Hirdetés

Minden teszt

4301 teszt

minden tesztek hírek

Cikkek

 • Nagyvas: Club3D Volari Duo V8 Ultra

  Kétchipes asztali 3D-gyorsítót a Voodoo5 óta nem láttunk, így az XGI új csúcskártyáját tárt karokkal fogadtuk laborunkban.

 • Athlon 64-es lapok a szorítóban

  Megatesztünkben kilenc darab, AMD Athlon 64 processzorhoz szánt alaplapot mutatunk be. A felvonultatott termékek az nForce3 és K8T800 chipsetekre épülnek.

 • Az örök háború: GeForce-ok a Radeonok ellen

  Újabb gigászi tesztünkben az ATI Radeon 9800 XT és 9600 XT, valamint az NVIDIA GeForce FX 5950 Ultra és GeForce FX 5700 Ultra verseng.

 • Hirdetés

  Black Friday alatt leáll a weboldalad? Így előzd meg a totális katasztrófát!

  PR Minden évnek van néhány nevezetes dátuma, amikor az online vásárlások intenzitása egyik napról a másikra megnő. 2020-ban ezekhez a dátumokhoz bátran hozzászámolhatjuk a komplett márciustól tartó időszakot, különösen a szigorú járványügyi intézkedések idejének vásárlási lázát - amiről most már tudjuk, hogy bármikor megismétlődhet.

  Hirdetés

  Az első Cégek éjszakáját az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én

  PR Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arc(ulat)ukat.

 • Creative Muvo 2 mp3-lejátszó

  A Creative Muvo első inkarnációja osztatlan sikert aratott laborunkban. Most az utódok is megérkeztek.

 • Benq Joybook 5000U notesz

  A széles termékportfolióval rendelkező gyártó ár tekintetében alsó-középkategóriába sorolható notebookja komoly tartalmat vonultat fel divatos külsőben.

 • 26 darab 17 colos TFT monitor a kínzópadon -- második felvonás

  Megatesztünk második részében a DTK, az ECS, az EIZO, az Iiyama, az LG, a LiteOn, a MAG, az NEC, az NFren, a Samsung és a Viewsonic termékeit vizsgáljuk.

 • Az Abit digitális kockája

  A Shuttle sikereit megirigyelve a kisméretű PC-k piacán már számos gyártó mutatta be saját mini PC-jét. A hazánkban népszerű Abit nemrégiben DigiDice névre keresztelt megoldásával jelentkezett.

 • NVIDIA nForce2-es alaplapok tesztje

  Régóta várt összehasonlító tesztünkben tíz nForce2-es alaplap teljesítményét és szolgáltatásait vetettük össze.

Hirdetés