-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
500 at sebeztem egy e75 be ő kilőtt de lényeg, hogy én lettem kék GG.
-
Patrick76496
őstag
Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol meg lehet nézni azoknak az embereknek a régi nevét, akik nevet váltottak? Asszem régen ilyen volt a Duck and Cover, de az már nem működik.
Basszus, annyi ismeretlen van a barátlistámon, akiről nem tudom, hogy ki, nem szeretnék rájuk írni.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
ddt500hu
veterán
Az új sebzésrekordom!! A 10k-ról két dolog miatt maradtam le. Egyrészt a 13 90 meglőtte a végén a Wt. Pz IV-et amitől az menekülni kezdett és nem tudtam egyhittelni, aztán nem bírtam cérnával és vakon lőttem egyet és így a végén lemaradtam 600dmg-ről. Legalább maradt cél!
-
Angel1981
veterán
Egy jó kis spottolós kör- az örök tanulság ilyenkor, hogy bármekkora is a kísértés, nem szabad lőni!
-
jr1994
addikt
IS7 legénységnek milyen képességet ajánlotok negyedikre?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz Bad Pritt #65862 üzenetére
Köszi. Itt az alsó töltő az aki még rádiós is, neki is ráadom majd a látótáv skillt amint lehet.
Volt egy olyan jó random csatám SP-vel, nagyon szoros volt de sajnos kikaptunk. South coaston tier8-ban egy trollágyús Borsiggal tök jól együtt tudtunk működni, ritka az ilyen. Pl jöttek ránk hárman egyszerre, mindketten a 900 hp-s 50-100at lőttük így egy lövést se tudott leadni. De a túlerő győzött sajnos, 12:15 lett a vége. Nekem 3000 sebzés a Borsigunknak 5000+
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
hfrici
aktív tag
Ma meglett a 2-ik 75000 xp-m. Jól számolok, hogy már többet nem lehet összehozni?
-
kisküzdő
tag
Na ez a tökéletes pedotanker. Söt ez már szánalmasan lowtierhiena.lol Csak az arty-t nézétek
[ Szerkesztve ]
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Vartanus
őstag
Hali!
Jeleztem hogy nálam szarozik a WoT és megbeszéltük,hogy a router lehet a ludas.
kipróbáltam,hogy a gépet közvetlen a modemra kötöttem és vagy 2 óra játék alatt semmi gond nem volt.Fogtam a 3Com OfficeConnect 54Mbps 11g Cable/DSL WL-537-es routerem és felraktam a legfrissebb(2011-es) firmware-t. Ideig úgy tűnt működik,de most este újra kezdte.Mi javasoltok?
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
zuchy
őstag
válasz Vartanus #65869 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz írni valamilyen routeres/hálózatos topikba, hátha meglehet csinálni valahogy. Ha így sem akkor lehet venned kell egy másikat sajna.
Volt egyszer nekem is ilyen, egy játék nem ment a routerrel, csak ha modembe kötöttem, minden más játék közben tökéletesen. De a játék nem is érezte hogy neten van, el sem indult.. Amúgy sem jött be a game, de a router máig megvan, sosem volt vele ilyen gond többet. Valamit egyébként programilag szarul csinálhattak meg magában a játékban anno.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Simi37
őstag
Napi összefoglaló:
Hiába tettem meg mindent egyszerűen semmit sem ér
De azért volt kompenzálás:Egyszerűen minden fullbecélzott lövés bement
Hab a tortán Comet 1shot. A centi 1105ról lett kiszedve a többi elaprózva de az E75 is kapott egy 1000est összesen. De sajnos befoglaltak Hiába minden de a +25% nagyon velem volt.Az ilyet mi motiválja?
Az M44 volt ellenem volt 5 mpünk és a HE nem adta be az M44nek a killt Az ilyen játékos pedig képtelen rálőni kb 10 mp volt vissza amikor felspottoltam. Már megvan párszor az ace így kevésbé bánom...de ez a 84k-s vöröskeÉs végül (bár nem időrendi sorrendben) Comet Ász Jaj, mennyire vártam már mikor kapom meg
Bár igazából nem tanulságos...jókor voltam jó helyen és nonstop lőttem amit láttam, lenti oldalon voltunk és a híd mellé felálltam. A végefele visszafordultam és jött 2 jó nagy noob akiket nem zavart h lövöm őket a 2,2k spotdmg első lövésre láncoltam egy fullhps 50 100 mire betöltöttem szétkapták a maradék pedig a periszkóp érdeme. Bár volt sokkal jobb köröm is már csak az vesztes volt.2/10 win bár volt pár izgi kör
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
törölt tag
Ma is jól adta, holnap biztos meglesz a böjtje
-
-
-
Plasticbomb
addikt
Érdekes a T29. Nagyon állat gép. Igaz, a T34-T30-T29 trióval összesen játszottam eddig kb 2000 csatát (T34 1500 csata, T30 300 csata). Kereken 100 csata alatt kifulloztam. Megvan vele az ász is, és ami külön poén, ezzel van a legmagasabb átlag XP-m. Nagyjából az összes, a képen látható tankomat prémmel használtam. 7ik legnagyobb WN8am van vele a saját listámból (2239), a 98ik / 99ik csatában megadta az 1 Marks of Excellence-t is. Jó kis gép. Gondolkodtam rajta eleget, hogy megtartsam-e, vagy sem, de mivel mindenképpen E5 a cél ezen az ágon, így inkább nem tartom meg.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
h1mpi
félisten
Kezdőként megvan az első sikerem 4 tankot lőttem ki egy csata alatt kaptam egy 2-es medált
Valaki le tudja írni, hogy tudok prémium felhasználó lenni? Kipróbálom 1 hónapra, mert 3K nem olyan nagy összeg.
(#65884) sutyi^ : köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
Itt tudsz vásárolni.
Szerintem a Specials részben lévő 3500 gold+30 nap prém jobban megéri 6300 forintért.
Legalábbis én ebbe szoktam beruházni.
A 3500 aranyból még kitelik egy újabb hó prémium, és egy (sűrűn akciós) prémtank.Paypallal a legegyszerűbb a vásárlás, ha esetleg az nincs, kb. 10 perc megcsinálni.
-
Motyi
senior tag
Ha már gold vásárlás
[link]Csak poén
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
Na ja. Most unatkozom, és a youtube-n hihetetlen hazai oktató videókat nézegettem.
Íme két gyöngyszem:
[link]
[link]Ezek alapján szerintem nem kell csodálkozni miért van annyi siemka játékos
Csak erős idegzetűeknek, megtekintés előtt egy feles és némi nyugtató egyidejű fogyasztása ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
-
törölt tag
válasz Chris0321 #65894 üzenetére
Tegnap éjjel jó volt a lapjárás (és a +75% XP), és attól függetlenül, hogy 40% körüli WR-em volt a 7/1-el, sikeresen kipörgettem a maradék 60K XP-t.
Bár csak egy csatát mentem a 4202-vel, átképzetlen 3 skilles legénységgel, de a jelen állapotában egészen kellemes kis vas. -
Chris0321
addikt
válasz Habib[HUN] #65898 üzenetére
Tudtommal az eun nem. Aslain féle telepítőt használom és ő ügyel az ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest