, és szigszalagozol rendesen, akkor szép nem lesz, de működni fog. Ha nem, akkor tetesz rá fejet, azt hiszem az User's-ben gond nélkül ráteszik (mondjuk mi is ott tetettük rá ;] )

(#11025) castiel válasza Trabby (#11023) üzenetére

castiel
(senior tag)

hááát... nekem 23perc alatt fut le több mint 500gb-nyi adatot átnézve :S

Mondjuk ha sok nagy becsomagolt fájlod van, akkor az nagyon sok idő mire kicsomagolja és átnézi őket!
pl: egy 4gb-os linux iso kb +2óra

[ Szerkesztve ]

(#11026) adam_

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van egy asztali PC-m és érdekes jelenséget produkál mostanában. Eddig nem volt semmi baja. Viszont volt egy áramszünet (az áramszünet előtt is csinálta már ezt, szóval nem hiszem, hogy annak tudható be ez a hiba, csak most újra előidézte...) szóval miután bekövetkezett az áramkimaradás, utána bekapcsoltam a gépet, és nem volt kép a monitoron, kereste a jelet, viszont picikét megmozgattam a kábelt és jó volt, majd miután újraindítottam megint nem találta a jelet. Kerestem másik VGA kábelt, amivel rákötöttem a monitorra, egyből jó lett. Már kezdtem is örülni, hogy kábel gond volt, erre az ismételt ki/be kapcsolásnál megint nem találta a jelet. Most mozgatom már fél órája a kábelt, hogy talán érintkezési hibás vagy hasonló, de nem jó. Mi lehet a hiba, alaplapi videókártya haldoklik, vagy a monitorom kezdi beadni az unalmast? Másik VGA-val is próbálkoztam, ott is ilyen jelenséget produkált, mondjuk tudni kell, hogy az a másik (nem alaplapi VGA) se valami új gyöngyszem. Hibás alkatrészekkel meg tesztelni se tudok, hogy rájöjjek, mi lehet a gond! Nagyon költeni se akarok már rá, hogy új videókari vagy hasonlók, mert annyit már nem ér az egész, viszont nagyon jó lenne azt is használnom a notin kívül, sok fontos dokumentumom van rajta, amit persze használni is akarok (hát de ez is vicces, hogy pont most hal meg az egész rendszer, amikor dolgozni szeretnék rajta... :U )

Előre is köszönöm a válaszokat,
adam_

[ Szerkesztve ]

(#11027) madmaxxx válasza Trabby (#11023) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ameddig a folyamatjelző megy addig semmi gond nincs. Ha lassabban is megy, akkor sincs probléma. Légy türelmes, mivel sajnos valóban a teljes átvizsgálás elég sok időt vesz igénybe (akár több órát is). :K

(#11028) Trabby

Trabby
(fanatikus tag)

Értem. Végül is, most hogy mondjátok ezeket a becsomagolt cuccokat. Pont a The Mentalist -nál jár, az pedig be van csomagolva :P:P

(#11029) madmaxxx válasza adam_ (#11026) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem mindenképpen próbáld ki a videokártyát egy másik gépben is, de valószínűsíthető, hogy a monitorod haldoklik. Ha 1 kábel normális minőségű és nem sérült, akkor ilyen hibát nem szokott produkálni.

(#11030) adam_ válasza madmaxxx (#11029) üzenetére

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ami jelenleg abba dolgozik nem tudom kipróbálni, mivel alaplapi...
Hozzátenném még, hogy régebben produkált olyat is ez a gép, hogy a monitor vagy zöld, vagy sárga árnyalatú volt, egy darabig, aztán visszaállt normális állapotra. Ez is a monitor hibájára következtet, vagy inkább a VGA-nak tudható be? Mindenesetre délután ezen a rendszeren kipróbálok két monitort is, az van a háznál, feles VGA sajnos nincs. :U

[ Szerkesztve ]

(#11031) madmaxxx válasza Trabby (#11028) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanúgy, ahogy másolásnál a becsomagolt fájlok átvizsgálása időt vesz igénybe. Nálam is volt, hogy 5-6 órán keresztül ment a keresés. :K

(#11032) madmaxxx válasza adam_ (#11030) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem az alaplapira gondoltam, bár a notival ki tudnád próbálni a monitorodat, hogy ott is ugyanazt produkálja, mint az asztali gépnél. Az asztali gépbe akkor tegyél videokártyát, ott pedig az alaplapi vga-t lehetne megvizsgálni (valakitől kérj kölcsön). A színhiba általában a nem megfelelő érintkezés vagy a monitor hibája egyértelműen.

[ Szerkesztve ]

(#11033) Trabby válasza madmaxxx (#11031) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

Nálam már több mint 12 óra :D :P

(#11034) madmaxxx válasza Trabby (#11033) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Mekkora adatmennyiségről van szó kb. és mennyi a becsomagolt fájl? Jelenleg hol tart? :U

(#11035) Trabby válasza madmaxxx (#11034) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

Nem túl sok. Összesen kb olyan 120gb. És a becsomagolt az kb 9gb. Viszont most nézem és már tovább lépett. Jönnek a képek :)

(#11036) adam_ válasza madmaxxx (#11032) üzenetére

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát rákötöttem notira, átváltottam itt CRT módba, de ezen sem volt képe az asztali PC-nek... még mindenesetre nézzem meg rendes CRT monitorokkal is? Egyelőre sajnos más VGA-val nem tudok tesztelni. :U

[ Szerkesztve ]

(#11037) madmaxxx válasza Trabby (#11035) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Türelmesnek kell lenni, ha alaposan át akarjuk vizsgáltatni a rendszert. Egyébként, mint írtam amíg nem áll meg a keresés addig nincs gond. ;)

(#11038) adam_ válasza adam_ (#11036) üzenetére

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Viszont van itthon egy Gainward Gef. 7900 GT GS, amihez külön tápellátás is kell, azért hozom ezt fel, mivel ha ezzel tesztelném, nem lenne kevés neki a Codegen 400W-os táp a működéshez? Nem szeretnék még nagyobb bajt csinálni a gépbe! :)

(#11039) Trabby válasza madmaxxx (#11037) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

Az leszek! :)

OFF
Örülök neki, hogy végre találtam egy olyan forumot, ahol nem csak az oltogatás megy, hanem próbálnak és segítenek is az embernek. Szóval köszönöm szépen! :)
ON

(#11040) madmaxxx válasza adam_ (#11036) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbálj meg minden lehetséges hibaforrást kiszűrni és akkor talán rá fogsz jönni, hogy melyik alkatrész okozza a jelenséget.

(#11041) madmaxxx válasza Trabby (#11039) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Segíteni akkor tudnék, ha személyesen látnám, hogy mi történik. Én is kérek és kértem sokszor segítséget, de általában azért szoktam kapni.
Nagyon szívesen! :K

[ Szerkesztve ]

(#11042) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Google Docs-ban miként tudok olyan fájlokat törölni, amiket anno megosztottak velem, de már törölték a jogosultságaimat? :F Nem engedi a rendszer.

(#11043) Trabby válasza madmaxxx (#11041) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

:)

Végre bejefeződött. Viszont most nem tudom mit kellene csinálni, vagy nézni. Nem írja, hogy mennyit talált, vagy hogy talált-e. Azt sem hogy törölhetném, vagy hogy ő törölte. :S

(#11044) madmaxxx válasza ByB (#11042) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Elvileg, ha jól tudom a törlés így néz ki:
1. A dokumentum listából válaszd ki a jelölőnégyzetet a bal oldali a dokumentum, táblázatkezelő, prezentáció vagy törölni kívánt
2. Kattints a törlés gombra az eszköztáron
3. Cseréld a dokumentumot
4. A dokumentum, táblázat, egyéb lomtárba
5. Lomtár ürítése a fejlécen

(#11045) madmaxxx válasza Trabby (#11043) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Reméljük törölt mindent, de ha gondolod futtasd le ráérősebb idődben még egyszer. :K

(#11046) Trabby válasza madmaxxx (#11045) üzenetére

Trabby
(fanatikus tag)

Rendben! És még egyszer köszönöm szépen! :)

(#11047) Pitik válasza castiel (#11022) üzenetére

Pitik
(újonc)

Kosz szepen, de nalam nem nyilik meg, nem is ismeri a fajl tipusat, amint a csatolt kepen is lathatod. Ugye ennek nem az az oka, hogy nekem csak 6.50-es a Total Comanderem? ... Talaltam egy eredeti CD-t ehhez a Dellhez, telepitettem rola a hangkartyat, de semmi eredmeny! :( Vajon ennek az az oka, hogy nem volt a CD-n XP-re valo driver, csak Win 2000-re es ehhez regebbi Windowsokra?

(#11048) madmaxxx válasza Pitik (#11047) üzenetére

madmaxxx
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbáld meg akkor az everestben megnézni a hangkártya pontos típusát és úgy keress hozzá drivert. :K

(#11049) G92

G92
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

sziasztok!
olyan gondom van, hogy pár képet egy WinRAR fájlba csomagoltam, amit lekódoltam, de a kódot elfelejtettem. Valahogy ez feltörhető?

Chuck Norris fél kézzel ki tudja nyomni a lekvárt a palacsintából. Még akkor is, ha túrós...

(#11050) ByB válasza madmaxxx (#11044) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bárcsak ilyen egyszerű lenne, de annál a doksinál aminél nem te vagy a tulaj és már megnyitási jogosultságod sincs, nem működik ez a módszer. :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.