-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
-
Chris0321
addikt
Kresitfarmolásra az elején bőven elég a KV. Nem kell vele előre rohanni, kicsit beforgatod, használni kell a fedezékeket pl. míg töltesz azért vannak, nem szabad egyedül előre menni. Ha esetleg van tapasztaltabb ismerősöd akkor menjetek szakaszban. Tud segíteni ha bajba kerülsz és tanácsot adni, hogy ezt nem kellett volna csinálnod vagy éppen mit kellett volna vagy kell tenned. Igyekezz a saját hp-dat lesebezni és akkor a kredit is jönni fog. A 8-as prém tankkal várj addig amíg el nem éred magadtól legalább a 8-as szintet. Csak magadnak ártasz vele ha előre rohansz, kell egy bizonyos szintű tapasztalat azon a szinten. Ismerni kell a tankol gyenge pontjait, mi mekkorát sebez, ha nincs elég hp-d akkor ne Menj ki elé, stb. A wotreplay-ról tölts le jobb köröket és figyeld mit csinálnak bizonyos helyzetekben, én a tankászos köröket szoktam megnézni mert abban biztos sokat sebeznek, nem csak előrerohannak meghalni vagy Hátul campelnek egész csata alatt.
-
jr1994
addikt
Ha már így szóba került a Superpershing, itt van vele egy friss Kolobanov medálos csatám. Remélem ez lett a szorzó köre a sok mozizó szerencsétlennek
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz KisApám #66456 üzenetére
Igen, a bal oldalán elég nagy de ha minden igaz a jobb oldala is belőhető a tetején. Megszokást igényel persze. De még mindig vannak sokan akik nem ismerik a gyenge pontjait, meg tier limit is van szóval szerintem OK a tank. Csak tapasztalatim szerint az oldala nagyon gyenge, vigyázni kell nehogy túlságosan beforgasd mert ott beviszik. Igazából engem nem zavar a gyenge rész a tornyon, mert cserébe jó a lövegsüllyedés. Kinézel egy domb mögül, lősz és bújsz is vissza, mázli kell az ellenségnek ha távolról akarja belőni. Közelharcban meg rángatod előre-hátra és ennyi.
Az új accomban ez a prém tank van, én meg vagyok vele elégedve, pénzt jól hozza és legénységet is képzek vele.
-
törölt tag
-
Mcray
senior tag
Szegény Amx 45, de kapja a savat . Most, hogy végre kifejlesztettem az 50 100-at, most tanultam meg vele játszani., és rohadtúl megtetszett. Eleinte én is savaztam rendesen, lehet megtartom az 50 100 mellé
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
KisApám
addikt
válasz jr1994 #66457 üzenetére
ITT halálra alázzák pedig...
T26E4 Super Pershing:
"Kiknek ajánlott
Röviden? Senkinek. Ahhoz, hogy jobban megismerjük ezt a tankot, egy picit vissza kell utaznunk az időben, egészen pontosan a 8.8 és az azelőtti időkbe, amikor korunk egyik nagy fosvihara zajlott éppen az orosz fórumokon, aminek aktuális szenvedő alanya ez a tank volt."
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jr1994
addikt
válasz KisApám #66462 üzenetére
Tudom, olvastam. Elég király tank lehetett akkor, de nekem csak most tavasszal lett meg az akcióban. 8.8 meg azelőtti időkben meg még nem is nagyon játszottam ebben a tierben úgyhogy emlékeim sincsenek róla. Valaki aki jobban képben van prémtankok ár/érték arányával talán ír még pár dolgot róla, de mondom, így hogy tier limites nekem megfelel, főleg hogy ingyen volt. Nem nézem ajándék SP fogát
-
VK4502B-nek nagyon jót tett a buff
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Djuree
félisten
ez az at-7 mégiscsak jó vmire, de még mennyire! kezdek ráérezni.
tegnap csata himmelsdorfon (kedvenc mapom). t8-as.
a végére maradtunk a csapatból ketten, én meg egy t8-as med, valami t-34-akármi. neki egy lövésnyi hp-ja, nekem valami 370 körül. náluk volt még 3 t8. egy indien minimum hp-n, egy tigris2 1000 körül meg egy 110 szintén 1000 körül. na mondom tuti vereség de harcolni fogok akkor is. a sineknél csiki csukiztunk. ja az összes ellen paradicsom statos, ez azért adott némi morált, ezért nem rossz ez az xvm néha, lehet amugy feladtam volna lélekben. de így gondoltam, akár 2 tierrel magasabb paradicsomot is le tudok nyomni a tudásommal, valszeg ők nem tudják az at gyenge pontját sem. hát nem is tévedtem.
kilőttem az indient egy lövéssel kevés hp-ról. mondom a havernak aki szintén piros kerülje be őket mert szemből így nem tudunk mit csinálni. persze mire megértette mit akarok kilőtte a 110. na mondom zsír. ha lerohannak végem. de nem rohantak le. a 110 valamit szerencsétlenkedett a vonatok mögött, a tiger 2 lőtt de nem tudodd átlőni csak egyszer, maradt vmi 150hp-m, szóval végig egy lövés lettem volna. a tiger2-őt kiszedtem, véletlen én tudom a tankok weakspotjait.
jön a 110, csikicsuki, nem tud átlőni, ő meg simán kijön elég az oldalát mutatva. marad 400hp-ja, erre elkezd keresztbe menni előttem. kapáslövéseket ereget, egy aranylőszer be is talál de nem üt át, huh ezt megúsztam, közben kap egyet tőlem is. marad egy lövésnyi hp-ja, megáll, céloz, ááááá mondom végem tölts már tölts már tölts már!!! és töltök, lövök, halott.
lehoztam egyedül t8-ak ellen min. hp-val. jöttek is a gratok.
a szivem majd kiugrott, 100 csatából 1 ilyen, vagy inkább 200-ból. na én ezekért játszok.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
aktív tag
válasz scyllarus #66467 üzenetére
Nekem így a végére 62 csata után lett meg az ász vele.Nem szoktam a plecsnikkel foglalkozni de ezzel a tankal éreztem hogy meglehet.Kb 4x vagy 5x csináltam vele 1 osztályt és már az is egy picit piszkálta a csőrőmet hogy mindíg kb 1-2 lövésre voltam az ásztól Még 10 k kell az 50 100-ig én élvezem vele a játékot.De kinek mi..
Wot nick : Lanoka_
-
Angel1981
veterán
Nem sebzésre, hanem XP-re kapod meg.
A lényeg, hogy több XP-t csinálj vele az adott körben, mint az elmúlt egy hét átlagának 99%-a - ebből adódóan az XP követelmény is szokott váltakozni kicsit, attól függően, hogy mennyien játszanak az adott tankkal.
A wot replays honlapon be tudod határolni, csak szűrj rá az adott tankra, és rendezd XP szerint sorrendbe. -
jozefgucci1
addikt
Szerintem amíg még egyben van a KV1S addig érdemes azzal menni , mert élvezetes . Tegnap a papír borsingom valagába küldött egy 473-at és el is füstöltem .Néha ha hatos szakasz van akkor azt vagy a Helcat-et viszem .
Más .: anno M6-al borzalmas rossz statot produkáltam , érdemes visszavenni most mennyire játszható ? Az volt az első ág amit húztam kezdőként és meg is látszik .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Angel1981
veterán
"Mert a végén az IS-4 nem elit."
Mire odaérsz, már rég az lesz; a KV-3 egyik ágyúját is megkaphatja, ezért nem elit, de értelemszerűen, mire kifullozod a KV-3-at, és meglesz a D-25T ágyú, azzá változik majd.
Egyébként mivel a KV-1S-t most megpiszkálják, és csak 3 fokos lesz a gun dep, én a KV-1 után a T-150-et javaslom inkább, mivel kezdő vagy.
Egyébként a KV-1 talán a legjobb "oktató" tank a kezdők számára, szerintem 200 csatát minimum menj vele! -
Mcray
senior tag
Ha szétszedik az KV-1S-t a következő javítással, akkor erős a gyanum, hogy a T-150 megkapja a KV-1S mostani kiváltságát. Azt, hogy sok rajongója lesz.
Most is fantasztikus, de mindenki úgy bele van esve a KV-1S-be, hogy nem látják a fától az erdőt
Semmilyen más tankkal nem öltem még meg 3 darab elit KV-1S-t, akik szakaszban egymást fedezték, és egyszerre jöttek rám 3 irányból. Egyetlen egyszer tudtak sebezni a T-150-ben, mert jó szögbe rángattam a vasat és sokkal gyorsabban töltöttem. Pár ilyen csata után eladtam, mert kellett a hely. Ha most elrontják a Hellcatet és a KV-1S-t (Majd kiderül, hogy igen vagy nem), veszem is vissza a T-150-et.
-
-
aktív tag
Mindíg az első vonalban voltam vele spotoltam sebeztem is és ezek mindíg uanazon a pályán voltak.Majdhogynem telibe mindíg uanannyi lett és csak 1 osztályt adott.Ebből következtettem arra hogy csak kb 1-2 lövéssel maradtam le az ászról vele.A sejtésem végül beigazolódott mert megint azon a pályán megint ugyanoda mentem csak most összejött az a +1 lövés.Ennyi.Az ászhoz elegendő XP-t nem tudom hol lehet megnézni.
Wot nick : Lanoka_
-
Angel1981
veterán
válasz ng0ofy #66478 üzenetére
Csakhogy a KV-1S jelenlegi formájában még max. 1 hónapig lesz meg - pont mire megszokná, addigra pá-pá!
Az IS-4 meg azért nem elit (szemben a legtöbb T10-es tankkal), mert a D-25T ágyút is használhatja, és az még nincs kifejlesztve annak, aki T5-T6 vonalon mozog a szovjet heavyk tekintetében.
Azt az IS-el, vagy a KV-3-mal kell kigrindelni, és amint ez megvan, úgy az IS-4 is automatikusan "megkapja", ergo nem lesz rajta mást kifejleszteni, és elitté változik.
Vili?[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Köszi, mire annyi kreditem lesz eldől. Majd a szeptemberi akcióban veszek egy tier8 heavyt, hogy kreditem is legyen, mert nagyon lassan csepeg, pedig prémiumban vagyok.
Fully electric lifestyle!
-
Departed
őstag
válasz ng0ofy #66478 üzenetére
Megint ez az ST1-ezés...az ST-I, kéretik így használni.
Másrészt az a line az egyik legjobb a játékban, pure Heavy kemény páncélzattal nagyrészt remek lövegekkel. Nagyon jó a KV-1, a T-150, a KV-4, az ST-I és az IS-4 is - mind remekül illeszkedik és jól működik a tierjében. Majdnem mindet meg is tartottam.
csapee De igen, a top löveget kell kifejleszteni az ST-I-n vagy IS-8-on.
Szerencsére olyan borzalmat még nem láttam hogy IS-4 D-25T-vel, fura egy szerzet lehet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Chris0321
addikt
Én az IS ágat ajánlanám, nem tudom milyen tankból lehet kifejleszteni mobilról írok. Azt az ágat már végigvittem csak az IS7-et nem vettem még meg. A másik ágon a KV-4-nél járok, főleg igy stock motorral meg kell gondolni merre indul el az ember mert utána nem olyan egyszerű pozíciót váltani főleg pedig nem gyors. Az IS ágon gyorsabb, kevésbé páncélozott tankol vannak ugyanazokkal az ágyúkkal. Ez egy olyan játék ahol ha jól akarsz játszani meg kell tanulni az alapokat és nem szabad előre rohanni. Az 5-ös szint erre tökéletes. Sokan szoktak ott játszani ezért általában top tier az ember és tele van paradicsommal akiket lehet sebezni. Prémium nélkül legalább 10.000 keditet össze lehet hozni egy csatában ha többet sebez az ember és prémiummal még többet is. De ehhez tudnod kell mit csinálsz mikor hova kell menned.
-
Mcray
senior tag
válasz Departed #66484 üzenetére
Így van.
-T-150 tierjében nagyon erős.
-KV-3 nem annyira.Sokan rohangásznak goldot szórva...
-KV-4 rohadt nagy Troll tank. Gyakorlatilag egy orosz Tigris II és imádja lepattintani az aranyat, ha nem profi ellen harcolunk.
-ST-I. Elsőre borzalmas. Utána látja az ember, hogy a teste milyen sokat pattint és már dörzsöli a tenyerét, amikor rakja fel a nagy tornyot rá
IS-4. Nem mondom, hogy érzem a vasat, de használva az eszemet és az eddig szerzett tapasztalatot, mentem vele olyan bukott csatát, hogy magammal vittem 5 tier 10, táras tankot a halálba. Adott is a játék érte tank ászt...Szóval a tankban benne van, csak ki kell tudni hozni belőle."Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Chris0321
addikt
válasz csapee #66488 üzenetére
A keményebb tankol ellen vagy elég az átütés vagy alapból töltik rá a goldot. Lényegében a pánclzat mar semmit sem ér, akkor inkább legyen mozgékony. Plusz az STn ki kell fejleszteni a bl-9-et is míg az IS-8 megkapja csak a top löveget kell kihúznia ami egy kezdő játékos esetében nem mindegy. Arról nem is beszélve, hogy az IS-el legalább meg van az esélyed gyorsan pozíciót váltani ha látod, hogy gond lesz mert meg van hozzá a sebessége, van esélyed visszamenni resetelni ha a b*lfasz csapattársak inkább ellenkező irányba mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz csapee #66488 üzenetére
IS-8-at szögbe kell rakni és lepattint sok mindent pl Obj 268-at is, egymás után többször is, ha közel megyünk hozzá és forgásra kényszerítjük. Az IS-8 esetében pont a sebessége a páncélja. Azzal rongyolni kell mindennek az arcába, ami egyedül van Amíg nehéz tankként használtam sebeztem 1200-at és vége volt. Medként nem ritka vele a 3500 sebzés. Tanácsotokra vettem meg az M103-mat de IS-8 után óriási nagy csalódás. Lassú, hatalmas és ugyanolyan papír...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Departed #66484 üzenetére
Nem láttál még is4-et d-25t-vel? Pedig elég hard mikor meglátom a csapatomban. Vagy tigris kis csővel.
Ha nem is ilyen de hasonló érzések fognak el olyankor"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Departed
őstag
válasz Chris0321 #66489 üzenetére
Akkor lehet hogy az NA szerveren ahol én játszom kevesebb gold-ot lőnek, de számomra az ST-I páncélzata sokkal jobban bevált mint az IS-8 sebessége. A löveg ugyanaz de az ST-I-vel olyan gyorsan jutottam el nagyon szép átlagXP-vel az IS-4-ig hogy észre sem vettem. Az IS-4 meg hasonlóképpen funkcionál csak gundep nélkül.
Az viszont tény hogy legalább az IS-3-ig csinálni kell a másik line-t is, az T8-ban megtartós is lett nálam, T9-ben az ST-I, T10-ben pedig az IS-4 a király számomra. Persze kinek mi válik be igazán.
D-25T-s IS-4-en igazából meg se lepődtem, T10 is már dugig van agynélkül játszó rossz játékosokkal.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok most valami meghívó kódos dolgot?
Csak mert újra kezdem és a main accomat már eladtam..csak ezért
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Chris0321
addikt
válasz Departed #66492 üzenetére
Egyrészt az ágyú, másrészt a sebesség miatt szoktam inkább az IS ágat ajánlani elsőnek főleg a kezdőknek. Többen is írták itt, hogy a gold ammo miatt a páncélzat már nem sok mindent ér a sebesség viszont jól jöhet ha bajba kerül az ember vagy valahova oda kell érni. Nekem is volt olyan csaták alap motoros KV-4-el, hogy majd végig pasló gázzal mentem, hogy valami kis sebzés nekem is jusson mert akikkel mentem arra az oldalra mind gyorsabb volt nálam és az ellenségtől nem sokan mentek arra de tőlünk sem másképp másik irányba mentem volna.
-
Bingisz
addikt
válasz psycroptic #66496 üzenetére
RU-251 tier 8 light német tank.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
h1mpi
félisten
Matilda-ra T4-ben melyik ágyút jobb megvenni? A jobb átütéssel vagy a nagyobb sebzéssel rendelkezőt?
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest