- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kaszibat #6702 üzenetére
Szerintem kérdezd meg őket, hogy szerintük meddig kellene, hogy csepp-töltsön a töltő, mert az tuti nem normális, hogy még 24h után is zölden világít.
"Blueeye kollégával már kitárgyaltuk, hogy annak nem szabadna világítania folyamatosan."
Jaja, ez eléggé egyértelmű. Nem tudom mennyi a teljes töltési idő, de úgy gondolom, hogy annak max. a 15-20%-ig kellene, hogy világítson.
(forrás)[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kaszibat #6704 üzenetére
Szívesen!
"Utólagos engedelmeddel a képet is elküldtem ... " - ne viccelj! Nem saját produktum (max. a piros vonalak ) A kép alatti link-en szereplő PDF-ből vágtam ki.Azt tényleg kérdezd meg tőlük, hogy szerintük meddig kellene csepp-töltődnie a fülesnek.
[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
Úgy lesz a következő email-váltáskor már belengetem nekik, hogy ez így számomra szinte használhatatlan. Ráadásul ha kiveszem a füleseket a tartóból, hogy ne világítson/merüljön a tartó, akkor pedig az egyik füles brutál gyorsan merül. Észrevettem, hogy kb. 1 óra után (tartón kívül, asztalra helyezve, Bluetooth kapcsolat nélkül) a balos 88%-os volt, a jobbos 100%. Hát ez is aggasztó. De a hangzása nagyon tetszik. Legalább ennyi pozitívum is van.
-
kaszibat
tag
válasz kmarci25 #6709 üzenetére
Adamsky: De kikapcsol,viszont addig merül a bal oldali annyit, amit írtam. Most próbáltam újra, most 92% lett, míg a jobbos maradt 100%.
kmarci25: Már én is gondoltam erre, de amíg tölti a tok a fülest, addig sárga az a bizonyos led. Ha feltöltött, akkor már zöld. De köszönöm az ötletelést.
Viszont most néztem 2 videót is a youtube-n, amiben bemutatták a fülest és azokban is világít a zöld led folyamatosan. Akkor ez vagy nem hiba, vagy nagyon gyakori...
-
blueye
veterán
Razer Hammerhead True Wireless Fülhallgató - van ezzel vkinek tapasztalata?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kaszibat #6710 üzenetére
" ... most néztem 2 videót is a youtube-n ... "
Na, akkor én mutatok egyet, ahol nem (rögtön ezzel kezdődik a review). Felejtsd el, hogy ennek folyamatosan világítani kell! Legalább magaddal kerülj konszenzusra."Akkor ez vagy nem hiba, vagy nagyon gyakori... "
Szvsz. tuti hiba (ld. manual). Azoknál a teszteknél szerintem épp csepptöltésen van.ui: Itt se világít, csak akkor mikor kinyitja a tartót és visszacsukja.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
TirGael
tag
válasz Garfield85 #6696 üzenetére
Én borzasztó csalódott vagyok a 75t-ben, októberben rendeltem az első fülest és most fogom visszaküldeni a második párt...
Kapok majd egy replacementet, de azt el fogom adni.
Egyébként nagyon jó füles, nehéz is helyette másikat találni, csak hát a 3-4 hónap működés nekem kicsit kevés.
Patomi, lehet igazad van, és triviális a hiba, de én nem tudom megszüntetni, pedig szerettem volna.
Cserébe a garanciális ügyintézés relatív egyszerű. -
válasz TirGael #6721 üzenetére
Mi történik vele 3-4 hónap után? Én másfél évig használtam, és nem volt semmi baja, tökéletes állapotban adtam el.
mod: közben visszaolvastam. Szerintem nem találsz jobbat, ha a telefonálás nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
blueye
veterán
Meglepoen szoros a tok, eleg pontosan kell betenni a fuleseket, elsore meg kellett igazitanom oket de utana tokeletesen feltoltott es jol szol.
Sok a mely de nem tul sok, nagyon jol illeszkedik a fulembe (meg jobban mint a Choice pedig az is jo), elsore tetszik az ANC-je. Meglatjuk milyenre jarodik be. -
Garfield85
tag
válasz TirGael #6721 üzenetére
Tegnap megkaptam az újat, új számlával és mostantól 2 év gari. Érdekes, mert semmi por nem volt sehol rajta, mindig tisztán tartottam. Amúgy aznap mikor vittem reggel rendesen szólt, aztán megint rossz lett. Vehettem volna más modellt, de ez nagyon kényelmes a fülemben, a mikrofonja meg kiváló.
-
Roklif
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja vagyok egy Edifier X3-as tulajdonosa és sajnos már a jobb oldali fülhallgatót nem lehet kikapcsolni. Nem érintkezik megfelelően, amikor visszahelyezem a tartójába csak ha ujjal lenyomva tartom. Víz közvetlenül nem érte csak sportolás közben max egy kis izzadtság és egyszer sajnos le is ejtettem és kicsit megkarcolódott a tok.
Mivel aliexpressről rendeltem nem tudom, hogy tehetek e bármit. Van erről valakinek tapasztalata? Spanyolból jött egyébként.
-
ricsi0307
senior tag
Megjött nekem is ez a füles ez lesz az első aktív zajszűrős így ennek fényében alkotom meg a véleményem. Egy első generációs Xiaomi Airdotsot használok mostmár több mint egy éve (nem a fekete basic ) és olyan hatalmas különbséget nem hallok közöttük. Hangzásba a Taotronics egyértelműen jobb de ez az aktív zajszűrés, hát... A légtisztítót állítottam magasabb fokozatra de alig hallani a különbséget. Ha kapcsolgatom persze ég és föld de bekapcsolva majd cserélgetve a két fülest tényleg nagyon nagyon kicsi a különbség. Hangerőben pedig a Xiaomi porig alázza. Ami a Taon a full az előbbin kétharmad. Mindenképp marad a jobb hangzás és a számomra kényelmesebb kialakítás miatt, de ha ezt 30-ért vettem volna nagyon csalódott lennék
-
TirGael
tag
Trigger warning: angol reddites videóra visz a link.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz TirGael #6729 üzenetére
Nem is értem, hogy itt mi történik.
Valami ragasztót - ami nyilván gyárilag került oda - turkász ki a videó készítője? Ha, ott van ez a lyuk, akkor miért van telenyomva ragasztóval? Egyébként ez a 75t-n kívül a többi modellen nincs? Nincs Jabra fülesem, csak - eddig legalábbis - ott volt azon a listán, amire esetleg rápróbálnék. -
ftc
nagyúr
Döntés előtt állok, mert elegem lett a sok vezetékből.
Sztetek:
Philips TAT3216BK , TAT2236BK, TAT2205BK, SHB2505WT,SHB2515, TAA5205
Ezeket tudnám megkapni viszonylag jó árban. Csak nem tudok dönteni melyik is ezekből a jobb..
-
cd930
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem az Emagtól Taotronics 1003-ból 10 ezer Ft alatt.
Ugyanúgy jártam, mint egy fórumtárs.
Mondjuk most épp ránézek a bölcsőben töltődő holmira és mindkettő töltést jelző lede világít.
A jobb oldali az mindig viágít, amikor beteszem, de a bal csak nagyritkán.
A jobb oldalinak néha látom felvillanni a zöld ledét is egy pillanatra, amikor közelítem a töltőhöz.
A telefonok nem találják párosításkor, nem tudom mit lehet még tenni.
Nyilván vissza tudnám küldeni, de jobban szeretném, ha 10ezerből működne a jószág.
Mit tanácsoltok, érdemes még próbálgatni valamit?Előre is kösz!
20+ éve a Prohardveren
-
-
AshaNoR
tag
Én is abszolút kezdem megszeretni a 1003-ast. Előtte csak vezetékesem volt, eléggé amatőr vagyok ezen a téren. Pár órája használom, hibátlanul teszi a dolgát, nagyon jól szól, bár kicsit sok a basszus. Nem tudjátok esetleg, hogy ha a telefonom nincs gyári hangbeállítási opció, valamilyen appal lehet változtatgatni a hangzáson?
Illetve nagyon fontos kérdés:
Milyen érintéses trükkök vannak? A hangerőállításra rájöttem, hogyan kell, végig kell simítani az ujjunkat a bal vagy jobb fülesen.
Mik vannak még? Zenét hogyan tudom megállítani, váltani stb... (koppintásra nem nagyon reagál)...?[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz AshaNoR #6738 üzenetére
Nem kell hozza trukk
Ott van a leirasban a dobozban.
A 1003aset nem latom a neten de ez nagyon hasonlo (-ANC): 8. old. -
KrAt
veterán
Sziasztok,
a Honor Choice fülesem visszavittem a Media Markt-ba, és elvileg csere utalványt adnak helyette.
Na most eddig volt készleten nekik, immár a weboldalon sincs fenn, így félek, ugyanolyanra nem tudom kicseréltetni.És itt jön a kérdés: mit vennétek 10-15k körül a fenti boltban, ami kb azt tudja, mint a Choice? Tudom, az jó vétel volt, főleg azért az árért, de ha nincs, és ott kell levásárolni, szívás.
A choice hangja tetszett, szeretem a mélyorientált vagy V karakterisztikájú füleseket.
Pl ez? LG Tone
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Igy van, nincs onnan most jobb valasztas szerintem sem.
Itt egy teszt: meggyozo is meg nem is.
Szivesen hallunk rola ha ezt valasztod -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs