- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ellenfél IS-8-asa (piopul [1_PCZ]) teljesen kifakadt, hogy micsoda gold noob vagyok, közöltem vele, hogy sajnos a normál ap lőszer 267mm-es penje is tökéletesen elég a papír IS-8-asának a leiskolázásához. Feltételeztem, hogy közel 14000 csatával a háta mögött tudja, hogy ne álljon ki szemtől szemben a Jagdtiger-el, de hát na...
-
Jo33by
tag
Emberek ehez a játékhoz egy taktika kell. 8-an 10-en megindulni egyik oldalon. Ennyi... sima győzelem mert túlerő lesz azon oldalon. Aztán már gyerekjáték befejezni mikor már meg van a létszámfölény. Számtalanszor bebizonyosodott.
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Ma a Cromwellnek is és a T-71-nek is adtam egy ászt, had örüljenek.
Érdekes volt, hogy a Cromwellel egy durva Tier8as csatában lett meg, a kezem is remegett utána, a T71-el, meg álltam, spotoltam 8 ezret, (közben kimentem megnézni hogy áll a kajám) és ennyi volt az izgalom.
Mára ennyi, jöhet a True Detective S01E04"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #43554 üzenetére
Pár napja volt itt az a vita, ha emlékszel, Cingar és Petike között. Tulajdonképpen annak annyi volt a lényege, hogy egy jelentős tank bázissal rendelkező csoport kivált a HHR családból (A-ból, B-ból is többen) és egy új klánt alapítottak. Ezért még nem csatlakoztam volna hozzájuk, de az a minősíthetetlen hozzáállás, ahogy a HHR vezetőség kezeli a helyzetet ráébresztett, hogy nincs ott helyem, és nem fogok ilyen-olyan keresztes háborúkat vívni olyanok ellen, akiket kedvelek, röviden ennyi. Meg nem mellesleg a fő forradalmár több olyan srácot is magával vitt, akikkel rendszeresen játszottam a HHR-ben úgyhogy beszéltem velük és úgy döntöttem megér egy próbát. Holnap tudok majd belépni.
(#43555) Flayer: ez alig karcolgatja az első osztályt, a Tank Ász jelenleg masszívan 1400 fölötti xp. De azért köszönöm, a tied is szép kör volt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Jo33by #43557 üzenetére
Aha... múltkor a mi háromfős Type 58 platoonunk tartott fel Lakeville-ben a hegy mögött hét (5 heavy, 1 med, 1TD) tankot, míg a többiek elbukták a várost meg a tóparty campvonulatot is... holott nálunk volt a túlerő. Féltek az ALR-ek meg az IS-ek is, aztán a hátbatámadó Hellcatek vetettek véget a napnak (azért kaptak rro-t a képükbe). Nem rajtunk múlt a csata, az is biztos...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Viktoár
addikt
válasz diegho #43551 üzenetére
Áhhh ugyan 3k-t átlagban? Ha én ilyet tudnék akkor fizetést kérnék azért hogy játszak a csapatban.
Változó a teljesítményem,hol jobb hol rosszabb.De többször volt rá példa hogy 3k fölött sebeztem.Van amikor nagyon pontatlan a löveg,érthetetlen okokból,olyankor nem sokat tudok hozzátenni a játékhoz.Általában vereség a vége azoknak a csatáknak.Vagy az elején kinyír a scout.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
dfsz34
őstag
Ez már nagyon érett neki. A sokadik ászom a Siegfried line csetepatéban és csak 3 arany lőszerbe került, olcsón megúsztam.
Győzelem!
Map: Siegfried Line 2014.02.10. 22:47:53
Jármű: KV-3
Exp: 4 790 (x2 minden nap az első csatáért) Credits: 65 983
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Chris0321
addikt
válasz Jo33by #43557 üzenetére
Ez az út a biztos vereséghez. A lemmingek kiválasztják a pálya legkeskenyebb részét ahol az ellenség simán kifilézi őket vagy legalább addig feltartja míg a másik oldalon előretörnek és minimum befoglalnak. Általában még egymást is akadályozni szokták ezért sem rendesen védekezni sem támadni nem tudnak csak elhullani egymás után és általában úgy lövik ki őket, hogy akadályozzák a többieket a támadásban.Több mint 18.000 csatám volt eddig nem egy lemming vonattal találkoztam csak nagyon kevés esetben fordult elő, hogy nyertek. Volt olyan, hogy csak annyi kellett volna, hogy visszajöjjenek megvédeni a bázist mert az ellenség elkezdte foglalni de inkább az ellenséges bázisnál vacakoltak pár védővel míg vesztettünk.
-
KaLeun
senior tag
válasz SoulReaver #43531 üzenetére
Sajnos a csapattársak agyi kapacitása is csak az arany használatára terjed ki. Durva, hogy még így is vannak olyan elhúzódó csaták, hogy 7k sebzés mellett második egy WZ-111 1-4 (2k) és harmadik egy T34 (1,5k) és a többi meg a lőttünk is egyet kategóriát képviselte.
Vannak lehetetlen csaták, pl. Airfielden egy tipikus 30 tankból vagy 25 t10 td csatában, mindenki beáll CD-2-re és E6-ban engem és egy M103-at lazán körbevesz 6 ellen és sértetlenül távoznak. De ez már lassan teljesen általános, hogy van mögötted 5-6 td vagy több és nyugodtan átjönnek dombon/gerincen a medek/lightok és szarrá lőnek. Gondolom ha jelez a 6. érzék már nem is lőnek.
Cila
-
Valaki kérdezze meg, hogy miért nem megy a szerver!!!!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Djuree
félisten
válasz Dreadloord #43572 üzenetére
az nagyon kell, megint lehet baszódni a modokkal, hurrá.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Simulacrum
senior tag
válasz SoulReaver #43542 üzenetére
Az írogatást kellene mellőzni a többi jó volt, kivéve egy valamit az elején. A Conq sima lőszerrel lőtt meg, méghozzá a tornyod oldalát. Egy jó tanács: Mikor olyan helyen mész át, ahol esély van scoutra és ezáltal meglövésre (Lakeville, Mountain Pass, meg még ezer ilyen hely), akkor mindig fordítsd a tornyod a várható lövés irányába. Maga a lőhető felület egyrészt így kisebb, illetve a lövegpajzs minden torony esetén erősebb, mint az oldala. Ha itt pl. így tettél volna, akkor az első sebzést elkerülöd.
-
-
Djuree
félisten
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sutyi^
senior tag
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.11_eu_install.zip.torrent
Annak aki türelmetlen.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
-
Geza26
senior tag
Hello!
Tudna valaki leírást linkelni a 8.11 utáni változásokról?
Köszönöm!
Géza
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Geza26 #43581 üzenetére
Itt a hivatalos jegyzék a a változásokról, a silent nerfeket meg majd észreveszitek út közben.
-
unravel
őstag
Jönnek a "kinek van modja a 8.11hez?" és a "más is észrevette, hogy lassabban tölt az X tank?" hozzászólások.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
mtade
aktív tag
válasz Dreadloord #43582 üzenetére
Látom, nagyon tetszik a LMGTFY, de ha már csak ez megy, légy kedves legalább normálisan használni.... Pl így:
Megkeresem neked google-nThinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Dreadloord
senior tag
Ha neki így nem tetszenek a találatok, azt ír be amit akar, ennek az a lényege, hogy egy 3 éves csecsemőnél legalább 1 fokkal igyekezzen nagyobb önállóságot produkálni, nem az, hogy most pont én mit írok be neki a google-be, legközelebb azt írom be, hogy google, hátha akkor rátalál XD...
-
Geza26
senior tag
válasz Dreadloord #43582 üzenetére
Ezért kár volt fárasztanod magad, valószínű most nagyon büszke vagy magadra ...
Akit érdekel itt vannak a változások magyarul: [link]
[ Szerkesztve ]
Géza
-
Veatta
aktív tag
A launcher már frissít.
-
Q.R.
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Frissítés után miért nem tudok belépni? Nem fogadja el a jelszót...
http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
dfsz34
őstag
válasz PR0JECTNR56 #43583 üzenetére
"T34 profitability increased by 5%"
Érdekes, nincs kötőjel, tehát az amerikai prém tanknak kéne lennie, de az eddig is jól adta a kreditet. Úgy látszik sok siemka vett mostanában és lehúzzák a kredit értéket, másra nem tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest