Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    Szerintem elméletben lehet egymás acc-ját Home-oltatni és akkor tudtok olyat megjátszani, hogy 1x az egyikőtök, másik alkalommal meg a másik acc-jára venni a játékokat. És ha mégis borulna a dolog, akkor jut-is-marad-is alapon nem lesz harag, hogy "miért csak a tiéden van játék".

    A lényeg, hogy ilyenkor mindkét félnek kell lennie aktív gold előfizetésnek, míg az egy acc-os rendszerben csak annak kell, akinek az acc-ján vannak a játékok.

    Teszem azt van X és Y játékos. X megveszi a FH2-t, Y megveszi a Destiny-t. X Home-ol Y-on, Y Home-ol X-en. Mindenki a saját profilját használja a saját gépén vagyis nem a Home-olt profilt. Ugye mivel Home-olva vannak, ezért X hozzáférhet a FH2-höz, hisz az a sajátja, de hozzáférhet a Destinyhez is, hisz' az Home-olva van Y-tól. És fordítva is igaz.

    Csak akkor van gubanc, ha X családtagja is játszani akar a FH2-vel, akkor ő nem fog tudni Xcsaládtag nevű profillal belépni, hisz' az csakis X profiljával műxik, ahhoz van rendelve. Xcsaládtag csakis Y játékaival, jelen esetben a Destinyvel tud csak játszani, mert az van Home-olva.

    Xcsaládtag tehát nem tud játszani X saját játékaival, csakis akkor, ha X profiljávaljával lép be.

    Vagy rosszul gondolom?

Új hozzászólás Aktív témák