- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Tuco Ramirez #65686 üzenetére
nem.
gyorsított képzésnél a legények közül egynél (a leggyengébbnél) látsz egy kis sárga ikont a fő képességet jelző százalékszámláló mellett. Ő az, aki a járműnek járó XP-t megkapja a jármű helyett. Na, ő fog 510k-t kapni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #65700 üzenetére
Milyen böngészőt használsz?
-
kisküzdő
tag
-
otto14
őstag
válasz SoulReaver #65700 üzenetére
Ad block böngésző bővítménynek + host block a felugró ablakok ellen
asd
-
Simi37
őstag
Nem tudom milyen böngésződ van de szinte mindre van Adblock vagy adblockplus.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
SoulReaver
veterán
firefox és crome.
-
v!ct0y
veterán
válasz SoulReaver #65706 üzenetére
Hát ha a chrome-ba sok a reklám akkor ott valamit letölthettél. Nálam egy darab sincs. PH is tele van reklámmal ?
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz SoulReaver #65708 üzenetére
AdwCleaner-t futtass elsőnek (ez egy böngészőspecifikus kártevőirtó), aztán Hitmanpro-t és Malwarebytes Anti-Malware-t.
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Régi nagy problémám lenne a WoT-on és most fordulok hozzátok mert már szinte játszhatatlanná teszi számomra.
A dolog kb a 8.0-ás frissítésnél indult ha jól emlékszem. A problémám az hogy rányomok a csat indításra és elindul(de van mikor el sem indul) az adott pálya töltő indikátorcsík és 10 játékból 8x nem tölt be a pálya a fagyás így néz ki:
vagy így:
Ilyenkor mindig kidob egy olyan ablakkal hogy kapcsolat megszakadt> hiba a csatlakozásban. Ha kilépek és újra belépek nem tölt be a pálya.
Próbáltam a wargaming technikai csapatával beszélni de szarak rám igazából.Azért gáz ez mert 2,5év játék után végre megvan a hőn áhított E100 és nem tudom kihasználni mert szinte mindig ebbe a hibába botlok és már lassan elmegy az egész WoT-tól a kedvem,pedig ez a játék a mindenem . Azt megfigyeltem hogy van olyan pálya ami szinte mindig működik (pl Steppes) és van ami soha (az új pályák pl Kharkov soha nem működnek) pl Swamp...
Más találkozott már ezzel a jelenséggel?esetleg megoldási ötlet?
Bári tanács,segítég nagyon jól jön,mert már kezdek nagyon elkeseredni
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
válasz rlazol #65711 üzenetére
Ezeken már túl vagyok.
Én egy AMD 5800K APU IGP-jén játszok amin egy batári nagy 200W hő elvezetésére képes Scythe MUgen 2 hűtő van így a proci IGP-vel együtt sem megy 50fok fölé.
Kapcsolat jó mert pl Bf3 multi, CS multi,net,youtube röhögve megy. De újraraktam már itthon a hálózatot teljesen reseteltem a routert,majd újra belőttem az itthoni hálózatot.
Modot mióta játszok soha semmilyen formában nem használtam.
Már 2x újraraktam a Win 8-at is miatta az össze driver újból fel kirpóbáltam hogy letörlöm az egészet és a C: Win meghajtóra(SSD) teszem az eddigi DHDD) helyett de semmi.
Nálad tökéletesen működik? Ja és a házba van egy i5-ös konfig na azon is ugyanezeket produkálta,meg a lenti multimédia pc-n is kipróbáltam ott is ugyanez. Haveromnál egy jáék szempontjából gagyi HP 620-as notin normálisan megy igaz csak 5-6FPS-sel,míg nálam is van egy tök ugyanilyen 620 noti de azon ismét szarakodik.
Mondjuk néha a lenti router csinál olyat hogy randomra 2-3perce ledobja a droidos telómat a wifiről....
-
Vartanus
őstag
Bocsi lejárt az idő..
Van amikor maga a garázs is így lefagy mikor visszalépek:
whv:
Nálad sincs ilyen probléma?
Esetleg valami ötlet? cseréljek routert?
csapee:
igen a support csávó kért pingplotteres doksit, csináltam is de nem mondta hogy bármi necceset látna benne..bár lehet szarul csináltam a PP-t.
bocsi az amatőrségemért de mi az a packet loost?
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Ez a nicknév nem ismerős valakinek? mefistofele666 (9COL a klán név)
Az előbb parkolóba küldtem az is3ját. (M50/M53)
Az azért jelent valamit, ha egy csatában egy klán/platoon minden tagjától kapom a sírást, miután artyval megsimogattam őket. Poén, hogy fel sem tűnt, csak a csata összesítőn, hogy egy platoon/ egy klán tagjai...XD Más más irányból próbálkoztak.
UI. az összefoglalóban a prohardveres acc - játékos acc résznél még mindig nem vagyok jelen.. 2 év után.. Értelemszerűen: plasticbomb1986 - plasticbomb1986 Fő a változatosság.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Remus389
veterán
egy szerencsés csata a Leo-val, nem szeretem, de néha nagyon ráérzek
sajnos viszont sokszor hamar meghalok
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
mefistofeles
addikt
válasz Plasticbomb #65719 üzenetére
Ha arra céloznál akkor elmondom, nem én vagyok a nevezett játékos.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
h1mpi
félisten
Tegnap kezdtem játszani a WOT-al, mert elég sok ismerősöm játszik és mindenki imádja. Van magyar nyelven egy olyan írás vagy bármi, ami segít az elején, hogy megismerjem a játékot és a "trükköket", hogy ne költsem feleslegesen azt a kis pénzem? Köszi
Fully electric lifestyle!
-
Kakumix
senior tag
Lehet, hogy rémítő, de itt (oktatás linkek) van egy csomó jó cikk amit érdemes elolvasni. Vagy, ha angolul szeretnél olvasni akkor a Wot Wiki. Ha videóznál akkor magyarul Cleverland és MrScheff videóit tudom ajánlani.
Legyen szép napod!
-
h1mpi
félisten
Köszi mindenkinek. Átnézem őket, tegnap nyomtam 10 kört, de elég kicsi sikerrel. 1 tankot lőttem ki
Ami fura volt, hogy elég pontatlan a célzás, mondjuk full alap a tank. A 110 FPS és a 20-30-as ping az megfelelő? Illetve a szervert hagyjam auton vagy lehet választani is?[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
mefistofeles
addikt
Elsőre ne az eredményre figyelj (persze azért hozd ki a maximumot) hanem szokd a kezelőfelületet a tankok mozgását, a sniper nézetet és olvass sok infót. Minél előbb jutsz el egy alap ismereti szintre annál előbb fognak javulni az eredményeid is!
A 110 fps és a 20-30 ping az tökéletesnek nevezhető.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
scyllarus
veterán
Alacsony tierben az ágyúk még pontatlanabbak, a legénység sem 100%-os. Később ez javulni fog (meg te is gyakorlottabb leszel)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Chris0321
addikt
Nem az a lényeg mennyit tankot lősz ki hanem az, hogy mennyit sebzel az ellenségbe. Ha már stabilan lesebzed a saját hp-at az már nem olyan rossz. Főleg míg gyenge a legénységed (ha lehet 75%-osra képezd őket) várd meg míg összeszűkül a célkereszt a biztosabb sebzés miatt. Hagyd a többieket előre menni, had derítsék fel az ellenséget minél tovább életben maradsz annál többet sebezhetsz. Persze nem kell megállni a hátsó sarokban és ha lehet soha ne menj egyedül sehova, főleg az elején. A lemming vonattal sem érdemes menni(ha nem tudnád a lemmingek azok akik sokan több mint a csapat fele egy irányba elindul ami az esetek nagy többségében vereséggel is zárul) mert ott már egymást fogják blokkolni.
-
Karajev7
tag
Hi! Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni: Leopard PTA vagy T30?
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
v!ct0y
veterán
Megvettem az e100 5vereség kapásból. Imádom ezt a manipulált szart
-
Habib[HUN]
senior tag
A T-44 közepes tankkal meglepően könnyen adja a tank ászt. 1295 alap XP ma elég volt hozzá.
-
MinionFlasH
senior tag
Felfüggesztettek 1 órára, kinyírtam a kis mocskot! Ott baszogat, kilöki a seggem beáll elém ro*adt any*át az ilyennek....
-
emre
veterán
válasz Karajev7 #65743 üzenetére
Ízlések és pofonok különbözőek. Nekem a PTA még nem fullos, (csak a nagy löveg van meg) de eddig nem vagyok hasra esve tőle, de még a legénységem sem tökéletes hozzá. Klánban a leo1-es valószínűleg többször fog kelleni mint az E4. Kredithozamról meg nézz meg 1-2 replay-t.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest