Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
Vaku vásárlásban gondolkodom, eddig tuti befutó volt a Yongnuo YN-568EX II, de most az egyik ismerősöm, aki fotós suliba jár, az oktatója javaslatára Meike MK 910-et vett. Természetesen ez engem is elgondolkodtatott, de nem tudom eldönteni melyikkel járok jobban. Az ár kb nem szempont.
-
Schuby
aktív tag
A méret annyira nem szempont nem fogom napi szinten hurcolni. Mindenképpen ttl re gondoltam, ami még esetleg érdekel hogy lehessen csökkenteni a fényerejét ha netán csak derítésre használnám, illetve nem muszáj, de felmerült bennem , hogy talán még azt a módot tudnám kihasználni ha a másik vaku villanására elvillan. Na ezt egy kicsit körülményesen írtam de remélem érthető.
-
Schuby
aktív tag
Szeretnék egy vakut, de elvesztem itt a topikban a nevek számok betük rengetegében. nikon d5100 ra kellene,azt gondolom nekem egy Yongnuo teljesen megfelelne csak nem tudom melyik. Ha már veszek valami normálisabb darab kéne, inkább többet tudjon mint kevesebbet, mint amire várhatóan szükségem lesz sima hobbysta felhasználás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest