Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Az nem Z7 mini hanem valami z7 mini max, a sima mini olyan 270$ körül volt presellben, most 300 körül látom.
Az a Z5S is valami kavar lehet, egyik sorban minit ír, a másikban simát, van ott snapdragon 600 meg 800 is, meg FHD 1920x1080 és FHD 1280x720 kijelző is... A Z5S az 800-as proci, full hd, a mini meg 600-as és hd.
Gyanús hogy a másik is mini csak egy kis baki volt a copy-paste-nél. Ha meg tényleg Z5S ennyiért akkor rá kell csapni.Esetleg rá kell kérdezni náluk. Nekem még soha nem válaszoltak de hallottam már olyant akinek a szomszédja olvasta hogy valaki kérdezett tőlük és válaszoltak rá...
-
Upo
addikt
Ez még az 1.08, CM-hez hasonlóan ki lehet választani hogy mik legyenek és milyen sorrendben. Balra-jobbra scrollozható ha nem férnek el. A legújabb 1.10-ben nem ilyen, ott több soros és alulról felfelé lehet kiterjeszteni.
Ez az 1.10:
Alap amikor lehúzom:
A három kis vonalnál kinyitható felfelé:
-
426os
őstag
Jól látod
Sőt, akkor már írok pár funkciót, amit én szeretek benne:
-Sleep mode: Ha aktiválod, akkor alapból kussban van a telefon, csak akkor csörög hangosan, ha ugyanarról a számról 5 percen belül legalább 3x hívnak. Emellett mikor felébreszted a telefont nem a lockscreen-t mutatja egyből, hanem egy sötét hátterű képernyőt rajta az órával, így a korom sötétben nem égeti ki a retinád. Ha pedig van beállítva ébresztés, akkor feloldáskor automatikusan az ébresztésekhez dob be.
-Az értesítési kör kb mindenre tud jelezni pulzáló fénnyel, emellett alapból ha a képernyő be van kapcsolva ez is világít változtatható erősséggel, valamint ha megnyomod valamelyik kapacitív gombot, akkor is villan egyet finomam. Szerintem marha jól néz ki.
-A kapacitív gombok sorrendje változtatható.
-Touch gestures menüben beállítható, hogy a főképernyőn bárhol lefelé suhintva legördüljön az értesítések panel /Emiatt használtam korábban Apex Launchert/
-Smart sensing-ben állítható, hogy ha rajta vagy egy névjegyen és a füledhez emeled a telefont, akkor automatikusan hívja azt. Ez beállítható hívásfogadáshoz is.
-Kapcsolható, hogy bejövő híváskor ha megfordítod a telefont, akkor elnémuljon.
-Lockscreen-en a home gombot hosszan nyomva bekapcsol a LED villanó.
-Ha a főképernyőn egy ponton kopogtatod a kijelzőt, akkor az betörik (mmint ez egy effekt, ami egyáltalán nem hasznos, de jópofa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest