-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Evolve kodot tud valaki kuldeni?
-
tDr1v3r
veterán
Preview programhoz való meghívó jóváhagyásának kb. mennyi az átfutási ideje?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
Evolve - Alpha stream egy picit
kiírta amúgy, hogy nagy terhelés van, elsőre sokáig fog tartani a keresés, meg amíg elindul
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabor1985
tag
Van aki aki rendelt feher gepcsomagot? Nekem a konzolvilagnal azt mondtak h elkeveredett valahol a szallitmany. Es biztos h nem lesz nekik holnap
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Seat
tag
Preview dash meghìvó valaki please 😁gamertag: HypercoreOne
-
vroland44
csendes tag
Elso benyomaskent annyira nem jon at ez az evolve, probaltam monsterrel is hunterrel is... de adok meg neki eselyt!
-
Seat
tag
válasz Donibrasco #22869 üzenetére
Irigyellek,ha birtam volna varni en is fehéret vettem volna😂 képet kérünk (ha lehet),milyen otthoni környezetben a feher,eddig csak stúdiokban mutogattak
-
Gabor1985
tag
válasz Donibrasco #22869 üzenetére
Honnan rendelted?.
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
vg
addikt
Toltam 10 percet, evolve-al, aztán uninstall. Soha többet ilyen alfa-béta szarság.
-
JamesHun
addikt
hát ez vicces
Ez után decemberben valamivel remélem előrukkolnak One ra
Igazán jó játék nem nagyon volt rá eddigAz hogy lehet, hogy konzolon azt mutatja 1 év GOLD om van, de közben 2 hét múlva lejár.
Az USA homeoltatott accountomra kaptam volna valamit (FH2-t megvettem preorderbe), vagy csak baromság amit konzolon mutat?SeriesX: JamesSHun
-
senior tag
-
norbi2010
őstag
Amúgy ennyire nem mennek az ID@Xbox játékok, hogy folyton ingyen kell adni valamelyiket? Legalább tudják, hogy pénzért a kutya nem töltené le. Bár mindegy is, én novemberben inkább a Unity-val játszom.
-
senior tag
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy ha wifire vagyok csatlakozva akkor semmi gond nincs a multival, viszont ha bevan dugva a kábel, akkor fél óránként ledobál...? Zsír új kábel, nem hiszem, hogy azzal van a baj.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Router?
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Nem hiszem hogy baj lenne vele. Van 2 pc a lakásban, azokkal nincs ilyen gond. csak az xbox szarakodik :\
van amikor a dashboardban vagyok és kb fél másodpercre eltűnik a friends és kiírja hogy connect to xbox live.. aztán visszajön. és érdekes hogy wifin nem csinál ilyet. -
JamesHun
addikt
válasz Ron Swanson #22897 üzenetére
nekem a 360 wifin csinált ilyet
mérges is voltam amikor FH-ba egy húzós verseny végén kiírta megszűnt a kapcsolat a szerverrel és nem adta be a versenyt, hogy megnyertemAdjál fix IP címet a xboxnak, de valami jó magasat amit tuti nem kaphat meg más eszköz
IP ütközésre nem nyavajog semmi esetleg?SeriesX: JamesSHun
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest