Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klacaca
tag
válasz Mezga Aladár #2308 üzenetére
Köszi!
Jelenleg egy Blaupunkt 950-esem van, de közben találtam egy jó állapotúnak mondott FS200-ast, és igencsak elgondolkodtam. Szeretnék egy HS1000-est vagy egy nagyobb JVC-t, de ezek jelenleg csak vagyonokért vannak az ebay-en .
Amúgy szerkesztem a felvételeket, a színen és a fátyolosságon tudok javítani. -
klacaca
tag
Bocs, ha nem ide tartozik, de továbbra is keresek egy jó TBC-s magnót digitalizáláshoz...
A Pana NV-FS200 nagyjából hol helyezkedik el tudásban, minőségben a TBC-s magnók sorában? Próbáltam keresgetni összehasonlításokat, de nem igazán találtam - még arra is ellentmondásos infókat találtam, hogy full-frame TBC van-e benne. -
klacaca
tag
Köszi, megvan .
Viszont én valamit félreértettem: amit eddig olvastam, úgy értelmeztem, a felvevő használható kvázi digitalizáló kártyaként (láttam ehhez összekötési ábrát is), s most a próbák során úgy tűnik, csak HDD-ről vagy DVD-ről történő lejátszásnál van a DV out-on jel . Így sajnos nem tudom kikerülni az mpeg tömörítést . -
klacaca
tag
válasz klacaca #2283 üzenetére
Ma megjött mindkét eszköz. A magnó sajnos rossz, az összes betett szalagot húzza (sokszor tekerni sem bírja, megáll), a kép pedig tele van kis fehér-szürke rövid csíkokkal . Mondanom sem kell, a szalagok jók.
És egy kérdés, hogy on is legyen: milyen progival lehetne a felvevőről DV-n keresztül bejátszani a felvételt - a az Adobe Preimer Elements nem ismeri fel. -
klacaca
tag
Nemcsak az kellett, de ez billentette most nálam erre a mérleg nyelvét - lehet hibásan. Miután végigzongoráztam a kapott tanácsokat, mi elérhető, mi nem, mi mennyibe kerülne, stb...
Fentebb írtam, hogy a kamerás megoldást már próbáltam (nagy Pana vállkamera volt az alany, de most nincs nálam, így a típusát hirtelen sajnos nem tudom), és nem jött be - bár nem TBC-s magnó volt a forrás. A 9500-as JVC-re pedig két nappal azután találtam rá, hogy megvettem a Pio-t. -
klacaca
tag
Tetszik ez a mondat: "I am not actually sure if the blackout is a bug or a feature."
Ha jól értem, más felvevőn (E80-t említ) sincs értékelhető kép egy ilyen black out-os helyen, így szerintem azt kell eldönteni, melyik eset a zavaróbb: 3-4 kockányi ugrás, vagy hasonló időnyi értékelhetetlen kép. -
klacaca
tag
Elsősorban én is TBC-s magnót kerestem, de nem találtam, így megpróbáltam egy nagy Pana videókamerán keresztül egy sima S-VHS lejátszóval - pár kazetta után feladtam, annyiszor csúszott szét a kép és a hang. Így maradt a DVD felvevő... viszont szeretném a legjobbat kihozni belőle. Amúgy kb. 70-80 kazettáról lenne szó.
-
klacaca
tag
Sziasztok!
Létezik szerintetek olyan merevlemezes DVD felvevő típus, amelyikről a DVD-n kívül más módon (pl. pendrive) is ki lehet másolni a felvett anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest