Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz sch_a #58835 üzenetére

    Érdekes dolog egyébként, tegnap kolbászoltam egyet a német Saturnban, a bejáratnál volt kitéve "nyers" (játék nélküli) 1TB PS4 299 EUR-ért (ami mondjuk eleve nem rossz ár), és szinte üres volt már a raklap, bent a konzol szekciónál hasonlóan. Már kint az előtérben gyanús volt, hogy vagy 4-5 emberke jött szembe PS4-dobozzal, aztén a pénztárnál is láttam párat sorban állni, meg a toronygarázsban is találkoztam eggyel. XB-vásárlót egy darabot sem láttam, mondjuk nem is volt semmi akció. MM-ben még csütörtökön voltam, elég üres is volt az üzlet, de ugyanez: nulla akció XB-ből, PS4-ből kirakva egy raklap Disney Infinity akciós doboz. Gondelom már készültek a másnapi rohamra.

    Ha pedig már úgyis off-topik, megkérdezem itt is: ha már lecserélem az ötéves, 40", nem LED-es, LCD TV-met egy 48-asra (55" már nem is igen férne el, meg viszonylag kicsi a nappali, nincs 3m a képernyő és a kanapé között) érdemes UHD-s modellt venni a következő 6-8 évre gondolva? XB-játék mellett főleg filmek és sorozatok mennek rajta, steamingről (Amazon Prime, esetleg később Netflix), vagy HTPC-ről, TV-adás tökre nem érdekel, 3D, USB-s rögzítés, hajlított képernyő, smart funkciók sem izgatnak.

    modflow: Venom Twin Docking Station für Xbox One - Ladestation für Xbox one Controller inklusive 2 Zusatz Akkus ([link]). Eleve új vagyok a témában, nem tudom, mennyire lesz tartós megoldás az állandó rátöltéssel, de hogy borzasztó praktikus, az biztos. A 360-hoz Sanyo Eneloop-ok voltak hozzájuk illő töltővel ([link]), azok szépen kiszolgáltak 3 évet, és még mindig semmi gond velük.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák