- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zeus_2k14 #136649 üzenetére
Azért miért bannolnának ha vásárolsz a cdkeys-ről? Vásárolni pedig cdkeys-ről úgy tudsz, hogy amit meg akarsz venni, kosárba rakod és kifizeted.
Ne haragudj a demagóg válaszért, de vagy pontosítod a kérdést vagy nem fogunk tudni érdemben segíteni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Cyrin
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
No, Far Cry 5 GOLD bezsákolva 17k-ért, ennyit bőven megér. Alapjáték is érdekel, végre pótolom a 3. részt is, plusz az SP single player játékai is érdekelnek.
Live-Die-Respawn
-
fenergie84
addikt
Láma kérdés:
A gyerek Minecraft játékkal szeretne játszani. Valaki ki tudna okosítani, hogy melyik az alap verzió?
Üdv -
IntelKiller7
Topikgazda
GwG csak nálam nem frissült Xboxon? Még mindig a februári ingyenes van ott.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szupermacs
veterán
válasz IntelKiller7 #136667 üzenetére
Nekem is az van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #136667 üzenetére
Én tegnap húztam be az aktuálisokat konzolon. Akkor jó volt.
Véleményem szubjektív...
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lesz valami Xbox One X gép akció húsvétkor?
Emlékszik valaki arra, hogy amikor a megjelent a sima Xbox One gép, akkor az azutáni húsvétra vajon voltak akciók?
Lassan már tényleg nem birok magammal, de nem szeretnék pont egy akció előtt bevásárolniIlletve volt már róla valami pletyka, hogy a következő gép (generáció, fél generáció...) mikor lesz vajon? Tudom még nagyon korai erről beszélni... de mégis?!
-
dobobazsy
őstag
válasz Gombinyó #136642 üzenetére
kb mindent közöl a szerverekkel a masina. nála csak fel volt telepítve, de mivel a home társnak adta kölcsön a lemezt, aki szintén feltelepítette és indította, így gondolom egy időben futhatott a játék a két gépen.
igazából én sem gondoltam, hogy működni fog. megkaptam kölcsönbe a CoD IW-t, hogy játszogassak vele, aztán egyszer nagy unalomba mondta haver, hogy toljuk multiba. mondtam hogy lehet nem fog menni, mivel nálam van a lemeze, de elindította és nem kért tőle lemezt. toltunk is pár kört multiba
egyébként nálam azóta is ottvan a CoD IW a "ready to install" listában, pedig a lemezt már rég visszaadtam.
én sem értem pontosan
-
nagyúr
-
dobobazsy
őstag
válasz bulikavagyok #136675 üzenetére
komolyan mondom, hogy játszottunk pár kört együtt multiba, pedig csak egy példány volt a lemezből
nekem van EA Access, de annak mi köze hozzá? -
dobobazsy
őstag
hát akkor vagy játék függő, vagy az a forgatókönyv, hogy az eredeti tulajnál mehet lemez nélkül ha a home társnál bent van a lemez és épp játszik? más nem lehet
valaki próbálja ki ezt
szerk. az közben beugrott, hogy tőlem kérte a lemezt, ha nem volt épp benne akkor nem indult
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz oriic #136684 üzenetére
akkor az nem az Access-ben van, mivel nem EA játék.
de most hogy mondjátok, lehet hogy van trial belőle. akkor viszont elnézést kérek, erre nem gondoltamszerk. igen, van trial, csak velem nem közölte a home társ, hogy azt kellett igénybe vennie.
csak nálam volt a játék, ő meg kitalálta, hogy nyomjunk egy pár kört együtt. mondtam is, hogy szerintrem nem fog menni, de erre ő csak annyit, hogy deeehogyneem.. aztán rá is csodálkoztam, hogy megy a játék nála is[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zbundy
aktív tag
A gears of war 3 miert nem magyar? Magyar store-ból töltöttem le és még lemezesen meg is van 360ra magyarul de most gamepass keretein belül letöltöttem X-re, de nem találok opciót nyelvválasztásra.
-
AMD Power
titán
Ez a Battlefield 4 nehe feltolja a vernyomasomat rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest