Hirdetés

Minden teszt

4301 teszt

minden tesztek hírek

Cikkek

 • GlacialTech Igloo 2320

  Pehelysúlyú, halk és hatásos hűtő - a cég szerint. Hardveres oldal lévén az ítéletet mi hozzuk meg, hiszen tudvalevő, igazság csak egy van..

 • MidiMod -- Miditorony átalakítás

  Megújulásunk jegyében több hardcore stáb is bemutatkozik. A coolness most utánajárt, mi-mindent hozhatunk ki miditornyunkból!

 • VIA Eden -- dobozba zárt szellem

  A legkisebb PC, a VIA Eden már sokak fantáziáját megmozgatta, és ebből mi sem maradhattunk ki. Kérdés, hogy mire elég 17 x 17 cm..

 • Hirdetés

  Black Friday alatt leáll a weboldalad? Így előzd meg a totális katasztrófát!

  PR Minden évnek van néhány nevezetes dátuma, amikor az online vásárlások intenzitása egyik napról a másikra megnő. 2020-ban ezekhez a dátumokhoz bátran hozzászámolhatjuk a komplett márciustól tartó időszakot, különösen a szigorú járványügyi intézkedések idejének vásárlási lázát - amiről most már tudjuk, hogy bármikor megismétlődhet.

  Hirdetés

  Az első Cégek éjszakáját az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én

  PR Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arc(ulat)ukat.

 • Yamaha CRW-F1 44X/24X/44X-es CD-író

  A CRW-F1 nem csak a hagyományos módon karcolja a lemezeket, hiszen az írás mellett a rajzolásra is képes. Nem elég? A 24X-es újraírás is sokat nyom a latba.

Hirdetés