- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablbd
csendes tag
válasz
gyurma111 #4414 üzenetére
A BL-nek ehez semmi köze, az csak flashel vagy szükség esetén megformatálja a particiókat. Mit is várnál el tőlle, csomó szöveggel benne csupán 0x6500 byte.
Tőbb romot már átböngésztem, még a platform builderrel is eljátszadoztam de sehol sem találtam utalást arra hogy ezt szoftware utján csinálnak meg. Még nem mértem, de szerintem vagy a kvarc oszcillátor csak ennyit tud, vagypedik a gép belsejében állitották be ezt a frekvenciát, de mindenképp ez hardware téma.
Ha mégsem ez lenne a magyarázat, akkor ezt a proci belső romjában levő program alitja be erre az értékre, még mielött elinditaná a boot loadert... de ez a mi szempontunkból teljesen ugyanaz.
Érdemes lenne azért megmérni az oszcillátor frekvenciáját.Ja, milyen verzió a rom amit megszereztél?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest