- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz 04ahgy #65446 üzenetére
Tier 3 Medium Tank Pz.Kpfw. IV Ausf. A
Ez a kis mocsok hiányzik nekem már csak hozzá. 3 hete az Object 430 is hiányzott, de azt kicsaptam, ezt viszont nem sikerül az istennek sem. Nagy ritkány látok egyet-egyet a csatákban, és jellemzően akkor sem én csapom ki. Már rá akarok venni valakit, hogy számoljunk össze, had csapjam szét.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
rlazol
veterán
válasz Plasticbomb #65453 üzenetére
a minap adtam el...
de 41.000 kreditből újra tudom venni, de nem értem, h lehetne megoldani, h egymás ellen menjünk?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
SoulReaver
veterán
Na csak felnéztem, 2 kör obj 140, egy kör amx 12t = 3 bukta, finom volt, de nem kell több
-
emre
veterán
Hihetetlenek /gyorsak/ ezek a moderátorok, nem bírják ki, hogy ne az övék legyen az utolsó szó.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #65453 üzenetére
Hónapokig vadásztam én is erre a kis vacakra.
Volt mikor három is volt az ellennél, persze egy se nekem jutott. -
dfsz34
őstag
Tiszta hülye voltam eddig, a covenanter-t a mocsok sz.r QF40-el használtam, valamiért az maradt bennem, hogy tier5 ágyú, de iszonyat szenvedés volt vele a játék, mondom veszek bele aranyat, mert ez egy borzalom, túl közel kell mennem és még akkor is pattogok gyenge ellenfelek hátáról. Azt tudtam hogy a cromwell előtt vannak mocsok szemét tankok, de ez túlment minden határon, komolyan mondom. Nézem, tier4 az agyú azt a q..va, ezt benéztem, gyors csere vissza a QF-2 stock ágyúra, amelyik a legjobb mind közül, amit lehet választani és az eredmény (arany nélkül):
Győzelem! Map: Cliff Covenanter 4 565 (x5 minden nap az első csatáért) 18 242
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x10)
Legénységi XP: 5 021 Javitások: 826 Lőszer: 1 440 Teljes: 15 976 WN8: 6 777 (100) -
dfsz34
őstag
igazából mindegyik ágyúja tier4, és a dupla lövős QF-40 egészen jól ment kisebb tier-ben, meg az is trükkös, hogy csak a nagyobb torony után lehet felrakni, mintegy sugallva, hogy ez a legjobb. Bedőltem neki. Csakis a stock ágyút, a többi szemétre való, bár aki meg akar ismerni mocsok szemét tankot valamiféle kíváncsiságból, annak, de csak annak ajánlható a QF-40 is
-
rlazol
veterán
Biztos lehetett volna jobban is csinálni, mert a KV-2 nem tűnt jó játékosnak, de még így is megvan az első ászom a Párduccal!
WN8: 7608
(de hogy nem tudok 5-nél több tankot kilőni egy meccs alatt...)mindenkinek köszönöm a sok segítséget és jó tanácsot!
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
athomi
veterán
Ez ilyen hétvégi divat, hogy 1600-1800-as wn8-cal aranyal lőnek t10-es tankok, meg T34-ek t9-es csatában?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #65439 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő és alapos leírást, tanácsot.
Felszerelés nekem is ez van fent."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Stigma.HC
senior tag
válasz dfsz34 #65467 üzenetére
Hát én baromira élveztem a covenantert és a crusadert is. Utóbbit meg is tartottam. Mondhatjuk, hogy a négyestől egészen a nyolcasig minddel szeretek menni. Kilencesnek most kezdek épp neki. Nem is tudom, hogy van e még egy ilyen ág ami szinte végig tetszik. Első hármat nem igazán tekintem játszható kategóriának egyik ágon sem.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
fradi81
veterán
Tier 8 szakaszozásra várok jelentkezőket
moto g72, Ninebot d28e
-
Bingisz
addikt
Hehe, és a kép után egyből adja az RNG is.
T34-3 Powa:"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
őstag
válasz dfsz34 #65467 üzenetére
Ha jól emlékszem, az alap ágyúnak valami 70mm körüli az átütése, a többinek szóra sem érdemes, biztos jó kis tank, tegnap toltam vele vagy 3 nyerőkört zsinórban, aztán el is adtam 50%nál mielőtt a game visszahúzta volna 30%-ra... a folytatását meg összehozom szabad TP-ből majd ha igényem lesz a folytatásra
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
superfly2
tag
Itt egy STB-1 tank ász, szerintem nagyon izgalmas meccs volt, érdemes megnézni!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Chris0321 #65463 üzenetére
Ezt nagyjából hajnalban lehet jól eljátszani, amikor alig 10k játékos lézeng a szervereken. Az OB263at végül így szereztem meg, amikor még friss volt. Egy klántársnak volt már, és mondtam: számoljunk össze, én artyval jövök, te meg beállsz valahova nagyon messze a pálya végébe, és szétlőlek.
Meglett. Igaz, 3szor beszéltük meg, melyik bucka illetve mélyedés az övé.Érdekes, akkor is csak 1 tank hiányzott a masterhez, és akkor is így szoptam vele. Közben, azóta rengeteg 263at kaptam szét...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
dfsz34
őstag
Megcsináltam ugye a második accot, ahol csak T49-el megyek, mivel egy dolgot akartam kipróbálni, hogy mennyi aranyat lehet kigazdálkodni vele, prém nélkül, ha tényleg mással nem megyek. Jelenleg 10 aranyat toltam bele és vidáman kitermeli, sőt, még marad is kredit, úgyhogy emelhető a darabszám.
Azért ha nem kell spórolni az arannyal, illetve van némi tapasztalata az embernek a tankkal, akkor összehozható egy átlag feletti wn8 vele és nem csak 1 csatában A hat db legénységi xp-s küldetés teljesítve:
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
T49 6/8 1 640 5 506 (100)Ez már majdnem az EJ szintje, kár, hogy én nem tudom tartósan hozni azért, most jó csaták voltak, ennél azért gyengébb az átlagom.
Egy s35 megfenyegetett, hogy feljelent warpack miatt. Mondom neki, hogy még hatodik érzék sincs a tankomon, igaz van optika, bino meg helyzetfelismerés, úgyhogy én fogom őt meglátni előbb, ha éppen az a gondja.
Mi a rák ez a warpack, amit szerinte én használtam? Mondjuk mondtam neki, hogy nyugodtan küldje be, hadd röhögjenek rajta.
-
stork13
aktív tag
válasz dfsz34 #65485 üzenetére
Warpack:
The modpack contains:- smart modified autoaim, that can track a target behind obstacles and highlight its contour. Also, it doesn't aim at the center of the vehicle, but at (preprogrammed) vulnerable spots. Oh, and it also calculates the speed of the target and aims in front of it to compensate (pre-aim)
- automatic fire extinguisher/repair, a script that triggers the repair/extinguish automatically as soon as it happens
- removes any aim circle jerking (contrary to he official version, there is no jerk even when you get rammed)
- counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from
- sixth sense mod that replaces the perk (if you don't have it), it shows you not only you are targetted but also who's targetting you
- artymode for tanks and TDs, snipermode for arty (with the artymode you can fire HE shells accross the map with a regular tank)
- tracerhack (visible and color tracers)
- a mod showing on minimap where trees fell or buildings got destroyed ("ideal for field commanders")
- a mod that removes ALL vegetation and "binoculars" in sniper mode
- laser pointer mod
- a free camera mod
- enemy reload timer
- white wrecks
- fire burst mode
- extended zoom in sniper modeWarPack requires the Premium WoT account!
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Timyyy
őstag
Hihetetlen hogy az 5x-ös szorzós hétvégéken a szokásosnál több gyökér jön elő a föld alól és tegnap 8-as, ma pedig 6-os vereség szériát lejátszva esélytelen bármelyik tankomat is szorzózni... fájdalom... inkább meyek más napokon több csatát de többször én be nem lépek 5x-ös hétvégén....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
scyllarus
veterán
válasz dfsz34 #65487 üzenetére
Sokan használják nagyon... Amikor a fél éve szabadon ácsorgó tomato azonnal fedezékbe tolat, amint ráfordítod a csövet (spotolva eddig is volt, szóval nem 6. érzék). Elfordítod, előjön, ráfordulsz, azonnal vissza... Na, ez mind ilyet használ. Persze piros, max narancs, mert esze nem lesz több tőle, helyezkedni, taktikázni nem tanul meg, csak 1-1 szituációban menti meg a bőrét.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest