Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Madoc #117691 üzenetére

    Szinte csak minimális az adblockelésem, de netes hirdetésbe sem sikerült beleszaladnom, tévét nem nézek, szóval nem tudom, hogy ott ment-e valami, de elektronikai, és konzolboltokban pl. nulla a repianyag, ami mutatja, hogy érkezik. Se instán, se FB-n, de még a híroldalakon sem jött szembe semmi (se fizetett hirdetés, se bújtatott szponzorált beszámoló). De még partnerség sincs semmilyen elektronikai kereskedővel, hogy legalább az kinyomjon egy hírlevelet. Olyan mintha az MS nemhogy sajnálná a marketingköltséget, és csak a saját honlapján hirdetne, de még szégyellné is, hogy mit adott ki... :U

    Munez: Hát ez az, szaros 500 EUR, ez kb egy PS4 Pro ára, tehát még csak nem is drága (ráadásul olcsóbb, mint Mo-n). Vagy tényleg az történt, hogy a magyar konzolboltok kijöttek egy furgonnal, felvásárolták mindet 499 EUR-ért, és otthon eladják 165e HUF-ért.

    Mindeközben a One S árak a béka segge alatt, mintha már zajlana a Black Friday. 222-től indulnak az 500-as bundlek, 279-ért már terásakat adnak, két AAA játékkal (AC: O + CoD WW2 bundle 280-ért pl).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák