-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz dfsz34 #43200 üzenetére
Ezt csak megerősíthetem, ugyan én most az ISU-val farmolok, de imádom a Tier-10-es csatákat, egyszerűen tényleg butának kell lenni ahhoz, hogy 2000 sebzés alatt végezzek.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
fényelőkész
csendes tag
Üdv mindenkinek.Tudtok valamilyen lehetőséget az arany szerzésre, a játékon belül?Gondolok itt plármilyen kód,regisztráció, vagy bármi amivel pénz nélkül lehet szerezni, néhány aranyat.
-
marked one94
őstag
válasz fényelőkész #43206 üzenetére
Kereshetsz ESL csapatot ahol ha jó helyezést értek el kaptok aranyat.
You'll Never Walk Alone
-
törölt tag
válasz Diarmand #43205 üzenetére
Mentségemre legyen mondva, hogy noob vagyok, de szerintem a dpm néha sokkal többet jelent mint az alfa.
Amikor a 183-mal megyek, egyszerűen sajnálok a 200 hp alatti vasakra lőni, még akkor is ha muszály, mert utána majd fél percig letolt gatyával kell imádkoznom, hogy arra ne tévedjen valaki, aki esetleg az én súlycsoportomba tartozik.
Ezzel szemben, a Tortoiseal sokkal durvább pusztítást tudok művelni, mert hiába kicsi az alfája, de a percenkénti sebzésmennyiséget el tudom osztani több célpontra is
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz fényelőkész #43206 üzenetére
Ha minden igaz a mobilszámod megadásával is kapsz egy keveset.
=^-^=
-
forras2
őstag
Sziasztok
1 kis segítség kéne. 1ik klántársamat nem engedi be a szerver, ezt írja ki nála.
védelem a több szerver kliens egyidejű behívása ellen
Ez miért van, és mit lehet tenni ellene? -
vhw
addikt
Vetemedett mostanában arra valaki, hogy ilyen GT 210, HD5450, HD6450 szintű kártyával indítsa el a WoT-ot?
Standard grafikán, minimum beállítások mellett, 1024x768 felbontáson képesek lennének ezek a vackok olyan stabil ~30 fps-t hozni? (Athlon II X2 245e lenne a proci)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fényelőkész
csendes tag
Jelszó megváltoztatásával nem csak akkor kapunk aranyat ha arra a szerver üzemeltetője kér meg??
-
Pete55555
addikt
GT 240-en játszok X2 250 mellett. Gddr5-ös memória van a vidkarin, ez mondjuk nem mindegy, azt hiszem a 210-en Gddr3 van csak, de az én karim 1920x1080-ban minimum grafikán, maximum látótávval 50-60 fps körül van és olyan 30-ig szokott lemenni. Ez alapján mindent levéve, olyan felbontáson meglesz kb 30 min fps.
Szerk: A proci viszont húzva van 3000 mhz helyett 3600-on fut, és 90% felett van a kihasználtság az első magon (a másik meg 20% körül...) ezért is van valszeg az fps drop, amúgy a vidkari bírná 50-60-at, szóval szerintem a procin húzz egy keveset, ha tudsz.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Mister_X
nagyúr
De imádom a WG-t Ott sipákolt minden login után, hogy meg kellene változtatnom a jelszavam. Oké. Megváltoztattam, erre mi történik? Nem tudok belépni... Biztosan nem írom el, biztos nincs benyomva a Caps Lock sem, biztos nem emlékszek rá rosszul Aztán amikor rányomok, a reset password linkre, nem küldi a kódot a telefonomra. Rányomnék, hogy küldje újra, de szürke
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
skopy
tag
Sziasztok
A kínai ágon merre érdemesebb elindulni a Type T-34 es után ?
59-16 könnyű tank mellette szól az auto loaderes ágyú
Type 58 közepes tank páncélozottabb, nagyobb a sebzése.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Departed
őstag
Az elején úgy volt meg se tartom az T25 AT-mat a nagy löveg kifejlesztése után, erre tessék :
Himmelsdorf, hill-en kezdtem, pár lyukat ütöttem aT8asokon, ellenfél elkezdte foglalni a zászlót odalent.
Na mondom a sebesség megvan, hogy leérjek segíteni.
Útközben két lövéssel Comet elintézve, zászló közelében a fal előtt T-44, aztán E-75 szemben velem, eltalált, de aztán megmutatta az oldalát. Na mondom égessünk egyet: sikerült is.
Aztán még a Centurion beköszönt és kapott egy sima meg egy kill-t érő lövést.
Végére Tiger II maradt az ellenfélnél, de hárman befoglaltunk, mire leért volna.Mostani Tankász árfolyam tehát a T25 AT-nál: 1273 XP. 3*-ozva prem-mel jól jött a majdnem 6ezer a T28 felé vezető úton.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
SoulReaver
veterán
Skacok, aki teheti, ezt nézze meg, mert elég jó lett XDReply
-
Departed
őstag
válasz #43783936 #43232 üzenetére
Köszi pajtás.
A Proto-val még valamit kezdeni lehet elvileg a T25AT lövegével, szerintem azon fejlesztem ki a T10-est, és csak utána jöhet a sima T28, annak mi más lenne a lényege mint hogy cammogás, turretmentesen de halálosan.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
törölt tag
válasz Departed #43234 üzenetére
Lehet valamit kezdeni, ha esetleg odaérsz.
Az AT-k valóságos rakéták ezekhez képest.Első csatám Sand River támadás volt vele.
Benyomtam a tempomatot, és elmentem a foglalókörig, úgy hogy nem volt mire lőnöm.
Az összes elfoglaltságom a csigatepsi kormányzása volt.Teljesen kifejlesztve viszont mát kaptam szét vele JP E100-at.
-
Simulacrum
senior tag
Egyértelműen a Type 58-at ajánlom. Az egy teljesen rendben levő közepes tank, szeretek vele játszani.
Az 59-16 viszont a mostani viszonyok között eléggé rossz játékélményt nyújt. Főleg hatodik érzék nélkül jönni fognak az 1 perc alatti körök, mert ahova berakja, ott általában egy lövés vagy. Én vacakolok vele, mert a WZ-132 érdekel, de aki csak az egyik ágon menne, annak mindenképpen a medet javaslom. -
vhw
addikt
válasz Pete55555 #43225 üzenetére
Hát a GT 240 kicsit már más kategória
Jelenleg ebben a gépben nincs diszkrét kártya, csak alaplapi, amivel még a garázsban is csak ~10 fps van
Nem a procin múlik... (egyébként egymágos teljesítményben kb ott van ez a proci is mint a korábbi x3 450-em, az gond nélkül vitte improved grafon is - szóval ilyen téren nem lenne probléma)Valami teljesen olcsó alap cucc érdekelne újonnan, amivel minimum beállításokon tisztességes fps-t el lehetne érni az említett felbontáson.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
aktív tag
Sziasztok
10-es Brit Td re milyen legénységi skilleket és milyen felszerelést ajánlanátok.Gondolom van egy pár ember akinek megvan és van tapasztalata is vele.
Előre is köszi
Wot nick : Lanoka_
-
Chris0321
addikt
Diego: Nemrég beszéltük róla, hogy Lakeville-n miért mennek a mocsárba a top heavyk. Ma P2-vel kerültem erre a pályára topként. 2 IS-3 és egy T-32 volt még 8-as, de egyedül mentem a városba. Kiderült, hogy az egyik IS-3 magyar, megjegyezték neki, hogy miatta vesztettünk mert nem a városba jöttek. Két válasza volt miért nem arra jött: nem arra van a bázis és meddel könnyebb manőverezni a városban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz #40993792 #43231 üzenetére
Most már jó.. tipikus anomália. Elmentem WC-re, lehúztam mérgemben 1L teát, visszaültem és elfogadta elsőre. Ki érti ezt?
Amúgy Hetzert igen megszerettem, állandósítani fogom. Milyen eszközt érdemest rá venni? Álcaháló és csigaszem van rajta depóból.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Nálam parancsnok - hatodik érzék, lövész - fegyverkovács, sofőr - megelőző karbantartás, első töltő - biztonságos lehelyezés , második töltő - javítás. Természetesen a BIA az alap.
Töltés és célzásgyorsító van fent állandóra.
A harmadik nálam minden vason a csigaszem, mert néha én is meglepődöm, hogy mit össze lehet spottolni egy láncfelrakás, vagy egy masszív kempfeszt alatt.
Első variációban venti volt csigaszem helyett, de én akkor vaksinak éreztem magam.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz #40993792 #43243 üzenetére
Nekem is a 105mm-es mordály van fent. Viszont T6-osok ellen is elég eredményes vagyok. Ezt egy KV-1S ellen tapasztaltam ki. Féloldalasan állt nekem. Páncéltörő lepattant. Oké, goldammo. Az is lepattant. Egye fene, ha már végem, berakok a repeszrombolót. Mínusz 200 a KV-ból. Azóta nagyobb gondban vagyok a lőszerelrendezéssel, mert csak húsz töltetet vihetek magammal Általában mindig 1000 felett sebzek, volt már 1600 is T6-ban, ahol én voltam a lista alján.
-
Pete55555
addikt
Ezzel már biztos korrekt FPS-ed lesz, ez a legolcsóbb GDDR5-ös kari. De szerintem lehet elég lenne neked a DDR3-as is, bár fene tudja...Mondjuk AMD APU-n is korrektül fut a WOT (vannak fent gameplayek) és ott is csak az APU-ba integrált GPU van, DDR3-as ramokkal.
Én a helyedben néznék aprón valami olcsó GDDR5-ös VGA-t.
Pl Ezt 1 hét próbagari is van rá, miskolci...[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
Mai hazánkfia:
Kuss sz@r kis hetes med, nekem már van egy nyolcas tankom (is-3) !
És nyugodtan nézelődött egy lövés nélkül. amíg szét nem lőtték.
Hiába, top taknnént meg kell dolgozni azért a 263-as effiért, amit 9000 csata alatt összehozott.
A nickjében szereplő évszám szerint már ős is elmúlt harminc éves.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest