Hirdetés

Minden teszt

4301 teszt

minden tesztek hírek

Cikkek

 • VIA interjú, 2002

  Az interjú, ami körbejárta a világot, most magyarul is olvasható. Alaposan megkínoztuk a VIA-t, a kérdések teljes spektrumát zúdítva rájuk.

 • VIA interview, 2002!

  Ready for some hot stuff? Want to know what's cooking in VIA's labs? Wanna break some NDAs? Well, we won't, but still, prepare for a cool interview with one of the big guys: VIA.

 • Matrox Parhelia-512 -- grafikus K.O.!

  A második pofont a 3DLabs P10 után meglepő módon a régóta szunnyadó Matrox méri a grafikus piacra... 512 bit, 256 bit, 20 GB/s, három képernyős megjelenítés... tovább nem is soroljuk, elképesztő!

 • Hirdetés

  Black Friday alatt leáll a weboldalad? Így előzd meg a totális katasztrófát!

  PR Minden évnek van néhány nevezetes dátuma, amikor az online vásárlások intenzitása egyik napról a másikra megnő. 2020-ban ezekhez a dátumokhoz bátran hozzászámolhatjuk a komplett márciustól tartó időszakot, különösen a szigorú járványügyi intézkedések idejének vásárlási lázát - amiről most már tudjuk, hogy bármikor megismétlődhet.

  Hirdetés

  Az első Cégek éjszakáját az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én

  PR Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arc(ulat)ukat.

 • GeForce GeNerációk! -- ki a nyerő?

  Három generáció, négy kártya, egy cikk, egyetlen kérdés: Mi mire elég..? GeForce 2Ti-3-4Ti-4MX meccs, rengeteg menetben.

 • 3DLabs P10 -- megreng a grafikus piac!

  A felkiáltójel helyett akár kérdőjel is állhatna. Kérdés, hogy a GeForce4 Ti memória-sávszélességének duplája, és egyéb rendkívül elegáns megoldások mire lesznek elegek.

Hirdetés