Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    Igazabol oszinten fogalmam sincsen, hogy milyen topikba irjak, most ezt valasztottam. Szoval az lenne a kerdesem, hogy szeretnek timelapseket es kisfilmeket, kesobb meg az is lehet, hogy komolyabb anyagokat kesziteni es elkezdeni a filmezest is a fotozas mellett.
    Nos a problemam az lenne, hogy nekem nem tulsagosan nagy elmeny handycamekkel forgatni es a D7100-em meg nem kifejezetten videos gep, szoval arra gondoltam, hogy veszek egy Pana G6-ot, csak fogalmam sincs mennyire lenne jo megoldas. A helyzet az, hogy kb. ilyen 180-200k lenne a max. amit kiadnek ra, folyamatosan bongeszem a hasznalt piacot is, de ott csak DV-s felprofi camcorderek vannak ennyiert es nem hinnem, hogy annyira tudnam kezelni ezt a kazettas rendszert is elsore.

    Szoval mit ajanlanatok? Eskuszom neha rajovok hogy kar, hogy nem Canon-t vettem, de sajnos en Nikonos vagyok es fotoval kezdtem, igy alakult. Az is lehet, hogy hagyom az egeszet es elkezdek gyujteni egy 2K-s Blackmagicre csak amig osszegyulik a penzem az is egy kioregedett masina lesz. ;]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák