Hirdetés

Virág helyett milyen hardvert válasszunk?

Erre a hétre a szemünknek, a kezünknek és az íróasztalnak is találtunk akciókat a boltokban.

Hirdetés

Megjelenítés

A PCX.hu akciós listája nagy számban tartalmaz most a grafikus megjelenítéshez szükséges elemeket – másszóval videokártyákat és monitorokat. Az előbbi kategóriába tartozik például az alsó-középkategória legjobb ár/értékét nyújtó GeForce GTX 1660 Super, melyet megtalálhatunk a három év garanciával érkező, 90 000 forintos Gigabyte Gaming OC 6GB GDDR6 nevű változatban.


[+]

Mint a nevéből is kitalálható, gyárilag tuningolt modellről van szó, ami így 1860 MHz-es működési frekvenciát jelent. A 6 GB GDDR6 memória 14 GHz-en üzemel és 336 GB/s sávszélességet kínál, és a 280 x 116 x 40 nn-es egységen három DisplayPort és egy HDMI 2.0b kimenetet találunk.


[+]

Maradva az NVIDIA termékein alapuló megoldásoknál, a következő fokozat a középkategória teteje lehet, mégpedig az RTX 2060 Super képében – az ASUS ROG Strix szériájába tartozó, 8 GB memóriával szerelt OC-s változat 170 000 forintba kerül három év garanciával és a gyártótól ismerős, három ventilátorra épülő félpasszív hűtéssel. Ez a modell két DisplayPort és két HDMI kivezetést kínál, van rajta világítás, OC módban pedig 1860 MHz-es Boost órajellel rendelkezik.


[+]

Végezetül a felsőkategóriában választhatjuk az előbbi kártya RTX 2080 Superrel szerelt változatát a ROG Strix RTX 2080 Super O8G képében. Ez azért már komolyabb befektetést igényel, hiszen három év garanciával 300 000 forintba kerül. A kártya OC módban 1890 MHz-es boost órajellel dolgozik, két 8 tűs csatlakozón kapja az extra energiát, a kép megjelenítésére pedig két HDMI és két DisplayPort kivezetést kínál. A 2060 Superrel szerelt kistestvérhez hasonlóan itt is megtaláljuk a világítást, a félpasszív hűtést és persze a külön ventilátor- és RGB-vezérlő csatlakozókat is a kártya hátsó élén, melyek a FanConnect II és Aura RGB header neveket viselik.


[+]

Ha monitort keresünk, akkor a kedvező árú szériában találjuk a Dell vékonykávás InfinityEdge sorozatának 24 hüvelykes S2419H modelljét, mely három év garanciával 56 000 forintért vihető haza.

A konzervatív külsejű, Full HD felbontású IPS panellel szerelt kijelző 250 cd/m² maximális fénysűrűséget és 1000:1 kontrasztot kínál, extrák tekintetében viszont nem fog elkényeztetni bennünket, ugyanis két HDMI konnektort, illetve 2 x 5 wattos hangrendszeréhez egy analóg bemenetet kínál. Az USB hubról vagy a magasságában állítható, netán pivotos állványról már le kell mondanunk a kedvező árért cserébe.


[+]

Miközben a Dell az S2419H-t inkább munkára ajánlja, addig az Acer Nitro VG270 már kifejezetten a játékosok kegyeit keresi: ez az 5 év garanciával és 125 000 forintos árcédulával rendelkező kijelző UHD felbontást kínál 27 hüvelykes képméreten. Ezt egy VA panellel biztosítja, mely ugyan csak 60 Hz-es, de a FreeSync támogatás azért jelen van a készülék specifikációk között. A klasszikus „gamer” dizájnú talp dönthető, viszont pivot vagy magasságállítás nincs, van viszont 2 x 2 wattos hangrendszer, egy DispayPort és két HDMI bemenet.

Wombath

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • Bálint utáni akciók

    Ma még van esély, hogy egy akciós notebookkal, adattárolóval vagy valamilyen kütyüvel jóvátegyük, ha tegnap nem vettünk volna virágot!

  • Akciósan végződik a hét

    Hálózati eszközök, notebookok és különböző apróbb kiegészítők árai is csökkentek az elmúlt napokban.

Előzmények

Hirdetés