A tavasz első ajánlatai

Március első szombatjára perifériákkal, notebookokkal és érdekes komponensekkel készültünk.

Billentyűzetek


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A hazánkban a CaseKing forgalmazta Ducky márkanév leginkább az igen jó építési minőségű billentyűzetekkel kapcsolatban ismert a köztudatban, ahogy pedig az számos mechanikus billentyűzet esetében lenni szokott, termékeiket Cherry MX kapcsolók köré építik.


[+]

A körülbelül 33 000 forintos, MX Black kapcsolókkal szerelt One 2 Mini üde színfolt a gyártó palettáján, ugyanis a gamerek körében egyre népszerűbbé váló TKL kialakítású modelleknél is kisebb, ezzel több mozgásteret hagyva az asztalon az egérnek. A fekete alapszínhez társított fehér alsó résznek köszönhetően pedig szó szerint is érthető az, hogy kitűnik a tömegből – nem is beszélve a beépített RGB háttérvilágításról.

Hasonló külsővel rendelkezik a 46 000 forintos Ducky One 2 RGB TKL és a 49 000 forintos One 2 RGB, ám szélességben mindkettő kicsit nagyobb, mint az előző – előbbi a névből is sejthető módon TKL kialakítást kapott, míg utóbbi már teljes méretben pompázik. A burkolat alatt a feketéénél rövidebb úton járó MX Speed Silver switcheket találjuk, továbbá mindhárom termékről elmondható, hogy magyar kiosztással rendelkeznek, ezzel is kedvezve a haza piac vásárlóinak.


[+]

A teljes méretű Ducky Shine 7-ről szintén elmondható, hogy tetszetős külsőt kapott, amit nem csak minimalista kialakításával és elrendezésével, hanem cinkötvözet burkolatával sikerült elérni, melyet viszonylag ritkán látunk billentyűzeteken. A klaviatúra a számítógéppel lecsatlakoztatható, USB Type-C végződésű vezetéken keresztül kommunikál, a kupakok alatt pedig itt is megtaláljuk azt a temérdek mennyiségű RGB LED-et, melyet szoftveresen tudunk testre szabni. Az előző modellekkel ellentétben csak amerikai kiosztással elérhető Shine 7 MX Blue és MX Brown kapcsolókkal is választható, mindkét verzió 57 000 forint körüli összegbe kerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Hosszú február, még több akció

  A héten processzorok és hűtések, gépházak és kiegészítők, illetve pár speciális szerszámkészlet került terítékre.

 • Akciósan végződik a hét

  Hálózati eszközök, notebookok és különböző apróbb kiegészítők árai is csökkentek az elmúlt napokban.

 • Bálint utáni akciók

  Ma még van esély, hogy egy akciós notebookkal, adattárolóval vagy valamilyen kütyüvel jóvátegyük, ha tegnap nem vettünk volna virágot!

 • Virág helyett milyen hardvert válasszunk?

  Erre a hétre a szemünknek, a kezünknek és az íróasztalnak is találtunk akciókat a boltokban.

Hirdetés