Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
üzenetére
A kukából visszaállítottam a mappát, de az is üres volt, mint a C-n a dokumentumok mappa. Túl gyors voltam a törléssel a microsoftos operátor szerint, mert a C-ről kiemelte, de a drive-ra még nem másolta fel, amikor változtattam a drive mentési mechanizmusán, illetve kitöröltem a mappát. Hát így jártam, de semmi gond, mert megvan másolatban minden. Csak még az nem világos, hogy mi az ördögér pakolgat át a program mappákat azért, mert beléptem az ms fiókba? Miért rakja be a dokumentumaimat egy viszonylag korlátos webes tárhelyre, ahonnan alapbeállításon net nélkül le sem tudom tölteni azokat? És mindezt a belegyezésem nélkül. Persze mindenki tudja erre a választ, csak van annyira szemérmes, hogy nem mondja ki, hogy a microsoft nagyon kíváncsi és szeret mindent tudni, mert a tudás hatalom és pénz!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest